Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιχάλη, νομίζω πως πρέπει να ρωτήσεις στα αντίστοιχα θέματα των htc8s και 8x

ΟΚ ευχαριστώ. Έγινε ήδη.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΟΚ ευχαριστώ. Έγινε ήδη.

Γνωμη μου (αλλα μη την παίρνεις και πολύ υπόψιν μιας και είμαι Nokia fun) είναι πως αν θέλεις να δοκιμάσεις wp τότε ίσως να ήταν καλυτερο να πάρεις κάποιο Nokia λόγω των αποκλειστικών εφαρμογών.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γνωμη μου (αλλα μη την παίρνεις και πολύ υπόψιν μιας και είμαι Nokia fun) είναι πως αν θέλεις να δοκιμάσεις wp τότε ίσως να ήταν καλυτερο να πάρεις κάποιο Nokia λόγω των αποκλειστικών εφαρμογών.

Μου αρέσει υπερβολικά το design του. Αν και όλα μου τα κινητά πριν το android ηταν symbian, πλέον δεν έχω κολλήματα με εταιριες (πλην της apple οπου πιστεύω πως όλα τα κινητά τις θα έπρεπε να είναι έστω 100 ευρώ κάτω). Επίσεις θέλω να δουλέψω τα wp γιατί μου άρεσαν πολύ και τα windows 8. Απλά το βασικότερο αυτήν την στιγμή για εμένα είναι το πόσο καταναλώνουν την μπαταρία όπως αναφέρω πιο πάνω.

Edited by MixalisTor

Μου αρέσει υπερβολικά το design του. Αν και όλα μου τα κινητά πριν το android ηταν symbian, πλέον δεν έχω κολλήματα με εταιριες (πλην της apple οπου πιστεύω πως όλα τα κινητά τις θα έπρεπε να είναι έστω 100 ευρώ κάτω). Επίσεις θέλω να δουλέψω τα wp γιατί μου άρεσαν πολύ και τα windows 8. Απλά το βασικότερο αυτήν την στιγμή για εμένα είναι το πόσο καταναλώνουν την μπαταρία όπως αναφέρω πιο πάνω.

Θα το ξαναπώ. Είναι νοκια λόγω της "στενής" και αποκλειστικής αφοσίωσής της είναι ένα (τουλάχιστον) κλικ μπροστά όσον αφορά τα wp. Αυτο είναι σίγουρο. Απο κει και πέρα, εσύ αποφασίζεις.

Ασχετο, το 920 μου βγαζει μια μέρα με σκληρή θα έλεγα χρήση.

κάποιος/οι να με βοηθήσουν στα WP. τι να προσέξω , τι διαφορετικό έχουν από android κι iOS, πιο εύκολα πιο δύσκολα, λιγότερε/περισσότερες επιλογές κ.λπ.

αναφέρομαι στα WP 8

κάποιος/οι να με βοηθήσουν στα WP. τι να προσέξω , τι διαφορετικό έχουν από android κι iOS, πιο εύκολα πιο δύσκολα, λιγότερε/περισσότερες επιλογές κ.λπ.

αναφέρομαι στα WP 8

Μεγαλη κουβεντα ανοιξες...

Οπως τον βολευει τον καθενα.

Προσωπικα δουλευω και στα 3 λειτουργικα και την καλυτερη αλληλεπιδραση την εχω στο android μετα στα wph κ τελος στο ios.

Τι να προσεξεις...

Ειναι ενα κλειστο/κλειδωμενο λειτουργικο χωρις παραμετροποιηση με αποτελεσμα να μην εχεις πολλες επιλογες για αλλαγες.

Δεν υπαρχει ακομα μεγαλη ποικιλια στο store.

Ευκολα ειναι και τα 3 λειτουργικα.

Αν θες smooth εμπειρια,σταθεροτητα και κοινωνικη δικτυωση ειναι μονοδρομος....και με χαμηλο μπατζετ ακομα.

Προσωπικη μου αποψη.

Καλύτερα να μας πεις 2-3 πράγματα για το τι θες από ένα κινητό και που τα θεωρείς απαραίτητα. Για παράδειγμα, σε μένα ποτέ δεν μου έλλειψε το MassStorage ή ο FileExplorer από τα WP7. Μην ψάχνεις να βρεις τι διαφορές έχουν τα λειτουργικά, διότι η λίστα είναι ατελείωτη, αλλά δες τι θες εσύ από ένα λειτουργικό.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

δεν ζητάω παιχνίδια, αλλά σωστή λειτουργικότητα, ευελιξία, όχι ανούσιες εφαρμογές (bloatwares) κι όσο να 'ναι να μην μου πάρει κανέναν μήνα μέχρι να το μάθω :P

Βλέπω ότι έχεις κατασταλάξει ήδη στα WP8 οπότε δικιά μου πρόταση είναι να δοκιμάσεις με το Lumia 620 μια και δεν υπολείπεται σε χαρακτηριστικά ή σε επιδόσεις (παρόμοια chipset φοράνε).

http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html

Και μετά εδώ είμαστε να μας πεις τις εμπειρίες σου.

Αν από την άλλη δεν έχεις κατασταλάξει σε ποιο λειτουργικό θέλεις να στραφείς νομίζω θα πρέπει να ρίξεις καλύτερο διάβασμα στο forum και να ρωτήσεις σε περισσότερα θέματα, για να μείνει και καθαρό το συγκεκριμένο τόπικ. :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• 2 weeks later...
παιδιά μεταφορά των εφαρμογών στην sd γίνεται ή όσοι αγοράσουν κινητά με μικρή μνήμη θα έχουν θέμα;

παιδιά μεταφορά των εφαρμογών στην sd γίνεται ή όσοι αγοράσουν κινητά με μικρή μνήμη θα έχουν θέμα;

Το δεύτερο, όπως όσοι καλή ώρα πήραμε το Htc 8S :)

Nickolas

Το δεύτερο, όπως όσοι καλή ώρα πήραμε το Htc 8S :)

Πλάκα κάνεις; Το htc 8S έχει 4 GB, 512 MB RAM. Δεν φτάνει πχ να βάλεις χάρτες; Για εξήγησε λίγο τι παίζει.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πλάκα κάνεις; Το htc 8S έχει 4 GB, 512 MB RAM. Δεν φτάνει πχ να βάλεις χάρτες; Για εξήγησε λίγο τι παίζει.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην sd. Είναι μόνο για φωτο, μουσική και τέτοια. Γι αυτο όσοι πήραν το 8s έχουν σοβαρό θέμα.

Από άποψη RAM τα πράγματα μια χαρά είναι δεν κολάει πουθενά όπως και όλα τα windows phone κινητά, αλλά από τα 4GB μένουν ελεύθερα μόνο τα 1,3GB. Ρίξε μια ματιά στο θέμα του 8S για να μην βγαίνουμε εδώ εκτός θέματος, έχουν γραφτεί πολλά πάνω σε αυτό το πρόβλημα.

Nickolas

Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην sd. Είναι μόνο για φωτο, μουσική και τέτοια. Γι αυτο όσοι πήραν το 8s έχουν σοβαρό θέμα.

Για τσέκαρε την παρακάτω σελίδα που λέει πως εγκαθιστάς εφαρμογές στην sd

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card

Για τσέκαρε την παρακάτω σελίδα που λέει πως εγκαθιστάς εφαρμογές στην sd

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card

Η σελίδα αυτή αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από την κάρτα SD στη μνήμη του κινητού. Μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης αλλά όχι να κάνεις εγκατάσταση.

Nickolas

Η σελίδα αυτή αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από την κάρτα SD στη μνήμη του κινητού. Μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης αλλά όχι να κάνεις εγκατάσταση.

Λάθος το κατάλαβα τότε!!!Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!

Σκέφτομαι να πάρω το Ativ S. Ισχύει ότι η ρομ του αναβαθμίζεται κατευθείαν από Microsoft; Γιατί αν δεν είναι έτσι δε νομίζω να εχει καλη υποστήριξη από updates/upgrade σε Windows Phone Blue πχ αφου η κύρια αγορά για Samsung είναι το android. Και γενικότερα η αναβαθμίσεις σε όλα τα WP ειναι από την MS? κάτι σαν nexus ας πούμε; Edited by manosve

μετά από λίγες ώρες χρήσης του 620,άρα και Windows Phone 8, παρατηρώ πως είναι αρκετά απλο'ι'κό το σύστημα. φανερή σε μένα η έλλειψη general notification bar. επίσης αρκετές "άχρηστες" εφαρμογές που δυστυχώς πρέπει να τις υπομείνω λολ

σαν το iOS είναι, κλειστό και απλό, χωρίς να μπορείς να κάνεις πολλά πολλά. επίσης είναι προφανώς γρήγορο όπως όλα τα κλειστά οικοσυστήματα.

μετά από λίγες ώρες χρήσης του 620,άρα και Windows Phone 8, παρατηρώ πως είναι αρκετά απλο'ι'κό το σύστημα. φανερή σε μένα η έλλειψη general notification bar. επίσης αρκετές "άχρηστες" εφαρμογές που δυστυχώς πρέπει να τις υπομείνω λολ

σαν το iOS είναι, κλειστό και απλό, χωρίς να μπορείς να κάνεις πολλά πολλά. επίσης είναι προφανώς γρήγορο όπως όλα τα κλειστά οικοσυστήματα.

Ειναι σιγουρα απλο στην χρηση του οπως θα επρεπε να ειναι ολα .... δεν θα το ελεγα ομως απλοικο ...

Οι ενημερωσεις του ειναι στα Live tile (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θελει notif center)

Τωρα αχρηστες εφαρμογες δεν ξερω ποιες λες αλλα γιατι πρεπει να τις υπομεινεις...!!!

Αν το στησεις οπως σε βολευει με τις εφαρμογες και τα live tile που σε ενδιαφερουν γινεται πολυ καλυτερο

Αν εισαι απο αλλο λειτουργικο θα σου παρει λιγο χρονο να προσαρμοστεις αλλα κανει πραγματα με τον δικο του τροπο

πολυ γρηγορα και ομορφα (κατα την γνωμη μου)

από iOS και μετέπειτα Android είμαι. βέβαια διατηρώ ακόμα Android συσκευή, iOS όχι.

κάτι Weather Andry birds που είναι προεγκατεστημένα εννοούσα πριν! :P

σε αυτό με τα Live Tiles έχεις δίκιο, διαμορφώνεις όπως θέλεις την Home Page και βολεύει πολύ.

Multitask δεν υπάρχει? επίσης έχει σκαλώσει με το πόσο καλή είναι η οθόνη του 620, ίσως φταίει που αγόρασα καινούργιο κινητό μετά από 3 χρόνια :P

από iOS και μετέπειτα Android είμαι. βέβαια διατηρώ ακόμα Android συσκευή, iOS όχι.

κάτι Weather Andry birds που είναι προεγκατεστημένα εννοούσα πριν! :P

σε αυτό με τα Live Tiles έχεις δίκιο, διαμορφώνεις όπως θέλεις την Home Page και βολεύει πολύ.

Multitask δεν υπάρχει? επίσης έχει σκαλώσει με το πόσο καλή είναι η οθόνη του 620, ίσως φταίει που αγόρασα καινούργιο κινητό μετά από 3 χρόνια :P

Ειναι απιθανη η οθονη οντως ...

Υπαρχει multitask ... οταν θες να πας σε αλλη εφαρμογη πατας το μεσαιο πληκτρο και σε παει στην αρχικη

Μετα να δεις τι τρεχει απο πισω κρατας πατημενο το αριστερο (το βελακι) και ανοιγει η λιστα με τις εφαρμογες που τρεχουν.

α μπράβο αυτό ήθελα! επίσης πάνω αριστερά, δίπλα από το σήμα έχει και τα γραμματάκια από το connectivity (δλδ E,3G,H) ενώ έχω τα data απενεργοποιημένα! τι παίζει? στο Android αυτά βγαίνουν όταν τα έχεις ενεργοποιημένα όχι συνέχεια!