Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα windows phone εμφανίζονται πάντα αυτές οι ενδείξεις ανεξάρτητα αν έχει ανοιχτά ή κλειστά τα δεδομένα. Μην σε φοβίζει.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενα πολυ ενδιαφερον Windows Phone 8.1 Blue Concept μπορουμε να δουμε στο παρακατω link

http://www.1800pocketpc.com/wp_blue/

http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2013/04/10-Start-screen.jpg

http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2013/04/13-Device-center.jpg

http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2013/04/15-Files.jpg

Ας ελπισουμε να δουμε κατι παρομοιο στα 8.1 Windows Blue.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γίνεται να προσθέσω ένα yahoo mail που έχω να τσεκάρω τα email μου χωρίς όμως να περαστούν οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο?

Γίνεται να προσθέσω ένα yahoo mail που έχω να τσεκάρω τα email μου χωρίς όμως να περαστούν οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο?

Ναι γινεται ... Ετσι το εχω και εγω ...μονο μαιλ φερνει

Ναι γινεται ... Ετσι το εχω και εγω ...μονο μαιλ φερνει

Να διαφωνήσω; Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να επιλέξεις να σου συγχρονίζει και τις επαφές, και μετά να τις αφαιρείς από τις "Ρυθμίσεις" του τηλεφωνικού καταλόγου στο "Φιλτράρισμα των επαφών μου". Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις "Link" όσες επαφές του Gmail έχεις ΚΑΙ τα τηλέφωνά τους και ταυτοχρόνως να μην "βλέπεις" τις υπόλοιπες που είναι σκέτα email.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Να διαφωνήσω; Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να επιλέξεις να σου συγχρονίζει και τις επαφές, και μετά να τις αφαιρείς από τις "Ρυθμίσεις" του τηλεφωνικού καταλόγου στο "Φιλτράρισμα των επαφών μου". Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις "Link" όσες επαφές του Gmail έχεις ΚΑΙ τα τηλέφωνά τους και ταυτοχρόνως να μην "βλέπεις" τις υπόλοιπες που είναι σκέτα email.

Δεν διαφωνουμε πουθενα ..Απλα ειπα οτι μπορει να φερνει μονο μαιλ αν θελεις (αυτο ρωτησε ο φιλος πιο πανω)

Σωστά, υπάρχει το φιλτράρισμα επαφών οπότε το επιλέγω να μην εμφανίζονται.

Ευχαριστώ.

Στις αναζητησεις ομως θα στις δειχνει ...Θα ειναι στην συσκευη σου αν τις φερεις !!!

Ωραίο το notif αν και θυμίζει πολύ android. Ειδικά η οθόνη που δείχνει τα mails Κλπ. H τελευταία φώτο όμως είναι ενθαρρυντική.

Αλλά ειλικρινά τώρα, πιστεύετε ότι θα μπει notif? Με αυτήν την λογική δεν θα καταργηθεί η έννοια των Live Tiles. Για μένα μια απλή παραμετροποιήσιμη notif θα ήταν πιο χρήσιμη. Να μην γίνει όπως στο iOS που ποτέ δεν την χρησιμοποίησα!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ωραίο το notif αν και θυμίζει πολύ android. Ειδικά η οθόνη που δείχνει τα mails Κλπ. H τελευταία φώτο όμως είναι ενθαρρυντική.

Αλλά ειλικρινά τώρα, πιστεύετε ότι θα μπει notif? Με αυτήν την λογική δεν θα καταργηθεί η έννοια των Live Tiles. Για μένα μια απλή παραμετροποιήσιμη notif θα ήταν πιο χρήσιμη. Να μην γίνει όπως στο iOS που ποτέ δεν την χρησιμοποίησα!

Από τότε που πήρα στα χέρια μου wph δε μου έλειψε το notification center διότι αν βάλεις τα πλακάκια εκεί που θες δε το έχεις ανάγκη.

Για μένα πρέπει να προστεθούν toggles.Εκεί πάσχει το λειτουργικό όπως και το ios.

Εγώ προσωπικά δε το πιστεύω όχι.Πολύ γενικό κ αόριστο το "σκεφτόμαστε σκληρά".

Για να δούμε.

Κι εμένα δε μου λείπει το notification center. Αντίθετα, θέλω file manager και έναν player να παίζει φακέλους.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλημερα .... Nα ζητησω μια χαρη off topic !!!!

Εφτιαξα αυτο webradio site με την λογικη να παιζει και σε Windows Phones ..

Οποιος θελει ας κανει μια δοκιμη να δει αν παιζει κανονικα στην συσκευη του και ας αφησει ενα σχολιο στο τσατ

http://colossusradio.blogspot.com/

Ευχαριστω

Windows Phone finally gets a full YouTube app with playlists and sign-in support

http://www.theverge.com/2013/5/7/4308662/youtube-windows-phone-app

A stunning Windows Phone concept: The Surface N

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R03dUIr3_gQ

http://www.concept-phones.com/wp-content/uploads/2013/05/Windows_phone_Surface_N_concept_1.png

θα βγαλει και η sammy το ativ αν δεν κανω λαθος, σιγα σιγα θα βγουνε και αλλα. παντος η ms κανει τραγικες πατατες εγω ημουν τρελος fan wp και τελικα λογο καθυστεριμενης αφιξης πηγα σε iphone

νεος στην παρεα .καλος σας βρηκα :)

εχω παραγγειλη το Samsung ATIV S με 290 ευρω.ρωταω αν ειναι καλο σαν συσκευη και σας χρηματικη αξια γιατι τα τελευταια 5 χρονια εχω το iphone 3

νεος στην παρεα .καλος σας βρηκα :)

εχω παραγγειλη το Samsung ATIV S με 290 ευρω.ρωταω αν ειναι καλο σαν συσκευη και σας χρηματικη αξια γιατι τα τελευταια 5 χρονια εχω το iphone 3

Κοίτα...ανάλογα το τι θέλει ο καθένας από ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Η τιμή του είναι μια ευχάριστη έκπληξη ομολογώ.

Αν ήθελες wph έπραξες καλά για μένα με βάση τα λεφτά.

Ορισμένοι στο φόρουμ λένε τα καλύτερα για την συγκεκριμένη συσκευή.

Πάντως θα πάθεις πολιτισμικό σοκ από τις 3.5 ίντσες στις 4.8:D

Κοίτα...ανάλογα το τι θέλει ο καθένας από ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Η τιμή του είναι μια ευχάριστη έκπληξη ομολογώ.

Αν ήθελες wph έπραξες καλά για μένα με βάση τα λεφτά.

Ορισμένοι στο φόρουμ λένε τα καλύτερα για την συγκεκριμένη συσκευή.

Πάντως θα πάθεις πολιτισμικό σοκ από τις 3.5 ίντσες στις 4.8:D

τα windows 8 τα δουλευω απο την πρωτη μερα κυκλοφορια τους στο pc,

και απο οτι βλεπω στα διαφορα σαιτ ειναι παρομοιο και στα κινητα.

για να πω την αληθεια,λογο και της κρισης,δεν ειχα σκοπο να δωσω ενα σκασμο ευρω

για να παρω το iphone5.οποτε μαλλον εκανα την καλητερη επιλογη

για να πω την αληθεια,λογο και της κρισης,δεν ειχα σκοπο να δωσω ενα σκασμο ευρω

:lol:

:lol:

Γιατι το 5αρι;

Ποτε δεν ειδα την apple σα μετρο συγκρισης.

Οκ ητανε η πρωτη που εκανε το μπαμ αλλα θεωρω οτι εχει μεινει στασιμη,χώρια που προσωπικα δεν συμφωνω με την πολιτικη που ακολουθει.

Σεβομαι το γουστο του καθενος ομως.

Οποτε παρεις το κινητο φιλε γραψε τις εντυπωσεις σου στο καταλληλο θεμα του τηλεφωνου αλλα και εδω για να εχουμε μια εμπεριστατωμένη αποψη γυρω απο τα wph8.

Γιατι το 5αρι;

Ποτε δεν ειδα την apple σα μετρο συγκρισης.

Οκ ητανε η πρωτη που εκανε το μπαμ αλλα θεωρω οτι εχει μεινει στασιμη,χώρια που προσωπικα δεν συμφωνω με την πολιτικη που ακολουθει.

Σεβομαι το γουστο του καθενος ομως.

Οποτε παρεις το κινητο φιλε γραψε τις εντυπωσεις σου στο καταλληλο θεμα του τηλεφωνου αλλα και εδω για να εχουμε μια εμπεριστατωμένη αποψη γυρω απο τα wph8.

αυριο το αναμενω και ασφαλως θα ποσταρω εντυπωσεις.ενα πραγμα δεν καταλαβαινω μονο . γιατι να εχουν τετοια διαφορα στην τιμη διαφορα καταστηματα και μιλαμε για διαφορα απο 20 ευρω εως 240 ευρω:blink:

αυριο το αναμενω και ασφαλως θα ποσταρω εντυπωσεις.ενα πραγμα δεν καταλαβαινω μονο . γιατι να εχουν τετοια διαφορα στην τιμη διαφορα καταστηματα και μιλαμε για διαφορα απο 20 ευρω εως 240 ευρω:blink:

Θα σου απαντησω ωμά:

Παντου υπαρχουν κοροιδα!!!;)

Κοιτα αλλο ειναι ενα καταστημα πχ public που εχει να πληρωσει υπαλληλους,δεη κ.α και αλλο ενα ιντερνετομαγαζο σε στυλ αποθηκη που δεχεται παραγγελιες.

Φυσικα και στο τελευταιο θα το βρεις πιο φθηνα.

Ειναι πολλα.Μη το ψαχνεις.

Ο καταναλωτης ψαχνει,κανει μια ερευνα αγορας τα βαζει στη ζυγαρια αναλογα με το τι επιθυμει και προχωρα στην αγορα του προϊόντος.

Ευχομαι να σου βγει καλο γιατι υπαρχουν παντου επιτήδειοι.

Ειδικα στο ιντερνετ.;)

Θα σου απαντησω ωμά:

Παντου υπαρχουν κοροιδα!!!;)

Κοιτα αλλο ειναι ενα καταστημα πχ public που εχει να πληρωσει υπαλληλους,δεη κ.α και αλλο ενα ιντερνετομαγαζο σε στυλ αποθηκη που δεχεται παραγγελιες.

Φυσικα και στο τελευταιο θα το βρεις πιο φθηνα.

Ειναι πολλα.Μη το ψαχνεις.

Ο καταναλωτης ψαχνει,κανει μια ερευνα αγορας τα βαζει στη ζυγαρια αναλογα με το τι επιθυμει και προχωρα στην αγορα του προϊόντος.

Ευχομαι να σου βγει καλο γιατι υπαρχουν παντου επιτήδειοι.

Ειδικα στο ιντερνετ.;)

απο εδω το πηρα http://www.vnp.gr/samsung-i8750-ativ-s-nfc-16gb-s.html

Τι έγινε ρε παιδιά με το ράδιο στο 620; Γιατί τέτοιος ρατσισμός; :P Ενα τηλέφωνο μου άρεσε και μένα και θα το καταστρέψουν!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB