montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ...και γω λεω, δε θα βρεθει κανεις να το πει. Συμφωνω. συνεχίζω να απορω γιατί δεν κάνουν το πλήκτρο του μενού να λειτουργήσει και σαν led notification. Όταν το βάζουμε σβηστό για φόρτιση, αυτο λειτουργεί κάπως έτσι αγου αρχίζει να αναβοσβήνει ώστε να μας ειδοποιήσει ότι αρχιζει η φόρτιση. Αρα δεν είναι δύσκολο. Θα μας λύσει (εμένα τουλάχιστον) τα χέρια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ήρθε η σειρά των 820 και 920 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-920-and-820-receiving-lumia-black-india-and-italy-first?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 συνεχίζω να απορω γιατί δεν κάνουν το πλήκτρο του μενού να λειτουργήσει και σαν led notification. Όταν το βάζουμε σβηστό για φόρτιση, αυτο λειτουργεί κάπως έτσι αγου αρχίζει να αναβοσβήνει ώστε να μας ειδοποιήσει ότι αρχιζει η φόρτιση. Αρα δεν είναι δύσκολο. Θα μας λύσει (εμένα τουλάχιστον) τα χέρια. 1) το πλήκτρο μενού έχει την ίδια φωτεινότητα με την οθόνη, δεχομαι ότι η glance έχει χαμηλότερη φωτεινότητα αλλα το να ξέρεις τι αφορα το notification που σου έχει έρθει δε συγκρίνεται. 2) όταν είχα κινητό χωρίς λεντ είχα βάλει κάτι σαν τα notification της glance. Βεβαια ήθελε root και ρούφαγε καργα μπαταρία. Το προτιμώ απο το ledακι... 3) ε, και με τη glance δηλαδη δεν το βλεπεις απο μακριά? Οκ λόγω φωτεινότητας είναι λίγο πιο δυσδιάκριτο αλλα και πάλι φαίνεται. Δε σου τραβάει το βλέμμα αλλα αν τη δεις έχεις περισσότερη πληροφορία. Επίσης κάποιοι έχουν τη glance μόνιμα ανοιχτη, δε χρειάζεται να περνάνε το χέρι απο πάνω. Όπως και να το κάνουμε καταναλώνει πολύ λίγη μπαταρία... ;) Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν είχα την glance μόνιμα ανοιχτή μου έτρωγε αρκετή μπαταρία οπότε....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Προσπαθησα ολους τους τροπους και στο τελος κατεληξα να τους κανω αντιγραφη με το χερι στο outlook. Δε λενε να βαλουν μυαλο microsoft/google. ελπιζω να μην χρειαστει γιατι ειναι πανω απο 200 επαφες. Καποιο μαγικο κολπο ισως; :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το καλύτερο led notification το χουν τα bb και δε σηκώνω κουβέντα επι αυτού.. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω την έλλειψή του. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το καλύτερο led notification το χουν τα bb και δε σηκώνω κουβέντα επι αυτού.. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω την έλλειψή του. Όντως! Θυμάσε και την ειδική θήκη; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Προσπαθησα ολους τους τροπους και στο τελος κατεληξα να τους κανω αντιγραφη με το χερι στο outlook. Δε λενε να βαλουν μυαλο microsoft/google. ελπιζω να μην χρειαστει γιατι ειναι πανω απο 200 επαφες. Καποιο μαγικο κολπο ισως; :D Εγω παλι εχω κανονικα ολες τις επαφες μου απο gmail. Και δεν εκανα κατι ιδιαιτερο ... απλα συγχρονισα τον ιδιο λογαριασμο που ειχα και στα Android μου οταν σεταρα την συσκευη. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγω παλι εχω κανονικα ολες τις επαφες μου απο gmail. Και δεν εκανα κατι ιδιαιτερο ... απλα συγχρονισα τον ιδιο λογαριασμο που ειχα και στα Android μου οταν σεταρα την συσκευη. Μια απο τα ιδια και γω απο την gdr1, αλλα μετα την gdr3 εκανα επαναφορα εργοστασιακων, τοτε καταλαβα οτι κατι επαιξε σε αυτο το διαστημα με τις ms/google.Γι αυτο συμβουλη, οσοι εχουν επαφες gmail μη κανετε επαναφορα ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Μα πλέον με την black για τα lumia ή αλλιώς gdr3 για όλα τα υπόλοιπα κλείνουν κανονικότατα με ένα τεράστιο Χ επάνω δεξιά από κάθε εφαρμογή μόλις τι κοιτάς στο multitasking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Αν έχεις περάσει τη Black κρατάς πατημένο το back button και πατάς το Χ που βγαίνει πάνω δεξιά. Αν δεν έχεις περάσει τη black απλά πατάς το back button πολλές φορές μέχρι να πας στο start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με τον browser βλέπετε κάποια βελτίωση στην black? Ειδικά όταν κάνω αναζήτηση για εικόνες στο google και πατάω να ανοίξουν, η ποιότητα είναι τραγική. Πρέπει να πατήσω να δω την εικόνα σε πλήρες μέγεθος. Στο βασικό μέγεθος η ανάλυση είναι πάρα πολύ χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Αν έχεις περάσει τη Black κρατάς πατημένο το back button και πατάς το Χ που βγαίνει πάνω δεξιά. Αν δεν έχεις περάσει τη black απλά πατάς το back button πολλές φορές μέχρι να πας στο start. Μα πλέον με την black για τα lumia ή αλλιώς gdr3 για όλα τα υπόλοιπα κλείνουν κανονικότατα με ένα τεράστιο Χ επάνω δεξιά από κάθε εφαρμογή μόλις τι κοιτάς στο multitasking http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/dn148258(v=vs.105).aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλημερα μετα απο αναβαθμιση λογισμικου μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα με την ληψη συνειμενων εγγραφων στο mail. ενω τα αρχεια ειναι pdf, doc κλπ δεν μπορει να τα ανοιξει. υπαρχει καποια λυση γι αυτο; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλημερα μετα απο αναβαθμιση λογισμικου μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα με την ληψη συνειμενων εγγραφων στο mail. ενω τα αρχεια ειναι pdf, doc κλπ δεν μπορει να τα ανοιξει. υπαρχει καποια λυση γι αυτο; ευχαριστω Για pdf έχεις εγκατεστημένο το adobe reader, σωστα; Επίσης θέλουν 2 κλικς τα συνημμένα. Μια φορά για να κατέβουν και μετά μια φορά για να τρέξουν (σου πετάει επιλογή προγράμματος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Διπλο κλικ κανω, αλλα εμφανιζει μηνυμα πως - Δεν μπορει η συσκευη να ανοιξει το συνειμενο μηνυμα για καποιο λογο- δε ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά για σας θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι έχω στο κινητό βάλει έναν λογαριασμό hotmail έχω πάει στις ρύθμισις αυτού του λογαριασμού και θέλω να μου εξηγήσετε τι εννοεί λήψη νέου περιεχομένου και απο κάτω λήψη email Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά για σας θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι έχω στο κινητό βάλει έναν λογαριασμό hotmail έχω πάει στις ρύθμισις αυτού του λογαριασμού και θέλω να μου εξηγήσετε τι εννοεί λήψη νέου περιεχομένου και απο κάτω λήψη email Ευχαριστώ Στο πρωτο πεδιο επιλεγεις καθε ποτε θελεις να συγχρονιζει τα mail σου .. δηλαδη να τσεκαρει για νεα ... εννοειται πως οσο πιο μικρο το διαστημα τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η καταναλωση μπαταριας αλλα και δεδομενων. Το δευτερο πεδιο εχει να κανει με το αν θελεις να εμφανιζονται ολα τα mail ή μονο αυτα των τελευταιων ημερων. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο πρωτο πεδιο επιλεγεις καθε ποτε θελεις να συγχρονιζει τα mail σου .. δηλαδη να τσεκαρει για νεα ... εννοειται πως οσο πιο μικρο το διαστημα τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η καταναλωση μπαταριας αλλα και δεδομενων. Το δευτερο πεδιο εχει να κανει με το αν θελεις να εμφανιζονται ολα τα mail ή μονο αυτα των τελευταιων ημερων. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Ενα θεματάκι σχετικά με το Gmail το οποίο το έχω παρατηρήσει και στα Windows 8. Γιατι μερικοί φακελοι εμφανίζονται διπλοι, έχοντας ομως εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο. Για παραδειγμα, έχω φάκελο διεγραμμενα και φάκελο trash. Φάκελο απεσταλμένα και φάκελο sent. Νόμιζα οτι φταίει η γλώσσα, αλλα το γύρισα στα αγγλικά και τώρα έχω έναν φάκελο trash και έναν bin, έναν sent και έναν ακομα sent. Και το τρελό ειναι οτι δεν περιέχουν τα ίδια mail μεσα. Υποθέτω οτι ειναι αποτέλεσμα της μ@λ@κιας που δέρνει την Google και σαμποτάρει την πρόσβαση στις υπερπολιτιμες υπηρεσίες της, αλλα μήπως υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα; Edited January 15, 2014 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Για κάποιο λόγο φτιάχνει αυτούς τους φακελους για να ξεχωρίσει ποιες κινήσεις έχουν γίνει απο το τηλ και ποιες απο desktop browser. Τα μαιλ που σβήνω απο το κινητό πάνε στο deleted ενώ τα υπόλοιπα στο trash Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όταν με καλεί κάποιος εμφανίζεται κανονικά η εικόνα που έχω ορίσει για αυτή την επαφή. Όταν καλώ εγώ αυτόν δεν μου εμφανίζει την εικόνα. Είναι εντάξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όταν με καλεί κάποιος εμφανίζεται κανονικά η εικόνα που έχω ορίσει για αυτή την επαφή. Όταν καλώ εγώ αυτόν δεν μου εμφανίζει την εικόνα. Είναι εντάξει αυτό; Ναι έτσι γίνεται! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids; Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts