Jump to content

giorgosn930

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgosn930

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giorgosn930's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. για πήγαινε ρυθμίσεις->google->υπηρεσίες λογαριασμού->google pay και προσθεσε τις κάρτες απο εκει.
  2. Τελικά λύθηκε με reset to factory default.
  3. Δυστυχώς το ίδιο μου βγάζει και με revolut που δοκίμασα μόλις... Επίσης ψάχνοντας στο ιντερνετ είδα κατι για safenet tests μέσω μίας εφαρμογής. Το δοκίμασα και μου βγαζει fail στα basic integrity και cts profile match.
  4. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος της συσκευής από την ημέρα κυκλοφορίας της. Πριν κάποιους μήνες είχα κατεβάσει την εφαρμογή google pay και είχα προσθέσει με επιτυχία την κάρτα curve. Μάλιστα είχα κάνει και κάποιες πληρωμές σε καταστήματα. Απο τότε όμως δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Αφού έμαθα σήμερα ότι πλέον ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα το google pay και μπορώ να βάλω κάρτα alphabank δοκίμασα και μου βγάζει το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η χρήση αυτού του τηλεφώνου για πληρωμές σε καταστήματα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει δικαιώματα διαχειριστή η έχει τροποποιηθεί με άλλο τρόπο" . Έχω την τελευταία έκδοση 10.1.0.191 και προφανώς δεν έχω πειράξει κάτι στο κινητό (root κλπ.). Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ
  5. Παραθέτω την επιστολή που τους έστειλα καθώς και την απαντηση τους. Αν δεν γίνει τελεσίδικη η αποφαση τρομπ δεν νομιζω να μπορεσουμε να παρουμε λεφτα πισω ακομα και εαν η τιμη της συσκευης φτασει στα ταρταρα. Εγω θα ελεγα οσοι ενδιαφερονται ας στειλουν παρομοιες επιστολές ετσι ωστε οταν περασει το τριμηνο και αν η αποφαση ισχύσει να μην ξεκινατε απο το 0. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης για οσους λενε τα παραπονα μας στον τραμπ, ΔΕΝ αγορασα απο τον τραμπ την συσκευη αλλα απο την huawei, με αυτους συναλλαχθηκα οικονομικα αρα απο αυτους θα απαιτησω χρηματικη αποζημίωση.
  6. Γιατι φιλε μου αν το παει 500 οπως λες απο τη μια μερα στην αλλη εγω μαζι με αλλους ποσους που δωσαμε 1000 θα ειμαστε οι *******; Μετα αν υποθεσουμε οτι ξεπερναει αυτο και εχοντας κανει τετοιο price drop τοσο συντομα εχει χασει σιγουρα οσους εδωσαν το 1000αρικο για το κινητο. Επισης και να το κανει παλι δεν θα βρεθει κανεις να δωσει 500 για κινητο με τετοιο αβεβαιο μελον. Το παιχνιδι χαθηκε απο τη huawei, οτι και να κανει θα παει αρκετα χρονια πισω τουλαχιστον στα κινητα.
  7. Καλησπέρα, σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να στείλω επίσημη επιστολή στην HUAWEI GREECE κοινοποιώντας την στην ΚΩΣΤΣΟΒΟΛΟΣ καθώς και στην ανεξάρτητη αρχή "Συνήγορος του καταναλωτή" ζητώντας στην ουσία ένα ποσό της αγοράς μου πίσω σαν αποζημίωση γι' αυτά που έχουν γίνει και πρόκειται να γίνουν. Συμπλήρωσα επίσημα την αίτηση του συνηγόρου προωθώντας ταυτότητα και επίσημα παραστατικά. Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από αυτό αλλά είναι το minimum που θεώρησα ότι πρέπει να κάνω εφόσον θα πληρώνω σχεδόν 2 χρόνια μία συσκευή. Αν δεν εισακουστεί η όλη φάση σειρά έχει και η κοινοποίηση σε δικηγορικό γραφείο για να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή. Οποίος θέλει μπορεί να κάνει το ίδιο μπας και πιεστεί η HUAWEI GREECE και βγάλει τουλάχιστον κάποια ανακοίνωση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα δώσω 1000 εύρω για μία συσκευή και δεν θα πάρει τουλάχιστον την επόμενη έκδοση android. Αυτά από εμένα.
  8. Καλησπερα, εγω ειχα το patch της vodafone, παρασκευη το κανω reset to default και βαζω μεσα μονο την καρτα της cosmote, πηρε αμεσως το αρχικο patch της cosmote και μετα απο μερικες ωρες ηρθε και η 153. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο. Ενα προβλημα που παρατηρησα μετα την 153 ειναι οτι δεν μπορω να παω στις ρυθμισεις αρχικης μετα απο συνεχομενο πατημα σε κενη περιοχη... Τι φαση? Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα?
  9. Τιποτα και πάλι. Ελπίζω να μου έρθει μεσα στη μερα. Εχω αγωνία! :p
  10. Εμένα πάλι από κωτσοβολο με vodafone-cosmote sim δεν βγάζει ακόμα τίποτα.. :(
  11. Άσχετο λίγο με το p30 pro αλλά μυρίζομαι ότι οι "έμποροι" δεν θέλουν να πουλάνε αποφορολογημένα κινητά. Το μυαλό μου πάει στο ότι θέλουν να κρατάνε το ΦΠΑ που τους αποδίδει ο αγοραστής (δέν έχουν ακουστεί και λίγα τον τελευταιο καιρο για αλλαγες αφμ και απόδοση μηδενικού ΦΠΑ στις δηλώσεις). Η δικαιολογία τους ότι θέλουν 15 μέρες για να κοιτάξουν αν μία επιχείρηση έχει το δικαίωμα αγοράς με αποφορολόγηση ενώ τους στέλνεις εσύ τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μάλλον αυτό δείχνει. Πρόσφατη εμπειρία μάλιστα: σε μία από τις εταιρίες που εργάζομαι θέλαμε να πάρουμε ένα κινητό με αποφορολόγηση, και ενώ σε πρόσφατη αγορά από μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα είχαμε απάντηση και αγοράσαμε χωρίς να πληρώσουμε το ΦΠΑ μέσα σε 2 μέρες, οι "κύριοι" μας τάραξαν στα τηλέφωνα ότι θα χρειαστούν μέρες για να το κοιτάξουν και επέμειναν στο να αγοραστεί κανονικά με ΦΠΑ... Η κατάληξη αναμενόμενη αφού μετά από 3-4 μέρες μας τηλεφώνησαν ότι δεν δικαιούμαστε!! αποφορολόγηση. Τα συμπεράσματα δικά σας....
  12. Καλησπερα, σημερα θα μπορεσω να συγκρίνω το "προβλημα" με το zoom με ενα αλλο P30 pro 256gb. Οποτε αν και ο φιλος παραπάνω το έχει παρατηρησει στο Mate 20 pro και το δω και σημερα στο άλλο θα είναι θέμα software και θα νιωσω μεγάλη ανακούφηση :P Για tempered μόλις πήρα ενα "HOME SCREEN GLASS" για να αλλάξω ένα προηγούμενο επειδή άφηνε πολλές δαχτυλιες. Πολύ καλύτερο λοιπον σαυτο το θέμα και με περισσότερη διαυγεια. Πλεον μιλάμε για απόλυτο ταίριασμα μαζι με την Spigen Case Rugged Armor :D
  13. Δεν έχει αυξομειωση στη φωτεινότητα γιατι δεν είναι βράδυ. Σε βραδυνή ληψη το καταλαβαίνεις. Εγω έχω το 256gb μαυρο αγορασμένο απο κωτσοβολο. Άλλος με τα ίδια προβήματα? Να το πάω στο service?
  14. Να και ένα δείγμα τραβηγμένο μόλις για να καταλάβετε τι εννοώ...
×
×
  • Create New...