Jump to content

Netrino_SR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Netrino_SR

  1. Που ακριβώς φαίνεται το 500mb δωρεάν στο παρακάτω link? http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/
  2. @JOHNMEGARYTHMOS Σημαντικές πληροφορίες προς όλους, ευχαριστούμε! "Δυστυχώς" είμαι πάνω από τα trenta ;) Έχω κάνει ανανέωση online πριν 2 μερες και δεν μου έδωσε 1GB Δώρο , και χτες με πηρε η Voda για ενημερωση τους ειπα για το ολο θέμα μου επιβεβαίωσε οτι απο Οκτωβρη τελειωσε και οτι (...συμφωνησε η υπάλληλος οτι δεν ειναι κατι που αρεσε σε πολλούς) ίσως να επανέλθει κάτι αργότερα. Τραγικά τα 8e δλδ να σου μενει με την 10αρα , 1e υπόλοιπο, για 250' +300mb όταν είχες με 10e online , 5.95e υπολοιπο 400' προς ολους + 1Gb... και το γνωστό όσο πιο παλιό πρόγραμμα έχεις δεν φεύγεις για ένα νεότερο γιατί παντα είναι χειρότερο! Προσωπικά θα μείνω στα 400' προς ολους εστω χωρίς mobile internet για οσο καιρό παρει μεχρι να δώσουν κάτι αξιόλογο , wifi , και παραμονη χρημάτων 6e μετά από κάθε ανανέωση. Κάπως έτσι μέχρι τώρα έβαζα στους 3 μήνες 2 κάρτες , και με τα μαζεμένα υπόλοιπα , έβγαζα τον 3ο "τσαμπα"..
  3. Το θέμα online, για μένα ήταν καθαρά για το 1GB Δώρο , γιατί είχα καλομάθει ενα χρόνο και, και έπειτα, ότι εγώ όσο και να με ζαλίζουν με τα συμβόλαια τους ήθελα sony και καλά ΜΟΝΟ 10e το μήνα για κινητό για τις ηλίθιες ελληνικες παροχές όταν στο εξωτερικό με 5e έχεις αυτά που εδώ πρέπει να πιάσεις με πολύ πιο +15e. To θέμα πάω στο περίπτερο είναι πιστεύω για όλους τίποτα, διότι δεν υπάρχει περίπτωση μέσα στον μήνα να μην έχεις βγει έξω από το σπίτι σου ή κάποιος άλλος για σένα. Όσον αφορά το "τυράκι" μπείτε online γιατι μας "συμφέρει" σαν εταιρεία και μετά σας κόβουμε τις παροχές που σας ικανοποιούσαν , λίαν επιεικώς απαράδεκτο. Και εδώ πάλι ελληνικά τερτίπια. Εγώ είχα μάθει 10e/μήνα -> 400' προς όλους + 1GB Δώρο Ιντερνετ.. Αν το CU μου τα προσφέρει αυτά τα 400' +500mb με παλι 10e , θα το γυρίσω σε CU , απλά δεν γνωρίζω τι ισχύει σε CU. Για κάποιον που δεν πολυμιλά και δεν έχει απαιτητικές τηλεφωνικές ανάγκες κτλ. πιστεύω εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια ότι ΔΕΝ αξίζει να τους δίνεις πάνω από 10e τον μήνα δλδ 120e τον χρόνο, τέλος! Αν γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο σε παροχές και πιο συμφέρον , καλοδεχούμενο :)
  4. Μάλιστα... ευχαριστώ πολύ. Άρα , τότες, για πιο λόγο πλέον να προχωρώ σε online αγορά χώρις κάποιο δέλεαρ?! Ναι... Γιατί , αν είναι να βγαίνει το ίδιο κόστος για την τσέπη μου τότε να πάρω κάρτα από το περίπτερο όπου θα μείνει και "κάτι" ώς κέρδος σε κάποιο συνάνθρωπο.
  5. Καλησπέρα, είχα θέσει ερώτημα πριν μερικές σελίδες.. γνωρίζει κάποιος αν έχει αφαιρεθεί το 1GB Δώρο Ίντερνετ , μετά από κάθε ανανέωση online σε Vodafone Καρτοκινητή (όχι CU) ? Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα παιδά, συνήθως μετά από ανανέωση online σε Vodafone Καρτοκινητο (όχι CU) είχα αυτόματα 1GB δώρο. Δεν μου ρθε μύνημα και δεν βρήκα κάτι να αναγράφεται στο site τους.. Υπάρχει διακοπή αυτής της προσφοράς , γνωρίζει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ υγ> έχω ενεργοποιημένο για 7 μέρες μια προσφορα΄ 1GB δώρο που μου ήρθε σε μύνημα δεν ξέρω αν "μπλόκαρε" κάτι.. αλλά αν ήταν δεν θα πρεπε να έχω 1+1GB?
  7. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!
  8. Εγώ την πήρα από τον συγκεκριμένο + μεταφορικά βγήκε κάπου 60-62 ευρώ. Αλλά δεν είναι μόνο digitiser ή μόνο lcd , είναι και frame δλδ η δουλειά σου αν πιάνουν τα χέρια σου είναι πιο έυκολη. κοιτάς τον οδηγό προσεκτικά και αφαιρείς προσεκτικά της καλωδιοταινίες, την μπαταρία και τα περνάς στο αλλο που έχει frame ... ούτε πιστολάκια να ζεσταθούν κόλλες , ούτε περίεργα. Σε Αθήνα το ίδιο να αλλάξει ήθελαν 120-130ε. Με 60 έκανα την δουλειά μου, ικανοποιημένος με τα χρω΄ματα , και την αφή . Οπότε η απόφαση δικιά σου;)
  9. Εγώ άλλαξα πριν καιρό σπασμένη οθόνη και όλα μια χαρά με τα εξής: LCD Screen Display Touch Digitizer for LG E960 Google Nexus 4 Frame Replacement http://www.ebay.com/itm/331224787829?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fm.html%3F_ssn%3Dmechanic_warehouse%26_armrs%3D1%26_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D331224787829%26_rdc%3D1 και με οδηγό: Είναι ψιλοδουλειά αλλά προσωπικά ακόμη δεν το αλλάζω το n4 μου ;)
  10. Gkamata...symfona me to video vlepw thermopistolo apalagi apo koles me ena ygro ....kai alla polla tertipia den to vlepw na einai eukoli douleia!! fovamai oti tha ginei patsatSAF! Den yparxei kana magazi pou na kanei tetoia douleia mono to digitizer? kana tsakali? giati procordia isos paizei olo to set kai othoni mazi....
  11. [ATTACH]59521[/ATTACH] Παίδες πόσο πάει το μαλί και που για αλλαγή μπροστινό? αναβει σβήνει η οθόνη απο το power on/off ...αλλά πιάνει μόνο κάτω αριστερα.οπότε παέι για αλλάγή το μπροστινό. Procordia? εγγύηση πιάνει? (το έχω πάνω από 24μήνες) Αχχχχ......
×
×
  • Create New...