Jump to content

Jiayu G3

karafu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια τα Ν απο που τα πηρατε?

Αυτη η εκδοση πλεονεκτει σε κατι εναντι των παλιων?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες εγω εκανα μια αποπειρα και πηρα αυτη

http://viewitem.eim.ebay.gr/Stand-Leather-Book-Case-Cover-For-Huawei-Honor2-Ascend-G600-U8950D-U9508-C8950DBlue/130863435407/item?variant0=Blue&transId=777607847003

Δεν μου εχει ερθει ακομα το τηλ αλλα ελπιζω να ειναι ενταξει

Μου ηρθε σε μια βδομαδα και ειναι απιστευτη σε ποιοτητα κατασκευης και ντιζαιν

Παιδες εγω εκανα μια αποπειρα και πηρα αυτη

http://viewitem.eim.ebay.gr/Stand-Leather-Book-Case-Cover-For-Huawei-Honor2-Ascend-G600-U8950D-U9508-C8950DBlue/130863435407/item?variant0=Blue&transId=777607847003

Δεν μου εχει ερθει ακομα το τηλ αλλα ελπιζω να ειναι ενταξει

Μου ηρθε σε μια βδομαδα και ειναι απιστευτη σε ποιοτητα κατασκευης και ντιζαιν

Είχα αγοράσει μια πλαστική /gel θήκη imak και πραγματικά ήταν πολύ καλύτερη από άλλες ποιο επώνυμες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

επίσης να αναφέρω πως έχω το new Jiayu G3Ν

Αυτο με το Ν απο που το τσιμπησες αν επιτρεπεται?

Εχει πλεονεκτηματα σε σχεση με το απλο?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλημέρα παιδεία. Από που μπορώ να το παραγγείλω φθηνά και αξιόπιστα. Επίσης τι θα πρέπει να επιλέξω από ρομ, πληκτρολόγια κ.α και με τι μέθοδο να επιλέξω αποστολής.

Καλησπερα σε ολους .

Νεος κατοχος στην παρεα .

Το πηρα και εγω απο Banggoodd με 155 ευρω .

Shipped : 31 March --> εφτασε 15 μαιου ( μεσω σουηδιας τα στελνουν για bypass το τελωνειο )

Μου ηρθε την δευτερα , ακομα το ψανω αλλα γενικα ειναι θαυμασιο .

Ειναι το G3N [build Number : [G3N20130223-071508].

Το εκανα root με το "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15"

Ψανω να βρω μια stable rom 4,1,2 που να εχει εαν ειναι δυνατον και Ελληνικα .

Any help ?

Note that there are two different examples of G3:

1) G3

2) G3N

1) has a chipset MT6620

2) has a chipset MT6628

how to recognize: all devices with build (in product info): 20130223-071508 G3N and later fitted with a chip MT6628, the oldier mount MT6620 chipset

the roms for the G3 are not compatible with the G3N and vice versa

differences:

flashate if a wrong rom (for example a rom on G3N G3) not work properly: WIFI, BT, FM radio and GPS, so if you do not work none of this hardware, you probably have the wrong rom, download the one for the other device and riflashate .

said what '…..

εγώ έχω το G3N, και πετάει, φοβερό με αυτήν την ROM http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/

όλα δουλεύουν πολύ καλά !!!

Σε παρακαλω εαν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις πως μπορω να πεασω αυτη την rom αναλυτικα γιατι ειμαι σκραπας ?

Ευχαριστω πολυ

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Για πρωτη φορα δοκιμασα να βαλω ξυπνητηρι να χτυπησει οταν ηταν κλειστη η συσκευη..:)

Απολαυση η συσκευη μας..

Χρειαστηκε μια μικρη mediatek για να κανει το προφανες..

τοσα χρονια με 600+ νεες συσκευες τιποτε...ερε :rolleyes:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλημέρα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από εδώ http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g3.html το οποίο έχει δωρεάν μεταφορικά με sg post και μου έρχεται στα 138ε τι λέτε ρε παιδεία ? Πόσες μέρες να κάνει να έρθει ?

Ρε παιδια μια βοηθεια και σε μενα ,εχω περασει CWM 6.0.1.5 και προσπαθω να περασω μια original 4,1 που μου εστειλαν απο etotalk αλλα δεν τα καταφερνω ειναι ενα update.zip αρχειο και οταν παω να κανω εγκατασταση μεσω CWM βγαζει ενα code 7 error

Ξερει κανενας γιατι το κανει αυτο?

Παιδεία το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει θέμα με το gps του ? Τι ακριβώς κάνει αργεί να βρει σήμα η όταν κλειδώσει σήμα το χάνει μετά αμέσως ?

.......προσπαθω να περασω μια original 4,1 που μου εστειλαν απο etotalk ......

Ασχετο αλλα η τελευται Official ROM ειναι η 20130223 ( και αυτη δεν κανει για τα Jiayu G3 with rom of 20121115,20121129 version )

Anyway εαν ειναι οντως Official τοτε περνα με 2 τροπους

SD Card Update zip ή PC update zip ( με το SP_Flash_Tool_exe ).

Αφου λες για update.zip μαλλον ειναι SD Card Update , αλλα σου λειπει ενα κομα αρχειο/φακελος με την ονομασια [ AAAAB3NzaC1kc3MAAACBANLc2NCufBz0lBUupztiXI7rUnhY3bOojTMmGD0SR68e8kK00EM5n0ghfpaDxayZD.zip ]

Αμα το κανεις extract το zip βλεπεις τι εχει μεσα ?

Edited by villasg

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Ασχετο αλλα η τελευται Official ROM ειναι η 20130223 ( και αυτη δεν κανει για τα Jiayu G3 with rom of 20121115,20121129 version )

Anyway εαν ειναι οντως Official τοτε περνα με 2 τροπους

SD Card Update zip ή PC update zip ( με το SP_Flash_Tool_exe ).

Αφου λες για update.zip μαλλον ειναι SD Card Update , αλλα σου λειπει ενα κομα αρχειο/φακελος με την ονομασια [ AAAAB3NzaC1kc3MAAACBANLc2NCufBz0lBUupztiXI7rUnhY3bOojTMmGD0SR68e8kK00EM5n0ghfpaDxayZD.zip ]

Αμα το κανεις extract το zip βλεπεις τι εχει μεσα ?

Εχει το το αρχειο που μου λεσ αλλα οχι zip και αλλον ενα φακελο με το ονομα database Ο φακελος που μου λες ομως ειναι κενος για καποιο λογο και ο αλλος εχει μεσα δυο αρχεια

Εχει το το αρχειο που μου λεσ αλλα οχι zip και αλλον ενα φακελο με το ονομα database Ο φακελος που μου λες ομως ειναι κενος για καποιο λογο και ο αλλος εχει μεσα δυο αρχεια

Ok σωστα .

Αντιγραφεις τα 2 που σου ειπα στην SD card και μετα μεσα απο το κινητο κανιες "update system" απο το πρασινο εικονιδιο που εχεις !

Edited by villasg

Ok σωστα .

Αντιγραφεις τα 2 που σου ειπα στην SD card και μετα μεσα απο το κινητο κανιες "update system" απο το πρασινο εικονιδιο που εχεις !

Το εκανα αλλα τζιφος το θεμα.Οταν παταω update κανει rebboot σε CNW και βγαζει τα αυτα

unknown volume for path

cant mount/sdcard2/update.zip

installation aborted

Δεν ξερω μηπως εχει θεμα με την ρομ απο ετοταλκ που εχει τωρα το τηλ

Edited by vara1000

Την rom που έχεις τωρα την ειχες βαλει εσυ ( και το CNW ) ? ή την είχε όταν στο έστειλαν ?

Εαν τα έχεις βάλει εσυ υποψιάζομαι οτι πρέπει πρώτα να πας σε official μεσω Update απο pc [sP_Flash_Tool_exe] ( θα την βρεις εδω ) και μετά να περάσεις αυτή που σου έστειλαν .

ΑΛΛΑ καλού κακού ρώτα το etotalk να σου δωσει πως θα την περασεις .

Εαν ειναι ευκολο γραψε τι version εχεις ( G# ή G3N ) [ γραψε μας το Build Number σου ]

Και εαν θες μοιρασου με τους υπολοιπους εδω την νεα σου rom (ανεβασε την καπου )

Ps : Μηπως δεν εχει αρκετο χωρο στην Sd ?

Edited by villasg

Την rom που έχεις τωρα την ειχες βαλει εσυ ( και το CNW ) ? ή την είχε όταν στο έστειλαν ?

Εαν τα έχεις βάλει εσυ υποψιάζομαι οτι πρέπει πρώτα να πας σε official μεσω Update απο pc [sP_Flash_Tool_exe] ( θα την βρεις εδω ) και μετά να περάσεις αυτή που σου έστειλαν .

ΑΛΛΑ καλού κακού ρώτα το etotalk να σου δωσει πως θα την περασεις .

Εαν ειναι ευκολο γραψε τι version εχεις ( G# ή G3N ) [ γραψε μας το Build Number σου ]

Και εαν θες μοιρασου με τους υπολοιπους εδω την νεα σου rom (ανεβασε την καπου )

Ps : Μηπως δεν εχει αρκετο χωρο στην Sd ?

Η ρομ ειναι περασμενη απο ετοταλκ και το cnw ειναι 6.1.5 νομοζο και την περασα εγω το ετοταλκ μιλαει για sp_flash_tool αλλα οταν το ανοιγω δεν μου αναγνωριζει to scaater file που εχει η ρομ που μου εστειλαν και ειπα να δοκιμασω με sd card

Η ρομ ειναι περασμενη απο ετοταλκ και το cnw ειναι 6.1.5 νομοζο και την περασα εγω το ετοταλκ μιλαει για sp_flash_tool αλλα οταν το ανοιγω δεν μου αναγνωριζει to scaater file που εχει η ρομ που μου εστειλαν και ειπα να δοκιμασω με sd card

αφαιρεσε ολους τους ΜΗ αγγλικους χαρακτηρες απο ολα τα αρχεια και φακελους

Παιδεία το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει θέμα με το gps του ? Τι ακριβώς κάνει αργεί να βρει σήμα η όταν κλειδώσει σήμα το χάνει μετά αμέσως ?

Καλησπέρα,

Κώστα έχω το ίδιο θέμα, κι έμενα δεν κλειδώνει το gps.

Όταν έχω ανοιχτό το wifi με βρίσκει στο περίπου, αλλά δεν κλειδώνει.[αναβοσβήνει το κυκλάκι του Gps- δεν παραμένει ποτέ αναμμένο]

Ακόμη και 15 λεπτά που το άφησα έξω, πάλι δεν κλείδωσε. [παλαιότερα είχα 1 lg-gt540 και motorola xt311 και κλειδώνουν αμέσως με το gps- σε 5-10 sec με το wifi ανοιχτό]

Σε ένα φόρουμ το :

http://www.modaco.com/topic/361051-g3-gps-not-working/

γράφουν διάφορα αλλά κάποια άκρη δεν έχω βγάλει.

έχω το G3n 20120223, android 4.0.4 από merimobiles και δεν έχω κάνει root.

Αν βρει κάποιος άκρη ας μας πει.

Ευχαριστώ

Κατεβασε απο το Play το uncle Mobileuncle MTK Tools μπες στο

Engineer mode --->MTK--->YGPS --->"Enable run in BG" [need restart.]

Εαν δεν παιξει και ετσι βαλε ΟΝ to Power gps search απο το uncle Mobileuncle MTK Tools παλι

σε εμένα, το sygic και το tomtom αργούσαν υπερβολικά να κλειδώσουν..to maverick και το be on road απο την άλλη, κλειδώνουν σε δευτερόλεπτα...μάλλον έχει σχέση το πώς θα κάτσει το κάθε πρόγραμμα στο κινητό, δεν εξηγείται αλλιώς.

αφαιρεσε ολους τους ΜΗ αγγλικους χαρακτηρες απο ολα τα αρχεια και φακελους

Απο ποια αρχεια λες?Αυτα που εχει η ρομ η ολα τα αρχεια που εχω στην cd card?

Απο ποια αρχεια λες?Αυτα που εχει η ρομ η ολα τα αρχεια που εχω στην cd card?

Αστο απο οτι ειδα μετα στην εικονα που ανεβασες δεν εχει κανενα

τελικά ξέρουμε αν υπάρχουν πρακτικά διαφορές μεταξύ του G3 και του G3N και ποιες είναι αυτές?

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

τελικά ξέρουμε αν υπάρχουν πρακτικά διαφορές μεταξύ του G3 και του G3N και ποιες είναι αυτές?

MTK recently updated WIFI \ Bluetooth \ GPS \ FM four-in-one chip (the original four-in-one chip S500 stopped production),

The new Bluetooth, WIFI, GPS, FM four-in-one chip S501, newly produced G3 (indicated as G3N) are based on S501 four-in-one chip.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :

Εαν στην θεση της δευτρης SIM βαλεις μια SIM απο Vodafone , απο αυτες που σου δινουν με τα στικακια 3G θα παιξει ή θελει καποια αλλη ρύθμιση -setup ?

Με λιγα λογια θα εχεις internet ή πρεπει να ειναι SIM τηλεφωνου και να "φορτωσεις" σε αυτο τον αριθμο mb ?

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δοκιμαστικε με καρτα vodafone και ειναι ολα ΟΚ

Απλα ενεργοιεις το 3G και επιλεγεις στην sim2 και επιλεγεις σε αυτη μονο το Data conectiotion .

Edited by villasg