Jump to content

Jiayu G3

karafu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλείσε το 3g. Αν δεν σου τρώει μπαταρία, τότε κάποια εφαρμογή σου τραβάει δεδομενα..

Σ'ευχαριστω για την συμβουλη..θα το δοκιμασω.αλλα πως σε καποιους δεν συμβαινει το ιδιο κ ενω εχουν το 3g ανοιχτο...;

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι διαφορα εχει αν το κινητο εχει ενα imei και αν το σεταρουν να εχει 2 ? τι προσφερει αυτο ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ

Ημερομηνία παραγγελίας 14/2

Σήμερα το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου

Ούτε μια εβδομάδα απο κινα με ΕΜS απο etotalk

Πολύ μπροστά οι Κινέζοι

Ρουταρισμενο με ελληνικό μενου

Περισσότερα αύριο

2013-02-15 17:17:00 XINHUI Posting

2013-02-15 17:26:41 JIANGMEN Arrival at Sorting Center

2013-02-15 17:49:34 JIANGMEN Despatch from Sorting Center

2013-02-16 00:48:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center

2013-02-16 01:13:00 GUANGZHOU Released from Customs

2013-02-16 01:18:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

2013-02-16 01:18:00 GUANGZHOU Handed over to Customs

2013-02-19 17:09:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center

2013-02-19 17:21:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

2013-02-20 02:00:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

2013-02-20 19:30:00 HELLENIC REPUBLIC 16452 Delivery

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ

Ημερομηνία παραγγελίας 14/2

Σήμερα το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου

Ούτε μια εβδομάδα απο κινα με ΕΜS απο etotalk

Πολύ μπροστά οι Κινέζοι

Ρουταρισμενο με ελληνικό μενου

Περισσότερα αύριο

2013-02-15 17:17:00 XINHUI Posting

2013-02-15 17:26:41 JIANGMEN Arrival at Sorting Center

2013-02-15 17:49:34 JIANGMEN Despatch from Sorting Center

2013-02-16 00:48:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center

2013-02-16 01:13:00 GUANGZHOU Released from Customs

2013-02-16 01:18:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

2013-02-16 01:18:00 GUANGZHOU Handed over to Customs

2013-02-19 17:09:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center

2013-02-19 17:21:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

2013-02-20 02:00:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

2013-02-20 19:30:00 HELLENIC REPUBLIC 16452 Delivery

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Φίλε καλησπέρα,πως το βλέπεις το εργαλείο πάει καλά απο το etotalk έμεινες ευχαριστημένος,τα Ελληνικά είναι καλά μεταφρασμένα η είναι αλα ανταλλων?

Καλημέρα σας την Τετάρτη παρήγγειλα και εγώ το G3 από merimobiles και 3 μέρες μετά μου στείλανε email ότι μπορεί να μην μπορεί να γίνει root και ότι μπορεί μην 'έχει ελληνικά. Ενώ πριν το παραγγέιλλω τους είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι γίνεται.

Το έχει πάρει κανένας άλλος από αυτό το μαγαζί με Ελληνικά?????

Δυστυχώς το κινητό δεν είναι για μένα και το άτομο που το θέλει δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά οπότε αυτό είναι πρόβλημα.

Τους πλήρωσα για root και τώρα μου τα γυρνάνε δεν ξέρω τι να κάνω!

Καλημέρα σας την Τετάρτη παρήγγειλα και εγώ το G3 από merimobiles και 3 μέρες μετά μου στείλανε email ότι μπορεί να μην μπορεί να γίνει root και ότι μπορεί μην 'έχει ελληνικά. Ενώ πριν το παραγγέιλλω τους είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι γίνεται.

Το έχει πάρει κανένας άλλος από αυτό το μαγαζί με Ελληνικά?????

Δυστυχώς το κινητό δεν είναι για μένα και το άτομο που το θέλει δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά οπότε αυτό είναι πρόβλημα.

Τους πλήρωσα για root και τώρα μου τα γυρνάνε δεν ξέρω τι να κάνω!

καλήμερα,την ίδια μαλακιά κάνανε και σε μένα το είχα παραγγείλει απο 14/2 και εχθές το πρωί μου στέλνει ένα μαι λ μια crystal από sails ότι τι τηλ έχει 4,1 και δεν γίνετε ρουτ.Το έκανα αμέσως ακυρώσει και άνοιξα θέμα στο pay pal .Μου έκανα αμέσως επιστροφή τα χρήματα και περιμένω να πιστωθούν στην κάρτα μου.Οι άνθρωποι εινα πολύ Μ******Σ

Edited by vara1000

καλήμερα,την ίδια μαλακιά κάνανε και σε μένα το είχα παραγγείλει απο 14/2 και εχθές το πρωί μου στέλνει ένα μαι λ μια crystal από sails ότι τι τηλ έχει 4,1 και δεν γίνετε ρουτ.Το έκανα αμέσως ακυρώσει και άνοιξα θέμα στο pay pal .Μου έκανα αμέσως επιστροφή τα χρήματα και περιμένω να πιστωθούν στην κάρτα μου.Οι άνθρωποι εινα πολύ Μ******Σ

Άμεση ακύρωση κανε

από που να κάνω ακύρωση από το site?

και μετά να μπω paypal?

Γνωρίζετε τι γίνεται με το συνάλλαγμα?

Το etotalk πως το στέλνει με τα Ελληνικά??

από που να κάνω ακύρωση από το site?

και μετά να μπω paypal?

Γνωρίζετε τι γίνεται με το συνάλλαγμα?

Το etotalk πως το στέλνει με τα Ελληνικά??

Σου εχω ενα αρχείο για το πως θα κανεις refund

Το ετοταλκ βάζει μια δικιά του ρομ με ελληνικά

Λοιπόν το τηλ είναι άπαιχτο

Με φουλ χρήση (GPS-WIFI-B.TOOTH-INTERNET κτλ) μου έβγαλε άνετα 1 ημέρα την στιγμή που ΟΛΑ τα άλλα που είχα( S3-Nexus κτλ) δεν έβγαζαν ούτε μίση

Το μονο μείον του ειναι η οθονη αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικός γιατι ολα οσα είχα ήταν αμολεντ και το ηχειο που ειναι μέτριας ποιότητας και σε μεγαλη ένταση τσιριζει

Κανει πολλα επώνυμα με διπλάσιο κοστος να ντρέπονται

Αν είχε όνομα σονι σαμσουνκ κτλ θα το παίρναμε στα 400 ευρω(και λιγα λεω)

Οσο αφορά το κατάστημα που το αγόρασα οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες

Μέσα σε 1 εβδομάδα το ειχα στα χερια μου με ελληνικό μενού όπως τους ζήτησα και ρουταρισμενο

Με βλέπω να γίνομαι φαν των κινεζων

Ειναι κανεις που του εχει περασει 4,1 να μας πει εντυπώσεις και πως θα την περάσουμε ?

Με φουλ χρήση (GPS-WIFI-B.TOOTH-INTERNET κτλ) μου έβγαλε άνετα 1 ημέρα την στιγμή που ΟΛΑ τα άλλα που είχα( S3-Nexus κτλ) δεν έβγαζαν ούτε μίση

Το μονο μείον του ειναι η οθονη αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικός γιατι ολα οσα είχα ήταν αμολεντ και το ηχειο που ειναι μέτριας ποιότητας και σε μεγαλη ένταση τσιριζει

Μέσα σε 1 εβδομάδα το ειχα στα χερια μου με ελληνικό μενού όπως τους ζήτησα και ρουταρισμενο

Ειναι κανεις που του εχει περασει 4,1 να μας πει εντυπώσεις και πως θα την περάσουμε ?

Η 4.1 εχει ελληνικα?

Οταν λες τσιρίζει δεν ακούς τίποτα σαν να μπουκώνει?

Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται?

Εμένα πάντως μου κάνει νερά με το GPS, παρόλο που το έχω φτιάξει υποτίθεται με το FasterGPS...

Σήμερα που το χρειάστηκα δεν λόκαρε τους δορυφόρους, και άνοιξα μάλιστα και το Locus Maps που δείχνει τι γίνεται με το gps. Έδειχνε καμμιά 20αριά δορυφόρους αλλά gps accuracy 3,6 km:mad:

Πολύ εκνευριστικό!

Εμένα πάντως μου κάνει νερά με το GPS, παρόλο που το έχω φτιάξει υποτίθεται με το FasterGPS...

Σήμερα που το χρειάστηκα δεν λόκαρε τους δορυφόρους, και άνοιξα μάλιστα και το Locus Maps που δείχνει τι γίνεται με το gps. Έδειχνε καμμιά 20αριά δορυφόρους αλλά gps accuracy 3,6 km:mad:

Πολύ εκνευριστικό!

Δες και το gps test https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

και τωρα τα ασχημα

Η καμερα του ειναι για τα κλαματα

το βιντεο που βγαζει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

οταν εδωσα το iphone 4s κ πηρα το g3 δεν περιμενα να εχει τις ιδιες δυνατοτητες..για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.οσο για τις φωτο κ την καμερα εχω αντιθετη αποψη..φιλικα παντοτε:)

Σήμερα τα ξημερώματα μου στείλανε email από το τμήμα πωλήσεων (που τους ξαναρώτησα αν γίνεται root ) και μου είπαν ότι η crystal έκανε λάθος, το πρόβλημα μου είναι ότι εμένα δεν μου το έστειλε η crystal αλλά ο stone !! Τώρα έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω!

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις σε πόσες μέρες μπαίνουν τα χρήματα για να προχωρήσει σε νέα αγορά?

Edited by Angelina_F

οταν εδωσα το iphone 4s κ πηρα το g3 δεν περιμενα να εχει τις ιδιες δυνατοτητες..για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.οσο για τις φωτο κ την καμερα εχω αντιθετη αποψη..φιλικα παντοτε:)

Μα δεν είπα το αντίθετο

Είναι σαν να κλέβεις εκκλησιά σε αυτά τα χρήματα.

Η μονη μου ένσταση είναι για την κάμερα και το ηχειο του (πραγματικά της πλακας)

Το σχολιο μου αφορά την λήψη σε σκοτινους χώρους με φως λάμπας και οχι το πρωί

Τι διαφορα εχει αν το κινητο εχει ενα imei και αν το σεταρουν να εχει 2 ? τι προσφερει αυτο ;

sorry που το κανω παλι up αλλα κανεις δεν ξερει ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Σήμερα τα ξημερώματα μου στείλανε email από το τμήμα πωλήσεων (που τους ξαναρώτησα αν γίνεται root ) και μου είπαν ότι η crystal έκανε λάθος, το πρόβλημα μου είναι ότι εμένα δεν μου το έστειλε η crystal αλλά ο stone !! Τώρα έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω!

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις σε πόσες μέρες μπαίνουν τα χρήματα για να προχωρήσει σε νέα αγορά?

Έκανες ακύρωση?Τα χρήματα συμφωνά με το pay pal μέχρι 30 μέρες ,άλλα έρχονται πολύ πιο γρήγορα 3,4 εργάσιμες .

Καλά τελικά σου έδωσαν μια σαφή απάντηση?

Μα δεν είπα το αντίθετο

Είναι σαν να κλέβεις εκκλησιά σε αυτά τα χρήματα.

Η μονη μου ένσταση είναι για την κάμερα και το ηχειο του (πραγματικά της πλακας)

Το σχολιο μου αφορά την λήψη σε σκοτινους χώρους με φως λάμπας και οχι το πρωί

Ισχυει αυτο που λες γιατι εμενα πραγματικα με καιει αυτο το ζητημα.Αν δεν αποδιδει οσο το δυνατον το καλυτερο το ηχειο τοτε δεν νομιζω να προχωρησω στην αγορα.

Κάποιες εταιρείες κινητής έχουν πρόβλημα αν βλέπουν δύο ίδια ΙΜΕΙ να συνδέονται στο δίκτυό τους από διαφορετικές SIM. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται να αλλάξεις το ΙΜΕΙ στο ένα από τα δύο slots.

Έκανες ακύρωση?Τα χρήματα συμφωνά με το pay pal μέχρι 30 μέρες ,άλλα έρχονται πολύ πιο γρήγορα 3,4 εργάσιμες .

Καλά τελικά σου έδωσαν μια σαφή απάντηση?

Αίσχος αυτό έχω μόνο να πω. Η επικοινωνία μαζί τους είναι άθλια απαντάνε σε ότι θέλουνε όποτε θέλουνε.

Το Σάββατο μου είπαν από support center ότι δεν γίνεται root

την Κυριακή μου στέλνουν από το costume care ότι η Crystal έκανε λάθος.

Σήμερα στο live chat της σελίδας μου λένε ότι εν τέλη τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν γίνεται root στο κινητό.

Ακύρωσα την παραγγελία και πάμε για άλλα.

Ο Κινέζος μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ με την paypal και οτι μόλις ακυρωθεί η παραγγελία σε 48 ώρες θα έχω τα χρήματα μου.

Ισχύει ή να κάνω refund έτσι και αλλιώς???

Αίσχος αυτό έχω μόνο να πω. Η επικοινωνία μαζί τους είναι άθλια απαντάνε σε ότι θέλουνε όποτε θέλουνε.

Το Σάββατο μου είπαν από support center ότι δεν γίνεται root

την Κυριακή μου στέλνουν από το costume care ότι η Crystal έκανε λάθος.

Σήμερα στο live chat της σελίδας μου λένε ότι εν τέλη τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν γίνεται root στο κινητό.

Ακύρωσα την παραγγελία και πάμε για άλλα.

Ο Κινέζος μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ με την paypal και οτι μόλις ακυρωθεί η παραγγελία σε 48 ώρες θα έχω τα χρήματα μου.

Ισχύει ή να κάνω refund έτσι και αλλιώς???

Το paypal σε ειδοποίησε ότι έγινε refund η πληρωμή; Αν όχι σε κοροϊδεύουν. Πες τους ξανά και τόνισέ τους ότι αν δεν κάνουν refund άμεσα στο paypal θα κάνεις εσύ διαδικασία. Αν σου απαντήσουν μα/μου/σου/του/κάναμε κλπ (αλλά δε σου ήρθε) τους σιχτιρίζεις ωραία και σε μερικές ώρες που θα κάνεις claim στο paypal θα το έχουν δεχτει :lol: