Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά όλα αυτά, αλλά έναν τρόπο να αναβοσβήνει κάτι για να σου λέει ότι έχεις μήνυμα/κλήση/μέιλ, δεν μπορούσαν να βάλουν; Για μένα, από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Και όχι, το glance δεν κάνει το ίδιο.

Ε ας βαλουν led notification τοτε σε μελλοντικες συσκευες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν είναι 8.1 παίδες.Αυτό λέγεται 9 με τόσες αλλαγές!

Στην αρχή η φήμες έλεγαν αν θυμάμαι καλά για Windows Phone 9 αλλά λογικά η MS ήθελε να συμβαδίζει με τα Windows 8.1... Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό βασικά...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στην αρχή η φήμες έλεγαν αν θυμάμαι καλά για Windows Phone 9 αλλά λογικά η MS ήθελε να συμβαδίζει με τα Windows 8.1... Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό βασικά...

...και ο μονος λογος ειναι.

Γιατι το κανει δε γνωριζω. Εχει κατι στο μυαλο της μακροπροθεσμα η απλα θελει να εχει την ιδια ονομασια;

Λόγοι μάρκετινγκ. Ήδη μπέρδεψε αρκετά τους καταναλωτές με τόσα που έβγαλε, surface-surface pro-rt-windows phone...

Αποδείχτηκε η αποτυχία της επιλογής των πολλών ονομάτων...

Βάλτε κι ένα κανονικό πληκτρολόγιό με χρήση t9 για όσους δεν θέλουν τα ήδη υπάρχων πληκτρολόγια αλλά και τα swype.

Θα μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο app θελεις για να δέχεται και να στέλνει μηνύματα.

Άρα όποιος dev θέλει, μπορεί να φτιάξει app με τ9.

Άλλος μπορεί να φτιάξει app που να εμφανίζει τις αναφορές χωριστά κοκ.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Προφανώς για εμπορικούς σκοπούς θέλει να έχουν όλα την ίδια ονομασία σε smartphones, tablets (που λογικά θα έχουμε πολλά με Windows ή WindowsRT) κ Η/Υ

Πχ ένας μικρότερος αριθμός μπορεί να υποβαθμίζει στα μάτια κάποιων, που δεν ασχολούνται και πολύ, το προιόν (Windows Phone 9 > Windows 8.1)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά όλα αυτά, αλλά έναν τρόπο να αναβοσβήνει κάτι για να σου λέει ότι έχεις μήνυμα/κλήση/μέιλ, δεν μπορούσαν να βάλουν; Για μένα, από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Και όχι, το glance δεν κάνει το ίδιο.

Θα μπορουσαν να κανουν το σηματακι της MS ν αναναβοσβηνει, οπως κανει οταν το βαζεις να φορτιζει οταν κλεινει απο μπαταρια . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Απ' ότι διάβασα θα επεκταθεί το glance σε όλες τις συσκευές (ελπίζω να θυμάμαι καλά γιατί ακομα καφέ δεν ήπια :) ), οπότε πραγματικά το led είναι άχρηστο, ο τρόπος λειτουργίας της "γρήγορης ματιάς" είναι απλά άψογος.

Το led δεν είναι άχρηστο αλλά ούτε και κάτι που είναι απαραίτητο. Αν το βάλουν καλώς, αν όχι δεν τρέχει μία... Όπως πολύ σωστά είπε και ο alfa η γρήγορη ματιά με το πέρασμα του χεριού είναι εκπληκτική...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Απ' ότι διάβασα θα επεκταθεί το glance σε όλες τις συσκευές (ελπίζω να θυμάμαι καλά γιατί ακομα καφέ δεν ήπια :) ), οπότε πραγματικά το led είναι άχρηστο, ο τρόπος λειτουργίας της "γρήγορης ματιάς" είναι απλά άψογος.

To glance screen είναι η καλύτερη προσθήκη και γενικά όλες αυτές οι προσθήκες της Nokia έδωσαν τρελή ώθηση στην ευχρηστία.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

να ρωτησω οταν βαζουν καποιον στην black list

τι μηνυμα του βγαζει οταν παιρνει τηλ και τι οταν στελνει sms ;

Αν τον ξεμπλοκαρουμε μετα εμφανιζονται τα μηνυματα και οι κλησεις, να φανταστω οχι ;

Το led δεν είναι άχρηστο αλλά ούτε και κάτι που είναι απαραίτητο. Αν το βάλουν καλώς, αν όχι δεν τρέχει μία... Όπως πολύ σωστά είπε και ο alfa η γρήγορη ματιά με το πέρασμα του χεριού είναι εκπληκτική...

Το "άχρηστο" το έγραψα με υπερβολή για να δώσω έμφαση στο glance :)

σαφώς και τίποτα δεν άχρηστο όταν κάποιους τους βοηθάει.

To glance screen είναι η καλύτερη προσθήκη και γενικά όλες αυτές οι προσθήκες της Nokia έδωσαν τρελή ώθηση στην ευχρηστία.

Και τρελό ρούφηγμα στην μπαταρία....

Και τρελό ρούφηγμα στην μπαταρία....

Αν έχεις amoled δεν μετράει? Στο Ν9 που έχει απο τις χειρότερες μπαταρίες δεν έχει θέμα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Όταν το έχεις στη "Γρήγορη ματιά" (peek) δηλαδή αν περνάς το χέρι από πάνω καταναλώνει αρκετή μπαταρία?
Powerd by OnePlus 7 Pro

να ρωτησω οταν βαζουν καποιον στην black list

τι μηνυμα του βγαζει οταν παιρνει τηλ και τι οταν στελνει sms ;

Αν τον ξεμπλοκαρουμε μετα εμφανιζονται τα μηνυματα και οι κλησεις, να φανταστω οχι ;

Στην κλήση του βγάζει κατειλημμένο για τα μηνύματα δε έχω δοκιμάσει. Τα μηνύματα και οι κλήσεις εμφανίζονται στις ρυθμίσεις της black list αλλά δε ξέρω αν μεταφέρονται στα μηνύματά αν ξεμπλοκάρεις τις επαφές.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Όταν το έχεις στη "Γρήγορη ματιά" (peek) δηλαδή αν περνάς το χέρι από πάνω καταναλώνει αρκετή μπαταρία?

Όχι. Εγώ από τότε που είχε βγει αυτή η αναβάθμιση το έχω μόνιμα σε αυτή την λειτουργία.

nope , καθόλου

Ωραία... Αφού το έχετε τσεκάρει θα το βάλω... Κ τόσο καιρό νόμιζα ότι καταναλώνει αρκετή κ δεν το έβαζα ενώ είναι υπέροχο...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το γκλανς δεν με ικανοποιεί. Με το λεντ θα μπορείς να δεις κάποιο μήνυμα και από μακριά, χωρίς να πρέπει να κουνάς το χέρι σου σαν σπαστικό πάνω από το κινητό. Είσαι π.χ. στον καναπέ και το κινητό στο τραπέζι, βλέπεις να αναβοσβήνει και το παίρνεις, απλούστατο καθημερινό παράδειγμα.

Και για την μπαταρία, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Tο ιδανικό - και πολύ απλό - θα ήταν να αναβοσβήνει το home button (όπως συνέβαινε π.χ. και με το 5800 που είχα κάποτε, και ήταν τέλειο)

Edited by sbergman

Καλησπερα! Δεν μπορω να καταλαβω ή δεν γινεται στο 520 πως μπορω να βαλω τις εφαρμογες στην sd ...Με ρωταει μονο που θελω να αποθηκευονται η μουσικη και φωτογραφιες.Με μερικες εφαρμογες που εχω ,εχει γεμισει το τηλ. και μου βγαζει μνμ μα ελευθερωσω χωρο και δεν μπορω παρα μονο να διαγραψω.:confused:Δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω πολυ ! Ευχαριστω!

Καλησπερα! Δεν μπορω να καταλαβω ή δεν γινεται στο 520 πως μπορω να βαλω τις εφαρμογες στην sd ...Με ρωταει μονο που θελω να αποθηκευονται η μουσικη και φωτογραφιες.Με μερικες εφαρμογες που εχω ,εχει γεμισει το τηλ. και μου βγαζει μνμ μα ελευθερωσω χωρο και δεν μπορω παρα μονο να διαγραψω.:confused:Δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω πολυ ! Ευχαριστω!

δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές στην SD . Αυτό θα αλλάξει με το 8.1 update

Προς το παρόν από δεδομένα εφαρμογών μόνο τους χάρτες της Νοκια γίνεται να αποθηκεύσει κανείς στην κάρτα μνήμης.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Με την αναβάθμιση σε 8.1. θα γίνεται. Μέχρι τότε πέρνα τα πάντα (φωτο, βίντεο, μουσική, αρχεία) στην sd και στη μνήμη του τηλ. άσε μόνο εφαρμογές. Εγώ στο 920 έχω πάνω από 200 και πιάνουν ~4,5GB + ~2GB το λειτουργικό = 6,5GB. Άρα σου μένει αρκετός χώρος ακόμη και στο 520..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ευχαριστω κατ'αρχην για την γρηγορη απαντηση.Αρα σ'αυτη την εκδοση παιζει μεγαλο ρολο η εσωτ. μνημη του τηλ. Εχω εφαρμογες καμια 50 αρια εκ των οποιων μια ειναι το storage cleaner που ειναι καπου στα 2 GΒ και ολες μαζι πιανουν 4,23 GB ,χαρτες 245 και κατι MB ,βαλε και το συστημα του τηλ 2,23 GB οποτε κλεισαμε ,ετσι? Edited by paola

Τους χάρτες μπορείς να τους μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης με την εφαρμογή "έλεγχος μνήμης Lumia".