montoya_42 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 saltofx_v said: δεν έχω νοκια.....την MS κράζω..όχι την νοκια....το καλύτερο θα ήταν να βγαζει μόνο η νοκια wp8 και οι αλλοι να σταματήσουν...δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται. Στην 8.1 θα δουμε ουσιαστικές αλλαγές. Απο την αλλη όμως, η Nokia δείχνει τι έπρεπε να κάνουν και οι άλλες εταιρείες. Δηλαδη στην περίπτωσή σου έχει ένα μερίδιο ευθύνης και η Samsung όπου πέταξε μια συσκευή στην αγορά και δεν ασχολείται μαζί της. Γνώμη μου πάντα. Αλλα πραγματικά απορω. Πως η νοκια κάνει παπάδες και οι άλλοι είναι αόρατοι? Γιατί δεν προσέχουν τον κόσμο που την προτίμησε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Eχεις μεγαλο δικιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 VXR_ZAP said: Eχεις μεγαλο δικιο... Μακάρι να μην είχα και ο ανταγωνισμός να ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Όλοι μας θα είχαμε κέρδος. Και για να το πάω και πιο μακριά, αν τα wp πάνε καλά και πιάσουν πχ 20% τότε τα android θα πιεστούν και θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές. Περιθώριο έχουν και ειδικά η Samsung. Αλλά κάποιοι στενόμυαλοι παρακαλανε να σβήσει ο Α και ο Β. Λες και θα βγουν κερδισμένοι αν το λειτουργικό τους πιάσει 100%. Όπως επίσης καλό θα ήταν στα pc να μοιραστεί το ποσοστό πιο ομοιόμορφα. Να πιεστεί η ms για καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 gkan said: Ξέρουμε τι γίνεται αν δώσεις πολλές φορές (και πόσες??) λάθος τον κωδικό για να μπεις στην αρχική οθόνη .... :) Σου "εξαφανίζει" το screensaver που έχεις ορίσει, και δε σε αφήνει να εισάγεις τον κωδικό για να το ξεκλειδώσεις, για ένα λεπτό και σου εμφανίζει το αντίστοιχο μήνυμα. Για το πόσες, θα σε γελάσω. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 mr_47 said: Σου "εξαφανίζει" το screensaver που έχεις ορίσει, και δε σε αφήνει να εισάγεις τον κωδικό για να το ξεκλειδώσεις, για ένα λεπτό και σου εμφανίζει το αντίστοιχο μήνυμα. Για το πόσες, θα σε γελάσω. :) Ευχαριστώ για την απάντηση ... Φοβόμουν τίποτα κλειδώματα του κινητού που έπρεπε να πάς Nokia να το ξεκλειδώσει ή τίποτα τρελές διαδικασίες .... και αφού η "τιμωρία" είναι μόνο ένα λεπτό αναμονής .... το δοκίμασα και τελικά στις 5 φορές όντος σε κλειδώνει για ένα λεπτό και μετά κανονικά από την αρχή .... Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Gloriana said: Ρε παιδιά ακόμα περιμένω το amber update για το lumia 720... τι έχει γίνει?:confused: κατέβασε το Nokia software updater (NSU) και κάνε update απο το PC. Θα σου περάσει ξανά την ίδια έκδοση που έχεις τώρα με την amber όμως (99%). Αυτο συνέβη και σε μένα με το ελληνικό 820 και σε ένα φίλο επίσης. Νομίζω ότι το κινητό χάνει τα πάντα και γίνεται σαν καινούριο, αλλα με το skydrive λογικά δε θα χάσεις και τίποτα... :) Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 gkan said: Ευχαριστώ για την απάντηση ... Φοβόμουν τίποτα κλειδώματα του κινητού που έπρεπε να πάς Nokia να το ξεκλειδώσει ή τίποτα τρελές διαδικασίες .... και αφού η "τιμωρία" είναι μόνο ένα λεπτό αναμονής .... το δοκίμασα και τελικά στις 5 φορές όντος σε κλειδώνει για ένα λεπτό και μετά κανονικά από την αρχή .... Είσαι σίγουρος πως η επόμενη "τιμωρία" θα είναι τόσο μικρή???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα πριν απο λίγες μέρες το πρώτο μου κινητό με windows (htc 8s) αλλα δεν μπορώ ουτε να συνδεθώ με υπάρχον λογαριασμό microsoft, ούτε να κάνω καινούριο... Το πρόβλημα φαντάζομαι δεν είναι η σύνδεση στο ίντερνετ, καθώς και απο τον explorer φορτώνουν κανονικά οι σελίδες, και έχω δοκιμάσει και απο 3 διαφορετικα μόντεμ... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Όσοι έχετε περάσει την gdr3 βλέπετε να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα αρχεία που εμφανίζονται διπλά και τριπλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 navi55 said: Όσοι έχετε περάσει την gdr3 βλέπετε να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα αρχεία που εμφανίζονται διπλά και τριπλά? ποια αρχεια; που τα βλέπεις διπλά κ τριπλα; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) gomenos said: Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα πριν απο λίγες μέρες το πρώτο μου κινητό με windows (htc 8s) αλλα δεν μπορώ ουτε να συνδεθώ με υπάρχον λογαριασμό microsoft, ούτε να κάνω καινούριο... Το πρόβλημα φαντάζομαι δεν είναι η σύνδεση στο ίντερνετ, καθώς και απο τον explorer φορτώνουν κανονικά οι σελίδες, και έχω δοκιμάσει και απο 3 διαφορετικα μόντεμ... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλημέρα. Τελικά έριξα μια ματιά στο site της Microsoft και αναφέρει για το συγκεκριμένο πρόβλημα ότι είτε είναι λάθος η ημερομηνία και ώρα συστήματος και απλά βάζεις τη σωστή, είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία συστήματος οπότε πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Edited November 10, 2013 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 navi55 said: Όσοι έχετε περάσει την gdr3 βλέπετε να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα αρχεία που εμφανίζονται διπλά και τριπλά? Βασικα 1η φορα μου ετυχε την προηγουμενη εβδομαδα και εχω την gdr3 οποτε μαλλον οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Έπεσα πάνω στο παρακάτω άρθρο το οποίο νομίζω μας δίνει την απάντηση για το τι θα γίνει με τα updates... Παλιό βέβαια αλλά καλό είναι να το θυμηθούμε και να καθησυχάσουμε τους χρήστες... http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/windows-phone-8-support-to-end-in-july-2014-but-users-will-be-able-to-upgrade-344337 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδια καλησπέρα, ρωταω εδω επισης, για το lumia 620 καθως στο επισημο θέμα του δεν ειδα καμια απάντηση. "καλησπέρα παιδιά.ενας φίλος έχει το κινητό.εχει περάσει το hotmail του.ομως όταν πάει να κατεβάσει πχ το viber γραφει"απαιτείται να ρυθμίσετε το "η οικογένεια μου στο windowsphone.com". κανεις ιδέα τί να κάνουμε; ΥΓ.με ψαξιμο στο google ειδα οτι μια λύση που προτεινεται, είναι επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων στο τηλεφωνο, και δημιουργια νεου live account με ηλικία άνω των 22 και σε πλήρη μορφη, δλδ, ημερα μηνα ετος. συμφωνειτε? εγω στο lumia 920 που εχω κανα διμηνο (και με amber update απ την αρχη σχεδον που το έχω αγορασει) δεν αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα ποτε'. ΥΓ2. ισχυει αυτο που ειχα διαβασει καπου, ότι λογω hardware περιορισμού, το 620 ακομα και με το amber update δεν θα εχει ραδιόφωνο ? " Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Thou_Bou said: Παιδια καλησπέρα, ρωταω εδω επισης, για το lumia 620 καθως στο επισημο θέμα του δεν ειδα καμια απάντηση. "καλησπέρα παιδιά.ενας φίλος έχει το κινητό.εχει περάσει το hotmail του.ομως όταν πάει να κατεβάσει πχ το viber γραφει"απαιτείται να ρυθμίσετε το "η οικογένεια μου στο windowsphone.com". κανεις ιδέα τί να κάνουμε; ΥΓ.με ψαξιμο στο google ειδα οτι μια λύση που προτεινεται, είναι επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων στο τηλεφωνο, και δημιουργια νεου live account με ηλικία άνω των 22 και σε πλήρη μορφη, δλδ, ημερα μηνα ετος. συμφωνειτε? εγω στο lumia 920 που εχω κανα διμηνο (και με amber update απ την αρχη σχεδον που το έχω αγορασει) δεν αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα ποτε'. ΥΓ2. ισχυει αυτο που ειχα διαβασει καπου, ότι λογω hardware περιορισμού, το 620 ακομα και με το amber update δεν θα εχει ραδιόφωνο ? " Ίσως να έχει βάλει λάθος ηλικία. Γι' αυτό και του ζητάει να ρυθμίσει την "οικογένειά του". Ας κοιτάξει λίγο τι επιλογές έχει κάνει στο προφίλ του στο Windows Live λογαριασμό του. Όσο για το 620, ναι, ακόμα και με το Amber update δε θα λειτουργεί το ραδιόφωνο, γιατί πολύ απλά δεν έχει το εξάρτημα/component του ραδιοφώνου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 evagelos said: ποια αρχεια; που τα βλέπεις διπλά κ τριπλα; Στις φωτογραφίες που έχω περάσει στην κάρτα μνήμης. Οι φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό είναι οκ. Κάνε μία αναζήτηση θα δεις είναι πολύ γνωστό θέμα. haigoeo said: Βασικα 1η φορα μου ετυχε την προηγουμενη εβδομαδα και εχω την gdr3 οποτε μαλλον οχι. Και εγώ τους πρώτους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς όμως χρειάστηκε να κάνω format την κάρτα μνήμης κι από τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 navi55 said: Στις φωτογραφίες που έχω περάσει στην κάρτα μνήμης. Οι φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό είναι οκ. Κάνε μία αναζήτηση θα δεις είναι πολύ γνωστό θέμα. Και εγώ τους πρώτους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς όμως χρειάστηκε να κάνω format την κάρτα μνήμης κι από τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εμενα μου το εκανε και στα mp3. Υποψιαζομαι οτι καποιο προγραμμα φωτογραφιας μου εκανε την ζημια γιατι την περιοδο εκεινη δοκιμασα 4-5. Μπορει να ειναι και συμπτωση βεβαια. Παντως πλεον ολα καλα και σε mp3 και σε φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το είχε κάνει και σε εμένα σε κάποια mp3 αλλά έσβησα όλα τα τραγούδια από την κάρτα μνήμης, άνοιξα την μουσική να ανανεωθεί η κενή λίστα, πέρασα τα τραγούδια ξανά και ήταν οκ. Στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν λύνεται με αυτόν τον τρόπο. Έκανες κάτι και τώρα είναι εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 navi55 said: Το είχε κάνει και σε εμένα σε κάποια mp3 αλλά έσβησα όλα τα τραγούδια από την κάρτα μνήμης, άνοιξα την μουσική να ανανεωθεί η κενή λίστα, πέρασα τα τραγούδια ξανά και ήταν οκ. Στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν λύνεται με αυτόν τον τρόπο. Έκανες κάτι και τώρα είναι εντάξει? Για τα Mp3 αυτο εκανα, εσβησα και απο την μνημη του τηλεφωνου στον φακελο μουσικη κατι κρυφα αρχεια που ειχαν δημιουργηθει και μεχρι τωρα ειναι οκ. Τις φωτο τις εσβησα μεσα απο το κινητο. Δεν εκανα κατι αλλο απλα χρησιμοποιω μονο την στοκ εφαρμογη και το proshot πλεον. Εσενα στο κανει ακομα στις φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι. Μάλιστα μου έκανε και κάτι περίεργα. Επέλεγα διαγραφή ολόκληρου του άλμπουμ από το κινητό, όμως βγαίνοντας και μπαίνοντας ξανά στις φωτογραφίες το άλμπουμ εμφανιζόταν ξανά. Εκτός από την stock εφαρμογή έχω και τη nokia camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδια καλησπερα προχθες πηρα ενα samsung ativ s wp8 και επειδη θελω να βαζω εφαρμογες (XAP) απο αλες πηγες διβασα οτι τις ριχνουμε στην sd και ανοιγοντας το store μας βγαζει 4 επιλογες (στο δικο μου τουλαχιστον) SAMSUNG_ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-ΠΕΧΝΙΔΙΑ και sd card παταω sd carnd ανοιγει μια ασπρη οθωνη μονο καποια βοηθεια καποιος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 pazios13 said: Παιδια καλησπερα προχθες πηρα ενα samsung ativ s wp8 και επειδη θελω να βαζω εφαρμογες (XAP) απο αλες πηγες διβασα οτι τις ριχνουμε στην sd και ανοιγοντας το store μας βγαζει 4 επιλογες (στο δικο μου τουλαχιστον) SAMSUNG_ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-ΠΕΧΝΙΔΙΑ και sd card παταω sd carnd ανοιγει μια ασπρη οθωνη μονο καποια βοηθεια καποιος ευχαριστω καλυτερα να ρωτήσεις στο thread του Ativ s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 να ρωτησω κατι αν εχω δυο λογαριασμους για μειλ yahoo αν τους συγχρονισω και τους δυο ξερεις κανεις αν τα μειλ φαινονται κοινα στην εφαρμοφη υπαρχει καποιο φιλτρο που στα διαχωριζει βασει λογαριασμου ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Επειδή ρώτησα και χθες αλλά απάντηση δεν ήρθε, το ξαναπετάω... Δεν μου εμφανίζονται οι επαφές του twitter, παρόλο που στο people hub μου εμφανίζει τα νέα τους. Το ίδιο μου έκανε (αλλά έφτιαξε) και με το linkedin, και έσβησα (όχι μόνο από το κινητό, αλλά και από τον Microsoft λογαριασμό μου) και ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και τίποτα. Έχει αναφερθεί κάποιο bug; Μη μου πείτε να κοιτάξω τις ρυθμίσεις στο φιλτράρισμα, είχα και WP7 δύο χρόνια... I know how it Works. billstamaniac said: να ρωτησω κατι αν εχω δυο λογαριασμους για μειλ yahoo αν τους συγχρονισω και τους δυο ξερεις κανεις αν τα μειλ φαινονται κοινα στην εφαρμοφη υπαρχει καποιο φιλτρο που στα διαχωριζει βασει λογαριασμου ; Το default του λειτουργικού είναι να έχει κάθε mailbox ξεχωριστό. Μετά εσύ αν θες μπορείς να τα ενοποιήσεις και να σου εμφανίζονται όλα σε ένα. Εγώ έχω δύο Google λογαριασμούς, τον προσωπικό που τον έχω ενοποιημένο με το Hotmail, και τον επαγγελματικό τον οποίο τον έχω μόνο του. Δηλαδή στην αρχική οθόνη υπάρχουν δύο διαφορετικά tiles. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 stewe said: Επειδή ρώτησα και χθες αλλά απάντηση δεν ήρθε, το ξαναπετάω... Δεν μου εμφανίζονται οι επαφές του twitter, παρόλο που στο people hub μου εμφανίζει τα νέα τους. Το ίδιο μου έκανε (αλλά έφτιαξε) και με το linkedin, και έσβησα (όχι μόνο από το κινητό, αλλά και από τον Microsoft λογαριασμό μου) και ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και τίποτα. Έχει αναφερθεί κάποιο bug; Μη μου πείτε να κοιτάξω τις ρυθμίσεις στο φιλτράρισμα, είχα και WP7 δύο χρόνια... I know how it Works. Αν δεν πήρες απάντηση μπορεί και να μην υπάρχει... Εμένα δεν έχει κάποιο πρόβλημα... Κι αν you know how it works δεν θα έπρεπε να υπήρχε πρόβλημα ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts