Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το γνωστό εκνευριστικό δυστυχώς bug των wp8. Σε αυτή την περίπτωση όταν διαγράφεις ένα αντίγραφο από φωτογραφία, διαγράφει τελείως όλα τα αντίγραφα. Πριν κάνουμε κάτι τέτοιο καλό είναι να κρατάμε ένα backup είτε στον υπολογιστή είτε στο onedrive.

Δεν θέλω να φανώ γκρίνιας αλλά το να μπαίνω στην όποια διαδικασία για να σώσω αρχεία από το κινητό μου εν έτη 2014 μου φαίνεται κάπως.Ασε που για να συνδεθώ με το pc πρέπει να κάνω τάμα. Τα wp για να πω την αλήθεια μου αρέσουν αλλά τα Android αν και βαρετά κστ εμέ , δουλεύουν , τουλαχιστον ως προς τα αυτονόητα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια, να χάνεις φωτογραφίες από bug μετά από τόσο καιρό που υπάρχει το λειτουργικό?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To bug αυτό το έχω συναντήσει πολλάκις στο κινητό μου ακόμα και μετά από hard reset.

Επειδή κάπου γράφεται συχνά πυκνά ότι παίζει ρόλο και η κάρτα μνήμης ώστε να δημιουργείται το πρόβλημα,

όσοι το έχετε συναντήσει θα μπορούσατε να πείτε τι χαρακτηριστικά (Class, χωρητικότητα, μάρκα) είχε η δικιά σας micro sd που είχατε πάνω στο κινητό;

Kingston , class 4 , 16 gb. Όποτε έκανα εκίνηση στο κινητό τις τελευταίες ημέρες και πριν ζητήσει το pin , μου έβγαζε μήνυμα πως γπσρχει κάποιο πρόβλημα με την sd καρτα και να την ελέγξω. Την κάρτα την έχω 5 μήνες και κανένα πρόβλημα , μέχρι σήμερα.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kingston , class 4 , 16 gb. Όποτε έκανα εκίνηση στο κινητό τις τελευταίες ημέρες και πριν ζητήσει το pin , μου έβγαζε μήνυμα πως γπσρχει κάποιο πρόβλημα με την sd καρτα και να την ελέγξω. Την κάρτα την έχω 5 μήνες και κανένα πρόβλημα , μέχρι σήμερα.

Λοιπόν επειδή κι εγώ χρησιμοποιώ micro sd Kingston χαμηλής ταχύτητας, θα προσπαθήσω σε πρώτη ευκαιρία να την αλλάξω με άλλη μεγαλύτερης ταχύτητας.

Να σημειώσω ότι και εγώ έχασα με αυτό τον τρόπο τη συλλογή από τραγούδια που είχα στο εκάστοτε κινητό.

Αγαπημένο compilation που συγκέντρωνα από κινητό σε κινητό, μεταφέροντας την κάρτα μνήμης από το ένα στο άλλο.

Αν μετά από καινούρια ταχύτερη κάρτα μνήμης που θα πάρω και μετά από το 8.1 update,

εξακολουθήσει να ανακύπτει το ίδιο πρόβλημα/bug,

γεια σας!

υγ: έχει αναφερθεί πως πολλοί έχουν λάβει απάντηση ότι για το bug φταίει τυχόν ακατάλληλη microsd

υγ2: http://www.nokiapoweruser.com/2014/03/30/windows-phone-8-1-microsd-card-speed-requirements-lumias-getting-three-tiles-in-a-row-option/

Minimum speed levels required to support the app installation movement to SD card is above Class 6 SDHC card Class 10 SDHC. No support for Class 4 SDHC cards or below. Windows Phone will automatically detect the inserted SD card and if the SD card speed does not support the minimum requirements, the app movement form phone to SD card option gets deactivated.
Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Λοιπόν επειδή κι εγώ χρησιμοποιώ micro sd Kingston χαμηλής ταχύτητας, θα προσπαθήσω σε πρώτη ευκαιρία να την αλλάξω με άλλη μεγαλύτερης ταχύτητας.

Να σημειώσω ότι και εγώ έχασα με αυτό τον τρόπο τη συλλογή από τραγούδια που είχα στο εκάστοτε κινητό.

Αγαπημένο compilation που συγκέντρωνα από κινητό σε κινητό, μεταφέροντας την κάρτα μνήμης από το ένα στο άλλο.

Αν μετά από καινούρια ταχύτερη κάρτα μνήμης που θα πάρω και μετά από το 8.1 update,

εξακολουθήσει να ανακύπτει το ίδιο πρόβλημα/bug,

γεια σας!

υγ: έχει αναφερθεί πως πολλοί έχουν λάβει απάντηση ότι για το bug φταίει τυχόν ακατάλληλη microsd

υγ2: http://www.nokiapoweruser.com/2014/03/30/windows-phone-8-1-microsd-card-speed-requirements-lumias-getting-three-tiles-in-a-row-option/

O.k. Τουλάχιστον κάποιος να μας πει τι κάρτα χρειάζεται να την αγοράσουμε. Λέτε να παίζει ρόλο και η μάρκα εκτός της ταχύτητας.?

Παντος δεν ειναι μονο θεμα της καρτας!Στην αδερφη μου εχω παρει ενα 520 κλεινει χρονο οπου ναναι,καρτουλα δεν της εχω βαλει αλλα το θεμα με τις φωτο το ειχε παρουσιασει!Επεισης τραβαγε φωτο αλλα δεν τις αποθήκευε ενω ειχε χωρο!!Σρο δικο μου παντος το 820 με sd καρτουλα class 10 sundisk extreme 16αρα δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα,ασε που εχω ενεργοποιησει και το onedrive για να ειμαι σιγουρος.

"Βλέπουμε" και το 630...

Νέες συσκευές με 8.1 τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου. Update ota τους ερχόμενους μήνες. Εντός του μήνα Dev Prewiev...

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

To bug αυτό το έχω συναντήσει πολλάκις στο κινητό μου ακόμα και μετά από hard reset.

Επειδή κάπου γράφεται συχνά πυκνά ότι παίζει ρόλο και η κάρτα μνήμης ώστε να δημιουργείται το πρόβλημα,

όσοι το έχετε συναντήσει θα μπορούσατε να πείτε τι χαρακτηριστικά (Class, χωρητικότητα, μάρκα) είχε η δικιά σας micro sd που είχατε πάνω στο κινητό;

Στο L820 μου εχω Verbatin class 10 16gb και εχει αρχιζει και το κανει.αναγκαζομαι να βγαζω την θηκη και μετα το shell καθε φορα που θελω να περασω τραγουδια.στο pc εχω win7 64bit.

Στο L820 μου εχω Verbatin class 10 16gb και εχει αρχιζει και το κανει.αναγκαζομαι να βγαζω την θηκη και μετα το shell καθε φορα που θελω να περασω τραγουδια.στο pc εχω win7 64bit.

έχει κανείς μια λύση πως μπορούμε να διορθώσουμε τις διπλές εμφανίσεις των τραγουδιών;

Για την αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης είπαν τίποτα;

ουτε για αυτο,ουτε για file manager ειδα τίποτα.

έχει κανείς μια λύση πως μπορούμε να διορθώσουμε τις διπλές εμφανίσεις των τραγουδιών;

Βγαζεισ την καρτα μνημης και την βαzεις σ'ενα card reader (κατι τετοιο http://pc-evolution.gr/reekin-card-reader-all-in-one-mini-blister-el.html) και κανεις την δουλειά σου.

Windows Phone 8.1 developer preview launches on April 10

http://mblog.gsmarena.com/windows-phone-8-1-preview-launches-april-10-for-developers/

Edited by Zaxos7

Με μια κίνηση που είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες σε tablet και smartphones,

η Microsoft έπραξε το αδιανόητο!

http://www.neowin.net/news/microsoft-officially-makes-windows-free-for-devices-under-9-inches

hardware makers who create smartphones and tablets that are smaller than 9 inches will get to install Windows Phone 8.1 or Windows 8.1 for free

Επίσης

Microsoft announces universal Windows, Windows Phone apps

http://www.neowin.net/news/microsoft-announces-universal-windows-windows-phone-apps

Along with new ways for developers to make apps that work with Windows 8, Windows Phone and Windows RT, using the Windows runtime environment, the people who buy an app on one platform and access the versions of the app on other platforms.

και

Microsoft talks about bringing universal Windows apps to Xbox One

http://www.neowin.net/news/microsoft-talks-about-bringing-universal-windows-apps-to-xbox-one

universal apps will be able to be compiled to run on Microsoft's new game console

τέλος για τους λάτρεις του start menu των Windows

Microsoft bringing Start menu back in future Windows 8.1 update

http://www.neowin.net/news/microsoft-shows-off-the-start-menu-that-is-coming-to-windows-81

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Κρίμα, ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω περισσότερο

υπομονη. θα παρουν τα παιδια την preview και θα τα μαθουμε ολα.εξαλλου ουτε για το store που ελεγαν οτι θα αλλαξει ειδα κατι.

ειδα μια photo απο την Dial Screen των 8.1 με πληκτρο skype πανω απο το πληκτρο που τερματιζεις την κληση καθως και ενα πληκτρο Bluetooth στα δεξια του αλλα δεν ξερω αν ειναι αυθεντικη.

Σήμερα παρατήρησα με απογοήτευση ότι όταν πάω να στείλω συνημμένα από την μαμά εφαρμογή mail, με οδηγεί μόνο στις φώτος και όχι σε άλλα αρχεία και κυρίως στα έγγραφα. Δοκίμασα και από την εφαρμογή του office και εκεί τουλάχιστον μπορώ να στείλω έγγραφα αλλά μόνο ένα την φορά, δεν γίνεται πολλαπλή επιλογή. Το θεωρώ μεγάλη έλλειψη και ευελπιστώ να διορθωθεί με κάποιο update.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

υπομονη. θα παρουν τα παιδια την preview και θα τα μαθουμε ολα.εξαλλου ουτε για το store που ελεγαν οτι θα αλλαξει ειδα κατι.

Σε αυτούς θα είμαι και εγώ :D

Υπομονή 8 μέρες ακόμα να τα δούμε στα τηλέφωνα μας!

"Βλέπουμε" και το 630...

Νέες συσκευές με 8.1 τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου. Update ota τους ερχόμενους μήνες. Εντός του μήνα Dev Prewiev...

Αυτά τα on screen buttons απ' ότι φαίνεται δεν κρύβονται. Ακόμα και όταν βλέπεις βίντεο παραμένουν εκεί με έντονο τρόπο να χαλάνε όλη την εικόνα..

Σε αυτούς θα είμαι και εγώ :D

Υπομονή 8 μέρες ακόμα να τα δούμε στα τηλέφωνα μας!

Ωραια α περιμενω απο σενα να μ πεις τα παντα :)

Αυτά τα on screen buttons απ' ότι φαίνεται δεν κρύβονται. Ακόμα και όταν βλέπεις βίντεο παραμένουν εκεί με έντονο τρόπο να χαλάνε όλη την εικόνα..

Δεν νομιζω,καποια ρυθμιση θα παιζει.λογικα θα παιζει και ρυθμιση να μην εμφανιζονται και καθολου.

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2014/04/02/cortana-yes-and-many-many-other-great-features-coming-in-windows-phone-8-1.aspx

Εδώ λέει ότι θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης! :D

Να την πάρω την μεγαλύτερη SD ή θα μείνω με τα... GB στο χέρι μέχρι να αποφασίσουν; :happy: :p

sms delivery report θέλω να φτιάξουν και bluetooth profiles...

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

NOKIA Cyan το update που θα συνοδέψει τα 8.1 με σημαντικότερες βελτιώσεις στα της φωτογραφίας...

Ναι ρε Νόκια..Ε μα τόσες μέρες δεν ακούγαμε κάτι σχετικά με τα της φωτογραφίας. Ήταν σίγουρο ότι η Nokia θα έκανε αυτό το βήμα..Για να ξεχωρίσουν άλλωστε και τα Lumia. Πάντως για το όνομα, μέχρι να το δω δεν πιστεύω τίποτα.. Έχει αλλάξει πάλι 200 φορές :p

ειδα μια photo απο την Dial Screen των 8.1 με πληκτρο skype πανω απο το πληκτρο που τερματιζεις την κληση καθως και ενα πληκτρο Bluetooth στα δεξια του αλλα δεν ξερω αν ειναι αυθεντικη.

Εγώ το είδα σε κάποιο βίντεο, οπότε μάλλον ισχύει..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

sms delivery report θέλω να φτιάξουν και bluetooth profiles...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ της υπάρχουσας αναφοράς παράδοσης και αυτής που θέλετε εσείς;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ της υπάρχουσας αναφοράς παράδοσης και αυτής που θέλετε εσείς;

τώρα ερχεται σαν μήνυμα απο τον παροχο ενώ θα μπορούσε πολύ άπλα να γράφει κάτω απο το μήνυμα sending και μετά sent.

μάλιστα στο nexus s μου με το sms client handsent είχα ορίσει άλλο ήχο για την αποστολή άλλο για την παράδοση και άλλο για αποτυχία αποστολής...

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110