Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιίδιο έχω και εγώ και δεν,έχω τέτοιο θέμα ,για δες στης ρύθμισης του explorer μήπως έχεις τσεκαρισμένο την επιλογή να μπορούν να κατεβαζουν οι σελίδες δεδομένα στο τηλέφωνο σου,ακόμα κλείσε και άνοιξε μια φορά το κινητό

Το έκανα αλλα πάλι τα ίδια λέει "διαγραφη προσωρινών αρχείων" πάρα πολύ ώρα, μήπως πρέπει να περιμένω τόσο πολύ?

Και σε ένα ativ που έχω για δεύτερη συσκευη το ίδιο γινετε, εσένα πόση ώρα κάνει?

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε κ μια εκκαθάριση στο ιστορικό του explorer...

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδιά.

Συγνώμη αν αναφερθώ σε θέμα που έχει γραφτεί ξανα, αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω διακόσιες και σελίδες.

Η απορία μου είναι αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, προκειμένου να κρατάει κάποιος backup και στη συνέχεια να κάνει restore τα sms του κινητού. Γνωρίζω τον τρόπο που προτείνει το λειτουργικό για αυτόματο backup. Αν διαγραφούν όμως τα μυνήματα απο το κινητό, θα διαγραφουν και τα αντίγραφα που κρατά. Την έχω πατήσει μια φορά έτσι. Θέλω να έχω ενα αντίγραφο αποθηκευμένο ετσι ώστε να το επαναφέρω όποτε διαγραψω κάτι κατα λάθος. Η λύση της Microsoft δίνει τη δυνατότητα επαναφοράς μονο σε περίπτωση επαναφοράς εργοστσιακών ρυθμίσεων της συσκευής ή αντικατάστασής της.

Καλησπέρα... Το back up από τις ρυθμίσεις γίνεται στο OneDrive σου... Οπότε δεν χάνεται...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έκανα, τώρα αντι για 500 μου λέει 157 Mb στα προσωρινά αρχεια αλλα πάλι αργεί όταν κάνω διαγραφη απο τον αποθηκευτικό χώρο.

Έκανα, τώρα αντι για 500 μου λέει 157 Mb στα προσωρινά αρχεια αλλα πάλι αργεί όταν κάνω διαγραφη απο τον αποθηκευτικό χώρο.

Τόσα μου γράφει και στο δικό μου 920 και όσες φορές πατήσω διαγραφή δεν μειώνεται καθόλου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καταρχήν καλησπέρα, κατά δευτερον ειμαι χρηστής του προβληματικοτερου σε όλους γνωστο λειτουργικό κατά κόσμο windowsphone κάπως έτσι νομίζω λέγετε και έχω το εξής πρόβλημα, κάνει 900 ώρες να μου κάνει διαγραφη προσωρινών αρχείων σε φάση ενώ περιμένω 1 ώρα και αγγίζω την οθόνη συνεχόμενα για να μη σβήσει διοτι αν σβησει η διαδικασια ακυρώνετε και πάμε πάλι απ την αρχη, και η ερώτηση πόσες ώρες παρακαλω πρέπει να περιμένω αγγίζοντας την οθόνη για να μου διαγραψει τα προσωρινά αρχεια χώρου 500 Mb??

Υπογραμιζω πως έχω WP 8 και δεν έχω αναβαθμίσει σε 8.1, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κανε και το παρακάτω αν θέλεις. Αλλαξε ημερομηνία και πηγαινε 2_3 μήνες μπροστά. Μετά δοκίμασε πάλι να διαγράψει τα προσωρινά αρχεία.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αρχικα θα κατεβάσεις το storage cleaner.Επειτα,οποτε θελήσεις να διαγράψεις τα προσωρινά αρχεία,απλως αλλάζεις απο τις ρυθμίσεις τη χρονιά σε 2050 για παράδειγμα και ανοίγεις το προγραμματακι.Δεν πατάς τίποτα απο όσα λέει!Θα αρχισει απο μόνο του στο current status να σου αυξάνει τη διαθέσιμη μνήμη έπειτα απο μερικα δευτερόλεπτα.

Χρειάζεται τέτοια στα WP;

Έτσι και αλλιώς τα καθαρίζει μόνο του ,εγω τώρα 8 μήνες δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 2 φορές ,τώρα που το έκανα χρειάστηκε σχεδόν 15 " δευτερόλεπτα,το μόνο που κάνω είναι να σβήνω κάθε πρωί το κινητό .

Και μια απορία που έχω υπάρχει τρόπος να μπω στο ίντερνετ στο PC μέσω του 920 ;γιατί δεν έχω αυτή την στιγμή ίντερνετ στο σπίτι (να είναι καλά ο οτε

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Χρειάζεται τέτοια στα WP;

Και μια απορία που έχω υπάρχει τρόπος να μπω στο ίντερνετ στο PC μέσω του 920 ;γιατί δεν έχω αυτή την στιγμή ίντερνετ στο σπίτι (να είναι καλά ο οτε

Ρυθμίσεις - Κοινή Χρήση Ιντερνετ...ενεργοποιείς, ορίζεις κωδικό, συνδέεσαι.

Τόσα μου γράφει και στο δικό μου 920 και όσες φορές πατήσω διαγραφή δεν μειώνεται καθόλου.

Κανε και το παρακάτω αν θέλεις. Αλλαξε ημερομηνία και πηγαινε 2_3 μήνες μπροστά. Μετά δοκίμασε πάλι να διαγράψει τα προσωρινά αρχεία.

Πάντως σε εμένα με την 8.1 GDR1 εκεί που είχα προσωρινά αρχεία 89MB τώρα μηδενίστηκαν και στο τηλέφωνο και στην κάρτα μνήμης και όταν πατάω εκκαθάριση πάλι τα μηδενίζει.Περίεργα πράγματα η MS..

Ρυθμίσεις - Κοινή Χρήση Ιντερνετ...ενεργοποιείς, ορίζεις κωδικό, συνδέεσαι.

με USB; το συνδέω;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

με USB; το συνδέω;;

Μόνο με WiFi συνδέεται έτσι. Απλά θα χρειαστεί να αγοράσεις μία κεραία USB για WiFi αν δεν έχει WiFi ο υπολογιστής σου και είσαι έτοιμος!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μπορεί να συνδέσει το κινητό του με USB στον υπολογιστή του και αν έχει ανοιχτό το 3G θα πιάνει :D
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μπορεί να συνδέσει το κινητό του με USB στον υπολογιστή του και αν έχει ανοιχτό το 3G θα πιάνει :D

Γίνεται και ετςι,είσαι σίγουρος!!;

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γίνεται και ετςι,είσαι σίγουρος!!;

Είμαι σχεδόν σίγουρος και αυτό γιατί εδώ που είμαι δεν μπορώ να το ψάξω, αλλά θυμάμαι πριν κανα μήνα που μου έτυχε ενώ το είχα συνδέσει :)

Γίνεται με κάποια εφαρμογή να βάλω άλλο χρώμα στο background εκτός από μαύρο και το άσπρο;

Όχι, δεν γίνεται :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μου εμφανίζεται μια ειδοποίηση για το λογαριασμό Microsoft, πρέπει να μου στείλει έναν κωδικό σε ένα νούμερο το οποίο δεν το έχω πια, πως αλλάζω τον αριθμό τηλεφώνου στο λογαριασμό;

Μου εμφανίζεται μια ειδοποίηση για το λογαριασμό Microsoft, πρέπει να μου στείλει έναν κωδικό σε ένα νούμερο το οποίο δεν το έχω πια, πως αλλάζω τον αριθμό τηλεφώνου στο λογαριασμό;

Θα μπεις από PC στο MS account σου, θα πας εκεί που λέει "ασφάλεια και κωδικός πρόσβασης" και θα επιλέξεις "δεν έχω πια αυτές τις πληροφορίες".

Ρυθμίσεις, scroll εφαρμογές , κάμερα
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αντιμετώπισα ένα θέμα που δεν μου άρεσε και πολύ... Είχα να συνδέσω το κινητο σε WiFi αρκετές μέρες λόγω του ότι ήμουν σε διακοπές οπότε πολύ περισσότερο 3G... Τράβηξα γύρω στις 120 φώτο στις διακοπές... Μια μέρα μέσω WiFi έστειλε κάποιες στο OneDrive, ενώ κάθε φορά που άνοιγα τις φώτο έβλεπα πάνω δεξιά έναν αριθμό (πχ 87) σε μπλε πλαίσιο που έλεγε πόσες φώττο περιμένουν WiFi για να σταλούν στο OneDrive.... Ενδιάμεσα μπήκα 1-2 φορές σε κάποια WiFi δίκτυα αλλά για ελάχιστο χρόνο...

Σήμερα που γύρισα άφησα το κινητό να φορτίζει ενώ είχα ανοίξει και το WiFi... Μόλις πάω να δω μετά, βλέπω ότι δεν έχει στείλει καμία άλλη φώτο στο OneDrive και μάλιστα δεν υπήρχαν καν στην αναμονή... Το τηλέφωνο λειτουργούσε λες και τις είχε στείλει... Έβγαλα και 1-2 τυχαίες τις οποίες τις έστειλε αμέσως στο OneDrive.,..

Μπορώ κάπως να βάλω το φάκελο της κάμερας να συγχρονίσει με το camera roll στο OneDrive ή πρέπει να το κάνω χειροκίνητα?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει συμβεί και σε 'μενα, θεωρω πως δεν ευθυνετε σε κάποια ρύθμιση ή συγχρονισμό αλλα σε μια απο τις ασυμβατότητες-bugs των wp.

Ειναι θέμα του λειτουργικού καθαρά δηλαδη.

δεν το έχω διαβάσει πουθενά γι αυτό και ρώτησα... Μου έκανε εντύπωση πάντως γιατί χρησιομοποιώ το συγχρονισμό πολύ καιρό και δεν το έχει ξανακάνει... Μαι υποψία μου είναι να υπάρχει κάτι σαν όριο αλλά δεν στέκει... Οι φώτο ήταν πολλές και στη ρύθμιση έχω να στέλνει την βέλτιστη ποιότητα που αυτό στις φώτο των 41mp του Lumia 1020 μεταφράζεται ως 8-13mb η κάθε φώτο και συνολικά πάνω από 1GB που ήταν σε "αναμονή" για να τα στείλει...

Επίσης έχω παρατηρήσει καιρό ότι το OneDrive αποθηκεύει τις μεγάλες φώτο με άλλο όνομα... Πχ στις PureView συσκευές η "χαμηλή" φώτο ονομάζετα WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro.jpeg και η υχηλές ονομάζονται WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro_highres.jpeg to OneDrive αποθηκεύει και τις χαμηλές και τις υψηλές με το ίδιο όνομα (WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro.jpeg)...

Και κάτι τελευταίο για τις εικόνες: Όταν σβήσω μια φώτο από το Αλμπουμ Κάμερας και την ξαναπεράσω από Η/Υ (εννοείται και την "χαμηλή" και την "υψηλή") πάλι στο άλμπουμ κάμεραςδεν υπάρχει η επιλογή "Άνοιγμα με Nokia Camera" για να ανοίξει την "μεγάλη" ανάλυση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

δεν το έχω διαβάσει πουθενά γι αυτό και ρώτησα... Μου έκανε εντύπωση πάντως γιατί χρησιομοποιώ το συγχρονισμό πολύ καιρό και δεν το έχει ξανακάνει... Μαι υποψία μου είναι να υπάρχει κάτι σαν όριο αλλά δεν στέκει... Οι φώτο ήταν πολλές και στη ρύθμιση έχω να στέλνει την βέλτιστη ποιότητα που αυτό στις φώτο των 41mp του Lumia 1020 μεταφράζεται ως 8-13mb η κάθε φώτο και συνολικά πάνω από 1GB που ήταν σε "αναμονή" για να τα στείλει...

Επίσης έχω παρατηρήσει καιρό ότι το OneDrive αποθηκεύει τις μεγάλες φώτο με άλλο όνομα... Πχ στις PureView συσκευές η "χαμηλή" φώτο ονομάζετα WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro.jpeg και η υχηλές ονομάζονται WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro_highres.jpeg to OneDrive αποθηκεύει και τις χαμηλές και τις υψηλές με το ίδιο όνομα (WP_xxxxxxxx_xx_xx_xx_Pro.jpeg)...

Και κάτι τελευταίο για τις εικόνες: Όταν σβήσω μια φώτο από το Αλμπουμ Κάμερας και την ξαναπεράσω από Η/Υ (εννοείται και την "χαμηλή" και την "υψηλή") πάλι στο άλμπουμ κάμεραςδεν υπάρχει η επιλογή "Άνοιγμα με Nokia Camera" για να ανοίξει την "μεγάλη" ανάλυση...

Σχετικά με τη πρώτη παρατήρηση σου που αφορά την αποστολή στο onedrive μου έχει συμβεί έστελνα γύρω στις 15 φωτο(δε νομιζω να εχει να κανει με οριο) και μια δεν μου τις έστελνε ενώ η διαδικασια ήταν σε εξέλιξη ή μου έστελνε τις μισες, βεβαια μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές, μετρημένες θα έλεγα (1-2 φορές)

Για τη δεύτερη παρατήρηση σου πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με το onedrive, δε γνωρίζω αν θεωρείτε πρόβλημα ή όχι, γενικα δε γνωρίζω πολλά γι αυτό το θέμα.

Τελως σχετικά με τη τελευταία παρατήρηση σου πιστεύω πως το γεγονος όταν περνάς την ίδια φωτο απο PC και δε στην ανοιγει με Nokia camera οφείλετε στο ότι απ τη στιγμή που τη στέλνεις απο PC δεν μπορεί ας πούμε να την αναγνωρισει με Nokia camera και να την ανοιξει με αυτο το προγραμμα παρά μόνο όταν έχει τραβηχτεί απευθείας απο τη συσκευή(με την ίδια εφαρμογή)

Edited by giorgosmc

Σχετικά με τη πρώτη παρατήρηση σου που αφορά την αποστολή στο onedrive μου έχει συμβεί έστελνα γύρω στις 15 φωτο(δε νομιζω να εχει να κανει με οριο) και μια δεν μου τις έστελνε ενώ η διαδικασια ήταν σε εξέλιξη ή μου έστελνε τις μισες, βεβαια μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές, μετρημένες θα έλεγα (1-2 φορές)

Θα το έχω στο νου μου αν ξανα συμβεί...

Για τη δεύτερη παρατήρηση σου πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με το onedrive, δε γνωρίζω αν θεωρείτε πρόβλημα ή όχι, γενικα δε γνωρίζω πολλά γι αυτό το θέμα.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω το λόγο που γίνεται :)

Τελως σχετικά με τη τελευταία παρατήρηση σου πιστεύω πως το γεγονος όταν περνάς την ίδια φωτο απο PC και δε στην ανοιγει με Nokia camera οφείλετε στο ότι απ τη στιγμή που τη στέλνεις απο PC δεν μπορεί ας πούμε να την αναγνωρισει με Nokia camera και να την ανοιξει με αυτο το προγραμμα παρά μόνο όταν έχει τραβηχτεί απευθείας απο τη συσκευή(με την ίδια εφαρμογή)

Ναι αυτό υποχιάζομαι :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αντιμετώπισα ένα θέμα που δεν μου άρεσε και πολύ... Είχα να συνδέσω το κινητο σε WiFi αρκετές μέρες λόγω του ότι ήμουν σε διακοπές οπότε πολύ περισσότερο 3G... Τράβηξα γύρω στις 120 φώτο στις διακοπές... Μια μέρα μέσω WiFi έστειλε κάποιες στο OneDrive, ενώ κάθε φορά που άνοιγα τις φώτο έβλεπα πάνω δεξιά έναν αριθμό (πχ 87) σε μπλε πλαίσιο που έλεγε πόσες φώττο περιμένουν WiFi για να σταλούν στο OneDrive.... Ενδιάμεσα μπήκα 1-2 φορές σε κάποια WiFi δίκτυα αλλά για ελάχιστο χρόνο...

Σήμερα που γύρισα άφησα το κινητό να φορτίζει ενώ είχα ανοίξει και το WiFi... Μόλις πάω να δω μετά, βλέπω ότι δεν έχει στείλει καμία άλλη φώτο στο OneDrive και μάλιστα δεν υπήρχαν καν στην αναμονή... Το τηλέφωνο λειτουργούσε λες και τις είχε στείλει... Έβγαλα και 1-2 τυχαίες τις οποίες τις έστειλε αμέσως στο OneDrive.,..

Μπορώ κάπως να βάλω το φάκελο της κάμερας να συγχρονίσει με το camera roll στο OneDrive ή πρέπει να το κάνω χειροκίνητα?

Προσφατα ετυχε να ειμαι εκτος wifi και ειχα βγαλει πανω απο 300 φωτο αλλα με 925 (οχι 1020) ...

Μολις επεστρεψα σε wifi τις ανεβασε ολες κανονικα ... και εχει γινει πολλες φορες με μικροτερο αριθμο φωτο (15 εως 40)

Κατι πηγε στραβα στην περιπτωση σου