Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι θα φαίνονταν πολύ μικρά στην οθόνη μας!

Δεν εχεις αδικο αλλα οποιαδηποτε αλλαγη στην εμφανιση μου δινει την αισθηση οτι κατι αλλαξε...και εχει περισσοτερη πλακα :)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισχύει και για αυτούς που έχουν λογαριασμό App Studio. Εγγραφή εδώ. Κατέβασα και κάνω install. :D

ευχαριστώ,τώρα κατεβαίνει και στο δικό μου

Ισχύει και για αυτούς που έχουν λογαριασμό App Studio. Εγγραφή εδώ. Κατέβασα και κάνω install. :D

Μαλιστα, επιτελους βρηκε τροπο η MS να παρακαμψει τους παροχους!

Να ρωτησω, χανουμε τιποτα απο εφαρμογες, επαφες κλπ;

Μαλιστα, επιτελους βρηκε τροπο η MS να παρακαμψει τους παροχους!

Να ρωτησω, χανουμε τιποτα απο εφαρμογες, επαφες κλπ;

Τίποτα απολύτως, κάθεται από πάνω όπως ένα κλασικό update.

Τίποτα απολύτως, κάθεται από πάνω όπως ένα κλασικό update.

Perfect, φορτιζω και σε λιγο θα ανανεωθω :lol:

Χάνεται η εγγυηση....

Γιατι να χαθει; Αφου ειναι επισημο update της MS. Υπαρχει και το NSU για παν ενδεχομενο!

Οντως αναφέρει ότι χάνεται η εγγύηση, τώρα το πρόσεξα. Αλλά έτσι και αλλιώς την χάνεις αν φλασάρεις firmware άλλης χώρας.

δεν έχει ξεχωριστή ρύθμιση της έντασης του ήχου ούτε αυτό το update

Για πείτε λίγο για εμφανείς διαφορές εσείς που τη δοκιμάζετε.

Καλή φάση..αρκεί να το πάρουμε μέχρι τέλος του χρόνου (που δεν το βλέπω)

Κυρίως τους ήχους περιμένω που απ ότι λέει θα είναι και για κάθε επαφή όταν σου στέλνει μήνυμα..Ελπίζω η δυνατοτητα διαφορετικής έντασης ήχου να είναι αυτονόητη.

μπορεί για εμάς να είναι αυτονόητη αλλά για την MS δεν είναι γιατί δεν την έχει προσθέσει στο update

Γιατι το γραφει και στο άρθρο στο wpcentral.

Στο επισημο blog λεει οτι μπορει να χασετε την εγγυηση. Παντως δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο, δηλαδη ολοι οι developers που γι αυτους στην ουσια βγηκε το preview θα χασουν την εγγυηση;

Κατι θα ανακοινωσει η MS στις προσεχεις μερες σχετικα με το θεμα των updates οποτε μαλλον αυτο ειναι, ενας τροπος να παρακαμψεις τους παροχους οταν αυτοι αργουν οπως εγινε με την gdr2.

Για πείτε λίγο για εμφανείς διαφορές εσείς που τη δοκιμάζετε.

Πιο γρήγορο ρολλάρισμα (κυρίως στην οθόνη του multitasking), κλείσιμο εφαρμογών από την οθόνη του multitasking, custom sounds για sms email κλπ, rotation lock, driving mode (επιλέγεις αν θες να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις όταν οδηγείς), και λίγο καλύτερη διαχείριση του phone storage.

Τί να πω ρε παιδιά.Δεν ξέρω σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να χαθεί η εγγύηση,απλά είδα που το γράφουν και το ανέφερα για όποιον ίσως δεν το έχει προσέξει.

Από κει και πέρα,σοβαρά δεν έχει ξεχωριστή ένταση? Καλά τόσο δύσκολο είναι πια? Δεν μπορούν τουλάχιστον να ενσωματώσουν σε εφαρμογές όπως το ξυπνητήρι ή το mail π.χ. μια μπάρα για την έντασή τους?

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι η ms δίνει νέα χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο όπως η μηλοεταιρεία, έτσι για να μας κρατάει σε εγρήγορση ή απλά γιατί είναι άχρηστοι και τα έχουν βρεί σκούρα με windows8, wp8 ενοποιήσεις και τα λοιπά.

Μου αρεσει που δεν εχει ενσωματώσει ούτε ενα απο τα πρωταρχικά που τις έχουμε προτείνει στο suggestion box.

Έτσι συνεχισε ms και δεν θα δεις νούμερα πότε πάνω από 10%.

Ας ελπίσουμε με τα phone 8.1 να δουμε πραγματικό update και ενσωμάτωση χαραχτηριστικών που κάνουν αισθητή την απουσία τους

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Περιμένω να αρχίσει να την κατεβάζει, αλλά προς το παρόν σφυράει αδιάφορα...

Σε λίγο, φαντάζομαι, θα ξεκολλήσει.

Τί να πω ρε παιδιά.Δεν ξέρω σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να χαθεί η εγγύηση,απλά είδα που το γράφουν και το ανέφερα για όποιον ίσως δεν το έχει προσέξει.

Από κει και πέρα,σοβαρά δεν έχει ξεχωριστή ένταση? Καλά τόσο δύσκολο είναι πια? Δεν μπορούν τουλάχιστον να ενσωματώσουν σε εφαρμογές όπως το ξυπνητήρι ή το mail π.χ. μια μπάρα για την έντασή τους?

Καλα και εγω την γνωμη μου λεω, θα δουμε τι θα γινει.

Λοιπον μετα απο καμια ωρα με το update, το screen lock rotation υπαρχει και θα σταματησω να βριζω επιτελους τα βραδια που θελω να σερφαρω ξαπλα στο κρεβατι! Τα custom ringtones ειναι για sms, email, voicemail και calendar. Επιτελους θα βαλω τους ηχους μου που τους εχω απο εποχη Ε71 και μου κακοφαινοταν καπως..Το καλυτερο για μενα του update ειναι οτι μπορεις να κλεινεις τις εφαρμογες μεσα απο το multitasking, αρκετα γρηγορο και το πιο χρησιμο. Στο ρυθμισεις-χωρο αποθηκευσης σου δειχνει περισσοτερες λεπτομερειες, πχ ποσο χωρο πιανουν οι εικονες, τα εγγραφα κλπ.

Δυστυχως η ενταση ειναι ακομα ενιαια..ας ελπισουμε να μας το δωσει η νοκια..

Στα πολυ θετικα, ο τροπος που ηρθε το update. Γρηγορα, χωρις κανενα προβλημα, ελπιζω να το συνεχισει.

Edited by haigoeo

Παιδια ξερετε αυτο το Update ποτε θα ειναι επισημα διαθεσιμο??

Επισης μελοντικα Update θα παρουν τα windows 8 ή θα σου πουνε παρε καινουργια συσκευη??

Αλλαξανε και τις ρυθμισεις του data sense και πλεον μπορεις να ρυθμιζεις το οριο να ανανεωνεται σε συγκεκριμενη ημερομηνια μεσα στον μηνα και οχι απλα βασει χρησης οπως ηταν στην GDR2!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδια ξερετε αυτο το Update ποτε θα ειναι επισημα διαθεσιμο??

Επισης μελοντικα Update θα παρουν τα windows 8 ή θα σου πουνε παρε καινουργια συσκευη??

Πιστευω σε κανα διμηνο, μεχρι να το δοκιμασουν οι παροχοι και να το δωσουν..

Το λογικο ειναι ναι, τουλαχιστον μεχρι και το 8.1 που θα ειναι το σημαντικο update θα το παρουν αλλιως ειναι αυτοκτονια για την MS.

Αλλαξανε και τις ρυθμισεις του data sense και πλεον μπορεις να ρυθμιζεις το οριο να ανανεωνεται σε συγκεκριμενη ημερομηνια μεσα στον μηνα και οχι απλα βασει χρησης οπως ηταν στην GDR2!

Σωστος, ουτε που το ειδα..

Πιστευω σε κανα διμηνο, μεχρι να το δοκιμασουν οι παροχοι και να το δωσουν..

Το λογικο ειναι ναι, τουλαχιστον μεχρι και το 8.1 που θα ειναι το σημαντικο update θα το παρουν αλλιως ειναι αυτοκτονια για την MS.

Αυτο λεω και εγω...ειναι που ειναι κατω σε ποσοστα αμα κανουν και τετοια τραγικα λαθη θα πιασουν πατο...

Ειδωμεν...

Mε ημερομηνια ηταν και στην Amber ... δεν αλλαξε τιποτα εκει

Κατα καιρους διαβαζω τα σχολια μερικων απο εσας εδω και μου δινετε την εντυπωση οτι ειστε πολυ θυμωμενοι με το τηλ

και το λειτουργικο που εχετε αγορασει ....!!!

Edited by colossus_r

Mε ημερομηνια ηταν και στην Amber ... δεν αλλαξε τιποτα εκει

Με την Amber μπορούσες να βάλεις σε πόσες μέρες τελειώνει το πακέτο των δεδομένων που έχεις και αφού έλήγε το ξαναέβαζες χειροκίνητα. Τώρα σου έχει την επιλογή να ανανεώνεται αυτόματα συγκεκριμένη ημερομηνία που επιλέγεις κάθε μήνα.

Δεν θυμάμαι να τις είχε αυτές τις ρυθμίσεις με την Amber!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.