Jump to content

PanoKrator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PanoKrator

  • Ημ. Γέννησης 21/07/1973

PanoKrator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχεις δίκιο, βιαζόμουν μεν γιατί έπρεπε άμεσα να επιλέξω αλλά δεν φανταζόμουν τόσο γρήγορη ανταπόκριση! έχω τον 6.0 CE - χρειάζομαι αναβάθμιση. Ίσως στην επόμενη αναβάθμιση να ξαναδούμε καποιο moto, ευχαριστώ
  2. κατ' αρχήν να σ'ευχαριστήσω για το link που πράγματι απαντά στην ερώτησή μου. Αν όμως υποθέσεις οτι δεν είσαι fan της Motorola και δεν γνωρίζεις τα κατατόπια, πού θα πας πρώτα? στο ελληνικό site του U9. Και ας πούμε οτι αφού δεν βρίσκεις τίποτα στις τεχνικές προδιαγραφές, ψυχανεμίζεσαι οτι το sar θα είναι στο εγχειρίδιο που σου δίνει μέσω της υποστήριξης. Αμ δε! Πρέπει τότε να σκεφτείς οτι υπάρχει το αγγλικό εγχειρίδιο το οποίο βρίσκεις στο glοbal site στο οποίο βρίσκεται στην 80η απο τις 92 σελίδες (δεν λειτουργεί το search SAR στο pdf). Τέλος πάντων, δεν είναι στην πρόθεσή μου να κακολογήσω το ωραίο U9 αλλά όταν χρειάστηκα άμεση πληροφόρηση για κάτι σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) με παίδεψε αδικαιολόγητα. Σε αντίθεση με άλλης μάρκας κινητό που συνέκρινα εκείνη τη στιγμή (και βρήκα το sar του όντως σε 5 λεπτά και λιγότερο) και τελικά αγόρασα.
  3. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τόσο οι τιμές αλλά βρέθηκα φέτος στο Άμστερνταμ και δεν μπορούσα να βρω αξιοπρεπές δίκλινο (σε ξενοδοχείο με πρωινό) κάτω των 150 Ευρώ/βραδιά. Μήπως έμεινες σε youth hostel και πέταξες με ανταποκρίσεις πτήσεων εκτός υψηλών περιόδων? Αν είσαι όπως λέμε "budget traveler" και δεν σε νοιάζουν οι ανέσεις, θα μπορούσες να περάσεις ακόμα φθηνότερα (και αξιοπρεπώς) στη Μύκονο 10 ημέρες.
  4. Εγκατέλειψα την σκέψη μου για αγορά του U9 γιατί θεωρώ απαράδεκτο να μην μπορώ να βρώ με ευκολία (πέραν ενός άσχετου site) πληροφορία για τον δείκτη SAR.
  5. Πλησιάζω τον 1 χρόνο με το Navimate 420 extreme. Όλον αυτόν τον καιρό μου έσπασε τα νεύρα με την ανύπαρκτη σχεδόν αυτονομία του (μην τυχόν και βάλεις έντονο φωτισμό στις ρυθμίσεις). Αναγκάστηκα να πάρω τον ξεχωριστό φορτιστή για να μπορώ να σχεδιάζω τις διαδρομές μου την προηγουμενη μέρα στο σπίτι. Όσο για την λήψη σήματος, δεν γίνεται δουλειά χωρίς την επιπλέον κεραία. Τώρα πια, σε σύγκριση με άλλα pna που βλέπω απο γνωστούς, μου μοιάζει αρκετά χοντροκομένο. Δεν νομίζω οτι στις πληροφορίες που φαίνονται κατά τη διάρκεια της διαδρομής με ενδιαφέρει τόσο το όνομα του δήμου όσο της πόλης/οικισμού. Σε άλλο pna βρήκα χρησιμότερη την πληροφορία για παραλίες, στοιχείο που λείπει απο το navimate 420 extreme. Δεν το χρησιμοποίησα βέβαια για off-road που λένε οτι είναι το δυνατό του σημείο. Κακή εντύπωση μου έκανε επίσης η απώλεια αναβαθμίσεων (μείναμε στην 3.0.0 και απο εκεί και πέρα σιγή ιχθύος). Αυτό που ψάχνω τώρα πια, είναι το αν γίνεται (και πώς) θα εγκαταστήσω χάρτες άλλων εταιρειών σ' αυτό το pna που υποψιάζομαι οτι είναι κλειδωμένο.
  6. αυτό ξαναπέστο! ίδρωσα για να αδειάσω την φορτισμένη απο το εργοστάσιο μπαταρία του ++++
  7. Απέκτησα κι εγώ το w880i με silver πρόσοψη !!! Πρώτη φορά με SE και ιδού "συνοπτικά" οι εντυπώσεις μου: μείον: - η ποιότητα του μεγαφώνου (αλλά τί μπορούσε να χωρέσει?) - ήμουν συνηθισμένος απο nokia να χειρίζομαι ομάδες επαφών (οικογένεια, φίλοι, vip κτλ) αλλά εδώ χρησιμεύει μόνο για αποστολή μην. σε πολλούς αποδέκτες. Δεν καθορίζεις, δηλαδή, μελωδία ή εικόνα για ομάδες. - θα ήθελα και ένα ραδιάκι (προς το παρόν εξυπηρετούμαι μουσικώς απο το walkman) - Δεν έχω βρει ακόμα (αν γίνεται) πώς θα το κάνω να μην μπαινει σε sleep mode τόσο γρήγορα :confused: συν: + Λεπτό, designάτο, ποιότητα κατασκευής, παρά το χοντροδάχτυλά μου τα καταφέρνω μια χαρά με τα μικρά πλήκτρα + εύκολο, το έμαθα πολύ γρήγορα + ό,τι κι αν προσπάθησα (εγκατάσταση πογραμμάτων, συγχρονισμός με Outlook, αναβάθμιση, downloads μέσω wap) λειτούργησε άψογα, αναγνώριζε τα πάντα. + κόστος, ήμουν τυχερός γιατί αναβάθμισα στην ΤΙΜ και μαζί με προσφορά του καταστήματος μου κόστησε μόνο 110€ + Το flight mode είναι πολύ καλή ιδέα + η εφαρμογή με τις συγχορδίες της κιθάρας μου έλυσε παλιές απορίες :D
  8. "δεν εχω σκοπο να πεθανω στην Ελλαδα", "Δυστυχώς Ελλαδα"έτσι για-τα-μπάζα που έχεις την Ελλαδίτσα πιστεύω οτι όπου και να πας θα είναι σούπερ (ή ακριβέστερα θα σου φαίνεται σούπερ)
  9. - Εχμμμ, έχω τρομερές καούρες στο στομάχι, μάλλον απο το κινέζικο που έφαγα, μήπως έχεις κάτι να μου δώσεις? - Ωχ, πέρνα μέσα! αναφώνησε ταραγμένη η Παυλίνα. Μήπως παρήγγειλες κι εσύ απο το κινέζικο του Υaka Oura? - Ω, ναι! πώς το κατάλαβες? ρώτησε ο Ερνέστο καθώς έμπαινε κρατώντας το στομάχι του στο πολυτελές διαμέρισμα της Παυλίνας. - Κι εγώ απο κει πήρα κι έχω αναστενάξει στο χ---μο. Τώρα είμαι κάπως καλύτερα. Αλλά, στάσου! Ο Πέδρο είχε αφήσει ένα κουτάκι χαπάκια για τέτοιες περιπτώσεις. Μεμιάς η Παυλίνα τρέχει στο ντουλάπι με τα φάρμακα κι αρπάζει το κουτί με τα χάπια. - Έλα Ερνέστο πάρε και θα με θυμηθείς! - Σ'ευχαριστώ Παυλίνα μ' έσωσες! είπε ο Ερνέστο καταπίνοντας χωρίς δεύτερη σκέψη 2-3 μαζεμένα. Και πώς λέγονται αυτά για να ξέρω? Η Παυλίνα κοιτάζει το κουτί και μόλις συνηδητοποιεί τί διαβάζει γουρλώνει τα μάτια και κρύος ιδρώτας την λούζει...
  10. Να συμπληρώσω ότι: - ο εχθρός βρίσκεται και στο Βορρά (βλ. Βουλγαρία). - όσο υπάρχει θρησκευτικός φανατισμός θα υποκινούνται οι μάζες για τρομοκρατικά χτυπήματα και πολέμους. Τί θα έκανα? θα περίμενα να μας βοηθήσουν οι "Λ". :lol:
  11. στις λίγες μερούλες που μείναμε προτιμούσαμε τα μικρά μπαράκια στη Νάουσσα. (συμφωνώ και με την electra72 για barbarossa). Για λεπτομέρειες θα άφηνα να απαντήσουν οι ειδήμονες της Πάρου (για μας ήταν η πρώτη και πολύ καλή εμπειρία απο το νησί) ...αν και οι προτιμήσεις παίζουν ανάλογα την ηλικία/διάθεση/παρέα...;)
  12. Πήγα στην Πάρο φέτος στα τέλη Ιουνίου. Τσάμπα εισητήρια με το blue star naxos (τα 'χαμε κερδίσει στα flocafe!) και μείναμε σε ένα υπέροχο δίκλινο με μπαλκόνι-θέα-θάλασσα στη γραφικότατη Νάουσσα με 35€ την βραδιά. Δυστυχώς όμως, ότι γλυτώσαμε απο εισιτήρια και διαμονή τα πληρώσαμε (λόγω της απειρίας μας σχετικά με το νησί) σε: - καϊκάκια (για κολυμπήθρες-μοναστήρι 3,5€ και 4€ το άτομο πηγαιν' έλα), είναι καλύτερη ιδεά να νοικιάσεις μηχανάκι ή ακόμα καλύτερα εκείνα τα τρομερά αυτοκινητάκια που κυκλοφορούν τελευταία - σετ 2 ξαπλώστρες/ομπρέλλα (πούντα 6€, Κολυμπήθρες 7,5€, Μοναστήρι 9€), πάρτε την δικιά σας ομπρέλλα και πετσέτες - φαγητό (καλές οι ψαροταβέρνες με 15€ το άτομο αλλά υπάρχουν και ωραία σουβλατζίδικα μέσα στα στενά) Χαλάλι όμως, γιατί περάσαμε 4 μέρες πολύ καλά, πήραμε χρώμα (και κιλά) και δώσαμε ραντεβού για επιστροφή το συντομότερο!!!!
  13. Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη που μας παρέθεσες φίλε Dimatha. Μετά απο μισό χρόνο απο την απόκτηση του breitling superocean έχω να πω οτι είμαι κάργα ευχαριστημένος και ότι το φορώ καθημερινά στο γραφείο, ενώ στις βραδυνές μας εξόδους έχει απόλυτη σύνδεση με τον καρπό μου. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να το περιποιηθώ/γυαλίσω αλλά δεν ξέρω τί είναι καταλληλότερο
×
×
  • Create New...