ignus Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καποια απαντηση?θα με φαει η απορια...(λεμε τωρα) ναι δουλευουν και σε android http://wpnow.net/2012/11/29/microsoft-details-how-to-access-wp8-rooms-feature-on-ios-and-android/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πολύ σημαντική ερώτηση. Δυστυχώς προχθές έχασα το κινητό μου και κάποιος...το βρήκε. Προσπαθώ να κάνω "εύρεση του τηλεφώνου" και "κλείδωμα τηλεφώνου" αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του τηλεφώνου σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Ίσως να υπάρχει καλύτερη σύνδεση σε λίγο." 1. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό το μήνυμα; (το κάνω συνέχεια εδώ και 2 μέρες) 2. Αν έχει αλλαχτεί η sim μπορεί να γίνει εύρεση ή κλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πολύ σημαντική ερώτηση. Δυστυχώς προχθές έχασα το κινητό μου και κάποιος...το βρήκε. Προσπαθώ να κάνω "εύρεση του τηλεφώνου" και "κλείδωμα τηλεφώνου" αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του τηλεφώνου σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Ίσως να υπάρχει καλύτερη σύνδεση σε λίγο." 1. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό το μήνυμα; (το κάνω συνέχεια εδώ και 2 μέρες) 2. Αν έχει αλλαχτεί η sim μπορεί να γίνει εύρεση ή κλείδωμα; Το δοκίμασα τώρα να δω αν θα βρεί το δικό μου αλλά κάποιες φορές μου λέει και εμένα το ίδιο και κάποιες "Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του τηλεφώνου σας αυτήν τη στιγμή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα σας στείλουμε email στη διεύθυνση *********@outlook.com, εάν το εντοπίσουμε.". Και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα και την τοποθεσία! Στην έυρεση δεν φαίνεται πουθενά! Πάντως κλειδώθηκε με επιτυχία! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το δοκίμασα τώρα να δω αν θα βρεί το δικό μου αλλά κάποιες φορές μου λέει και εμένα το ίδιο και κάποιες "Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του τηλεφώνου σας αυτήν τη στιγμή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα σας στείλουμε email στη διεύθυνση *********@outlook.com, εάν το εντοπίσουμε.". Και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα και την τοποθεσία! Στην έυρεση δεν φαίνεται πουθενά! Πάντως κλειδώθηκε με επιτυχία! Αυτό το ήξερα κι εγώ. Οτι σου στέλνει δηλαδή την τοποθεσία του μόλις βρει στίγμα. Λέω μήπως επειδή ακυρώθηκε η sim, δε δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ναι δουλευουν και σε android http://wpnow.net/2012/11/29/microsoft-details-how-to-access-wp8-rooms-feature-on-ios-and-android/ Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν δεν είναι η συσκευή συνδεδεμένη στο Internet, σιγά μην το εντοπίσει... Αν έχει αλλάξει η sim, ακόμα χειρότερα... :( Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν δεν είναι η συσκευή συνδεδεμένη στο Internet, σιγά μην το εντοπίσει... Αν έχει αλλάξει η sim, ακόμα χειρότερα... :( Δε νομίζω πως παίζει ρόλο η SIM. Είναι θέμα μόνο ίντερνετ και τοποθεσίας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Όχι για την εύρεση... Για το κλείδωμα/διαγραφή όμως? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το δοκίμασα τώρα να δω αν θα βρεί το δικό μου αλλά κάποιες φορές μου λέει και εμένα το ίδιο και κάποιες "Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του τηλεφώνου σας αυτήν τη στιγμή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα σας στείλουμε email στη διεύθυνση *********@outlook.com, εάν το εντοπίσουμε.". Και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα και την τοποθεσία! Στην έυρεση δεν φαίνεται πουθενά! Πάντως κλειδώθηκε με επιτυχία! Να υποθέσω ότι το έκανες με ανοιχτό το τηλέφωνο. Σε ένα nokia care μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι θα είναι κλειστό το τηλέφωνο. Το έχει δοκιμάσει κανένας με κλειστό να μας πει τι γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Να υποθέσω ότι το έκανες με ανοιχτό το τηλέφωνο. Σε ένα nokia care μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι θα είναι κλειστό το τηλέφωνο. Το έχει δοκιμάσει κανένας με κλειστό να μας πει τι γράφει; Ναι με ανοιχτό το τηλέφωνο, ενεργοποιημένη την τοποθεσία και τα δεδομένα ανοιχτά! Δεν ανανεώνονταν η τοποθεσία στην εύρεση συσκευής! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν θυμάμαι καλά, έχει περιορισμένο αριθμό η χρήση της εύρεσης τηλεφώνου. Πρέπει να είναι 5 φορές/μέρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έλαβα ένα PDF αρχείο μέσω μέιλ.. Το άνοιξα λοιπόν στο Adobe κτλ και όλα καλά... ΑΠό εκεί και πέρα, επειδή δεν το βλέπω κάπου στον file manager, αυτό έχει παοθηκευτεί στο τηλέφωνο ή το Adobe το φορτώνει από το μέιλ.. Αν σβήσω το μέιλ, θα υπάρχει? Και αν αποθηκεύεται που φαίνεται (Αν και φαντάζομαι στην ενότητα "Άλλα" θα είναι από τον έλεγχο μνήμης)?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για πηγαίνει και άνοιξε την εφαρμογή του Adobe απο την λίστα, πρέπει να βρίσκεται εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) καλησπερα παιδια, εχω ενα nokia lumia με τα 8.1 και εγκατεστημενες κανα 2εφαρμογες facebook. μου εμφανιζει στην αρχική οθονη καθε ημερα, ποιοι απο τους "φιλους" εχουν γενεθλια. πώς μπορω να το απενεργοποιησω, γνωρίζετε ? Επεξεργασία¨:ευκολα απο τις ρυθμισεις ημερολογιου γίνεται. Edited June 18, 2014 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 καλησπερα παιδια, εχω ενα nokia lumia με τα 8.1 και εγκατεστημενες κανα 2εφαρμογες facebook. μου εμφανιζει στην αρχική οθονη καθε ημερα, ποιοι απο τους "φιλους" εχουν γενεθλια. πώς μπορω να το απενεργοποιησω, γνωρίζετε ? Καλησπέρα! Μπαίνεις στο ημερολόγιο και πατάς τις 3 τελείες κάτω δεξιά και μετά ρυθμίσεις. Βρίσκεις πού λέει Facebook και βγάζεις την επιλογή Birthdays. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σύμφωνα με τον Paul Thurrott για την cyan The following imaging improvements were described: Much better low light performance. This is actually a big deal. Back when Nokia released the Lumia 925, it really pushed the low light performance of its camera. But with the otherwise high-quality cameras in the Lumia 1020, 1520, Icon/930, I've noticed a problem in low light, and I think it's related to the advanced imaging software "over-thinking" things and ruining shots. Hopefully this is fixed with Cyan, as it really is a problem. Better colors. On the Lumia 1520 in particular—I guess there are coloration and artifact issues—Cyan will provide new algorithms that improve color quality. Continuous autofocus. Cyan brings continuous autofocus to Lumia 630, Lumia 1520 and Lumia Icon/930. Better video quality Raw image improvements. On the Lumia 1020, 1520, Icon/930, you can choose between JPEG (low- and full-res versions) or JPEG + RAW. I've always opted for the former for a variety of reasons, but Nokia says that "raw images will look better because we are using the sensor in more clever way." So I'll want to test that. Image quality improvements. But only on Lumia 1520 and Icon/930. Living image support. Nokia is adding a new feature called Living Image to the Lumia 1020, 1520 and Icon/930. This feature is a bit like Cinemagraph, in that it shots a series of stills that works somewhat like a short movie. But unlike Cinemagraph, it's automatic. So when you view a living image in the camera roll, you'll see a standard photo plus a short video of additional shots. And you'll be able to use a new version of the Nokia Storyteller app to share the living images as a video. (That feature is called Story Sharing.) Creative Studio rewrite. Nokia's Creative Studio app—which provides fun photo filters like blur, color pop, collage, and so on—is being completely rewritten for Windows Phone 8.1/Cyan and it will offer non-destructive editing in addition to new filters. As noted above, Nokia Storyteller is also being updated for Cyan. Nokia Camera improvements. The pokey Nokia Camera app is also being updated for Windows Phone 8.1/Cyan with performance improvements and "a better camera roll." The performance improvements are directed in part at the Lumia 1020, whose big imaging sensor makes picture taking a bit slow. http://winsupersite.com/windows-phone/nokia-lumia-cyan-firmware-update-improve-imaging?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σύμφωνα με τον Paul Thurrott για την cyan http://winsupersite.com/windows-phone/nokia-lumia-cyan-firmware-update-improve-imaging?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Από αυτά που βλέπω, το Cyan θα φέρει πολλές βελτιώσεις στην κάμερα σε 1520, 1020, 930, 630, και βελτιώσεις όσον αφορά τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τη Nokia Camera για όλες τις άλλες συσκευές με 8.1. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δεν ήξερα σε ποιο topic να ρωτήσω.Το NSU ύστερα από update που έκανε δε βλέπει ότι έχω συνδεδεμένη τη συσκευή μου.Επειδή δε μπορώ να θυμηθώ,ποιό driver πρέπει να κάνω ξανά εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν ήξερα σε ποιο topic να ρωτήσω.Το NSU ύστερα από update που έκανε δε βλέπει ότι έχω συνδεδεμένη τη συσκευή μου.Επειδή δε μπορώ να θυμηθώ,ποιό driver πρέπει να κάνω ξανά εγκατάσταση; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Σύνδεση της συσκευής σε υπολογιστή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδια να ρωτησω κατι βαζω καποια mp3 για ringtones και μερικα δεν μου τα βλεπει το κινητο οταν πηγαινω για να τα βαλω για ηχο κλεισης. τη να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδια να ρωτησω κατι βαζω καποια mp3 για ringtones και μερικα δεν μου τα βλεπει το κινητο οταν πηγαινω για να τα βαλω για ηχο κλεισης. τη να φταιει? Τα κάνεις copy/paste από τη συσκευή? Αν ναι τότε αυτο φταίει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τα κάνεις copy/paste από τη συσκευή? Αν ναι τότε αυτο φταίει. Οχι απο τον υπολογιστη στο κινητο τα κανω αλλα δεν τα βλεπε. Καποια που τα ειχα σε μια καρτα sd και,τα εχω τωρα βαλει στον υπολογιστη αυτα οταν τα βαζω στο κινητο τα βλεπει αυτα που ειχω στον υπολογιστη απο την αρχη δεν μου τα βλεπει. Το παιζει αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Οχι απο τον υπολογιστη στο κινητο τα κανω αλλα δεν τα βλεπε. Καποια που τα ειχα σε μια καρτα sd και,τα εχω τωρα βαλει στον υπολογιστη αυτα οταν τα βαζω στο κινητο τα βλεπει αυτα που ειχω στον υπολογιστη απο την αρχη δεν μου τα βλεπει. Το παιζει αραγε; Τα έβαλες στον φακελο ringtones και δεν τα βλέπει? Αν ναι τότε κάνε ένα soft reset Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 πως παιρνουμε back up της επαφες στο μειλ μας και μετα πως τις επαναφερουμε αν θελουμε να κανουμε hard reset ? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πως παιρνουμε back up της επαφες στο μειλ μας και μετα πως τις επαναφερουμε αν θελουμε να κανουμε hard reset ? ρυθμίσεις ---> αντίγραφο ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts