colossus_r Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το ρωτάω κι εδώ μιας και μάλλον εδώ ειναι το σωστό μέρος. Πως μεταφέρω τις εφαρμογές απο το 920 στο 925??? Αν εχεις κανει backup στο 920 και με το που θα ανοιξει το 925 βαλεις τον ιδιο λογαριασμο της MS λογικα θα σου βγαλει επιλογη για restore backup. Η επιλογη βγαινει στις πρωτες ρυθμισεις οταν σεταρεις το τηλεφωνο και βαζεις τον λογαριασμο. Αν δεν επιασε δοκιμασε ενα hard reset στο 925 και παλι απο την αρχη. Οτι ειπε ο Γιωργος ..βαλε το ιδιο μαιλ και θα στο φερει σαν επιλογη ΜΟΝΟ στην αρχικη οθονη και φρονισε να εχεις data απο κινητη γιατι δεν δουλευει ακομη το wifi Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ειμαι κατοχος 920 και ηθελα να κανω sharing το mobile πακετο μου στο PC, εκανα συνδεση αλλα επαιρνα ολη την ωρα μηνυμα Connection Limited, η λυση ηταν απλη. Πηγαινετε στο ονομα της συνδεσης > δεξι κλικ > ιδιοτητες συνδεσης > ασφαλεια > για προχωρημενους > και τικαρετε το checkbox Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Οτι ειπε ο Γιωργος ..βαλε το ιδιο μαιλ και θα στο φερει σαν επιλογη ΜΟΝΟ στην αρχικη οθονη και φρονισε να εχεις data απο κινητη γιατι δεν δουλευει ακομη το wifi Την τελευταία λεπτομέρεια (data) δεν την ήξερα οπότε τα εβαλα όλα απο την αρχή..... Τι θα κάνω με τις εφαρμογές που είχα δωρεαν αλλα τώρα θέλουν πληρωμή (πχ chronos)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Την τελευταία λεπτομέρεια (data) δεν την ήξερα οπότε τα εβαλα όλα απο την αρχή..... Τι θα κάνω με τις εφαρμογές που είχα δωρεαν αλλα τώρα θέλουν πληρωμή (πχ chronos)? Αν τις κατεβασες μια φορα δωρεαν τοτε θα τις εχεις παλι δωρεαν, πατα στο αγορα και θα σ πει οτι την εχεις αγορασει κ ολα καλα Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αν τις κατεβασες μια φορα δωρεαν τοτε θα τις εχεις παλι δωρεαν, πατα στο αγορα και θα σ πει οτι την εχεις αγορασει κ ολα καλα Μόλις το διάβασα θυμήθηκα αυτή τη "λεπτομέρεια". Ευχαριστώ;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το πιο σωστό όμως και για να μη μπερδεύεται ο κόσμος θα ήταν να έλεγε αγορασμένη σε όποια εφαρμογή έχεις αγοράσει όπως ακριβώς γίνεται στο android. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το πιο σωστό όμως και για να μη μπερδεύεται ο κόσμος θα ήταν να έλεγε αγορασμένη σε όποια εφαρμογή έχεις αγοράσει όπως ακριβώς γίνεται στο android. Ναι, θα βοηθούσε. Νομίζω πως υπάρχει κάποια εφαρμογή που κάνει αυτη τη δουλεια αλλά δεν θυμάμαι. Ουσιαστικά όμως σου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές που είχες οπότε έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλησπερα παιδια.αγορασα σημερα ενα lumia 820 και εχω καποιες αποριες.Μου εστειλε η κοσμοτε σμσ και μου ειπε πως χρεωθηκα 1 ευρω γιατι μπηκα στο internet μαλλον αθελα μου.επειδη δεν εχω πακετο για ιντερνετ αυτο το διαστημα,πως το απενεργοποιω ωστε να μην μπαινω καταλαθπς παρα μονο με wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλησπερα παιδια.αγορασα σημερα ενα lumia 820 και εχω καποιες αποριες.Μου εστειλε η κοσμοτε σμσ και μου ειπε πως χρεωθηκα 1 ευρω γιατι μπηκα στο internet μαλλον αθελα μου.επειδη δεν εχω πακετο για ιντερνετ αυτο το διαστημα,πως το απενεργοποιω ωστε να μην μπαινω καταλαθπς παρα μονο με wifi? Καλησπερα και καλοριζικο! Πας ρυθμισεις - κινητη τηλεφωνια και απενεργοποιεις την συνδεση δεδομενων. Πιο ευκολα ακομα, κατεβασε αυτο http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/quick-settings/2a2cbaa7-6d75-420c-ae14-2339618da43e βαλτο στην αρχικη οθονη και θα εχεις γρηγορη προσβαση σε wifi, συνδεση δικτυου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλησπερα παιδια.αγορασα σημερα ενα lumia 820 και εχω καποιες αποριες.Μου εστειλε η κοσμοτε σμσ και μου ειπε πως χρεωθηκα 1 ευρω γιατι μπηκα στο internet μαλλον αθελα μου.επειδη δεν εχω πακετο για ιντερνετ αυτο το διαστημα,πως το απενεργοποιω ωστε να μην μπαινω καταλαθπς παρα μονο με wifi? Καλως τον ... Ρυθμισεις>Κινητη τηλεφωνια>Συνδεση Δεδομενων - Απενεργοποιημενη Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Καλως τον ... Ρυθμισεις>Κινητη τηλεφωνια>Συνδεση Δεδομενων - Απενεργοποιημενη ευχαριστω για αυτο.και ενα αλλο προβλημα που εχω.πατησα να κανω update και εχει κολλησει στο 0% μετα θυμηθηκα πως δεν ειχα βαλει ποτε τους κωδικους για να συνδεθω στο νοκια κτλ ισως φταει αυτο?τωρα τι να κανω? α και επιδης καταλαθος εσβησα το title που ηταν για σμσ..πως το ξαναβαζω? Edited September 5, 2013 by alexd11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ευχαριστω για αυτο.και ενα αλλο προβλημα που εχω.πατησα να κανω update και εχει κολλησει στο 0% μετα θυμηθηκα πως δεν ειχα βαλει ποτε τους κωδικους για να συνδεθω στο νοκια κτλ ισως φταει αυτο?τωρα τι να κανω? α και επιδης καταλαθος εσβησα το title που ηταν για σμσ..πως το ξαναβαζω? Για το update δεν καταλαβα ακριβως τι εχει γινει οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Για τα sms απλα πας στην λιστα με τις εφαρμογες ... και θα βρεις το "Μηνυματα" ... κρατα το πατημενο και σου βγαζει επιλογη να το βαλεις παλι στην αρχικη οθονη σαν tile. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Στο νεο update του extra & info βαζει το glance screen χυμα στις ρυθμισεις. Αυτο που ειδα ειναι οτι πλεον εχει επιλογη Ρολοι και ειδοποιησεις. Λετε να δουμε συντομα και notifications; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Στο νεο update του extra & info βαζει το glance screen χυμα στις ρυθμισεις. Αυτο που ειδα ειναι οτι πλεον εχει επιλογη Ρολοι και ειδοποιησεις. Λετε να δουμε συντομα και notifications; σε ποια εκδοση ειστε?εμενα δε νομιζω πως κατεβηκε το amber.πως το βλεπω ποια εκδοση εχω?το amber ποτε θα ειναι διαθεσιμο για οσους εχουν whats up?Εχει σημασια απο που ειναι το τηλεφωνο?το αγορασα μεσω skroutz και ειναι απο γαλλια νομιζω(η αρχικη γλωσσα τουλαχιστον ηταν γαλλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 σε ποια εκδοση ειστε?εμενα δε νομιζω πως κατεβηκε το amber.πως το βλεπω ποια εκδοση εχω?το amber ποτε θα ειναι διαθεσιμο για οσους εχουν whats up?Εχει σημασια απο που ειναι το τηλεφωνο?το αγορασα μεσω skroutz και ειναι απο γαλλια νομιζω(η αρχικη γλωσσα τουλαχιστον ηταν γαλλικα) Καλημερα, δεν παιζει ρολο τι δικτυο εχεις αλλα απο που ειναι το κινητο. Αν πας ρυθμισεις - πληροφοριες σου λεει απο ποιον παροχο ειναι. Στις περισσοτερες πληροφοριες σου γραφει και την εκδοση που εχεις, η amber ξεκιναει με 3046.000........ Εχει εδω μια σελιδα η Νοκια που λεει αν το update ειναι ετοιμο αναλογα με την χωρα που ειναι το κινητο http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Καλημερα, δεν παιζει ρολο τι δικτυο εχεις αλλα απο που ειναι το κινητο. Αν πας ρυθμισεις - πληροφοριες σου λεει απο ποιον παροχο ειναι. Στις περισσοτερες πληροφοριες σου γραφει και την εκδοση που εχεις, η amber ξεκιναει με 3046.000........ Εχει εδω μια σελιδα η Νοκια που λεει αν το update ειναι ετοιμο αναλογα με την χωρα που ειναι το κινητο http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ που ακριβως?μου γραφεθ εκδοση λσ,αριθμος ανανεωρησης,εκδοση λογισμικου ασυρματης συνδεσης,εκδοση chip imei,sim edit : ετρεξα τον αριθμο αναθεωρησης στο google και μου εβγαλε πως το κινητο ειναι απο αλγερια η καπου εκει.Ομως στο μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν πως ειναι eu.Αυτο σημαινει πως δεν εχω εγγυηση?τι ακριβως παιζει? Edited September 6, 2013 by alexd11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 να ρωτησω και κατι ακομη..το κινητο δουλευει σαν φλασακι?εννοοω δηλαδη μπορω να του περασω ταινιες μαζι με υποτιτλους και να το συνδεσω με τηλεοραση και να τις δω στην tv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αν η τηλεόραση υποστηρίζει τότε ναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις μου εβγαλε ενημέρωση για "οθόνη και πάτημα".Απ'οτι βλεπω βγαζουν συνέχεια ενημερώσεις για ο,τι νέο έχει η amber και η μόνη αλλαγη είναι ότι μπαίνουν σε ξεχωριστή κατηγορία στις ρυθμίσεις......και μου τρωει συνέχεια μνήμη χωρίς λόγο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να και το πρώτο interop unlock http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45347123&postcount=23 άντε με το καλό και στο Lumia :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Παιδιά καλημέρα, Έχω κανονικά ένα λογαριασμό *.outlook.com και ofiice 365. Στην αρχή στο σετάρισμα έβαζα το outlook λογαριασμό εκεί που λέei hotmail κ.λ.π. Μετά είδα ότι υπάρχει και δυνατότητα προσθήκης oitlook λογαριασμού με περιγραφή "exchange server, office 365". Έβαλα πάλι το outlook.com λογαριασμό μου και δούλεψε κανονικά (συγχρόνισε ίδιες επαφές, κατέβασε πάλι τα mail κ.λ.π.) Το ερώτημα μου τώρα είναι στις αρχικές ρυθμίσεις όταν σετάρουμε το κινητό μπορώ να βάζω outlook account αντί hotmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Στο νεο update του extra & info βαζει το glance screen χυμα στις ρυθμισεις. Αυτο που ειδα ειναι οτι πλεον εχει επιλογη Ρολοι και ειδοποιησεις. Λετε να δουμε συντομα και notifications; Αυτο αν συμβει ειναι παρα πολυ θετικο μιας και led notification στις Lumia συσκευες ειναι κατι που ελλειπε και με ενοχλουσε αφανταστα. http://www.wpcentral.com/nokia-enhancements-lumias-thru-glance-and-touch Edit:Τελικα η GDR3 ειναι πολυ πιο κοντα απο οτι νομιζουμε με περαιτερω βελτιωσεις/προσθηκες οπως φαινεται και παρακατω. http://www.wpcentral.com/alleged-screenshots-gdr3-and-nokia-bittersweet-shimmer Additional Features in GDR3 περα απο υποστηριξη σε τετραπυρινους επεξεργαστες και full hd οθονες. -Custom sounds for text, voice mail, e-mail, and reminders -Restore over Wi-Fi when you reset your phone -Huge amount of work on Bluetooth with various vehicles and devices Edited September 7, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Να και το πρώτο interop unlock http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45347123&postcount=23 άντε με το καλό και στο Lumia :P Nαι ειναι το πρωτο ...Οπως ειχα πει πριν λιγες μερες ηρθε ... Ετοιμαζεται και για Νοκια !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Nαι ειναι το πρωτο ...Οπως ειχα πει πριν λιγες μερες ηρθε ... Ετοιμαζεται και για Νοκια !!!! και ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα ξεκλειδώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Μόλις μου εβγαλε ενημέρωση για "οθόνη και πάτημα".Απ'οτι βλεπω βγαζουν συνέχεια ενημερώσεις για ο,τι νέο έχει η amber και η μόνη αλλαγη είναι ότι μπαίνουν σε ξεχωριστή κατηγορία στις ρυθμίσεις......και μου τρωει συνέχεια μνήμη χωρίς λόγο..:( Ελπιζω να εχουν στο προγραμμα μια αναδιαταξη του μενου των ρυθμισεων γιατι πλεον εχει αρχισει να γινεται ενας χαμος με ολες τις ρυθμισεις (40+) να ειναι χυμα σε μια λιστα χωρις καποια λογικη σειρα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts