giannisj5 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Με κάποιο nexus root toolkit (wugfresh/skipsoft) ξαναγυρνας οποτε θελήσεις σε stock rom. ευχαριστω πολυ... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει άμεσα όποιος ξέρει σίγουρα όμως το κινητό παίρνει micro sim ή nano sim ? το ρωτάω για να αγοράσω από το ebay ένα κόφτη και ενα ανταπτοράκι για παλιά κινητά Δεν αξίζει να την κόψεις. Πάρε νέα σιμ με 5 ευρο. Θα έχει και τέλεια εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 e-shop στα 369 το 8άρι... http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007568&sid=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν αξίζει να την κόψεις. Πάρε νέα σιμ με 5 ευρο. Θα έχει και τέλεια εφαρμογη Είσαι σίγουρος οτι H Cosmote τόσο χρεώνει ένα νέο καρτάκι micro sim ? γιατί πριν ένα χρόνο θυμάμαι ότι πλήρωσα 16 ευρώ για αλλαγή κάρτας sim Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 e-shop στα 369 το 8άρι... http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007568&sid=1 Προσοχή με το eshop να τσεκάρετε αν η συσκευή προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Πήρε κάποια γνωστή ένα Samsung y που προοριζόταν για την αγορά του Τατζικιστάν (χωρίς πλάκα) και δεν είχε μέσα ούτε ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Προερχόμενος από galaxy note και s3 έχω μια απορία, θέλω με κάποιο πρόγραμμα όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να συγχρονιζονται οι φωτογραφίες μου, δηλαδή να αντίγραφονται αυτόματα οι νέες φωτογραφίες που έχω τραβήξει στον φάκελο του υπολογιστή. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με τρίτο πρόγραμμα. Με τα προηγούμενα τηλέφωνα το έκανα μέσω του Samsung kies. Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lyy.softdatacable, από την περιγραφή φαίνεται να κάνει αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Είσαι σίγουρος οτι H Cosmote τόσο χρεώνει ένα νέο καρτάκι micro sim ? γιατί πριν ένα χρόνο θυμάμαι ότι πλήρωσα 16 ευρώ για αλλαγή κάρτας sim εγω παντως πηγα σε Γερμανο στην Πατρα και δεν πληρωσα τιποτα, την εκοψαν, μου εδωσαν και adaptor και ολα καλα, τους ευχαριστησα κ εφυγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Προερχόμενος από galaxy note και s3 έχω μια απορία, θέλω με κάποιο πρόγραμμα όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να συγχρονιζονται οι φωτογραφίες μου, δηλαδή να αντίγραφονται αυτόματα οι νέες φωτογραφίες που έχω τραβήξει στον φάκελο του υπολογιστή. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με τρίτο πρόγραμμα. Με τα προηγούμενα τηλέφωνα το έκανα μέσω του Samsung kies. Εμένα το κάνει αυτό το Dropbox ! με το που συνδέω το κινητό όλες οι νέες φωτογραφίες πάνε κατευθείαν στο dropbox και από εκεί εύκολα μπορείς να τις κάνεις ότι θες να τις αφήσεις εκεί , να τις βάλεις σε φάκελο στον υπολογιστή να τις σβήσεις απ το κινητό ότι σε βολεύει ! Edited April 15, 2013 by mcde Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Προσοχή με το eshop να τσεκάρετε αν η συσκευή προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Πήρε κάποια γνωστή ένα Samsung y που προοριζόταν για την αγορά του Τατζικιστάν (χωρίς πλάκα) και δεν είχε μέσα ούτε ακουστικά Και εγώ που το πείρα από την Wind δεν είχε ακουστικά μέσα και πιστευω όλα έτσι είναι. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο Nexus 4 μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον Flash Player me apk. χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής ή όχι ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Και εγώ που το πείρα από την Wind δεν είχε ακουστικά μέσα και πιστευω όλα έτσι είναι. Στο νεξους κανείς δεν δίνει ακουστικά. Έτσι βγαίνει. Γυφτια όμως! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο Nexus 4 μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον Flash Player me apk. χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής ή όχι ? Γίνεται. Μετά θα μπαίνεις με mozilla που υποστηρίζει φλας Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο Nexus 4 μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον Flash Player me apk. χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής ή όχι ? Δες και στο xda σχετικώς, έχει ανάλογο thread Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Δουλευει το touch control με stock rom ή paranoid android 3.15 και franco r121 ?? Edited April 15, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά μια μικρή βοήθεια είμαι ανάμεσα σε 4 κ σε s3 με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες , παιχνίδια , Ίντερνετ κ να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα τι προτείνεται ; Κάποιος που έχει δοκιμάσει κ τα δυο ! Εχω 4s κ λέω να κάνω μια αλλαγή από το iOS... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 νεος κατοχος nexus 4.προηγουμενη συσκευη htc desireS.απο 3,7 οθονη ειχα τις επιφυλαξεις μου για το μεγεθος.δυσκολο στον χειρισμο με το ενα χερι...ανταμοιβη ομως ολα τα υπολοιπα!!!δεν κολαει με τιποτα.εβαλα το tsf shell που το ειχα και στο προηγουμενο(λαγκ και με το tsf και με το sense) και το τρεχει σαν νερακι.ο στοκ λανσερ δεν λεει και πολλα αλλα με το tsf εγινε κουκλιστικο.σιγουρα υπαρχουν υπερ και κατα απο συσκευη σε συσκευη,αλλο ειναι καλυτερο στην καμερα,αλλο εδω αλλο εκει,και το nexus ομως ειναι απιστευτο...αυτα εν ολιγης....ελπιζω να μην σας κουρασα. [ATTACH]31660[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 νεος κατοχος nexus 4.προηγουμενη συσκευη htc desireS.απο 3,7 οθονη ειχα τις επιφυλαξεις μου για το μεγεθος.δυσκολο στον χειρισμο με το ενα χερι...ανταμοιβη ομως ολα τα υπολοιπα!!!δεν κολαει με τιποτα.εβαλα το tsf shell που το ειχα και στο προηγουμενο(λαγκ και με το tsf και με το sense) και το τρεχει σαν νερακι.ο στοκ λανσερ δεν λεει και πολλα αλλα με το tsf εγινε κουκλιστικο.σιγουρα υπαρχουν υπερ και κατα απο συσκευη σε συσκευη,αλλο ειναι καλυτερο στην καμερα,αλλο εδω αλλο εκει,και το nexus ομως ειναι απιστευτο...αυτα εν ολιγης....ελπιζω να μην σας κουρασα. [ATTACH]31660[/ATTACH] Ποιο θέμα είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά μια μικρή βοήθεια είμαι ανάμεσα σε 4 κ σε s3 με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες , παιχνίδια , Ίντερνετ κ να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα τι προτείνεται ; Κάποιος που έχει δοκιμάσει κ τα δυο ! Εχω 4s κ λέω να κάνω μια αλλαγή από το iOS... φιλε μου,απλα θα σου πω σα νεος κατοχος οτι θα παθεις πλακα.αν το βαλεις διπλα στο 4s που εχεις θα γελας μονος σου.καλυτερη οθονη,τα βλεπεις ολα ανετα,καλυτερος ηχος,το συγκρινα μονος μου με 4s φιλου μου...αλλος φιλος εχει το s3,το καναμε κατι τεστακια,και το nexus υπερεχει σιγουρα σε φωτεινοτητα οθονης,δεν κανει καθολου λαγκ,κατι το οποιο παρατηρησα στο s3,εχει 2gb ram που του δινει εξτρα δυναμη σε multitasking.δεν τα λεω για να μειωσω το s3 που σιγουρα ειναι δυνατη συσκευη με καλουδια που δεν τα βρισκεις σε αλλες ευκολα,ουτε ξαφνικα εγινα κολλημενος με το nexus.απλα αναφερω δυο τρια πραγματακια που ειδα με τα ματια μου και ακουσα με τα αυτια μου.επισης το nexus4 σε φινιρισμα,σε καλουπι,γυαλινη πλατη,για τα δικα μου γουστα τουλαχιστο ειναι μια κλαση παραπανω.αυτα απο την μικρη μου εμπειρια.++++pure android=ολες οι αναβαθμισεις αμμεσα+++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δουλευει το touch control με stock rom ή paranoid android 3.15 και franco r121 ?? Δουλεύει με pa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο νεξους κανείς δεν δίνει ακουστικά. Έτσι βγαίνει. Γυφτια όμως! Απο ebay που το πηρα ( ειχε αγοραστει απο UK Google Play) ειχε ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δωρο του πωλητη θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν αρμόδια topics για: τα αξεσουάρ για το Nexus 4, για τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις του Nexus 4 και την αγορά του. Τέλος υπάρχει αρμόδιο forum για εφαρμογές Android. Πριν ρωτήσετε κάτι πρέπει να ψάχνετε για το αρμόδιο topic. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά μια μικρή βοήθεια είμαι ανάμεσα σε 4 κ σε s3 με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες , παιχνίδια , Ίντερνετ κ να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα τι προτείνεται ; Κάποιος που έχει δοκιμάσει κ τα δυο ! Εχω 4s κ λέω να κάνω μια αλλαγή από το iOS... Δεν είμαι κανένας ειδικός,έχει τύχει όμως να περάσουν και τα 2 από τα χέρια μου.Αλλά εγω νέξους(για μένα το μείον είναι το ραδιόφωνο και όχι ο χώρος αποθήκευσης).Υπερτερεί σε όλα τα υπόλοιπα.Πιστεύω επίσης θα φας ξενέρα αν πας κατευθείαν σε σ3 και σε ενδιάφερει η ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά το πήρα τελικά!!! Απίστευτο, πραγματικά κομψοτέχνημα! Και πολύυυυ γρήγορο. Έχω ένα τάμπλετ Hyundai X900 (που είναι αρκετά καλό, δεν λέω) και δεν συγκρίνονται με τη καμία. Και κάτι που δεν έχει τονιστεί γι αυτό το κινητό (απ όσο έχω δει reviews κλπ) και με εξέπληξε απίστευτα (πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό) είναι το panorama στην κάμερα. Έχω αυτή τη στιγμή το δωμάτιό μου ολόκληρο σε μια φωτογραφία στο κινητό μου και μπορώ να το βλέπω σε μια οθόνη σαν να ήμουν στο συγκεκριμένο σημείο που τις τράβηξα τις φωτογραφίες και να χάζευα γύρω γύρω. Τρελά πράγματα. Ή έχω εγώ μείνει τόσο πίσω στον τομέα των κινητών και των κάμερων?:lol: Παρότι με υπολογιστές ασχολούμαι, android phone πηρα μόλις τώρα (βέβαια έχω περιεργαστεί το anroid με το τάμπλετ). Μπορώ να πω ότι σε νέο χρήστη το nexus θα τον αφήσει άναυδο. Σε αντίθεση με το s3 που είναι όντως κι αυτό κινητάρα, αλλά τα looks και η γαμάτη αίσθηση που σου αφήνει αυτό το κινητό δεν ανταλλάσεται με specs για μένα. Το αφήνω από το χέρι μου και κάθομαι και το θαυμάζω πάνω στο γραφείο! Ευχαριστιέσαι να το χρησιμοποιείς πραγματικά. Πολύ φλυάρισα πάντως:) Έχω ένα θέμα: Πήγα και πήρα microsim από την vodafone, την ενεργοποίησα και την έβαλα στο nexus (είχα την κλασικιά την παλιά). Πως μεταφέρω τις επαφές μου (αποθηκευμένες είτε στην παλιά συσκευή μου - ένα νόκια C5 - είτε στην παλιά σιμ)? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να κάτσω να τις ξαναπεράσω όλες στο χέρι... Επίσης μου είπαν από vodafone να την πετάξω την παλιά σιμ, είναι άχρηστη λέει από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η καινούρια. Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά το πήρα τελικά!!! Απίστευτο, πραγματικά κομψοτέχνημα! Και πολύυυυ γρήγορο. Έχω ένα τάμπλετ Hyundai X900 (που είναι αρκετά καλό, δεν λέω) και δεν συγκρίνονται με τη καμία. Και κάτι που δεν έχει τονιστεί γι αυτό το κινητό (απ όσο έχω δει reviews κλπ) και με εξέπληξε απίστευτα (πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό) είναι το panorama στην κάμερα. Έχω αυτή τη στιγμή το δωμάτιό μου ολόκληρο σε μια φωτογραφία στο κινητό μου και μπορώ να το βλέπω σε μια οθόνη σαν να ήμουν στο συγκεκριμένο σημείο που τις τράβηξα τις φωτογραφίες και να χάζευα γύρω γύρω. Τρελά πράγματα. Ή έχω εγώ μείνει τόσο πίσω στον τομέα των κινητών και των κάμερων?:lol: Παρότι με υπολογιστές ασχολούμαι, android phone πηρα μόλις τώρα (βέβαια έχω περιεργαστεί το anroid με το τάμπλετ). Μπορώ να πω ότι σε νέο χρήστη το nexus θα τον αφήσει άναυδο. Σε αντίθεση με το s3 που είναι όντως κι αυτό κινητάρα, αλλά τα looks και η γαμάτη αίσθηση που σου αφήνει αυτό το κινητό δεν ανταλλάσεται με specs για μένα. Το αφήνω από το χέρι μου και κάθομαι και το θαυμάζω πάνω στο γραφείο! Ευχαριστιέσαι να το χρησιμοποιείς πραγματικά. Πολύ φλυάρισα πάντως:) Έχω ένα θέμα: Πήγα και πήρα microsim από την vodafone, την ενεργοποίησα και την έβαλα στο nexus (είχα την κλασικιά την παλιά). Πως μεταφέρω τις επαφές μου (αποθηκευμένες είτε στην παλιά συσκευή μου - ένα νόκια C5 - είτε στην παλιά σιμ)? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να κάτσω να τις ξαναπεράσω όλες στο χέρι... Επίσης μου είπαν από vodafone να την πετάξω την παλιά σιμ, είναι άχρηστη λέει από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η καινούρια. Ισχύει? Ναι ισχύει. Όσο για τις επαφές, μπορείς απο το gmail να τις περάσεις γρήγορα κ εύκολα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts