Jump to content

ixgkami

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ixgkami

  1. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλημερα, μετα την αναβαθμιση σε 14 πολλες φορες οταν παταω το δαχτυλικο αποτυπωμα για να ανοιξει το τηλεφωνο πατιεται και ανοιγει και η εφαρμογη που βρισκεται στο κατω κατω μερος στο κεντρο της οθονης. Το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος;
  2. ixgkami

    OnePlus 10 Pro

    Το ιδιο εχω κ εγω στο Nord 3.
  3. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Μονο dot για μενα, δεν εχω βρει τροπο για αριθμο οπως σε ενα xiaomi που ειχα παλια, ισως η Oneplus να μην το εχει υλοποιησει με αυτον τον τροπο, δεν ξερω...
  4. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Πηρα κ εγω σημερα update για Android 14.
  5. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Γεια σας, κανενα καλο tempered glass για την οθονη του Oneplus Nord 3? Ειχα παραγγειλει ενα απο amazon.de περασε 1 + μηνας και δεν ηρθε, ακυρωσα την παραγγελια τελικα 😞 Το εχω με τη ζελατινα οπως το πηρα.
  6. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    το βρηκα τελικα, settings --> notifications --> App icon badges και μετα σε καθε app επιλεγεις (dot ή number). για το viber δεν ξερω γιατι, αλλα μονο dot δουλευει.
  7. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Γεια σας, εχω το εξης θεμα: Δεν αναβει κοκκινο στο viber εικονιδιο οταν λαμβανω νεο μηνυμα Βλεπω μονο το εικονιδιο του viber πανω πανω στην οθονη. Πως μπορω να το λυσω?
  8. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    αυτο εχω παραγγειλει, ακομα δεν εχει φτασει, περιμενω https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CGDLWCWH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  9. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω δικό μου ήχο στα μηνύματα? Έχω τη default εφαρμογή μηνυμάτων.
  10. Καλησπέρα, κάποιο καλό tempered glass για το Poco F5 ?
  11. ixgkami

    OnePlus Nord 3

    Καλημερα και εγω σκεφτομαι να το αγορασω, διαβαζω διαφορα για battery drain και οτι θα διορθωθουν με updates. Βλεπω και το Samsung Α54 αλλα θεωρω οτι το Nord 3 υπερτερει.
  12. Υπάρχει τελωνείο αν το πάρουμε από το one plus official?? Γνωρίζει κάποιος? https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g Από που έρχεται?
  13. Καλημερα σε ολους, ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου και εχω καταληξει σε αυτα τα δυο (εχω διαωασει reviews), θα ηθελα τη βοηθεια σας. Με ενδιαφερουν πρωτιστως η καμερα και η μπαταρια, διαβαζω οτι το OnePlus εχει καποια θεματα με battery drain τα οποια θα λυθουν με καποιο update. Οποιαδηποτε αποψη καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  14. Καλημερα, εχει η γυναικα μου το Redmi Note 9 Pro και οταν την καλουν δεν αναβει η οθονη, πρεπει να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα πρωτα. Καποια προταση πως μπορουμε να το λυσουμε? Ευχαριστω πολυ.
  15. Καλημερα, εχει η γυναικα μου το Redmi Note 9 Pro και οταν την καλουν δεν αναβει η οθονη, πρεπει να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα πρωτα. Καποια προταση πως μπορουμε να το λυσουμε? Ευχαριστω πολυ.
  16. οχι δεν εχει custom rom θα το δοκιμασουμε, ευχαριστω
  17. Καλησπερα, εχει η γυναικα μου το συγκεκριμενο τηλεφωνο και το τελευταιο διαστημα μου λεει οτι δεν αναβει η οθονη οταν την καλουν (παραμενει μαυρη), πρεπει να χρησιμοποιησει δαχτυλικο αποτυπωμα να για να δει ποιος την καλει. Πως μπορει να το ξεπερασει αυτο το θεμα? Ευχαριστω πολυ.
  18. Αν αναφερεσαι σε μενα οχι.
  19. καλημερα, και εγω το ιδιο.
  20. Καλημερα σε ολους, εχει η γυναικα μου ενα Redmi note 5 και τις τελευταιες μερες ο ηχος του ακουστικου ειναι απελπιστικα χαμηλος (αναγκαζεται να βαζει ανοιχτη ακροαση για να μπορεσει να μιλησει), δοκιμασαμε να αλλαξουμε χωρα σε Ινδια, Ιταλια κλπ (και μετα restart) αλλα καμια διαφορα, επισης κατεβασαμε την εφαρμογη volume booster GOODEV αλλα τιποτα, το τηλεφωνο δεν ειναι root. Καμια ιδεα πως να αυξησουμε την ενταση του ακουστικου? Ακουει ελαχιστα το συνομιλητη της. Ευχαριστω πολυ.
  21. Ενα μονο νουμερο ανα επαφη, εχω διαλεξει ποιο να καλει στο Speed Dial, πχ κινητο.
  22. Καλημερα, 10 τηλεφωνα που εχω βαλει δεν ειχα τετοιο προβλημα.
  23. Καλημερα, και το Speed Dial που εβαλα εγω ειναι πολυ ευχρηστο.
  24. Καποια βοηθεια?
×
×
  • Create New...