mr_47 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Μα αυτό ακριβώς κάνω.Το αρχείο είναι mp3. Ή κατεβάζεις μέσω κάποιας εφαρμογής ( π.χ. zedge ) τα ringtones που θέλεις και αυτά πηγαίνουν αυτόματα στο φάκελο ringtones της συσκευής. Επίσης, εμφανίζονται χωρίς να κάνεις κάτι εσύ στη λίστα με τους ήχους κλήσεις, ακριβώς από πάνω από τους υπόλοιπους, με την ετικέτα: custom. Τέλος, μέσα από την εφαρμογή files, μπορείς να στείλεις το αρχείο και να παίζει και σε μη WP συσκευή. Edited October 21, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπορούμε να κάνουμε το Tile των φωτογραφιών να φαίνεται σαν το Tile των επαφών έστω μέσω κάποιας εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 προσπαθώ εδω και 2 μέρες να περάσω το update 8.1 από 8 στο νοκια 620 της αδερφης μου αλλά μου βγάζει λήψη 0% όσο και να το αφήσω. Τι παίζει ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάνε ένα soft reset και πες μας αν επανήλθε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάνε ένα soft reset και πες μας αν επανήλθε... δούλεψε ευχαριστώ:) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά αγόρασα εχθές σφραγιςμενο και καινούριο ένα 930 απο κατάστημα που τα φέρνει εισαγωγή απο έξω. Συγκεκριμένα το τηλ. ειναι απο Πολωνία. Απο Δευτέρα θα πάω να κάνω μετατροπή της κάρτας μιας και πέρνει nano sim. Ενώ μέχρι τωρα εχω micro sim. Προς το παρόν το δουλεύω μόνο με το wifi και πρόσεξα κάτι που με ανησύχησε. Μέσα στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στης πληροφορίες αναφέρει ένα πάροχο κινητής απο την Πολωνία. Υπάρχει περίπτωση το τηλέφωνο να ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο και να φάω καμια ήτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά αγόρασα εχθές σφραγιςμενο και καινούριο ένα 930 απο κατάστημα που τα φέρνει εισαγωγή απο έξω. Συγκεκριμένα το τηλ. ειναι απο Πολωνία. Απο Δευτέρα θα πάω να κάνω μετατροπή της κάρτας μιας και πέρνει nano sim. Ενώ μέχρι τωρα εχω micro sim. Προς το παρόν το δουλεύω μόνο με το wifi και πρόσεξα κάτι που με ανησύχησε. Μέσα στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στης πληροφορίες αναφέρει ένα πάροχο κινητής απο την Πολωνία. Υπάρχει περίπτωση το τηλέφωνο να ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο και να φάω καμια ήτα; Κλειδωμένο δεν νομίζω, απλά branded θα είναι, δηλαδή θα αναγνωρίζει κανονικά τη sim σου, απλά θα έχει κάποιες εφαρμογές του παρόχου μέσα και όταν ξεκινάει θα φαίνεται και το Logo του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά αγόρασα εχθές σφραγιςμενο και καινούριο ένα 930 απο κατάστημα που τα φέρνει εισαγωγή απο έξω. Συγκεκριμένα το τηλ. ειναι απο Πολωνία. Απο Δευτέρα θα πάω να κάνω μετατροπή της κάρτας μιας και πέρνει nano sim. Ενώ μέχρι τωρα εχω micro sim. Προς το παρόν το δουλεύω μόνο με το wifi και πρόσεξα κάτι που με ανησύχησε. Μέσα στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στης πληροφορίες αναφέρει ένα πάροχο κινητής απο την Πολωνία. Υπάρχει περίπτωση το τηλέφωνο να ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο και να φάω καμια ήτα; Μην ανησυχείς! Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εχω εναν λογαριασμο σε ενα lumia 630, αν βαλω τον ιδιο σε ενα αλλο lumia θα εχω καποιο θεμα; Χρησιμοποιωντας και στα δυο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εχω εναν λογαριασμο σε ενα lumia 630, αν βαλω τον ιδιο σε ενα αλλο lumia θα εχω καποιο θεμα; Χρησιμοποιωντας και στα δυο; Ίσα ίσα θα μπορείς να έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δυο αν είχες κάνει back up, και τις ίδιες εφαρμογές που έχεις στο 630 να τις έχεις και στο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ωραία, backup εχω κάνει. Ευχαριστω και για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κλειδωμένο δεν νομίζω, απλά branded θα είναι, δηλαδή θα αναγνωρίζει κανονικά τη sim σου, απλά θα έχει κάποιες εφαρμογές του παρόχου μέσα και όταν ξεκινάει θα φαίνεται και το Logo του. Λοιπον μαλον αυτο ηταν αφου αναγνωρισε κανονικα την καρτα την καινουρια sim cosmote και ολα καλα. Παντως εχω και πολλες αποριες 1. χρησιμοποιω mac. Συνδεσα το τηλεφωνο με τον mac, κατεβασα το προγραμμα που εχει βγαλει η microsoft για τα mac και ολα οκ. Περασα μεσα φωτο, μουσικη και καποια αλλα πραγματακια που σου δινει την δυναντοτητα. Δεν μπορεσα να περασω ομως επαφες. Μηπως υπαρχει κανας τροπος που να μπορω να το κανω αυτο; Καποια εφαρμογη ισως που να συγχρονιζει με icloud; Αλλιως δεν θα αποφυγω το χειροκινητο. 2.Backup του τηλεφωνου πως παιρνω; Αν αυτο γινεται μεσω της εφαρμογης που ανεφερα πιο πανω δεν ειδα πουθενα να μου εμφανιζει της εφαρμογες. Καποια εφαρμογη που εγκαταστησα ειδα οτι μου εκανε backup στο skydrive. Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας σε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) 1. http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/people/copy-my-iphone-contacts-and-calendars-to-my-windows-phone Διαβασε και αυτο http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/moving-from-iphone-to-windows-phone 2. Μεσω skydrive απλα. τα δεδομενα μενουν στον online server του skydrive (ειναι το αναλογο του Icloud) Αν θελησεις να κανεις επαναφορα τηλεφωνου τοτε θα σου βγαλει μηνυμα (ερωτηση) αν θες να το κανεις απο skydrive (ακριβως το ιδιο που γινεται και με τα μηλοφωνα) η setup as new. Οι εφαρμογες δεν εμφανιζονται οπως στις ρυθμισεις του icloud στο Iphone, αλλα στελνει data στο ποιες εχεις εγκατεστημενες και στις ξανακατεβαζει οταν το σεταρεις απο την αρχη. Edited October 27, 2014 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Για όσους δεν μπορούν να μπουν στο extras+info (βασικά μόνο ο mr_47 έχει αυτό το πρόβλημα:p) Πιθανότατα έχετε γυρισμένη τη γλώσσα στα Αγγλικά και έχετε DP WP8.1 Update 1, αν γυρίσετε την γλώσσα στα Ελληνικά θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Εγώ γύρισα τη γλώσσα στα Αγγλικά για να παίξω με την Cortana και δεν μπορούσα να μπω στο extras+info, μόλις γύρισα τη γλώσσα στα Ελληνικά, το πρόβλημα λύθηκε :happy: Δοκιμάστε να δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τι ιδιαίτερο έχει το extras+info; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τι ιδιαίτερο έχει το extras+info; Υπάρχει μόνο στα Lumia και δείχνει το Firmware της συσκευής, πχ Lumia Cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosn930 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα παιδια. Καινουριος στην παρεα σας πριν 1 μηνα αγορασα το nokia lumia 930. Ως πρωην κατοχος lumia 620 αγοραζα συχνα εφαρμογες με πληρωμη μεσο παροχου (vodafone). Με το που επελεγα αγορα ως πρωτο τροπο πληρωμης μου ειχε την vodafone και επιλεγοντας το χρεωνομουν στην καρτα μου την εφαρμογη ευκολα και απλα. Στο lumia 930 ομως δεν μου βγαζει καν την επιλογη vodafone με αποτελεσμα να μην μπορω να αγορασω εφαρμογες. (δεν θελω να μπλεξω καρτες κλπ). Πηρα τηλεφωνο την βονταφον και μου λενε για ασυμβατοτητα συσκευης -προφανως κατι πρεπει να βρουν να πουνε οταν δεν ξερουν τι φταιει-. Ειναι δυνατον το 620 να ειχε συμβατοτητα και το 930 οχι? μην τρελαθουμε... Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Επισης δεν μπορω να το προσθεσω εγω ως τροπο πληρωμης, δεν υπαρχει καν στους διαθεσιμους... Κοντευω να σκασω...:/ Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα παιδια. Καινουριος στην παρεα σας πριν 1 μηνα αγορασα το nokia lumia 930. Ως πρωην κατοχος lumia 620 αγοραζα συχνα εφαρμογες με πληρωμη μεσο παροχου (vodafone). Με το που επελεγα αγορα ως πρωτο τροπο πληρωμης μου ειχε την vodafone και επιλεγοντας το χρεωνομουν στην καρτα μου την εφαρμογη ευκολα και απλα. Στο lumia 930 ομως δεν μου βγαζει καν την επιλογη vodafone με αποτελεσμα να μην μπορω να αγορασω εφαρμογες. (δεν θελω να μπλεξω καρτες κλπ). Πηρα τηλεφωνο την βονταφον και μου λενε για ασυμβατοτητα συσκευης -προφανως κατι πρεπει να βρουν να πουνε οταν δεν ξερουν τι φταιει-. Ειναι δυνατον το 620 να ειχε συμβατοτητα και το 930 οχι? μην τρελαθουμε... Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Επισης δεν μπορω να το προσθεσω εγω ως τροπο πληρωμης, δεν υπαρχει καν στους διαθεσιμους... Κοντευω να σκασω...:/ Ευχαριστω πολυ. Μήπως είναι κλειδωμένη η συσκευή σε κάποιο πάροχο; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosn930 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν νομιζω να ναι κλειδωμενο καπου... Δεν εχει κανενα λογοτυπο η οτιδηποτε που να το σχετιζει με καποιον παροχο. Απο σκρουτζ το πειρα το κινητο, ελληνικης αντιπροσωπιας.. Τωρα που το λες ομως, το προηγουμενο κινητο μου 620 ειχε λογοτυπο βονταφον οταν το ανοιγες και ηταν και απο επιδοτηση βονταφον... Μηπως γιαυτο ειχε τη δυνατοτητα να χρεωνω κατευθειαν τον παροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν νομιζω να ναι κλειδωμενο καπου... Δεν εχει κανενα λογοτυπο η οτιδηποτε που να το σχετιζει με καποιον παροχο. Απο σκρουτζ το πειρα το κινητο, ελληνικης αντιπροσωπιας.. Τωρα που το λες ομως, το προηγουμενο κινητο μου 620 ειχε λογοτυπο βονταφον οταν το ανοιγες και ηταν και απο επιδοτηση βονταφον... Μηπως γιαυτο ειχε τη δυνατοτητα να χρεωνω κατευθειαν τον παροχο? Το λογότυπο δεν νομίζω πως παίζει ρόλο, αρκεί να είναι ξεκλειδωμένο. Από την άλλη αν είναι branded, δηλαδή έχει λογότυπο και εφαρμογές του παρόχου, τότε ίσως εκεί να οφείλεται... Δηλαδή να λείπουν οι αντίστοιχες εφαρμογές από το unbranded 930... Με γεια πάντως, καλή επιλογή! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ μπορώ να κάνω κανονικά αγορά εφαρμογών με καρτοκινητό vodafone σε unbranded lumia 820.Μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosn930 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τι να πω... Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει.. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα. Κανω ακριβως οτι και με το 620, απλα δεν μου εμφανιζει καθολου την επιλογη βονταφον,παρα μονο πειπαλ και πιστωτικη. Ακρη δεν μπορω να βρω. Κριμα παντως γιατι εχω καρτοπρογραμμα και μου μενουν 15ε στην καρτα και πανε ακλαφτα... Σας ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μίλα ξανά με την VF... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τι να πω... Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει.. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα. Κανω ακριβως οτι και με το 620, απλα δεν μου εμφανιζει καθολου την επιλογη βονταφον,παρα μονο πειπαλ και πιστωτικη. Ακρη δεν μπορω να βρω. Κριμα παντως γιατι εχω καρτοπρογραμμα και μου μενουν 15ε στην καρτα και πανε ακλαφτα... Σας ευχαριστω παντως... Αν το θες οπωσδήποτε τότε φλασαρε το κινητο με ΡΟΜ ελληνικής βονταφον Τότε θα σου δουλέψει κανονικά. Το έκανα στο δικό μου που το πήρα από Λονδίνο ξεκλειδωτο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosn930 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Λοιπον.. Αγανακτησα και εκανα hard reset. Το εβγαλε κανονικα απο μονο του τωρα. Οποτε ολα κομπλε. Αντε παλι εγκατασταση εφαρμογων... :P Σας ευχαριστω για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts