Jump to content

felias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About felias

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

felias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Τελικά με reset έστρωσε! Ευχαριστώ!
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που έδωσες. Όσα μου αναφέρεις τα έχω κάνει.. Ενώ έχω ενεργοποίηση μόνο το δακτυλικο αποτύπωμα στην οθόνη μου γράφει όταν είναι κλειδωμένο "περάστε το δάχτυλο σας από την οθόνη για να ξεκλειδωσει"
  3. Καλημέρα σας. Δυστυχώς εμένα ακόμα δεν ξεκλειδώνει το κινητό μόνο με δακτυλικο αποτύπωμα... Πείτε καμιά ιδέα..
  4. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Αυτά έχω επιλέξει κι εγώ.. Αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα
  5. Γειά σε όλους. Κάτοχος από χθες κι εγώ του s7 edge. Με το που το ενεργοποιησα έκανε 2 update στο λογισμικό. Προσπαθώ να ξεκλειδώνει η συσκευή μόνο μέσω του δακτυλικου αποτυπωματος αλλά δεν γίνεται... Ανοίγει με απλή κυληση της οθόνης.. Καμιά ιδέα..;
  6. Έχω το κινητό εδώ και 6 μέρες. Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι η διάρκεια της μπαταρίας.. Χωρίς να το ζοριζω ιδιαίτερα ( εννοώ δεν το έχω στο 4g,χωρίς παιχνίδια,λίγο σερφάρισμα) μου βγάζει 18 ώρες αυτονομίας η μπαταρία..
  7. Κάτοχος κι εγώ του εν λόγω κινητού από χθες!δόξα τω Θεώ, όλα καλά μέχρι στιγμής. Μια ερώτηση και από μένα.. τί γίνεται με τα ringtones βρε παιδιά..? Τα έβαλα στο φάκελο ringtones αλλά και πάλι τίποτα..
  8. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω tv box. Υπάρχει κάποιο μαγαζί ούτως ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο και να μην περιμένω κάνα μήνα από Κίνα για να έρθει..? Είμαι από Θεσσαλονίκη
  9. Σ'ευχαριστώ πααααρα πολύ για το χρόνο που αφιερωσες για να μου απαντήσεις..
  10. Καλησπέρα σε όλους. Γράφω μετά από πολυυυυυυυυ καιρό... Ήμουν κάτοχος του g2 και τον Δεκέμβρη πέρασα στο iPhone 6.. Άρχισε όμως να μου τη σπάει η μπαταρία και η χωρητικότητα (16 gb γαρ...).. Ήμουν ευχαριστημένος με το g2 και ψήνομαι να επιστρέψω στην LG.. Και σκέφτομαι το g4.. Ακούω ότι έχει θέματα με την αυτονομία της μπαταρίας..ισχύει..? Οι φωτογραφίες του πρέπει να είναι αψογες.. Για πείτε τίποτα ρε μάγκες..
×
×
  • Create New...