Gialakias Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καποιο link ? ...... αν δεν γινομαι φορτικος....:cry:... http://www.cyanogenmod.org Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 καλημερα, λοιπον να κανω και εγω μια ερωτηση .με το whatsApp εχουμε καμια ενημέρωση αν θα φτιαχτεί για αρτ ;η εχει υπαρξει απαντηση και την εχασα; Whatsapp ART support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του κινητού και θέλω να κάνω κάποιες ερωτησούλες. 1) Θα είναι η πρώτη μου αγορά android τηλεφώνου (έχω το samsung wave s8500 τώρα) και θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι αξίζει να πάω στο nexus 4 (να κάνω τα πρώτα μου βήματα σ'ενα σταθερό τηλέφωνο και σχετικά προσιτό 280 ευρώ skroutz). Το 5 και το G2 δεν είναι υπερβολή για μένα (δεν έχω τρέλα με τις φωτογραφίες και δεν έχω λεφτά για “υπερβολές”). 2) Η οθόνη του θέλει screen ptrotector οπωσδήποτε πχ για δεύτερο κινητό και χρήση κυρίως μέσα στο σπίτι είναι απαραίτητη. Καθάρισμα με χαρτοπετσέτα ή πανάκι προκαλεί γρατσουνιές ; 3) Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο κατά την αγορά του (προέλευση κτλ) ή να λέει μόνο EU. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εκανα 2 φορες factory reset , ξαναπερασα manually την KitKat , κ εξακολουθουσα να εχω συνεχομενες αποσυνδεσεις.... Απο χθες που πηγα στην 4.3 ειναι σταθεροτατο ! ! ! :D ...κ στα 3 bluetooth που δοκιμασα !!!! Το προβλημα οφειλοταν σιγουρα στη 4.4 , τωρα γιατι εμφανιζεται σε λιγους χρηστες , δεν το ξερω......:worry: Το μονο που μενει ειναι να βρω , ειναι πως να παραμεινω στη 4.3 κ να μην περαστει η αναβαθμιση.. Ποια kitkat βάζεις; πιθανόν φταίει το radio οπότε βάλε κανονικά kitkat και απλά βάλε το 84 radio. νομίζω θα λυθούν τα προβλήματα σου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του κινητού και θέλω να κάνω κάποιες ερωτησούλες. 1) Θα είναι η πρώτη μου αγορά android τηλεφώνου (έχω το samsung wave s8500 τώρα) και θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι αξίζει να πάω στο nexus 4 (να κάνω τα πρώτα μου βήματα σ'ενα σταθερό τηλέφωνο και σχετικά προσιτό 280 ευρώ skroutz). Το 5 και το G2 δεν είναι υπερβολή για μένα (δεν έχω τρέλα με τις φωτογραφίες και δεν έχω λεφτά για “υπερβολές”). 2) Η οθόνη του θέλει screen ptrotector οπωσδήποτε πχ για δεύτερο κινητό και χρήση κυρίως μέσα στο σπίτι είναι απαραίτητη. Καθάρισμα με χαρτοπετσέτα ή πανάκι προκαλεί γρατσουνιές ; 3) Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο κατά την αγορά του (προέλευση κτλ) ή να λέει μόνο EU. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) Με 280 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του αυτές καλύπτουν άνετα απαιτητικούς χρήστες, πόσο μάλλον έναν πρωτάρη στο android όπως λες. 2) Σε όλα τα τηλέφωνα που έχουν κάποια έκδοση gorilla glass στο τζάμι της οθόνης (όπως και το Ν4) το screen protector είναι για μένα άχρηστο. Προσοχή αναφέρομαι στο τζάμι. Αν το πετάς χύμα σε μια τσάντα με κλειδιά σχεδόν σίγουρα θα γίνουν γρατσουνιές στο υπόλοιπο σώμα, γιαυτό και προτείνω τη χρήση θήκης που να το καλύπτει (μόνο το σώμα εννοώ), αλλά η οθόνη δύσκολο να χαραχτεί. Έχω κάνει άπειρες φορές το τεστ με το κλειδί και δεν έχει μείνει τίποτα. Ομοίως για το καθάρισμα, όσον αφορά την οθόνη πέρασέ την με ό,τι βρεις δεν έχει θέμα. Το σώμα ίσως να θέλει ένα πιο καθαρό πανί για να μην αφήσει σημάδια. 3) Με την προέλεση δεν νομίζω ότι έχεις κάτι να προσέξεις από τη στιγμή που θα το πάρεις από Ελλάδα όπως κατάλαβα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 1) Με 280 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του αυτές καλύπτουν άνετα απαιτητικούς χρήστες, πόσο μάλλον έναν πρωτάρη στο android όπως λες. 2) Σε όλα τα τηλέφωνα που έχουν κάποια έκδοση gorilla glass στο τζάμι της οθόνης (όπως και το Ν4) το screen protector είναι για μένα άχρηστο. Προσοχή αναφέρομαι στο τζάμι. Αν το πετάς χύμα σε μια τσάντα με κλειδιά σχεδόν σίγουρα θα γίνουν γρατσουνιές στο υπόλοιπο σώμα, γιαυτό και προτείνω τη χρήση θήκης που να το καλύπτει (μόνο το σώμα εννοώ), αλλά η οθόνη δύσκολο να χαραχτεί. Έχω κάνει άπειρες φορές το τεστ με το κλειδί και δεν έχει μείνει τίποτα. Ομοίως για το καθάρισμα, όσον αφορά την οθόνη πέρασέ την με ό,τι βρεις δεν έχει θέμα. Το σώμα ίσως να θέλει ένα πιο καθαρό πανί για να μην αφήσει σημάδια. 3) Με την προέλεση δεν νομίζω ότι έχεις κάτι να προσέξεις από τη στιγμή που θα το πάρεις από Ελλάδα όπως κατάλαβα. Η πλάτη όμως είναι και αυτή γυαλί και απ ότι θυμάμαι δεν έχει την επίστρωση που έχει η μπροστά. Οπότε ίσως χρειαστεί να βάλεις μόνο πίσω. Εγώ πάντως βάζω πάντα screen protector στα κινητά μου. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Από Ελλάδα θα το πάρω αλλά skroutzoμαγαζο και επειδή διαβάζω για Ασιατικές συσκευές (στα LG G2 βέβαια) και άλλα τέτοια για αυτό ρωτάω. Καμιά πρόταση για θήκη από Ελλάδα παιδιά γιατί με προβληματίσατε για την πλάτη του. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Η πλάτη όμως είναι και αυτή γυαλί και απ ότι θυμάμαι δεν έχει την επίστρωση που έχει η μπροστά. Οπότε ίσως χρειαστεί να βάλεις μόνο πίσω. Εγώ πάντως βάζω πάντα screen protector στα κινητά μου. συμφωνω..και οχι η πλατη δυστυχως δεν εχει gorilla glass,(με ειχε ξινισει οταν το παραγγειλα,αλλα δεν υπαρχει προβλημα). βαζω και εγω screen protector σε ολα μου τα κινητα.και σας μην χρειαζετε,αν κατι τυχει και με καποιο τροπο γρατζουνιστει,προτιμω να γρατζουνιστει η μεμβρανη παρα το τζαμι. παντως στο φιλο,αν δεν θελει protector ,να παρει μια καλη θηκη, που την πλατη την προστατευει πλήρως,τα πλαινα επισης,και την οθονη δεν την αφηνει να ακουμπαει κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Η πλάτη όμως είναι και αυτή γυαλί και απ ότι θυμάμαι δεν έχει την επίστρωση που έχει η μπροστά. Οπότε ίσως χρειαστεί να βάλεις μόνο πίσω. Εγώ πάντως βάζω πάντα screen protector στα κινητά μου. Νομίζω ακριβώς αυτό είπα :p Ότι δηλαδή θα ήταν καλή ιδέα να προστατέψει το υπόλοιπο σώμα του κινητού πέραν της οθόνης. Κάποιοι βάζουν πάντα όπως λες. Εγώ πάλι από το πρώτο κινητό με gorilla glass τo 2010 είμαι πάντα χωρίς protector και σε κανένα τηλέφωνο μου δε θα δεις γρατσουνιά στην οθόνη. Αντίθετα θα δεις αρκετές στην πλάτη της κάθε συσκευής καθώς δεν ήμουν κ ιδιαίτερα προσεκτικός (τσέπες, τριψίματα σε επιφάνειες κτλ.) Ο καθένας φυσικά έχει τα γούστα του αλλά η δική μου εμπειρία δείχνει ότι αυτές οι οθόνες δουλεύονται άνετα χωρίς protector σε αντίθεση με παλιότερα κινητά (5+ χρόνων) που μπορούσαν να γρατζουνιστούν με το παραμικρό. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ανεξάρτητα από το Gorilla Glass καλό είναι να έχει το κινητό screen protector γιατι με τα κλειδιά στην ίδια τσέπη όλο και κάποια γρατζουνιά θα αρπάξει. Αν το βάλεις καλά δε φαίνεται καν οπότε ποιος ο λόγος να το ρισκάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. αν χτυπήσω ελαφρά με το δάχτυλό μου το κινητό από πίσω στην δεξιά πάνω γωνία (από τη μεριά του on/off) κάνει ένα ελαφρύ τρίξιμο. Κάνει και σε κανενός άλλου? Γιατί το ίδιο πράγμα ακριβώς παρατήρησα σε άλλα 2 Nexus φίλων. Μάλλον είναι ένα από τα κλασσικά παράσημα μετά από πτώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. αν χτυπήσω ελαφρά με το δάχτυλό μου το κινητό από πίσω στην δεξιά πάνω γωνία (από τη μεριά του on/off) κάνει ένα ελαφρύ τρίξιμο. Κάνει και σε κανενός άλλου? Γιατί το ίδιο πράγμα ακριβώς παρατήρησα σε άλλα 2 Nexus φίλων. Μάλλον είναι ένα από τα κλασσικά παράσημα μετά από πτώση από την κάμερα ειναι.μην ανησυχείς το έχουμε όλοι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. αν χτυπήσω ελαφρά με το δάχτυλό μου το κινητό από πίσω στην δεξιά πάνω γωνία (από τη μεριά του on/off) κάνει ένα ελαφρύ τρίξιμο. Κάνει και σε κανενός άλλου? Γιατί το ίδιο πράγμα ακριβώς παρατήρησα σε άλλα 2 Nexus φίλων. Μάλλον είναι ένα από τα κλασσικά παράσημα μετά από πτώση μαλλον εννοεις τον "κλασσικο" τριξιμο που κανει ο φακος της καμερας. Λογικα στο κανει απο την πρωτη μερα,εγω με το που το επιασα στα χερια μου τον ακουσα και νομιζα οτι ηταν χαλασμενο αλλα ρωτησα και διαβασα εδω,οτι ολοι το εχουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 μάλιστα. για αυτό είναι ο ίδιος ήχος που κάνει όταν εστιάζει.. λίγο απαράδεκτο πάντως ε? τεσπα αφού δν ειναι πρόβλημα θα ζήσω :p Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 To whatsaap fix μονο του luiseteyo απο xda μου δούλεψε με ημερομηνία μέσα Νοεμβρίου... Όχι κάτι αλλά πρόσφατα. Έπεφταν σε bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ξέρετε τι άλλο έχω παρατηρήσει; Όταν τελειώνει η κλήση (και υπάρχει απόλυτη ησυχία στον χώρο γύρο) το ηχείο κάνει έναν θόρυβο σα να παραμένει ανοιχτό χωρίς να παίζει τίποτα (το ηχείο που ακουμπάμε στο αυτί μας, όχι το πίσω). Μπορεί να γίνεται αυτό ή απλά μένει σε αναμονή και ακούγεται έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ξέρετε τι άλλο έχω παρατηρήσει; Όταν τελειώνει η κλήση (και υπάρχει απόλυτη ησυχία στον χώρο γύρο) το ηχείο κάνει έναν θόρυβο σα να παραμένει ανοιχτό χωρίς να παίζει τίποτα (το ηχείο που ακουμπάμε στο αυτί μας, όχι το πίσω). Μπορεί να γίνεται αυτό ή απλά μένει σε αναμονή και ακούγεται έτσι; Νομίζω ξέρω τι λες, Και Ναι το εδώ παρατηρήσει Και Εγώ, το έχω ακούσει Και σε αλλά κινητά, νομίζω πάλι τις lg. Αλλά μιας και λες για το ηχείο Γιατί δεν λες αυτό που είναι όντως εκνευριστικό.Κατά τι διάρκεια τους κλήσης, αν έχει απόλυτη ησυχία Και φοράς ακουστικά ακούς ένα βουητό(βασικά σαν να κάνει παράσιτα).μερικές φορές ακούγετε όλη την διάρκεια της κλήσης(Και λίγα δεύτερα μετά, για τον λίγο που λες) άλλες φορές σταματάει μετά από λίγο(η Εγώ δεν το ακούω). Συμβαίνει Και με το skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπέρα σε ολους. Ποσταρα και στο αντιστοιχο thread για την εγγυηση της LG, απλα ποσταρω και εδω για πιο αμεση απαντηση απο τους συμφορουμιτες. Θα χρειαστεί να παω το Nexus 4 στο service αυριο μιας και μια φορτιζει μια οχι οταν συνδεεται το καλώδιο. Ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader, root και φοραω αλλη Rom. Θα έχω καποιο θεμα εγγυησης? Ακομα και αν επαναφέρω το κινητό στην εργοστασιακη του κατασταση, μπορει αν διαπιστωσουν οτι εχει πειραχτεί? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπέρα σε ολους. Ποσταρα και στο αντιστοιχο thread για την εγγυηση της LG, απλα ποσταρω και εδω για πιο αμεση απαντηση απο τους συμφορουμιτες. Θα χρειαστεί να παω το Nexus 4 στο service αυριο μιας και μια φορτιζει μια οχι οταν συνδεεται το καλώδιο. Ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader, root και φοραω αλλη Rom. Θα έχω καποιο θεμα εγγυησης? Ακομα και αν επαναφέρω το κινητό στην εργοστασιακη του κατασταση, μπορει αν διαπιστωσουν οτι εχει πειραχτεί? Ευχαριστω Πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα. Πέρασε την 4.4 στοκ, κλείδωσε bootloader και δε χρειάζεται να ανησυχείς, δε θα καταλάβουν ότι είχε πειραχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Ξαναγυρισα σε στοκ και έχω δυο απορίες..Με περνούν τηλέφωνο απο σταθερό στον Καναδά, δεν θα έπρεπε να γράφει απο κάτω την χώρα που προέρχετε ο αριθμός;; Και επίσης κάτι ακόμα,όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και με πέρνει ένας τηλέφωνο,φαίνεται η μισή φωτογραφια που εχω βαλει και απο κάτω μαυριλα μέχρι να το σηκωσεις..(έτσι νόμιζα οτι είναι το κανονικό μέχρι που είδα το nexus του κολλητου μου που του δείχνει όλη την φωτογραφία και το unlock διαφανές(όπως ακριβως στις custom) με την μονη διάφορα οτι δεν έχει πειράξει τίποτα και είναι τελείως στοκ(δεν ξέρει πολλά απο android) Edited December 4, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα. Πέρασε την 4.4 στοκ, κλείδωσε bootloader και δε χρειάζεται να ανησυχείς, δε θα καταλάβουν ότι είχε πειραχτεί. Σωστά!!! Συσκευές root κ με unlock bootloader είναι εκτός εγγύησης! Κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος κ όλα μέλι γάλα ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Καλησπέρα σε ολους. Ποσταρα και στο αντιστοιχο thread για την εγγυηση της LG, απλα ποσταρω και εδω για πιο αμεση απαντηση απο τους συμφορουμιτες. Θα χρειαστεί να παω το Nexus 4 στο service αυριο μιας και μια φορτιζει μια οχι οταν συνδεεται το καλώδιο. Ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader, root και φοραω αλλη Rom. Θα έχω καποιο θεμα εγγυησης? Ακομα και αν επαναφέρω το κινητό στην εργοστασιακη του κατασταση, μπορει αν διαπιστωσουν οτι εχει πειραχτεί? Ευχαριστω οπως σου λεει και ο φιλος πιο πανω,κανε το πληρως στοκ για να εισαι σιγουρος. αλλα αν δεν εχεις κανονιασει ακομα για το σερβις,δοκιμασε αλλο καλωδιο και φορτιστη να δεις μηπως δεν φταει το κινητο. πολλες φορες χαλανε τα usb,ακομα και αν δεν φαινονται εξωτερικα. (αν θυμαμαι καλα,και αλλος ενασ συμφουριτης ειχε το ιδιο προβλημα,και το πηγε στο σερβις και τελικα του δωσανε αλλο καλωδιο) @andrew, νομιζω οτι επρεπε να σου δειχνει την χωρα,και μιας και αναφερθηκαμε σε αυτο,καποια περιοδο δεν εγραφε και την τοποθεσια,πχ αθηνα,ηρακλειο,θεσσαλονικα κτλ? τωρα γιατι δεν το κανει?ειναι καποια ρυθμιση?ουτε στην 4.3 το θυμαμαι,αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ειχα δει καποτε. για το θεμα με τη φωτογραφια,το εχω και εγω,απο την 4.3(τοτε το ειχα φτιαξει με καποιο Mod,λογικα απο το gravity,αλλα τωρα δεν το βρισκω), αν το βρεις πες το μας. Edited December 4, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) @leftko στην 4.3 έδειχνε κανονικά Αθήνα,Χαλκίδα κτλπ... Edit: πήγαινε στο dialer,ρυθμίσεις,κοντινα μέρη και βάλε ανενεργό.. Όσο για την φωτό,το θέμα είναι οτι ποτε δεν είχε βάλει κάποιο mod καθώς είναι αρουταριστο με κλειδωμένο bl.. Edited December 4, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα το προβλημα παραμενει. Το εντοπιζω στο κινητο και οχι στο καλωδιο. Το καλωδιο στο σημειο που συνδεεται με το κινητο έχει ενα μικρο τζογο και οταν το πιεσω σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση ξεκιναει η φορτιση... ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις. ακομα και αν δεν το βαλουν σε εγγυηση ελπιζω να μην με γδαρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα το προβλημα παραμενει. Το εντοπιζω στο κινητο και οχι στο καλωδιο. Το καλωδιο στο σημειο που συνδεεται με το κινητο έχει ενα μικρο τζογο και οταν το πιεσω σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση ξεκιναει η φορτιση... ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις. ακομα και αν δεν το βαλουν σε εγγυηση ελπιζω να μην με γδαρουν... Αν είσαι στοκ και κλειδωμένος γιατί να μην το βάλουν στην εγγύηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts