bostonian Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κι εγω θα συμφωνησω οτι δεν ειναι τοσο smooth (920) . <Κομπιαζει> ώρες ώρες πραγμα που δεν εκανε ΠΟΤΕ. Φωτο ειναι καλύτερες και το <κατεβασμα> απο πανω που είχαν τα android μαλλον με βολεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ σε 1020 με τα 8.1 gdr1 είμαι super, και απορώ πως τη πάλευα με τα 8. Δεν έχω κανένα θέμα απ αυτά που λέτε και η μπαταρία είναι άψογη σε idle. Οι φάκελοι στη home screen είναι πολύ smooth, η notification bar κάνει τη δουλειά της,wallpaper έχω πάντα και μου αρέσει, και όλα βαίνουν καλώς. Μήπως να κάνατε και κάνα Hard reset να καθαρίσει η συσκευή σας αν έχετε τόσα θέματα? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ σε 1020 με τα 8.1 gdr1 είμαι super, και απορώ πως τη πάλευα με τα 8. Δεν έχω κανένα θέμα απ αυτά που λέτε και η μπαταρία είναι άψογη σε idle. Οι φάκελοι στη home screen είναι πολύ smooth, η notification bar κάνει τη δουλειά της,wallpaper έχω πάντα και μου αρέσει, και όλα βαίνουν καλώς. Μήπως να κάνατε και κάνα Hard reset να καθαρίσει η συσκευή σας αν έχετε τόσα θέματα? Το 1020 αντέχει περισσότερο, ίσως επειδή έχει 2 GB RAM ενώ όλη η σειρά '20 (520-920) έχει 1 GB ή 512 MB. Το 520 έχει αρχίσει να ζορίζεται π.χ. και το καταλαβαίνω στην πράξη. Δεν κολλούσε πουθενά πριν, ενώ τώρα αν απλά κατέβω στα πιο κάτω παράθυρα, ψιλοκολλάει, δεν είναι το ίδιο ομαλό όπως ήταν... Από εμφάνιση και λοιπές προσθήκες, ήταν σε γενικές γραμμές απαραίτητες πιστεύω. Π.χ. οι εφαρμογές μπορούν να μετακινηθούν από και προς την SD (αν έχεις 520-820), η εργαλειοθήκη που κατεβαίνει από πάνω και μου είχε λείψει από το 808, είναι επίσης πολύ χρήσιμη και σημαντική προσθήκη. Η σημαντικότερη για μένα είναι η εφαρμογή αρχείων που ηταν και το πιο απαραίτητο εργαλείο που είχα στο Νοκια 808. Τα διάφανα παράθυρα οπτικοποιούν ουσιαστικά το όνομα του λειτουργικού και είναι πολύ όμορφα, να σπάει η μονοτονία. Cortana και MixRadio δυστυχώς δεν έχουμε στην Ελλάδα για να έχω άποψη σε αυτά. Γενικά καλές οι προσθήκες, αλλά επιβάρυναν τις low/mid range συσκευές... Όσο για την μπαταρία, θαρρώ πως φταίει η διαφάνεια και τα εφέ κάθετου πανοραμικού φόντου, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως τα 8.1 είναι ίσως τα χειρότερα στην οικονομία μπαταρίας. Ελπίζω να αλλάξει μελλοντικά αυτό. Ειδωμεν.. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) 820 εδώ και δε ζορίζεται το δικό μου, τουλάχιστον από ram. Κάποια σπασίματα ή αναμονές στην εκτέλεση προγραμμάτων είναι θέμα λογισμικού, ίσως επεξεργαστή και drivers, και όχι επιδόσεων σε ram πιστεύω. Τρέχω developer preview σε WP 8.1 update 1, χωρίς Lumia denim drivers φυσικά. Το στηρίζω σε ενδείξεις, όπως στο ότι η συμπεριφορά κι η απόδοση του κινητού δεν επηρεάζεται από το πλήθος των διεργασιών που τρέχουν, κάτι που συνηγορεί στο ότι υπάρχει περιθώριο απόδοσης για να εκτελεστούν με τον ίδιο αργό ή λιγότερο αργό ή και γρήγορο τρόπο. Edited September 9, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έψαχνα κάτι άλλο (λεγε με Cortana) αλλά έπεσα πάνω σε ένα άλλο ενδιαφέρων... Στο site της MS λέει ότι το "Text suggestions" υποστηρίζετε στα Ελληνικά... που είναι και δεν το έχω δει εγώ; μόνο Αγγλικά όταν γράφω έχει Text suggestions πάνω από το πληκτρολόγιο... Μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή σε κάποια ρύθμιση ; Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έψαχνα κάτι άλλο (λεγε με Cortana) αλλά έπεσα πάνω σε ένα άλλο ενδιαφέρων... Στο site της MS λέει ότι το "Text suggestions" υποστηρίζετε στα Ελληνικά... που είναι και δεν το έχω δει εγώ; μόνο Αγγλικά όταν γράφω έχει Text suggestions πάνω από το πληκτρολόγιο... Μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή σε κάποια ρύθμιση ; Πας ρυθμίσεις->πληκτρολόγιο και προσθέτεις τα ελληνικά αν δεν υπάρχουν στη λίστα. Αν υπάρχουν πατάς πάνω και τσεκάρεις την πρώτη επιλογή που λέει "Προτάσεις κειμένου". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εμένα το κινητό μου με την Cyan είναι πάρα πολύ smooth και γρήγορο, δεν έχει βαρύνει το OS καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πας ρυθμίσεις->πληκτρολόγιο και προσθέτεις τα ελληνικά αν δεν υπάρχουν στη λίστα. Αν υπάρχουν πατάς πάνω και τσεκάρεις την πρώτη επιλογή που λέει "Προτάσεις κειμένου". ευχαριστώ πολύ. μέχρι και update κατέβασε αλλά παίζει άψογα τώρα. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 left_ace όπως είδες οι απόψεις διίστανται. Επίσης τα ίδια βλέπω και σε άλλα θέματα των lumia..Και δε νομίζω ότι θέλουμε οι (ας πούμε) μισοί hard reset γιατί δεν έκατσε καλά η 8.1. Απλά ξέρω ότι δημιούργησε θέματα. Δεν γνωρίζω αν φταίει η ram ή οι drivers ή κάτι άλλο. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Το notification center ναι είναι χρηστικό αλλά στην ουσία δε με έκανε να σβήσω το Quick Settings γιατί δεν έχει επιλογή για τη μουσική (stop music) και τα δεδομένα. Βεβαια στο μέλλον φαντάζομαι θα μπουν.. Ίσως τα transparent tiles αρέσουν σε κάποιους, άλλοι πάλι θα θέλαμε αντί αυτού την επιλογή για ένα άλλο χρώμα αντί του μαύρου στο μενού (ή ακόμη και φωτογραφίας) κάτι ανάλογο με τα "θέματα" στο Symbian :happy: Όπως είπα και την άλλη φορά, ευπρόσδεκτες οι προσθήκες, αλλά θα ήθελα να γίνονται λίγο μελετημένα (να είναι πλήρη δηλαδή) και να κρατάνε το λειτουργικό smooth.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 left_ace όπως είδες οι απόψεις διίστανται. Επίσης τα ίδια βλέπω και σε άλλα θέματα των lumia..Και δε νομίζω ότι θέλουμε οι (ας πούμε) μισοί hard reset γιατί δεν έκατσε καλά η 8.1. Απλά ξέρω ότι δημιούργησε θέματα. Δεν γνωρίζω αν φταίει η ram ή οι drivers ή κάτι άλλο. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Το notification center ναι είναι χρηστικό αλλά στην ουσία δε με έκανε να σβήσω το Quick Settings γιατί δεν έχει επιλογή για τη μουσική (stop music) και τα δεδομένα. Βεβαια στο μέλλον φαντάζομαι θα μπουν.. Ίσως τα transparent tiles αρέσουν σε κάποιους, άλλοι πάλι θα θέλαμε αντί αυτού την επιλογή για ένα άλλο χρώμα αντί του μαύρου στο μενού (ή ακόμη και φωτογραφίας) κάτι ανάλογο με τα "θέματα" στο Symbian :happy: Όπως είπα και την άλλη φορά, ευπρόσδεκτες οι προσθήκες, αλλά θα ήθελα να γίνονται λίγο μελετημένα (να είναι πλήρη δηλαδή) και να κρατάνε το λειτουργικό smooth.. Σαν το καλό κι όμορφο Symbian, τα παράθυρα δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ!!! Κι αν πλησιασουν, θα είναι μετά από καιρό... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σαν το καλό κι όμορφο Symbian, τα παράθυρα δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ!!! Κι αν πλησιασουν, θα είναι μετά από καιρό... Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Εντάξει βρε παιδιά και γω το έκλαψα όσο δε πάει το Symbian αλλα κοιτάω μπροστά πλέον. Και ας μην κοιτάμε μονο την πληρότητα του Symbian αλλα και τα μόνιμα προβλήματα του (πχ ταχύτητα και άθλιος browser). Πάντως σε καμια περίπτωση δε θα γίνουν τα WP Symbian ΚΑΙ γιατι είναι εντελώς διαφορετικά σε φιλοσοφία. Κατά την γνώμη μου σε όποιον λείπει η παραμετροποιηση και η πληρότητα, με τα οποία μειονεκτήματα αυτη επιφέρει, το android είναι μονόδρομος. Αυτο και τέλος το off topic. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 left_ace όπως είδες οι απόψεις διίστανται. Επίσης τα ίδια βλέπω και σε άλλα θέματα των lumia..Και δε νομίζω ότι θέλουμε οι (ας πούμε) μισοί hard reset γιατί δεν έκατσε καλά η 8.1. Απλά ξέρω ότι δημιούργησε θέματα. Δεν γνωρίζω αν φταίει η ram ή οι drivers ή κάτι άλλο. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Το notification center ναι είναι χρηστικό αλλά στην ουσία δε με έκανε να σβήσω το Quick Settings γιατί δεν έχει επιλογή για τη μουσική (stop music) και τα δεδομένα. Βεβαια στο μέλλον φαντάζομαι θα μπουν.. Ίσως τα transparent tiles αρέσουν σε κάποιους, άλλοι πάλι θα θέλαμε αντί αυτού την επιλογή για ένα άλλο χρώμα αντί του μαύρου στο μενού (ή ακόμη και φωτογραφίας) κάτι ανάλογο με τα "θέματα" στο Symbian :happy: Όπως είπα και την άλλη φορά, ευπρόσδεκτες οι προσθήκες, αλλά θα ήθελα να γίνονται λίγο μελετημένα (να είναι πλήρη δηλαδή) και να κρατάνε το λειτουργικό smooth.. Εκ του αποτελέσματος κι γω κρίνω διότι αυτό που έχω καταλάβει και από τα τρία λειτουργικά είναι ότι σε μεγάλα updates το θέλουν το hard reset τους. Προσπάθησα να σε βοηθήσω χωρίς να κάνω κάποιο vs λειτουργικών. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εκ του αποτελέσματος κι γω κρίνω διότι αυτό που έχω καταλάβει και από τα τρία λειτουργικά είναι ότι σε μεγάλα updates το θέλουν το hard reset τους. Προσπάθησα να σε βοηθήσω χωρίς να κάνω κάποιο vs λειτουργικών. Κι αν μετά το hard reset πάλι δεν είναι όλα καλά και θέλει κι ένα 2ο; Αυτό βασικά που δεν αντέχω είναι το στήσιμο του κινητού απ την αρχή. Λογικά η αρχική πλέον θα είναι έτοιμη, αλλά οι εφαρμογές θα εγκατασταθούν μόνες τους; Έχω κάπου 200..Και καμια 20αριά είναι στην αρχική οθόνη, οπότε φαντάζομαι ούτε εκεί θα υπάρχουν και θα πρέπει να τις βάλω εγώ..Γενικά όλο αυτό μου ακούγεται πολύ μπλέξιμο Sorry για το vs, αν και δεν το έκανα. Εγώ απλά έκανα αναφορά στα "θέματα" από το Symbian.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κι αν μετά το hard reset πάλι δεν είναι όλα καλά και θέλει κι ένα 2ο; Αυτό βασικά που δεν αντέχω είναι το στήσιμο του κινητού απ την αρχή. Λογικά η αρχική πλέον θα είναι έτοιμη, αλλά οι εφαρμογές θα εγκατασταθούν μόνες τους; Έχω κάπου 200..Και καμια 20αριά είναι στην αρχική οθόνη, οπότε φαντάζομαι ούτε εκεί θα υπάρχουν και θα πρέπει να τις βάλω εγώ..Γενικά όλο αυτό μου ακούγεται πολύ μπλέξιμο Sorry για το vs, αν και δεν το έκανα. Εγώ απλά έκανα αναφορά στα "θέματα" από το Symbian.. Όταν μου έρθει η 8,1 στο 8X μου, που φοράει το ίδιο chipset με το 920 σου, τότε θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Παρ όλα αυτά έχω λάβει πολύ σοβαρά τα λεγόμενα σου. Για να λες ότι έχει χαθεί λίγο το smooth, κάτι βλέπεις και το λες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κι αν μετά το hard reset πάλι δεν είναι όλα καλά και θέλει κι ένα 2ο; Αυτό βασικά που δεν αντέχω είναι το στήσιμο του κινητού απ την αρχή. Λογικά η αρχική πλέον θα είναι έτοιμη, αλλά οι εφαρμογές θα εγκατασταθούν μόνες τους; Έχω κάπου 200..Και καμια 20αριά είναι στην αρχική οθόνη, οπότε φαντάζομαι ούτε εκεί θα υπάρχουν και θα πρέπει να τις βάλω εγώ..Γενικά όλο αυτό μου ακούγεται πολύ μπλέξιμο Sorry για το vs, αν και δεν το έκανα. Εγώ απλά έκανα αναφορά στα "θέματα" από το Symbian.. Αν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας μπαίνουν όλα από μόνα τους με μια επαναφορά. Γίνεται το κινητό σου ακριβώς όπως ήταν πριν το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας μπαίνουν όλα από μόνα τους με μια επαναφορά. Γίνεται το κινητό σου ακριβώς όπως ήταν πριν το hard reset. Εφόσον έχεις το backup με την 8.1 Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας μπαίνουν όλα από μόνα τους με μια επαναφορά. Γίνεται το κινητό σου ακριβώς όπως ήταν πριν το hard reset. Απλά χάνονται όλες οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα των εφαρμογών και πρέπει να τις ξανακάνεις σε κάθε εφαρμογή από την αρχή... (κάποια χάνονται οριστικά, εκτός κι αν τα καταφέρουν να κάνουν rooting οι προγραμματιστές, κάτι αρκετά δύσκολο στα WP8). Ότι ψιλοκολλάνε πάντως τα 8.1 σε κάποιες συσκευές είναι αλήθεια... Δεν είναι τόσο ομαλά όπως ήταν στα 8. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αυτό είναι λίγο που φοβάμαι.. Ότι είναι τόσο πολλοί αυτοί που βλέπουν ότι τα 8.1 έχουν βαρύνει τις συσκευές, που ένα hard reset τελικά να μην προσφέρει τίποτα (πάνω σ αυτό τουλάχιστον). Όσο κι αν έχει γίνει μια πιο εύκολη διαδικασία (εννοώ μετά το hard) είναι ακόμα κάτι που το σκεφτεσαι.. Δε ξέρω τι συσκευές έχουν όσοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αλλά για 920 και 925 έχου ακούσει αρκετούς. Φυσικά και για 720, 520 κλπ.. Ένας φίλος με 1020 δεν είχε κανένα θέμα, αλλά είναι και τα 2GB ram (αν παίζουν ρόλο). Τώρα που μιλάμε, διαπίστωσα ότι δεν έπαιζε ο ήχος και τον επανέφερα με soft reset. Τη στιγμή μάλιστα, που χθες το βράδυ έφαγε πάλι κόλλημα η οθόνη και έκανα πάλι soft.. Είναι περίπου 15 μέσα σε 2,5 βδομάδες που έχω τη cyan. Τη στιγμή που σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια με το 920 δεν είχα κάνει πάνω από 5-6.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κάθε φορά που εγκαθιστώ αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού, μου φαίνεται πια ότι παίρνει κάποιες μέρες να στρώσει σε ομαλότητα. Μπορεί να κάνω και λάθος και να συνηθίζω απλώς και μόνον. Προβλήματα όμως σε απόδοση δεν έχω γενικά. Ίσως μια διαφορά σε μια πιο εκλεπτυσμένη ομαλότητα να διέκρινα όταν είχα Cyan με τους κανονικούς drivers, σε σχέση πάντα με το WP8.1 update1 dp που δεν έχει τους Denim drivers. Τίποτε σοβαρό όμως. Tα WP8.0 δε μου λείπουν καθόλου. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά ούτε εμένα μου λείπουν καθόλου τα 8 γατί όπως είπα είναι άψογο το 1020 με την 8.1 gdr1. Το θέμα είναι ότι διαβάζοντας αρκετούς να λένε για διάφορα προβλήματα μου ήρθε στο μυαλό το εξής: Η Apple δίνει άμεσα το Update της και σε παλιά τηλέφωνα, το ίδιο και η MS,αλλά. ...αλλά πλέον τα τηλέφωνα από μόνα τους σιγά σιγά σου δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους καθώς όσο βαραίνουν τα λειτουργικά τόσο φαίνονται οι αδυναμίες των παλιών ή φθηνών μοντέλων που μένουν κυρίως από Ram. Το έχω δει το έργο πολλές φορές κυρίως στο Android. Απλά τα τελευταία χρόνια παίρνω πάντα κορυφαίες συσκευές και εκεί δεν έχω πρόβλημα πλέον. Το ίδιο κάνω και στα wp που μου αρέσουν καθώς το 1020 που έχω τώρα έχει επάρκεια Ram. Έχω 2 καλούς φίλους με πιο απλά wp,θα μιλήσω μαζί τους και θα δω αν όντως έχουν επηρεαστεί και τα δικά τους(το ένα είναι 520 σίγουρα) και ξέρω ότι έχει περάσει τα 8.1. Ίδωμεν, πάντως λάθος μεγάλο που συνεχίζουν εν έτη 2014 να βγάζουν τόσο basic συσκευές σε θέμα Ram, αυτόματα για μένα τις καταδικάζουν σε μελλοντικά Updates ειδικά αν βγουν πιο βαριά,ευκαιρία για αυτούς βέβαια να αλλάζει συσκευές ο κόσμος :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Τα brand "Nokia" και "Windows Phone" σύντομα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αντικατασταθούν απλα με "Windows"και "Lumia" για ολα τα προϊόντα όσον αφορά την κινητή. http://www.theverge.com/2014/9/10/6131695/microsoft-is-killing-the-nokia-and-windows-phone-brands All this recent evidence led us to speculate whether Microsoft is simply planning to just use Windows for its brand in the future, and that appears to be the case. The Windows Phone to Windows shift is clearly underway now, and it's likely related to the upcoming combined version of Windows RT and Windows Phone which is expected to debut in spring 2015. Microsoft is gradually executing on its one Windows vision with universal apps across phone, PC, and Xbox, and one way to communicate that is by dropping the Windows Phone brand for marketing purposes. That doesn't mean the Windows Phone operating system is dead, just that Microsoft won't be using it as a brand in marketing materials in future. Edited September 11, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τα brand "Nokia" και "Windows Phone" σύντομα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αντικατασταθούν απλα με "Windows"και "Lumia" για ολα τα προϊόντα όσον αφορά την κινητή. http://www.theverge.com/2014/9/10/6131695/microsoft-is-killing-the-nokia-and-windows-phone-brands All this recent evidence led us to speculate whether Microsoft is simply planning to just use Windows for its brand in the future, and that appears to be the case. The Windows Phone to Windows shift is clearly underway now, and it's likely related to the upcoming combined version of Windows RT and Windows Phone which is expected to debut in spring 2015. Microsoft is gradually executing on its one Windows vision with universal apps across phone, PC, and Xbox, and one way to communicate that is by dropping the Windows Phone brand for marketing purposes. That doesn't mean the Windows Phone operating system is dead, just that Microsoft won't be using it as a brand in marketing materials in future. Λογικό. Και βασικά "the Windows Phone operating system is dead" με την έννοια ότι η επόμενη εκδοχή θα είναι μια παραλλαγή των Windows και όχι μόνον ένας κοινός πυρήνας όπως μέχρι σήμερα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Παιδιά ούτε εμένα μου λείπουν καθόλου τα 8 γατί όπως είπα είναι άψογο το 1020 με την 8.1 gdr1. Το θέμα είναι ότι διαβάζοντας αρκετούς να λένε για διάφορα προβλήματα μου ήρθε στο μυαλό το εξής: Η Apple δίνει άμεσα το Update της και σε παλιά τηλέφωνα, το ίδιο και η MS,αλλά. ...αλλά πλέον τα τηλέφωνα από μόνα τους σιγά σιγά σου δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους καθώς όσο βαραίνουν τα λειτουργικά τόσο φαίνονται οι αδυναμίες των παλιών ή φθηνών μοντέλων που μένουν κυρίως από Ram. Το έχω δει το έργο πολλές φορές κυρίως στο Android. Απλά τα τελευταία χρόνια παίρνω πάντα κορυφαίες συσκευές και εκεί δεν έχω πρόβλημα πλέον. Το ίδιο κάνω και στα wp που μου αρέσουν καθώς το 1020 που έχω τώρα έχει επάρκεια Ram. Έχω 2 καλούς φίλους με πιο απλά wp,θα μιλήσω μαζί τους και θα δω αν όντως έχουν επηρεαστεί και τα δικά τους(το ένα είναι 520 σίγουρα) και ξέρω ότι έχει περάσει τα 8.1. Ίδωμεν, πάντως λάθος μεγάλο που συνεχίζουν εν έτη 2014 να βγάζουν τόσο basic συσκευές σε θέμα Ram, αυτόματα για μένα τις καταδικάζουν σε μελλοντικά Updates ειδικά αν βγουν πιο βαριά,ευκαιρία για αυτούς βέβαια να αλλάζει συσκευές ο κόσμος :) Για αυτό έβγαλε 730/830/930 με καινούριο hardware αλλά πάλι αυτές οι ανα λίγους μήνες νέα update δημιουργούν θέματα διότι δεν έχει ολοκληρωθεί το λειτουργικό από άποψη ωριμότητας. Το μονο που λείπει είναι διάδοχος του 1020 όπως και φρεσκάρει με πιο δυνατό διάδοχο του 930 και φυσικά να μπουν και άλλοι παίκτες όπως η htc(m8 καθυστερημενα βέβαια) [/color]Λογικό. Και βασικά "the Windows Phone operating system is dead" με την έννοια ότι η επόμενη εκδοχή θα είναι μια παραλλαγή των Windows και όχι μόνον ένας κοινός πυρήνας όπως μέχρι σήμερα. Ναι σωστά... Edited September 11, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά ούτε εμένα μου λείπουν καθόλου τα 8 γατί όπως είπα είναι άψογο το 1020 με την 8.1 gdr1. Το θέμα είναι ότι διαβάζοντας αρκετούς να λένε για διάφορα προβλήματα μου ήρθε στο μυαλό το εξής: Η Apple δίνει άμεσα το Update της και σε παλιά τηλέφωνα, το ίδιο και η MS,αλλά. ...αλλά πλέον τα τηλέφωνα από μόνα τους σιγά σιγά σου δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους καθώς όσο βαραίνουν τα λειτουργικά τόσο φαίνονται οι αδυναμίες των παλιών ή φθηνών μοντέλων που μένουν κυρίως από Ram. Το έχω δει το έργο πολλές φορές κυρίως στο Android. Απλά τα τελευταία χρόνια παίρνω πάντα κορυφαίες συσκευές και εκεί δεν έχω πρόβλημα πλέον. Το ίδιο κάνω και στα wp που μου αρέσουν καθώς το 1020 που έχω τώρα έχει επάρκεια Ram. Έχω 2 καλούς φίλους με πιο απλά wp,θα μιλήσω μαζί τους και θα δω αν όντως έχουν επηρεαστεί και τα δικά τους(το ένα είναι 520 σίγουρα) και ξέρω ότι έχει περάσει τα 8.1. Ίδωμεν, πάντως λάθος μεγάλο που συνεχίζουν εν έτη 2014 να βγάζουν τόσο basic συσκευές σε θέμα Ram, αυτόματα για μένα τις καταδικάζουν σε μελλοντικά Updates ειδικά αν βγουν πιο βαριά,ευκαιρία για αυτούς βέβαια να αλλάζει συσκευές ο κόσμος :) Μάλλον θα ήταν καλύτερο να δίνουν τα updates σε συσκευές που τα αντέχουν. Βεβαια μετά θα υπάρξουν αντιδράσεις γιατί δε δόθηκαν σε όλους. Και τώρα όμως υπάρχει μια μικρή δυσφορία για τα προβλήματα της cyan. Θέλω να ελπίζω ότι ήταν απλά "ελαττωματική" και ότι η denim (αν την πάρουμε) θα διορθώσει τα πράγματα.. Στην Apple θυμάμαι ότι πολλοί με iPhone 4 (ανάμεσα τους και ένας φίλος μου) είχαν θέματα με το iOS 7. Σύντομα βγήκε το 7.1. και έκανε το 4άρι πούπουλο! Άρα οι προσθήκες δε βαραίνουν και τόσο πολύ, αρκεί να γίνονται με σωστό τρόπο..(για να το θέσω πολύ απλά). Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει στην 8.1.-GDR1.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts