ignus Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι επίσημο. Ωραία! http://www.intomobile.com/2013/02/28/microsoft-confirms-windows-phone-8-devices-upgradeable-windows-phone-9-released/ δεν θελουν ξανα το φιασκο με τα wp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Ελπίζω μόνο να μην έχουν σκοπό να δώσουν τα WP9 μετά από 36 μήνες! :p μωρε ας κάνουν βελτιώσεις κλπ κι ας το πούν όπως θέλουν! :lol: http://www.intomobile.com/2013/02/28/microsoft-confirms-windows-phone-8-devices-upgradeable-windows-phone-9-released/ δεν θελουν ξανα το φιασκο με τα wp7 Ναι. όσοι πήραν τότε Lumia 800 & 900 πρέπει να φαγαν χοντρή νίλα που έμειναν στο 7.8. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 10, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795160# Χθεσινη ανακοινωση και πολυ ευχαριστη για ολους τους χρηστες WP .. Με μονη διαφορα οτι θα ειναι επι πληρωμη για τους υπολοιπους οπως λεει η επισημη ανακοινωση και οχι και με μικρο αντιτιμο (οπως λεει το ποστ του myphone) HERE Drive+ for other Windows Phone 8 smartphones: Available globally in the Windows Phone Store for EUR 34.99*. - Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Χθεσινη ανακοινωση και πολυ ευχαριστη για ολους τους χρηστες WP .. Με μονη διαφορα οτι θα ειναι επι πληρωμη για τους υπολοιπους οπως λεει η επισημη ανακοινωση και οχι και με μικρο αντιτιμο (οπως λεει το ποστ του myphone) Την άποψη μου την έγραψα στο όρθρο της είδησης. Θεωρώ ότι η τιμή είναι αξιόλογη σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες των 50 και 60€. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Χθεσινη ανακοινωση και πολυ ευχαριστη για ολους τους χρηστες WP .. Με μονη διαφορα οτι θα ειναι επι πληρωμη για τους υπολοιπους οπως λεει η επισημη ανακοινωση και οχι και με μικρο αντιτιμο (οπως λεει το ποστ του myphone) Την άποψη μου την έγραψα στο όρθρο της είδησης. Θεωρώ ότι η τιμή είναι αξιόλογη σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες των 50 και 60€. Ξέρετε, εδώ δεν αγοράζεις μία συσκευή GPS την οποία την έχεις για πάντα, αλλά ένα πρόγραμμα για κινητό. Με ποια λογική να δώσω αυτά τα λεφτά για μία εφαρμογή, όταν μεθαύριο μπορεί να έχω iPhone ή Android ή τίποτα; Συνεπώς, η τιμή είναι φτηνή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ακριβή σε σχέση με τα προσωπικά μου γούστα. Τώρα για ότι γράφονται σε άλλα τόπικ, τέτοια θέματα είναι η χαρά του τρόλλ. Η ΝΟΚΙΑ είχε μία υπηρεσία την οποία την παρείχε αποκλειστικά και δωρεάν στους πελάτες της, και τώρα την ίδια υπηρεσία την πουλάει σε τρίτους και κάποιοι το βρίσκουν τραγικό. Όσο για τους χάρτες, άλλη περίπτωση από εκεί. Έτσι και αλλιώς οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ ήταν προσβάσιμοι από όλον τον κόσμο μέσω ενός browser. Ποια η διαφορά δηλαδή που τους χρησιμοποιεί και η MS; Λες και στην ΝΟΚΙΑ πλήρωνες ενώ στο BingMaps μπαίνεις τσάμπα. Άσε που το Bing έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ η οποία άλλαζε όνομα κάθε μήνα (γιατί στην προ-Elop εποχή η NOKIA είχε πλάνο και όραμα :p ). Όταν λοιπόν δίνεις μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε μία υπηρεσία σου, τότε όφελος έχεις εσύ, διότι οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ δίνουν έσοδα στην εταιρεία από τις διαφημίσεις και τις καταχωρήσεις. Ψιλά γράμματα. Υ.Γ.: Σόρρυ που κράζω λίγο, απλά θεωρώ ότι εδώ είναι "δικός" μας χώρος. Αν τα πω αυτά στην κεντρική σελίδα, θα γίνει χαμός. Ελπίζω τα τρολλς να μην μπαίνουν ακόμα και εδώ ψάχνοντας αφορμές για διαμάχες... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Την άποψη μου την έγραψα στο όρθρο της είδησης. Θεωρώ ότι η τιμή είναι αξιόλογη σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες των 50 και 60€. Την αποψη σου την διαβασα και την σεβομαι ... Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι για τα Νοκια η πλοηγηση ειναι δωρεαν (αυτο ελεγα απο την αρχη της κουβεντας) ενω για τις αλλες συσκευες δεν ειναι. Και σε σχεση με τις τιμες των αλλως πλοηγων σε WP δεν ειναι φτηνη. Να σου θυμισω τις τιμες των αλλων Wisepilot Navigator Europe 19euro Navigation Greece περιπου 30 ευρω Garmin StreetPilot περιπου 30 ευρω Ξέρετε, εδώ δεν αγοράζεις μία συσκευή GPS την οποία την έχεις για πάντα, αλλά ένα πρόγραμμα για κινητό. Με ποια λογική να δώσω αυτά τα λεφτά για μία εφαρμογή, όταν μεθαύριο μπορεί να έχω iPhone ή Android ή τίποτα; Συνεπώς, η τιμή είναι φτηνή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ακριβή σε σχέση με τα προσωπικά μου γούστα. .... Οταν με την αγορα της συσκευης μπορεις να τα εχεις ολα αυτα δωρεαν ειναι ενα + για την συσκευη.. Οτι θα εδινε καποια στιγμη η Νοκια τους χαρτες ηταν δεδομενο ...Αλλα οχι τζαμπα σε ολους τους αλλους Αυτο λεω εδω και καιρο !!! Edited July 11, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τώρα για ότι γράφονται σε άλλα τόπικ, τέτοια θέματα είναι η χαρά του τρόλλ. Η ΝΟΚΙΑ είχε μία υπηρεσία την οποία την παρείχε αποκλειστικά και δωρεάν στους πελάτες της, και τώρα την ίδια υπηρεσία την πουλάει σε τρίτους και κάποιοι το βρίσκουν τραγικό. Όσο για τους χάρτες, άλλη περίπτωση από εκεί. Έτσι και αλλιώς οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ ήταν προσβάσιμοι από όλον τον κόσμο μέσω ενός browser. Ποια η διαφορά δηλαδή που τους χρησιμοποιεί και η MS; Λες και στην ΝΟΚΙΑ πλήρωνες ενώ στο BingMaps μπαίνεις τσάμπα. Άσε που το Bing έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ η οποία άλλαζε όνομα κάθε μήνα (γιατί στην προ-Elop εποχή η NOKIA είχε πλάνο και όραμα :p ). Όταν λοιπόν δίνεις μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε μία υπηρεσία σου, τότε όφελος έχεις εσύ, διότι οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ δίνουν έσοδα στην εταιρεία από τις διαφημίσεις και τις καταχωρήσεις. Ψιλά γράμματα. Συμφωνώ με αυτά που λες και μη ξεχνάμε οτι οι χάρτες της Nokia θα βρίσκονται και στο Firefox OS δωρεάν, όταν με το καλό κυκλοφορήσει μπορεί και εκεί να δούμε κάποια Nokia drive εφαρμογή επι πληρωμή. Πάντως δυστυχώς το θέμα στην Ελλάδα δε μας αγγίζει γιατί εδώ δε θα κυκλοφορήσουν οι χάρτες της και τα υπόλοιπα apps και μάλλον θα αργήσουν πολύ. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οταν με την αγορα της συσκευης μπορεις να τα εχεις ολα αυτα δωρεαν ειναι ενα + για την συσκευη.. Εννοείται ότι όταν το έχεις δωρεάν είναι ότι καλύτερο. Άλλωστε το επόμενο κινητό μου το θέλω ΝΟΚΙΑ μόνο και μόνο για τους χάρτες. Και ξέρεις, δεν είναι μόνο θέμα Navigation, αλλά η γενικότερη χρήση ενός χάρτη. Δεν μπορείς πάντα να στηρίζεται στο αν θα έχεις σήμα, αν το 3G θα πιάνει σωστά ή οτιδήποτε άλλο. Απλά με το σκεπτικό που εξήγησα παραπάνω, δεν θέλω να δώσω 30€ για κάτι που δεν ξέρω αν μεθαύριο θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Οτι θα εδινε καποια στιγμη η Νοκια τους χαρτες ηταν δεδομενο ...Αλλα οχι τζαμπα σε ολους τους αλλους Αυτο λεω εδω και καιρο !!! Αυτό να το πεις σε αυτούς που κάνουν λες και ξέρουν περισσότερα και από το Δ.Σ. της ΝΟΚΙΑ... :rolleyes: Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Συμφωνώ με αυτά που λες και μη ξεχνάμε οτι οι χάρτες της Nokia θα βρίσκονται και στο Firefox OS δωρεάν, όταν με το καλό κυκλοφορήσει μπορεί και εκεί να δούμε κάποια Nokia drive εφαρμογή επι πληρωμή. Πάντως δυστυχώς το θέμα στην Ελλάδα δε μας αγγίζει γιατί εδώ δε θα κυκλοφορήσουν οι χάρτες της και τα υπόλοιπα apps και μάλλον θα αργήσουν πολύ. Το 920 παντως που εχω ειναι με προεγκατεστημενα ολα αυτα που λες... Χαρτες navigation και τα αλλα apss ..... Αυτό να το πεις σε αυτούς που κάνουν λες και ξέρουν περισσότερα και από το Δ.Σ. της ΝΟΚΙΑ... :rolleyes: Επειδη με ξερεις καιρο ..ξερεις και τις αποψεις μου για την Νοκια. Απο την αρχη ημουν ο τρελος του χωριου στο θεμα και τα εχω γραψει πολλες φορες ... Οποτε δεν ασχολουμαι πια καθολου ..αλλα ουτε και σχολιαζω.. Οι φωτεινοι παντογνωστες στην Ελλαδα (και ειδικα στον χωρο) ειναι παμπολοι ... Εγω απλα περιμενω το τελος του 2013 για να τσεπωσω κατι στοιχηματα που εβαλα με καποιους πονηρους για την μετοχη της Νοκια (οταν ηταν 1.7ευρω) και το ποσοστο των WP στις μεγαλες Ευρωπαικες χωρες ....ΛΟΛ :) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει αν το amber update (ή το GDR2) θα εχουν notification led τη σημαία των WP ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οποτε δεν ασχολουμαι πια καθολου ..αλλα ουτε και σχολιαζω.. Σε θαυμάζω. Θελεί μεγάλη δύναμη να μη απαντάς σε σχόλια του στυλ "μετά από έρευνα και μελέτη, κατέλληξα στο συμπέρασμα ότι η ΝΟΚΙΑ έχει ήδη πωληθεί στην Huawei". Μπορεί κάποιος να μας πει αν το amber update (ή το GDR2) θα εχουν notification led τη σημαία των WP ? Είχε διαρρεύσει ένα βίντεο, αλλά τελικά δεν ήταν notification. Ήταν μία λειτουργία της NOKIA ώστε όταν η μπαταρία έχει πεθάνει εντελώς, να αναβοσβήνει όταν ξεκινάς νέα φόρτιση ώστε να σου δείχνει ότι το κινητό δεν έχει πάθει κάτι. Μου φαίνεται πάντως περίεργο αυτή η εμμονή τους με το notification led. Στο ταπεινό Trophy έχει. Δεν είναι δηλαδή θέμα λειτουργικού. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ξέρετε, εδώ δεν αγοράζεις μία συσκευή GPS την οποία την έχεις για πάντα, αλλά ένα πρόγραμμα για κινητό. Με ποια λογική να δώσω αυτά τα λεφτά για μία εφαρμογή, όταν μεθαύριο μπορεί να έχω iPhone ή Android ή τίποτα; Συνεπώς, η τιμή είναι φτηνή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ακριβή σε σχέση με τα προσωπικά μου γούστα. Τώρα για ότι γράφονται σε άλλα τόπικ, τέτοια θέματα είναι η χαρά του τρόλλ. Η ΝΟΚΙΑ είχε μία υπηρεσία την οποία την παρείχε αποκλειστικά και δωρεάν στους πελάτες της, και τώρα την ίδια υπηρεσία την πουλάει σε τρίτους και κάποιοι το βρίσκουν τραγικό. Όσο για τους χάρτες, άλλη περίπτωση από εκεί. Έτσι και αλλιώς οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ ήταν προσβάσιμοι από όλον τον κόσμο μέσω ενός browser. Ποια η διαφορά δηλαδή που τους χρησιμοποιεί και η MS; Λες και στην ΝΟΚΙΑ πλήρωνες ενώ στο BingMaps μπαίνεις τσάμπα. Άσε που το Bing έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ η οποία άλλαζε όνομα κάθε μήνα (γιατί στην προ-Elop εποχή η NOKIA είχε πλάνο και όραμα :p ). Όταν λοιπόν δίνεις μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε μία υπηρεσία σου, τότε όφελος έχεις εσύ, διότι οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ δίνουν έσοδα στην εταιρεία από τις διαφημίσεις και τις καταχωρήσεις. Ψιλά γράμματα. Υ.Γ.: Σόρρυ που κράζω λίγο, απλά θεωρώ ότι εδώ είναι "δικός" μας χώρος. Αν τα πω αυτά στην κεντρική σελίδα, θα γίνει χαμός. Ελπίζω τα τρολλς να μην μπαίνουν ακόμα και εδώ ψάχνοντας αφορμές για διαμάχες... Οπως σου εξηγησα και χθες η ολη υποθεση ευννοει την νοκια. Τους νοκια maps τους θεωρω πολυ καλους για το οτι δεν θελει δεδομενα.:) Αν βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ολους στο κραξιμο σε παρακαλω βγαλε εμενα. Δεν εχω αναφερθει ποτε ουτε για πωληση στη huawei ουτε για το λειτουργικο,που ναι,θελει προσθηκες.;) Απο τη στιγμη που εχω στην κατοχη μου ενα smartphone με wph8 επετρεψε μου να εχω γνωμη. Το "δικός" μας χώρος με συγχωρεις δε το προσδιοριζει κανενας μιας και το φορουμ δεν ειναι κανενος αλλα ουτε και τσιφλικι του.:( Η παραθεση που εκανα στον κολοσσο δεν ητανε flame.:!: Την αποψη σου την διαβασα και την σεβομαι ... Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι για τα Νοκια η πλοηγηση ειναι δωρεαν (αυτο ελεγα απο την αρχη της κουβεντας) ενω για τις αλλες συσκευες δεν ειναι. Και σε σχεση με τις τιμες των αλλως πλοηγων σε WP δεν ειναι φτηνη. Να σου θυμισω τις τιμες των αλλων Wisepilot Navigator Europe 19euro Navigation Greece περιπου 30 ευρω Garmin StreetPilot περιπου 30 ευρω Οταν με την αγορα της συσκευης μπορεις να τα εχεις ολα αυτα δωρεαν ειναι ενα + για την συσκευη.. Οτι θα εδινε καποια στιγμη η Νοκια τους χαρτες ηταν δεδομενο ...Αλλα οχι τζαμπα σε ολους τους αλλους Αυτο λεω εδω και καιρο !!! Καλα κανεις που μου τις θυμιζεις αλλα για μενα δε συγκρινονται με την δουλεια ετων που εχει κανει η νοκια. Οτι δωσεις θα παρεις.;) Δε εχω παρει κανενα gps ουτε καποιο προγραμμα ουτε στο android ουτε στο ios αλλα ουτε και στα wph. Το εχω ξαναπει,δε με βολευουν για αλλους λογους. Η παραθεση μου δεν ητανε προκλητικη. Μιλαω σε εναν ανθρωπο που ασχολειτε επαγγελματικα με τα windows και θεωρησα οτι ητανε λιγο απολυτη η θεση σου οτι δε προκειτε να δουμε την πλοηγηση σε αλλες συσκευες. Ηθελα την γνωμη σου επι του θεματος. Δεν ειχα προσεξει οτι ειχες πει "Αλλα οχι τζαμπα σε ολους τους αλλους" Υ.Γ Δεν εχω μετοχες στη νοκια ουτε συμφερον:p Η παλια μου αγαπη ειναι και λυπαμε που απο απο πρωτη εχει γινει...ουτε εγω ξερω!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Φυσικά και δεν είναι θέμα λειτουργικού. Είναι θέμα κάλου στον Νοκι-γκεφαλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα λόγο που δεν το εχουν σε function notification και charge led. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 @ left_ace Στα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει σήμερα, συμφωνώ απόλυτα με ότι λες. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία νύξη προς το πρόσωπό σου. Ούτε σε συμπεριλαμβάνω στους "γνωστούς-αγνώστους". Λες να σε βγάλω από το τσουβάλι αυτών που κράζουν, αλλά εσύ δεν κράζεις, συνεπώς δεν είσαι σε κανένα τσουβάλι. Στο τσουβάλι είναι όσοι περιμένουν να βγει θέμα με την ΝΟΚΙΑ για να κράξουν, ασχέτως με το τι λέει η είδηση. Φτάσαμε στο σημείο να είναι αρνητικό το γεγονός ότι η ΝΟΚΙΑ πουλάει προς τρίτους μία υπηρεσία της, όταν μέχρι τώρα την είχε μόνο για δωρεάν εσωτερική κατανάλωση. Όσο για το "δικός μας χώρος", απλά ήθελα να πω ότι εκφράστηκα πιο ελεύθερα, διότι δεν πιστεύω ότι μία συγκεκριμένη ομάδα ατόμων διαβάζει τα συγκεκριμένα τόπικ. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ... Η παραθεση που εκανα στον κολοσσο δεν ητανε flame.:!: ... Η παραθεση μου δεν ητανε προκλητικη. Μιλαω σε εναν ανθρωπο που ασχολειτε επαγγελματικα με τα windows και θεωρησα οτι ητανε λιγο απολυτη η θεση σου οτι δε προκειτε να δουμε την πλοηγηση σε αλλες συσκευες. Ηθελα την γνωμη σου επι του θεματος. Δεν ειχα προσεξει οτι ειχες πει "Αλλα οχι τζαμπα σε ολους τους αλλους" Υ.Γ Δεν εχω μετοχες στη νοκια ουτε συμφερον:p Η παλια μου αγαπη ειναι και λυπαμε που απο απο πρωτη εχει γινει...ουτε εγω ξερω!!! Λευτερη δεν θεωρησα ουτε προκλητικη ουτε φλειμ την κουβεντα μας αλλιως δεν θα την εκανα γιατι οπως ειπα και πιο πανω αυτο το εχω σταματησει εδω και καιρο. Αυτο που ειπα απο την αρχη ισχυει ..Η Νοκια εχει κανει πολυ σοβαρη δουλεια (Navteq για οσους ξερουν) με τους χαρτες σε παγκοσμιο επιπεδο και θα ηταν χαζο α) να μην εχουν ενα πλεονεκτημα οι συσκευες της β) αλλα και επισης χαζο θα ηταν να μην το διαθεσει προς πωληση σε ολους Γενικα η αποψη μου για Νοκια και WP ειναι ιδια εδω και 3 χρονια και καταγραμμενη πολλες φορες και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορα. Η Νοκια ειχε 2 επιλογες εκεινη την εποχη ..Να παει να σφαχτει στην αρενα του android η να προτιμησει κατι πιο φρεσκο σαν τριτη επιλογη και με backup πολλα λεφτα απο την μαμα MS. Κατα την αποψη μου διαλεξε την πιο δυσκολη αλλα και την λιγοτερο επικινδυνη μακροπροθεσμα και με τα λιγοτερα "νομικα" προβληματα. Μην ξεχνατε οτι ολα τα android πληρωνουν royalties στην MS οπως επισης και η Apple πληρωνει την Νοκια για καθε iPhone... Οταν ολοι κοροιδευαν τα WP σαν "πλακακια" εγω ελεγα οτι ειναι μια τριτη επιλογη για ολους και μονο καλο θα κανει στους καταναλωτες. Οταν ολοι (αλλα ολοι ομως) φωναζαν και εβριζαν τον Ελοπ για την επιλογη της Νοκια να παει σε WP εγω ελεγα οτι δεν ειναι ασχημη ιδεα να πας σε κατι νεο και να παιξεις μονος σου. Και οτι αυτη η αλλαγη απο εταιρια feature phone se SmartPhone θα παρει ΄καιρο και θα κοστισει αλλα μπορει να αποδειχτει πολυ καλη κινηση. Μετα απο 2+ χρονια αρχιζει και δειχνει σιγα σιγα τα δοντια της η Νοκια και κατα την αποψη μου τωρα μολις ξεκινησε. Και με την υποστηριξη που παρεχει στις συσκευες της και στην πλατφορμα νομιζω οτι θα παει πολυ καλυτερα. Ηδη τα WP λογιζονται σαν 3η ecosystem και σε πολλες Ευρωπαικες χωρες εχουν ποσοστα απο 8-10%. Στην Ρωσια εχουν μονο μιση μοναδα διαφορα απο το iphone και το μεγαλο παιχνιδι παιζεται αυτην την στγμη στην κινεζικη αγορα που ειναι 3 φορες Ευρωπη και Αμερικη μαζι. Στην Αμερικη ειναι αλλος θεος και το παιχνιδι παιζεται απο τους παροχους κινητης. Αυτοι ειναι ακομη δεσμιοι ( με ολους τους τροπους) της Apple και του iPhone για πολλους λογους , οπως και τα περισσοτερα μεγαλα blog του χωρου ...!! Και εκει ομως για πρωτη φορα φετος και οι 3 μεγαλοι εχουν σοβαρες WP συσκευες για τους πελατες τους. Ειναι ολα ροδινα ? Οχι ..ποτε δεν ηταν. Εχει αρκετα προβληματα και η πλατφορμα και η Νοκια Αλλα οταν ενα οικοσυστημα εχει απο πισω την MS & Nokia αλλα και την υποστηριξη που δινει η Νοκια στα προιοντα της νομιζω οτι θα παει ακομη καλυτερα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Λευτερη δεν θεωρησα ουτε προκλητικη ουτε φλειμ την κουβεντα μας αλλιως δεν θα την εκανα γιατι οπως ειπα και πιο πανω αυτο το εχω σταματησει εδω και καιρο. Αυτο που ειπα απο την αρχη ισχυει ..Η Νοκια εχει κανει πολυ σοβαρη δουλεια (Navteq για οσους ξερουν) με τους χαρτες σε παγκοσμιο επιπεδο και θα ηταν χαζο α) να μην εχουν ενα πλεονεκτημα οι συσκευες της β) αλλα και επισης χαζο θα ηταν να μην το διαθεσει προς πωληση σε ολους Γενικα η αποψη μου για Νοκια και WP ειναι ιδια εδω και 3 χρονια και καταγραμμενη πολλες φορες και εδω αλλα και σε πολλα αλλα φορα. Η Νοκια ειχε 2 επιλογες εκεινη την εποχη ..Να παει να σφαχτει στην αρενα του android η να προτιμησει κατι πιο φρεσκο σαν τριτη επιλογη και με backup πολλα λεφτα απο την μαμα MS. Κατα την αποψη μου διαλεξε την πιο δυσκολη αλλα και την λιγοτερο επικινδυνη μακροπροθεσμα και με τα λιγοτερα "νομικα" προβληματα. Μην ξεχνατε οτι ολα τα android πληρωνουν royalties στην MS οπως επισης και η Apple πληρωνει την Νοκια για καθε iPhone... Οταν ολοι κοροιδευαν τα WP σαν "πλακακια" εγω ελεγα οτι ειναι μια τριτη επιλογη για ολους και μονο καλο θα κανει στους καταναλωτες. Οταν ολοι (αλλα ολοι ομως) φωναζαν και εβριζαν τον Ελοπ για την επιλογη της Νοκια να παει σε WP εγω ελεγα οτι δεν ειναι ασχημη ιδεα να πας σε κατι νεο και να παιξεις μονος σου. Και οτι αυτη η αλλαγη απο εταιρια feature phone se SmartPhone θα παρει ΄καιρο και θα κοστισει αλλα μπορει να αποδειχτει πολυ καλη κινηση. Μετα απο 2+ χρονια αρχιζει και δειχνει σιγα σιγα τα δοντια της η Νοκια και κατα την αποψη μου τωρα μολις ξεκινησε. Και με την υποστηριξη που παρεχει στις συσκευες της και στην πλατφορμα νομιζω οτι θα παει πολυ καλυτερα. Ηδη τα WP λογιζονται σαν 3η ecosystem και σε πολλες Ευρωπαικες χωρες εχουν ποσοστα απο 8-10%. Στην Ρωσια εχουν μονο μιση μοναδα διαφορα απο το iphone και το μεγαλο παιχνιδι παιζεται αυτην την στγμη στην κινεζικη αγορα που ειναι 3 φορες Ευρωπη και Αμερικη μαζι. Στην Αμερικη ειναι αλλος θεος και το παιχνιδι παιζεται απο τους παροχους κινητης. Αυτοι ειναι ακομη δεσμιοι ( με ολους τους τροπους) της Apple και του iPhone για πολλους λογους , οπως και τα περισσοτερα μεγαλα blog του χωρου ...!! Και εκει ομως για πρωτη φορα φετος και οι 3 μεγαλοι εχουν σοβαρες WP συσκευες για τους πελατες τους. Ειναι ολα ροδινα ? Οχι ..ποτε δεν ηταν. Εχει αρκετα προβληματα και η πλατφορμα και η Νοκια Αλλα οταν ενα οικοσυστημα εχει απο πισω την MS & Nokia αλλα και την υποστηριξη που δινει η Νοκια στα προιοντα της νομιζω οτι θα παει ακομη καλυτερα Πολυ ωραια. Μιας και εχεις μια εμπεριστατωμενη αποψη θα σου πω και γω τη δικη μου σαν απλος χρηστης που εχει χομπυ τα smartphone. Δεν ητανε αναγκη να παει με τη google η νοκια για να παρει ξανα τα πανω της. Αν θεωρησαν ακομα και οι ιδιοι τους απαρχαιωμενο το symbian θα μπορουσαν να εξετασουν καλυτερα το meego. Δεν του δοθηκε η ευκαιρια και αυτο ητανε κακο. Ο Ελοπ ειναι πονεμενη ιστορια....ακομα δε δικαιωθηκε και δε ξερω αν ποτε δικαιωθει. Ειναι τοσο μεγαλη η χασουρα της νοκια που δε ξερω πως θα κριθει. Η νοκια ειναι συνδεδεμενη με το πιο πληρες και παραμετροποιησιμο λειτουργικο(symbian), εε,οταν πας με την ms και σου δινει ενα ημιτελες λειτουργικο,σε καποιους κακοφανηκε. Δεν ειναι λιγες οι φορες που χρηστες στο φορουμ λενε:....ρε παιδια αυτο και αυτο,το εκανε το παλιο μου νοκια,τωρα γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Δεν ειναι αλλοθι για μενα κολοσσε το οτι ειναι ακομα καινουργιο λειτουργικο. Απο που και ώς που καινουργιο;;; Ειναι πολυ κουραστικο που το ακουμε αυτο,κατανταει ενοχλητικο. Ξερω οτι εισαι αυτης της αποψης αλλα εδω δε συμφωνω να μου επιτρεψεις. Η αυτο θα ακουμε η για αναμενομενα update. Γιατι δε δινει ενα πιο out of the box λειτουργικο; Γιατι πρεπει να τα δινει με το σταγονομετρο; Εκει πρεπει να βαλει το χερακι της η νοκια μιας και εχει την εμπειρια. Εχω 'αφησει στην ακρη' το νεξους,ακομα εχω την διαθεση να δωσω ευκαιρια στα wph αλλα πιστευω οτι οι ρυθμοι της ms ειναι τραγικα αργοι,σε συνδιασμο με την αργη διαθεσιμοτητα των συσκευων δε βοηθανε στην εξαπλωση των wph. Θα πρεπει να βιαστουνε μιας και ερχονται νεα λειτουργικα,ο κοσμος δε περιμενει πολυ. Το ξαναλεω,αποψη μου. Συζηταμε ομορφα και πολιτισμενα. Edited July 11, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πολυ ωραια. ..... Δεν ητανε αναγκη να παει με τη google η νοκια για να παρει ξανα τα πανω της. Αν θεωρησαν ακομα και οι ιδιοι τους απαρχαιωμενο το symbian θα μπορουσαν να εξετασουν καλυτερα το meego. Δεν του δοθηκε η ευκαιρια και αυτο ητανε κακο. Ο Ελοπ ειναι πονεμενη ιστορια....ακομα δε δικαιωθηκε και δε ξερω αν ποτε δικαιωθει. Ειναι τοσο μεγαλη η χασουρα της νοκια που δε ξερω πως θα κριθει. .............. Θα πρεπει να βιαστουνε μιας και ερχονται νεα λειτουργικα,ο κοσμος δε περιμενει πολυ. Το ξαναλεω,αποψη μου. Συζηταμε ομορφα και πολιτισμενα. Και βεβαια κανουμε συζητηση και βεβαια θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις που πρεπει και να ακουγονται και να ειναι σεβαστες αλλα το κυριοτερο να μην θεωρουνται κακοπιστες ..!! Συνεχιζω να πιστευω οτι το επρεπε να κανει μια επιλογη η Νοκια σε ενα απο τα 3 ... το Symbian η ακομη και το meego δεν ηταν στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα για να γινει mainstream λειτουργικο για smartphones. Στα απλα τηλεφωνα ηταν καλο αλλα μεχρι εκει. Το meego τεχνικα απο αυτα που ειδαμε για λιγο ηταν καλυτερο απο το Symbian αλλα πολυ μακρια για να δοθει ενα τελικο προιον στην αγορα. Απιθανη συσκευη το N9 που ηταν ο προαγγελος των Lumia αλλα ημιτελες και οχι για τον πολυ κοσμο. (επαναλαμβανω αυτη ειναι η αποψη μου) Ο Ελοπ οχι ακομη δεν δικαιωθηκε αλλα ενω ολοι τον ειχαν τελειωμενο 2 χρονια πριν τωρα ειναι "ψιλο καβαλα στο αλογο" ... θα δειξει συντομα αυτο ... Το ειναι καινουργιο λειτουργικο δεν ουτε για μενα αλλοθι ... ειναι μερικες φορες εξηγηση για καποιες χαζες επιλογες που βλεπουμε (το ιδιο ακριβως ειχε συμβει και με τα αλλα 2 τα πρωτα 2-3 χρονια απλα θυμησου που ηταν το ανδροιδες η το αιφονι πριν 3 χρονια) Και εγω πιστευω οτι πρεπει να τρεχει λιγο παραπανω το θεμα αλλα εχω την πεποιθηση οτι θα πηγγιναει ολο και καλυτερα !!! Επείγον και ελαφρώς off-topic, αλλά, υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε άμεσα την προηγούμενη έκδοση του Here Drive+ Beta ώστε να μπορεί η εφαρμoγή να χρησιμοποιηθεί μέχρι να διορθώσουν την απαράδεκτη πατάτα που λανσάρισαν χθές που μας άφησε χωρίς πλοήγηση;;; :!: Αν εχεις συσκευη με sd card και εχεις και το xap της εφαρμογης στην προηγουμεη εκδοση Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν εχεις συσκευη με sd card και εχεις και το xap της εφαρμογης στην προηγουμεη εκδοση Κατι τετοια βλεπω και λεω ρε μπας και επρεπε να ειχα παρει το 820?? Οσο για τα wp8 ειναι κατι πρωτοτυπο αλλα θελει οντως πολυ τρεξιμο!! Καλα για το meego δεν το συζητω... αν προσλαμβανανε developers και το διαφημιζανε κιολας θα μπορουσε να ηταν το τοπ λειτουργικο... ειχε απειρες δυνατοτητες που με μερικες εκατονταδες γραμμες κωδικα επιπλεον (οσοι ξερουν, σε ενα λειτουργικο συστημα δεν ειναι μεγαλο μεγεθος) θα μπορουσαν να ειχαν αξιοποιηθει και να ηταν πολυ πιο δυνατο! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κατι τετοια βλεπω και λεω ρε μπας και επρεπε να ειχα παρει το 820?? Οσο για τα wp8 ειναι κατι πρωτοτυπο αλλα θελει οντως πολυ τρεξιμο!! Καλα για το meego δεν το συζητω... αν προσλαμβανανε developers και το διαφημιζανε κιολας θα μπορουσε να ηταν το τοπ λειτουργικο... ειχε απειρες δυνατοτητες που με μερικες εκατονταδες γραμμες κωδικα επιπλεον (οσοι ξερουν, σε ενα λειτουργικο συστημα δεν ειναι μεγαλο μεγεθος) θα μπορουσαν να ειχαν αξιοποιηθει και να ηταν πολυ πιο δυνατο! Και εγω μερικες φορες το λεω για την καρτα αυτο .. Αλλα δεν μου πηγαινε να παρω το καλυτερο που υπηρχε την δεδομενη στιγμη ... Το meego ειναι πονεμενη ιστορια (και σαν developer σου λεω οτι δεν ηθελε απλα μερικες 100αδες γραμμες κωδικα). Και που το ανοιξε και το εδωσε στην κοινοτητα ακομη τιποτα δεν εγινε !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Καλησπερα.. επειδη η συζητηση περει wp8 ξεκιναει σελιδες πριν και λογω του οτι δεν εχω το χρονο να τα διαβασω θελω να κανω 2 ερωτησεις που μπορει να εχετε αναφερει ειδη και ζηταω συγνωμη για αυτο. Λοιπον οι ερωτησεις ειναι οι εξης: 1) Ξερω οτι δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες που εχεις κατεβασει απο την συσκευη στην καρτα μνημης και εχω ακουσει οτι κατι θα γινει για αυτο με update αν ξερετε κατι παραπανω για αυτο. Αν εχει ειδη ανακοινωση κατι για αυτο η microsoft. 2) Επισης το ιδιο προβλημα εκτος απο τις εφαρμογες συμβαινει και με τα update? Σκεφτομαι να αποκτησω ενα wp8 και αμεσα μαλιστα για αυτο το λογο ρωταω. Ευχαριστω προκαταβολικα! Edited July 11, 2013 by hateros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπερα.. επειδη η συζητηση περει wp8 ξεκιναει σελιδες πριν και λογω του οτι δεν εχω το χρονο να τα διαβασω θελω να κανω 2 ερωτησεις που μπορει να εχετε αναφερει ειδη και ζηταω συγνωμη για αυτο. Λοιπον οι ερωτησεις ειναι οι εξης: 1) Ξερω οτι δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες που εχεις κατεβασει απο την συσκευη στην καρτα μνημης και εχω ακουσει οτι κατι θα γινει για αυτο με update αν ξερετε κατι παραπανω για αυτο. Αν εχει ειδη ανακοινωση κατι για αυτο η microsoft. 2) Επισης το ιδιο προβλημα εκτος απο τις εφαρμογες συμβαινει και με τα update? Σκεφτομαι να αποκτησω ενα wp8 και αμεσα μαλιστα για αυτο το λογο ρωταω. Ευχαριστω προκαταβολικα! Αν καταλαβα καλα ρωτας ... αν μπορειε να κανεις εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης ??? αν το τηλεφωνο εχει καρτα μνημης ναι μπορεις Το αλλο για τα update δεν το καταλαβαινω καθολου !!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν καταλαβα καλα ρωτας ... αν μπορειε να κανεις εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης ??? αν το τηλεφωνο εχει καρτα μνημης ναι μπορεις colossus νομιζω αν δεν υπαρχει η εφαρμογη στο store η ειναι τροποποιημενη δεν μπορεις να την εγκαταστησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν καταλαβα καλα ρωτας ... αν μπορειε να κανεις εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης ??? αν το τηλεφωνο εχει καρτα μνημης ναι μπορεις Το αλλο για τα update δεν το καταλαβαινω καθολου !!!!! Λοιπον.. Ενδιαφερομαι για το 8s αλλα εχει πολυ μικρη μνημη. Εχω διαβασει οτι οταν κατεβαζεις μια εφαρμογη τα wp8 δεν σου επιτρεπουν να την μεταφερεις στην καρτα μνημης. Επισης ρωτησα αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το πισι να τις περασω στην καρτα μνημης και επειτα να της τρεξω. Η απαντηση ηταν οχι και πως πρωτα πρεπει να τις περασω στην συσκευη. Και ρωταω: Εχω διαβασει οτι η Microsoft θα βγαλει ενα update με το οποιο θα σου επιτρεπει να μεταφερεις τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα μημης και θα μπορει να τις τρεχει απο εκει ισχυει κατι τετοιο? Και η αλλη ερωτηση ηταν οπως δεν μπορεις να περασεις τις εφαρμογες απο την συσκευη στην καρτα μνημης ετσι γινεται και μετα updates ? Ελπιζω να βοηθησε η διευκρινηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Λοιπον.. Ενδιαφερομαι για το 8s αλλα εχει πολυ μικρη μνημη. Εχω διαβασει οτι οταν κατεβαζεις μια εφαρμογη τα wp8 δεν σου επιτρεπουν να την μεταφερεις στην καρτα μνημης. Επισης ρωτησα αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το πισι να τις περασω στην καρτα μνημης και επειτα να της τρεξω. Η απαντηση ηταν οχι και πως πρωτα πρεπει να τις περασω στην συσκευη. Και ρωταω: Εχω διαβασει οτι η Microsoft θα βγαλει ενα update με το οποιο θα σου επιτρεπει να μεταφερεις τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα μημης και θα μπορει να τις τρεχει απο εκει ισχυει κατι τετοιο? Και η αλλη ερωτηση ηταν οπως δεν μπορεις να περασεις τις εφαρμογες απο την συσκευη στην καρτα μνημης ετσι γινεται και μετα updates ? Ελπιζω να βοηθησε η διευκρινηση :) Η καρτα μνημης ειναι μονο για φωτο και βιντεο, τιποτα αλλο, οι εφαρμογες δεν αποθηκευονται στη sd, δεν ξερω τιποτα για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Η καρτα μνημης ειναι μονο για φωτο και βιντεο, τιποτα αλλο, οι εφαρμογες δεν αποθηκευονται στη sd, δεν ξερω τιποτα για update Αν ειναι δυνατον.. Ουτε μουσικη? :wacko: .. Ευχαριστω παντως.. Edited July 11, 2013 by hateros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts