Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ανησυχείς..Το έχει κάνει και σε μένα..Πατούσα το κουμπάκι του συγχρονισμού στα mails και μου έδειχνε error μέχρι που δούλεψε. (μιλάμε για 4-5 φορές όχι πολύ)

Λογικά θα φτιάξει λοιπόν ;)

Από χτες αναβάθμιση στην αφή, με επιλογή αφαίρεσης της δόνησης από τα κουμπιά!

Ναι, τελικά σήμερα όλα καλά. :) Επίσης, καλό που προστέθηκε η επιλογή για τη δόνηση των πλήκτρων, αλλά προσωπικά δεν είχα θέμα με τη δόνησή τους. Ακόμα και τώρα ενεργοποιημένη την έχω. Κάτι που θα ήταν καλό να προστεθεί ( και δε θυμάμαι αν είναι μέσα σε αυτά που υα έρθουν με τα 8.1 ) είναι να σβήνουν τα πλήκτρα κατά την προβολή βίντεο. Αν αυτό γίνεται και ακριβώς με την έναρξη του βίντεο θα είναι ακόμα καλύτερο. Αν δε γίνει, δε θα χαλαστώ κιόλας.

P.S.: Βλέπω τα WP να ολοκληρώνονται σιγά - σιγά και αυτό μ' αρέσει πολύ. :happy:

@NIKOSXRI, εεεε;;; :blink:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, τελικά σήμερα όλα καλά. :)P.S.: Βλέπω τα WP να ολοκληρώνονται σιγά - σιγά και αυτό μ' αρέσει πολύ. :happy:

Ισχύει. Είναι σε φάση που κλείνουν τρύπες, ενώ παράλληλα κάνουν ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Κι άσε τους άλλους να πυρη-νοιάζονται!;)

Το μόνο που μ έχει ξενερώσει (λιγο περισσότερο από άλλα) είναι ο ήχος στα sms. Έχει bug παιδικό που ελπίζω να φτιάξει. Τόσα χρόνια σε Symbian είναι ήχο από μια σειρά (20'' το τραγουδάκι) και πλέον είχα τη χαρά να το βάλω και στο 920. Δυστυχώς δεν ακούγεται ολόκληρος και επίσης ενώ πατάω να δω το μήνυμα, δεν σταματάει μέχρι να τελειώσει..:(

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί αλλα είμαι πολυ χαρούμενος που επιτέλους μπορω να αγοράσω απο το store με PAYPAL !!!

είχα συνηθίσει που δεν αγόραζα τιποτα γιατι δεν ήθελα να βάζω τη καρτα στα site(apple και microsoft) και είναι σαν να είδα το φώς μου !!!

Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί αλλα είμαι πολυ χαρούμενος που επιτέλους μπορω να αγοράσω απο το store με PAYPAL !!!

είχα συνηθίσει που δεν αγόραζα τιποτα γιατι δεν ήθελα να βάζω τη καρτα στα site(apple και microsoft) και είναι σαν να είδα το φώς μου !!!

Εγώ παλι έχω βρει την υγεια μου με την πληρωμή μέσω vodafon...

Εγώ παλι έχω βρει την υγεια μου με την πληρωμή μέσω vodafon...

Αλήθεια, γίνεται αγορές εφαρμογών με χρέωση του αριθμού σου???

Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες? Ισχύει για όλα τα δίκτυα? Επίσης γίνεται και σε καρτοκινητό και σε συμβόλαιο?

Αν γνωρίζεις φυσικά.... Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες? Ισχύει για όλα τα δίκτυα? Επίσης γίνεται και σε καρτοκινητό και σε συμβόλαιο?

Δυστυχώς μόνο η Vodafone δίνει αυτο το προνόμιο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ξερω οτι γινεται με βοντα και με καρτοσυμβολαιο που εχω ..αλλα και με CU απο οτι μου ειπαν ....

Ξερω οτι γινεται με βοντα και με καρτοσυμβολαιο που εχω ..αλλα και με CU απο οτι μου ειπαν ....

Καρτοσυμβόλαιο? Της κοσμοτε εννοείς? Άρα παίζει και με άλλα δίκτυα?

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καρτοσυμβόλαιο? Της κοσμοτε εννοείς? Άρα παίζει και με άλλα δίκτυα?

Με Vodafone γινεται οτι ειδους συνδεση και αν εχεις (συμβολαιο, καρτοκινητο, καρτοσυμβολαιο) ... στα υπολοιπα δικτυα νομιζω δεν υπαρχει η δυνατοτητα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον Onedrive; Πήγα να περάσω χειροκίνητα μερικές φωτογραφίες απο το κινητό και δεν κάνει συγχρονισμό άλλα μου βγάζει σφάλμα μετά απο λίγο. Στο μεταξύ και από τον υπολογιστή μου βγάζει something went wrong και δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία. To μεσημέρι πάντως είχα περάσει κανονικά κάποια αρχεία απο τον υπολογιστή στο Skydrive (αυτό έχω στο pc) και δεν είχα πρόβλημα....

Ενημέρωση: Τελικά διορθώθηκε αλλά η αποθήκευση γίνεται κάπως αργά. Ίσως να φταίει και το WIFI εδώ που είμαι.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει τι κάνουμε στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι μέσω φόρτισης από υπολογιστή και usb δημιουργούνται αντίγραφα εικόνων; έχω το κινητό από το Νοέμβριο και ενώ το φορτίζω συχνά από τον υπολογιστή δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι είχε δημιουργήσει αντίγραφα εικόνων...συνδέομαι με τον υπολογιστή, σβήνω τα αντίγραφα και δεν το ξαναφορτίζω από usb ή υπάρχει και άλλη λύση;

Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει τι κάνουμε στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι μέσω φόρτισης από υπολογιστή και usb δημιουργούνται αντίγραφα εικόνων; έχω το κινητό από το Νοέμβριο και ενώ το φορτίζω συχνά από τον υπολογιστή δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι είχε δημιουργήσει αντίγραφα εικόνων...συνδέομαι με τον υπολογιστή, σβήνω τα αντίγραφα και δεν το ξαναφορτίζω από usb ή υπάρχει και άλλη λύση;

Φταίνε οι ρυθμίσεις στο pc. Είναι ρυθμισμένος να αποθηκεύει τις φωτογραφίες οταν συνδέεται μια συσκευή στο usb. Πήγαινε στον πίνακα ελεγχου

Φταίνε οι ρυθμίσεις στο pc. Είναι ρυθμισμένος να αποθηκεύει τις φωτογραφίες οταν συνδέεται μια συσκευή στο usb. Πήγαινε στον πίνακα ελεγχου

τα αντίγραφα των εικόνων δημιουργήθηκαν στο κινητό, όχι στον υπολογιστή...

Έχει η κοπέλα μου ένα 720 και δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτιο που φτιάχνει, ούτε να αποδεχθεί πρόσκληση από εμένα (920). Γίνεται κάτι;

Έχει η κοπέλα μου ένα 720 και δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτιο που φτιάχνει, ούτε να αποδεχθεί πρόσκληση από εμένα (920). Γίνεται κάτι;

είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι?

Μπορεί κάποιος να μου πως γινεται το tethering;

Πηγαίνω και ενεργοποιώ κοινη χρήση ιντερνετ και μετά απο λίγο (αφου τρέξουν οι τελίτσες κανα δυο φορές οτι φορτώνει) με πετάει έξω και λέει οτι ή κοινη χρηση δεν ειναι διαθέσιμη προς το παρόν, ή οτι δεν μπορεί να βρει σύνδεση για δεδομένα κοινής χρήσης και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου.

Τι παίζει;

Μπορεί κάποιος να μου πως γινεται το tethering;

Πηγαίνω και ενεργοποιώ κοινη χρήση ιντερνετ και μετά απο λίγο (αφου τρέξουν οι τελίτσες κανα δυο φορές οτι φορτώνει) με πετάει έξω και λέει οτι ή κοινη χρηση δεν ειναι διαθέσιμη προς το παρόν, ή οτι δεν μπορεί να βρει σύνδεση για δεδομένα κοινής χρήσης και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου.

Τι παίζει;

Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου σου. Ενδεχομένως να μην είναι προεπιλεγμένη ως ενεργη η υπηρεσία tethering.