pantierakos Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!! ο γάμος τέλεια... και χoρέψανε το EVANESCENCE--MY IMMORTAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 πώς χορεύεται το my immortal; έχεις video; Πλάκα θα έχει... Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο αστείο... Εκείνη τη στιγμή τα συναισθήματα χαράς σε πλημμυρίζουν, και έτσι κάθε στίχος του τραγουδιού που έχεις διαλέξει νομίζεις ότι είναι γραμμένος για σενα.. Όλα τα slow κομμάτια ταιριάζουν για τον πρώτο χορό, αρκεί να αρέσει στο ζευγάρι Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 κανένα ελληνικό κομμάτι?εκτός από αυτά που έχουν προαναφερθεί!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 χμ δυσκολες επιλογες. say you say me.πολυ καλο. monaco.γαλλικο αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει με την περισταση. κι επισης υπαρχουν και κατι κομματια απο mylene farmer που ειναι θεικα για τετοια περισταση και σιγουρα δεν συνηθιζοντε σε γαμους μιας και οι ποιο πολλοι επιλεγουν πασιγνωστα κομματια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Mεινε μαζι μου εγγυος, ειμαι πολυ φερεγκιος... :P Και αμα δεν μεινει ο γαμος στην ιστορια να με φτυσετε!!! Περα απο την πλακα, ενα ακομα πολυ ωραιο ειναι το Rolling stones-angie Καλα στεφανα!!! :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Το Nothing Else Matters των Metallica είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ για γάμο, ακούστε το και θα συμφωνήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Το μόνο που δεν με άγχωσε στο γάμο μου είναι το τραγούδι που θα χόρευα με το έτερο ήμισυ. Ήξερα ποιό θα είναι από καιρό και δε μετάνοιωσα για την επιλογή μου. All the Way - Celine Dion & Frank Sinatra - Special mix Ιδανικό κομμάτι για χορό. Στίχοι απόλυτα εναρμονισμένοι με το κλίμα της περίστασης. Μαγευτική εκτέλεση του τραγουδιού και εκπληκτική σύνθεση των δύο φωνών. Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 La vie en rose - Edith Piaf Περίεργο που δεν το έχει προτείνει κανείς ως τώρα. Και το Somebody των Depeche Mode, εκπληκτικοί στίχοι. Και το ομορφότερο τραγούδι ever (κατά τη γνώμη μου πάντα) Bridge over troubled water - Simon & Garfunkel Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λίγο cheesy αλλά τελείως κλασσικό είναι το The way you look tonight! Όσοι βλέπουν friends θα καταλάβουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Αχ! Τι ωραία!!! Η ώρα η καλή!!!!!!!!!! Να ζήσετε να ευτυχίσετε και με πολλούς απογόνους!! ;) Δεν έχετε κάποιο δικό σας τραγούδι;; :love: Επιλογές υπάρχουνε πάρα πολλές!!! Γι' αυτό το σκοπό θυμάμαι είχα φτιάξει και 3-4 cds σε ένα ζευγάρι για να αποφασίσουνε ποιό θέλουνε! :rolleyes: Ωραίο είναι και του Bryan Adams - Everything i do .... i do it for you :whistle: Μην αγχώνεσαι πάντως! Μπορεί μέχρι τότε να έχετε το δικό σας τραγούδι που θα σας θυμίζει ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί! :love: :love: ;) EDIT: for the record το τραγούδι που είχανε επιλέξει τελικά ήταν το Aaron Neville - Don’t Know Much, αν και προσωπικά μου αρέσανε πάρα πολλα από αυτά που τους είχα προτείνει! γι' αυτό όπως λέω παραπάνω ^ ψάξτε για κάτι "ΔΙΚΟ ΣΑΣ"! ;) :cool: Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 When I need you αλλά από την Celine Dion. Μόνο άκουσε τα λόγια! Είναι πολύ τρυφερά, ταιριάζουν απόλυτα στην συγκίνηση εκείνης της στιγμής... Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Επίσης, τα παιδιά που πάντρεψα πριν λίγο καιρο επέλέξαν τον "Άγιο Έρωτα" του Π. Θαλασσινού, πολύ όμορφη μελωδία. Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Δε ξερω αν το γνωριζετε,αλλα απιστευτο κομματι(στην αρχη αργο κ μετα βαλς)-Chris Rea,"Girl in a sports car".Πανεμορφο.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Εγώ θέλω να σας ρωτήσω το εξής Συντομα θα παιξω μουσική στο γάμο ενός πρωην συναδελφου και πολυ αγαπητου πριν λιγο καταλήξαμε στο οτι θέλουν απο ολα τα ειδη (απο λαικα μεχρι δημοτικα και απο ξενα μεχρι ντισκο) . Εσεις τι προτείνετε ? Καποιο συγκεκριμενο μοτίβο για οσους ξέρουν απο γάμους δεδομένου οτι θα ναι απο 18 - 70 χρονών εκεί το κοινό? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Lifehouse - You & Me (Extended Wedding Version) Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 the cure - friday i am in love Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδιά δείτε λίγο αυτή την περίπτωση.Παντρεύεται μια φίλη και θέλει ένα τραγούδι για την είσοδό τους.Δεν θέλει τα τετρημένα τυπου Love And Mariage κλπ.Αλλά θέλει ένα δυνατό ανεβαστικό κομμάτι τύπου Music Was My First Love - John Miles.Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδιά δείτε λίγο αυτή την περίπτωση.Παντρεύεται μια φίλη και θέλει ένα τραγούδι για την είσοδό τους.Δεν θέλει τα τετρημένα τυπου Love And Mariage κλπ.Αλλά θέλει ένα δυνατό ανεβαστικό κομμάτι τύπου Music Was My First Love - John Miles.Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Εκτός του ότι το "Love & Marriage" είναι τέλειο για την περίπτωση έχω να σου προτείνω το κλασσικό αλλά πολύ γερό "Let's stick together" του Bryan Ferry. Το είχα ακούσει τσίτα στην είσοδο φιλικού ζευγαριού που παντρεύτηκαν και είχα ξετρελαθεί. Ροκ αλελούγια! Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδιά δείτε λίγο αυτή την περίπτωση.Παντρεύεται μια φίλη και θέλει ένα τραγούδι για την είσοδό τους.Δεν θέλει τα τετρημένα τυπου Love And Mariage κλπ.Αλλά θέλει ένα δυνατό ανεβαστικό κομμάτι τύπου Music Was My First Love - John Miles.Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Φίλε Κώστα πως σου κάνει αυτό? (Aφού μιλάμε και για γάμο...) " Kathy Barnes - Off " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Φίλε Κώστα πως σου κάνει αυτό? (Aφού μιλάμε και για γάμο...) " Kathy Barnes - Off " Ήμουνα σίγουρος οτι θα έδινες εσυ την λύση φίλε Samoapark αλλά αυτο είναι αρκετά υποτονικό.Θέλει κάτι ανεβαστικό ξεσηκωτικό θα έλεγα....Είμαι σίγουρος ότι το έχεις......έλα περιμένω:) :) :) Και το άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι Cock Robin - Wolds Apart από το σημείο που "ανεβαίνει" αλλά έχει λόγια ρε γαμώτο... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ήμουνα σίγουρος οτι θα έδινες εσυ την λύση φίλε Samoapark αλλά αυτο είναι αρκετά υποτονικό.Θέλει κάτι ανεβαστικό ξεσηκωτικό θα έλεγα....Είμαι σίγουρος ότι το έχεις......έλα περιμένω:) :) :) Και το άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι Cock Robin - Wolds Apart από το σημείο που "ανεβαίνει" αλλά έχει λόγια ρε γαμώτο... Κοίτα μόνο μουσική δεν είναι πολλά. Εκτός αν θες κάποιο δυνατό disco instrumental (αν και δεν μου πάει πολύ για την περίσταση). Το "ξεσηκωτικό που λες είναι κ υποκειμενικό... Τι θα 'λεγες για CHOIR - THE DARK PAGEANT ή KASSO - I LOVE PIANO που είναι μόνο μουσική. Κάποτε ο Palmer έκανε και εισαγωγή μ' αυτό! Πολύ καλό κομμάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδιά δείτε λίγο αυτή την περίπτωση.Παντρεύεται μια φίλη και θέλει ένα τραγούδι για την είσοδό τους.Δεν θέλει τα τετρημένα τυπου Love And Mariage κλπ.Αλλά θέλει ένα δυνατό ανεβαστικό κομμάτι τύπου Music Was My First Love - John Miles.Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Η φίλη μου έκανε την είσοδό της με τον ύμνο του Παναθηναϊκού (φυσικά ο άντρας της το διάλεξε παρά τις αντιρρήσεις της).... :lol: Θα πρότεινα... Ramones - What a wonderful world :) Ξεσηκωτικό και με στίχο που ταιριάζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 costastsak το μήνυμά σου και τα υπόλοιπα σχετικά, μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα. Μπορείς να δεις και τις προηγούμενες απαντήσεις. Καλά στέφανα στους μελλόνυμφους:) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Εμείς σκεφτόμαστε όταν έρθει εκείνη η ώρα (μακριά ακόμα απο μας) το Angel του Shaggy... αλλιώς με βλέπω να μου βάζει και εμένα τον ύμνο του Παναθηναικού μιας και εκεί γνωριστήκαμε...έλεος... πλάκα πλάκα αν δεν ήταν ο Παναθηναικός δεν θα είχαμε γνωριστεί...μήπως να το ξανασκεφτώ? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 costastsak το μήνυμά σου και τα υπόλοιπα σχετικά, μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα. Μπορείς να δεις και τις προηγούμενες απαντήσεις. Καλά στέφανα στους μελλόνυμφους:) Ναι το είδα Thanks. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts