nikoskat Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Νικο το warning στο log ειναι οτι εγινε fail to verification της εφαρμογης που κατεβασε (στην περιπτωση μας το google search).Αν εβαζα να κατεβασει αλλη εφαρμογη θα ειχαμε το ιδιο warning με το ονομα της εφαρμογης.Πολυ περιεργο προβλημα και συναμα τροχοπεδη για την αποκτηση της συσκευης ναι εχεις δικιο, ειναι λιγο μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τελικά έπεσε άκυρο από την LG γιατί είπαν ότι δεν έχουν την τεχνογνωσία και τα ανταλλακτικά για να το φτιάξουν. Μόλις έρθει στην Ελλάδα επίσημα μπορούν να το αναλάβουν Το εχουμε πει εδω και πολλα Post. Η LG Ελλαδας θα αναλαβει μονο οταν και αν ερθει εδω. Με ποια λογικη θα ειχε ανταλλακτικα για ενα τηλεφωνο που δεν εισαγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Τελικά έπεσε άκυρο από την LG γιατί είπαν ότι δεν έχουν την τεχνογνωσία και τα ανταλλακτικά για να το φτιάξουν. Μόλις έρθει στην Ελλάδα επίσημα μπορούν να το αναλάβουν Κρίμα φίλε μου.Δύσκολα θα αναλάμβαναν κινητο που δεν εχουν εισάγει.Γιατί δεν δοκιμάζεις RMA με google playstore? http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2411741#GB Edited January 3, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Το εχουμε πει εδω και πολλα Post. Η LG Ελλαδας θα αναλαβει μονο οταν και αν ερθει εδω. Με ποια λογικη θα ειχε ανταλλακτικα για ενα τηλεφωνο που δεν εισαγεται? Δεν είπα ότι είναι λογικό ούτε έριξα το φταίξιμο στην LG απλώς δεν έχανα και τίποτα να δοκιμάσω . Το τηλέφωνο που έχει πρόβλημα δεν είναι άλλωστε δικό μου και ο κάτοχος του δεν θέλει να το στείλει πίσω Αγγλία γιατί πρέπει να το στείλει πρώτα στο παιδί που το αγόρασε και μετά εκείνος να κάνει rma. Ολόκληρη ιστορία δηλαδή Edited January 3, 2013 by ivyhae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αργύρη στο 5% ποιές εφαρμογές ανήκουν; Ποιές δηλαδή εγκαθιστά κανονικά; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους:) Δυο ερωτήσεις ήθελα να κάνω: 1)Σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής σε ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία τι ισχύει; 2)Εάν μια συσκευη αγορασμενη απο ΗΠΑ χαλάσει, μπορεί να σταλεί στην Αγγλία για επισκευή εντός εγγύησης; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 1) έχει δοθεί 1-2 σελίδες πριν λινκ για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας της συσκευής 2) όχι θα πρέπει να σταλεί στην χώρα αγοράς, στην προκειμένη στις ΗΠΑ. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 1) έχει δοθεί 1-2 σελίδες πριν λινκ για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας της συσκευής 2) όχι θα πρέπει να σταλεί στην χώρα αγοράς, στην προκειμένη στις ΗΠΑ. Ευχαριστώ πολυ!! Το λινκ που ανεφερες το είχα δει αλλα νόμιζα ότι σχετιζοταν με κάποιο test θερμοκρασίας :O Για Ευρώπη ειναι out of stock :( Για ΗΠΑ έχει error η σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αργύρη στο 5% ποιές εφαρμογές ανήκουν; Ποιές δηλαδή εγκαθιστά κανονικά; Απο οσο θυμαμαι,γιατι χθες στη 2η συσκευη για παραδειγμα δεν εκανε install το google drive (γενικα με ολες τις google εφαρμογες τρωει φρικη) Η πρωτη συσκευη εκανε install με τη πρωτη ή με λιγο κοπο Supersu :eek: (το update) zedge supersu pro network signal info Adaway και καποιες λιγες ακομα που δεν θυμαμαι.Στη πρωτη συσκευη δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδυασμους(αφαιρεση της εφαρμογης απο το /system/app με titanium (το οποιο ανηκει στις εφαρμογες που δεν κατεβαζει μεσω wifi) και install της εφαρμογης απο το market.Clear cache,clear dalvik.Με τιποτα) Α και να προσθεσω οτι με το note2 σαν wifi hotspot το n4 κατεβαζε απροβληματιστα.Τι αλλο θα δουν τα ματακια μου!:D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μήπως έχεις πειράξει το DPI γιατί τρώει φρίκη το play store κ σου βγάζει μη συμβατές εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μήπως έχεις πειράξει το DPI γιατί τρώει φρίκη το play store κ σου βγάζει μη συμβατές εφαρμογες Μακαρι να ηταν αυτο .Τεσταρισμενο με συσκευες που βγηκαν απο σφραγισμενα κουτια!Μια εξ αυτων απευθειας απο μαμα google Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τι να πω, μπορεί να μην γουστάρει netgear :P Αφού τουλάχιστον κατεβάζει χωρίς πρόβλημα μέσω Note2 κάτι είναι και αυτό lol Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Σε ποιες περιπτωσεις εχουμε notification light? Γιατι δε θυμαμαι να μου εχει αναψει μεχρι τωρα. :confused: edit: Εβαλα το Lightflow να δω αν δουλευει :lol: και πλεον εχω σε ολα ειδοποιηση (sms, emai, etc). At default ποτε ειδοποιει η συσκευη? Edited January 6, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σε ποιες περιπτωσεις εχουμε notification light? Γιατι δε θυμαμαι να μου εχει αναψει μεχρι τωρα. :confused: edit: Εβαλα το Lightflow να δω αν δουλευει :lol: και πλεον εχω σε ολα ειδοποιηση (sms, emai, etc). At default ποτε ειδοποιει η συσκευη? Σε όλα έχει εμένα από την αρχή. SMS, Gmail, αναπάντητες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εχει σε όλες τις native apps και από κει και πέρα εξαρτάται την εφαρμογή αν υποστηρίζει. Οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές έχουν led notification. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Mαλιστα. Εκανα disable το app και φαινεται οντως οπως το ειπατε πλεον. Λες και ειχε κολλησει το notification light γιατι μεχρι σημερα δεν μουχε αναψει, παντως πλεον οκ. Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Σήμερα το πήρα κι εγώ. Όλα καλά αλλά όταν το κουνάω δεξιά αριστερά κοντά στο αυτί μου ακούγεται ένα πολύ σιγανό τσικ τσικ μέσα στην συσκευή σαν κάτι ελαφρώς να κουνιέται. Λέτε να έχω κανά πρόβλημα;; Συμβαίνει σε κανέναν άλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Oταν το ακουμπας κατω? Απο τη καμερα το ποιο πιθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αναλόγως πως θα το ακουμπήσω, δεν ακούγεται πάντα. Και αν το κουνήσω πάνω κάτω δεν ακούγεται μόνο δεξιά αριστερά. Τώρα που το ξαναδοκίμασα από το ύψος της κάμερας είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ενα ελαφρύ ανεπαίσθητο τρίξιμο κάνουν και τα volume keys που δεν εχουν λίγο μποσικο, ίσως είναι και από εκεί. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Έχει δοκιμάσει κάνεις κάποιο μονοφωνικο ακουστικό στο τηλέφωνο; Ψάχνω κάποιο ώστε να αποφευγω το ενεργοβορο BT για τις κλήσεις. Oποιο και να δοκίμασα επώνυμό ή μη δεν λειτουργεί και το μόνο που κάνει όταν το συνδέω είναι να ανοίγει τον browser. Κάθε υπόδειξη δεκτή! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο που φτάνει στον άλλο συνομιλιτή κατά τη διάρκεια της κλήσης? Το παρέλαβα χθες βράδυ και μίλησα σήμερα το πρωί με 2 άτομα και μου είπαν ότι ακούγομαι σαν να είμαι στο πηγάδι, πολύ μακριά.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο που φτάνει στον άλλο συνομιλιτή κατά τη διάρκεια της κλήσης? Το παρέλαβα χθες βράδυ και μίλησα σήμερα το πρωί με 2 άτομα και μου είπαν ότι ακούγομαι σαν να είμαι στο πηγάδι, πολύ μακριά.. Το έχεις σε κάποια θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το έχεις σε κάποια θήκη; Του έβαλα το poetic bumper που μου ήρθε αλλά το μικρόφωνο κάτω είναι ελεύθερο, έχει τρυπούλα.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Του έβαλα το poetic bumper που μου ήρθε αλλά το μικρόφωνο κάτω είναι ελεύθερο, έχει τρυπούλα.. Δοκιμασε απο περιεργεια και χωρις την θηκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts