Jump to content

Elgia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Elgia

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1978

Elgia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Στο σταθερό υπολογιστή μου (compaq) πέρασαν περί τα 6 χρόνια για να κάνω format. Και τις βλακείες μου τις έκανα, και στο Internet κανονικά και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Παραπάνω από καλά τώρα που το σκέφτομαι. Κάθε βδομάδα βέβαια, updates, scans, εκκαθάριση και ανασυγκρότηση. :) To laptop δεν το βλέπω να ακολουθεί αυτήν την πορεία πάντως...Θα δείξει...:worry::rolleyes:
  2. Μη σου πω... +3 :rolleyes: :D παίζει σοβαρά...
  3. Πάνε στο ρυθμίσεις---->Ήχοι & Ειδοποιήσεις----> Ήχοι Έναρξης----> Κανένας ήχος. Έτσι τουλάχιστον βγαίνει στο δικό μου. :)
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αυτό είναι το θέμα ότι - δυστυχώς - είχα αποθηκεύσει τα μηνύματα σε local folders και δεν τα άφηνα στο server του hotmail....Τέλοσπάντων, δε θα πεθάνω κιόλας. Το περίεργο είναι ότι κάποια από τα μηνύματα που έκανα recover, τα έχει σώσει κανονικά. Συγκεκριμένα, ένα ολοκληρο folder μια χαρά το βγάζει. :confused: Όσο ζω μαθαίνω...:)
  5. Καλησπέρα και πάλι. Νέα ερώτηση...Όποιος ξέρει, please help. Μετά από αλλεπάληλα προβλήματα στον υπολογιστή χρειάστηκε να κάνω και εγώ το πρώτο μου format. Ακριβώς λοιπόν επειδή ήταν και το πρώτο μου, δεν κατέχω το αντικείμενο. Έκανα back up κάποια από τα πράγματα που ήθελα, συμπεριλαμβανομένου και προγραμμάτων και φυσικά του thunderbird. Αυτό που δεν ήξερα, βέβαια, ήταν ότι έπρεπε να κάνω copy και to profile folder στα application data. ...:) Είχα εγκαταστήσει και το mozbackup και είχα κάνει backup τα profiles από firefox και thunderbird (το οποίο επίσης έκανα backup) αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα πού τα έσωσε. Θεωρητικά από default τα σώζει στα My Documents αλλά φυσικά και δεν ήταν εκεί και δεν πείραξα το folder που θα τα έσωζε. Βασικά η ερώτησή μου είναι η εξής...Υπάρχει τρόπος να κάνω restore τα e-mails μη έχοντας αντίγραφο του profile; Χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων το οποίο βρήκε αρκετά e-mails, τα οποία αν και εμφανίζονται πλήρη σε μέγεθος, δεν εμφανίζονται σωστά όταν προσπαθώ να τα ανοίξω. Τα περισσότερα εμφανίζονται απλά κενά. :confused: any help? please....Άμα δεν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω να μην το παιδεύω κιόλας δηλαδή, αλλά αν υπάρχει κανένα workaround να το ψάξω το ζήτημα. Και μία τελευταία ερώτηση σε τί format είναι ο profile folder, .ini?
  6. Για τα δικά μας----> έχεις pm. :) Το πρόβλημα με τους φακούς σου το αντιμετώπισες με ένα συγκεκριμένο είδος/μάρκα; Γιατί αν είναι έτσι ίσως απλά να μη σου κάθεται καλά η συγκεκριμένη. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω τα εξής: φοράω φακούς πάνω από 11 χρόνια. Και συνοπτικά θα σου αναφέρω ότι παρόλο που άλλαξα μάρκες και είδη φακών, συνειδητοποίησα με λύπη ότι σταδιακά τα μάτια μου πλέον δεν "ανέχονται" τόσο πολύ τους φακούς όσο στο παρελθόν. Παλιότερα κανένα πρόβλημα, τώρα στεγνώνουν σχετικά εύκολα και μετά από κάποιες ώρες μ'ενοχλούν και να φανταστείς ότι ποτέ δεν τους φορούσα πολλές ώρες, και μάλιστα κατά περιόδους προτιμούσα τα γυαλιά, τηρούσα και τηρώ ευλαβικά τις διαδικασίες καθαρισμού και προσοχής. Στη δική μου δηλαδή περίπτωση σταδιακά μάλλον απέκτησα ενός είδους δυσανεξία, όχι απαγορευτική για να φοράω ακόμη φακούς (ευτυχώς), αλλά αρκετά ενοχλητική μερικές φορές. Καλύτερα βέβαια να συμβουλευτείς τον οφθαλμίατρό σου, γιατί πέρα από τις δικές μας εμπειρίες αυτός είναι ο μόνος που θα μπορέσει να σου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση.;)
  7. Αυτό συμβαίνει όταν για κάποιο λόγο "αφυδατώνεται" ο φακός, όταν δηλαδή χάνει για κάποιους λόγους κάποιο ποσοστό υγρασίας. Γι'αυτό και όταν τοποθετηθούν σε ορό, όπως και έκανες, επανέρχονται στη φυσιολογική τους κατάσταση. Το περίεργο βέβαια είναι ότι σου συνέβη όταν πρωτοάνοιξες τους φακούς ενώ συνήθως συμβαίνει όταν βγάζουμε τους φακούς μετά από παρατεταμένη χρήση. Παίζει ρόλο και το είδος των φακών. Οι φακοί συχνοί αντικατάστασης είναι κατά κανόνα πιο λεπτοί και γι'αυτό διπλώνουν και κολλάνε πιο εύκολα. :)
  8. Την εγκατέστησα την beta και το πρόβλημα παραμένει....Τί να πω δεν ξέρω. Το περίεργο είναι πως ενώ στέλνει το μήνυμα και βγαίνει άλλα αντί άλλων (βασικά όλο κάτι ΓΓΓ βγάζει ) στο sent folder τα δείχνει φυσιολογικότατα! Δεν έχω ιδέα τί κάνω στραβά. Ειλικρινά κουράστηκα πάρα πολύ να ασχολούμαι όλη την ώρα μ'αυτό και να ψάχνω στο net για απαντήσεις και τίποτα να μη γίνεται. Όπως και να έχει, ευχαριστώ και για το χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας.
  9. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Για να πω την αλήθεια όμως, δεν πιστεύω ότι το να περάσω την beta θα λύσει το πρόβλημα. Εδώ δε δουλεύει στην υποτιθέμενα σταθερή που έχω. Από την άλλη, θα μου πεις τί έχω να χάσω, μήπως τώρα δουλεύει; anyhow, όποια άλλη ιδέα έχετε καλοδεχούμενη επίσης.
  10. Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Μέχρι πριν 10 μέρες λοιπόν, έστελνα και έπαιρνα τα e-mails κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μετά το χάος...Τα e-mails που στέλνω στα ελληνικά δεν τα παίρνει κανείς από τους παραλήπτες σωστά. Τους βγαίνουν άλλα αντί άλλων και δεν μπορούν να τα διαβάσουν όσο και αν αλλάξουν την κωδικοποίηση. Τί να πω, δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι δεν πείραξα εξαρχής τίποτα ούτε στα fonts ούτε στην κωδικοποίηση των incoming και outgoing mails, εννοώ από τότε που δούλευε σωστά.Το μόνο που μεσολάβησε ήταν ένα automatic update που έκανε στο Webmail-Hotmail extension, αλλά δε νομίζω να δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα πειραματίστηκα τόσο πολύ με τις ρυθμίσεις στο display που ούτε θυμάμαι τις αρχικές ρυθμίσεις. :O Μήπως κανείς μπορεί να βοηθήσει;; Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Η έκδοση που έχω είναι αυτή στον τίτλο του μηνύματος στα ελληνικά.
  11. Λογικά υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα αφού λειτουργεί κανονικά το touchpad του υπολογιστή του. Από κει και πέρα, επειδή και εγώ hp έχω στη διαδικασία που περιέγραψα στο device settings σου βγάζει κανονικά το settings για synaptics. Και στο δικό σου λογικά έτσι είναι.:)
  12. Πού μπερδεύτηκες, billakosss? :) Αυτό εννοώ με το "πακετάκι" μαζί πάνε! ;)
  13. My dear, Johny-B πας πακετάκι με τη Maria_B, τώρα ε;;;;; :lol: :p Πάντως βλέπω ότι περάσατε καλά! Συγχαρητήρια και εύχομαι το ίδιο να κάνετε και στις επόμενες συναντήσεις σας! :)
  14. Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός hp Pavilion dv8000 και έως τώρα έχω μείνει ευχαριστημένη με την απόδοσή του, χωρίς να είμαι και ειδική στα θέματα φορητών υπολογιστών. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παρακολουθεί την θερμοκρασία του υπολογιστή ή μάλλον των επεξεργαστών.Τέλοσπάντων μάλλον καταλάβετε τί θέλω να πω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
×
×
  • Create New...