toothpick Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γεια σας πηρα κ εγω για την γυναικα μου το s3 mini και συνεχως της βγαζει αναβαθμιση λογισμικου(φοραει την 4.1.2) παω να κανω αναβαθμιση μεσω wi fi τσεκαρω αποδοχη ορων κτλ μετα γραφει αντιστοιχιση συσκευης κ μετα αποτυχια επεξεργασιας,πηρα την σαμσουνκ κ μου λεει δεν υπαρχει αναβαθμιση κ να ξετσεκαρω την αυτοματη ενημερωση για τυχον νεα αναβαθμιση το κανα κ αυτο κ ξαναβγαζει αναβαθμιση λογισμικου τι να κανω?ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Οπως επισης να το αφησεις μεχρι να σβησει μονο του για τις πρωτες φορες τουλαχιστον και μετα να το φορτισεις χωρις διακοπες τουλαχιστον για δυο ωρες επιπλεον απο την στιγμη που θα σου δειξει οτι φορτισε. Παντως συνηθως οι γνησιες μπαταριες που πουλιουνται σε σχετικα χαμηλες τιμες ειναι μεταχειρισμενες ειτε σε demo συσκευες, ειτε σε επιστροφες εντος εγγυησης. Εχω παρει αρκετες φορες τετοιες και εχουν αποδειχτει καλυτερες απο τις μαιμουδες, εστω και μεταχειρισμενες. Kαλημέρα. Το άφησα αλλά δυστυχώς τα ίδια. Άνοιξε στα 90 % και το ποσοστό πέφτει ανεξήγητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλημέρα σας Συγνώμη για την ενόχληση αλλά κοντεύω να τρελαθώ... Από τις πρώτες μέρες που αγόρασα το μικρό είχα επιλέξει από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις->μπαταρία να με ειδοποιεί όποτε πέφτει από 30% και κάτω το ποσοστό μπαταρίας. Ξανατονίζω πως το έκανα από το εργοστασιακό μενού και όχι μέσω κάποια κατεβασμένης εφαρμογής. Σήμερα το πρωί, κοιτάω το κινητό, το ποσόστό μπαταρίας ήταν στο 25%, δεν είχε χτυπήσει κάποια ειδοποιήση και ούτε εμφανιζόταν στις ενημερώσεις στην αρχική οθόνη κάποια ειδοποίηση, όπως συνήθιζε...Έψαξα από εδώ, έψαξα από εκεί, στις ρυθμίσεις, πουθενά αυτή η επιλογούλα που είχα βρει και είχα φτιάξει τότε...όσο και να έψαχνα...και ορκίζομαι πως υπήρχε και είχα επιλέξει και ποσοστό 30%...και ξάφνου στο 15% χτυπάει ειδοποίηση...οκ χτυπάει στο 15% αλλά εγώ λόγω δουλειάς θέλω να ειδοποιούμαι πιο πάνω για να προλαβαίνω να το φορτίζω, για αυτό και το είχα βάλει πιο ψηλά. Οπότε...έχω τρελαθεί;;; Υπάρχει περίπτωση κάποια αναβάθμιση του λογισμικού που δεν αντιλήφθηκα να έβγαλε αυτήν την επιλογή στις ρυθμίσεις; (ώστε να κατεβάσεις/αγοράσεις κάποια επιπλέον εφαρμογούλα πλέον) Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου αλλού στις ρυθμίσεις και τώρα θολωμένος δεν την βρίσκω; Υπάρχει περίπτωση κάποια άλλη εφαρμογή που εγκατέστησα πρόσφατα να την μπλόκαρε; (να σημειώσω πως ήδη απεγκατέστησα το avast που είχα βάλει τις προάλλες το οποίο μέσω του avast anti theft έλεγε κάτι για το ότι εμποδίζει τους επίδοξους κλέφτες να δουν το ποσοστό μπαταρίας ώστε να μην ειδοποιηθούν και να τους σβήσει το κινητό...) Είχε κάποιος άλλος δει και τροποποιήσει όπως εγώ αυτήν την επιλογή για την μπαταρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Σχετικά με την μπαταρία θα ήθελα να πάρω καινούργια καθώς παρατηρώ πως η υπάρχον αρχίζει τα προβλήματα.Αρχικά τελειώνει πολύ γρήγορα και εννοώ γρήγορα την 1 με 1μιση ώρα χρήσης ίντερνετ δεύτερον όταν φορτίζω το κινητό εκεί που έχει 12% πάει στα 48% σε 1 λεπτό κ τρίτον εκεί που έχει απομείνει 18-20% κάνει επανεκκίνιση από μόνο του και μετα εμφανίζει 1% και όταν το αφήσω κανα 10λεπτο κλειστο και το ανοίξω πάει στα 12%.Οπότε λέω να πάω για καινούργια.Τι έχετε να προτείνεται?(Από εξωτερικό) Περίπου ίδια συμπεριφορά και σε εμένα, απότομες πτώσεις και πολύ μειωμένη αυτονομία. Επανεκκινήσεις δε μου έχει κάνει. Έκανα μια δοκιμαστική ανταλλαγή μπαταριών με φίλο που το έχει λίγους μήνες και είναι η μπαταρία, με τη δική του όλα είναι φυσιολογικά. Πάμε για αντικατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Περίπου ίδια συμπεριφορά και σε εμένα, απότομες πτώσεις και πολύ μειωμένη αυτονομία. Επανεκκινήσεις δε μου έχει κάνει. Έκανα μια δοκιμαστική ανταλλαγή μπαταριών με φίλο που το έχει λίγους μήνες και είναι η μπαταρία, με τη δική του όλα είναι φυσιολογικά. Πάμε για αντικατάσταση... Αγόρασα καινούργια πριν 2 εβδομάδες και όλα είναι οκ!Σου προτείνω το ίδιο και σε εσένα φίλε :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αγόρασα καινούργια πριν 2 εβδομάδες και όλα είναι οκ!Σου προτείνω το ίδιο και σε εσένα φίλε :)μόλις παράγγειλα στα 13,80 γνήσια (από Ελλάδα) αναμένω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά γειά σας. Τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που έγραφα κατι και προσπαθούσα να το στείλω, το τηλέφωνο μάγκωνε συνέχεια. Αυτό συνέβαινε στα μηνύματα αλλά και σε οποιοδηποτε άλλο site και να βρισκόμουν. Μετά απο πολλες προσπαθειες καταλαβα ότι αυτο παρουσιαζοταν επειδη ειχα το πληκτρολογιο στην επιλογη "Εξυπνη Δημιουργία" "Συνεχής Είσοδος" (αυτο που περνας το δάχτυλο κατα μηκος του πληκτρολογίου). Το ειχα παντα σε αυτη την επιλογη και πρωτη φορα μου το δημιουργησε ενω μολις ρύθμησα το πληκτρολογιο στην κανονικη λειτουργια αμεσως σταματησε να το παρουσιαζει. :) Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει και πως φτιάχνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Παιδιά γειά σας. Τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που έγραφα κατι και προσπαθούσα να το στείλω, το τηλέφωνο μάγκωνε συνέχεια. Αυτό συνέβαινε στα μηνύματα αλλά και σε οποιοδηποτε άλλο site και να βρισκόμουν. Μετά απο πολλες προσπαθειες καταλαβα ότι αυτο παρουσιαζοταν επειδη ειχα το πληκτρολογιο στην επιλογη "Εξυπνη Δημιουργία" "Συνεχής Είσοδος" (αυτο που περνας το δάχτυλο κατα μηκος του πληκτρολογίου). Το ειχα παντα σε αυτη την επιλογη και πρωτη φορα μου το δημιουργησε ενω μολις ρύθμησα το πληκτρολογιο στην κανονικη λειτουργια αμεσως σταματησε να το παρουσιαζει. :) Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει και πως φτιάχνεται αυτο? Δεν το εχω πάθει ποτε αλλα οταν μου κανει τσιρκα μια εφαρμογή παω ρυθμίσεις-> διαχειριστής εφαρμογών-> ολα και βρες το πληκτρολόγιο και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων!! Ίσως κάτι έχει σκαλώσει!! Edited April 29, 2014 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν το εχω πάθει ποτε αλλα οταν μου κανει τσιρκα μια εφαρμογή παω ρυθμίσεις-> διαχειριστής εφαρμογών-> ολα και βρες το πληκτρολόγιο και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων!! Ίσως κάτι έχει σκαλώσει!! Το δοκίμασα και αυτό αλλά διστυχώς δεν έγινε τίποτε :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Το έχω ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη το αγόρασα από kaizer είναι από Πολωνία αλλά έχω το εξής θέμα.... Κάποιες φορές κάθε 2 μέρες περιπου με το που το σηκώνω μιλάω μερικά δευτερόλεπτα και κλείνει και όταν παίρνω και οταν με παίρνουν .... Κάνω επανεκκίνηση και επανέρχεται ή το κλείνω τελείως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1960 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 έχω μια ερώτηση να σας Κάνο αγόρασα σήμερα το s3 i8190 αλά όταν το άνοιξα στο σπίτι έγραφε s3ι8200 έψαξα στο ιντερνέτ το βρήκα σε πολλά μαγαζιά τι παίζει όταν πήρα τηλ στο μαγαζί μου είπαν είναι από ρουμάνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Είναι το s3 mini value edition. Είναι η νέα έκδοση του κανονικού s3 mini. Δες τις διαφορές εδώ Αριστερά είναι το δικό σου και δεξιά το κλασσικό s3 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παιδια καλο μηνα καλο καλοκαιρι. σκοπευω να αγορασω καινουργιο κινητο αλλα δεν θελω να δωσω τρελα λεφτα.ειδα σε birdphone κτλ το S3 mini και θελω την γνωμη σας.αξιζει?με το 1gb ραμ λετε αργοτερα να εχω θεμα?η μπαταρια αντεχει?κιτ κατ ουτε λογος ε? απο costum rom?αλλο κινητο στα αντιστοιχα λεφτα και χαρακτηριστικα?το value edition ειναι καλυτερο?να προτιμησω αυτο?στο skrouz δεν διαθερουν πολυ οι τιμες Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Χαιρετώ. Έχω το εξής πρόβλημα με ένα S3 mini φίλης μου. Ήταν στη Vodafone σε εταιρική σύνδεση, και άλλαξαν σε Κοσμοτε. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα, ενώ μπορεί να πάρει τηλ. δεν μπορεί να δεχτεί, και οι καλούνται, ακούνε μήνυμα που λέει ο αριθμός Vodafone που καλείτε, είναι απενεργοποιημένος.. Η Κοσμοτε, λέει ότι είναι θέμα Vodafone,. Εσείς, τι λέτε, και τι μπορεί να γινει; Υπ όψιν ότι το τηλέφωνο είναι εντελώς απαραίτητο, μιας και η φίλη, είναι στις πωλήσεις, και έχει πρόβλημα, ενώ το πρόβλημα πέρασε τις 2 βδομάδες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 γεια σας παιδια... ειμαι κατοχος του s3 mini απο τον αυγουστο και τελευταια εχω παρατηρησει οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν εχω τοση καλη ποιοτητα ηχου στο ακουστικο... ειναι σαν να εχει περισσοτερη ενταση απο αυτην που μπορει να διαχειριστει το ακουστικο... ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα γιατι η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιουσα περισσοτερο τα handsfree παλαιοτερα και τωρα αρχισα να μιλαω ετσι... θελω να ρωτησω αν ειναι ετσι το ακουστικο γενικοτερα του μοντελου ή μονο της συσκευης μου γιατι αν ειναι μονο της συσκευης μου θα πρεπει να το κανω unroot (εχω το stock firmware απλα rooted) για λογους εγγυησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Χαιρετώ. Έχω το εξής πρόβλημα με ένα S3 mini φίλης μου. Ήταν στη Vodafone σε εταιρική σύνδεση, και άλλαξαν σε Κοσμοτε. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα, ενώ μπορεί να πάρει τηλ. δεν μπορεί να δεχτεί, και οι καλούνται, ακούνε μήνυμα που λέει ο αριθμός Vodafone που καλείτε, είναι απενεργοποιημένος.. Η Κοσμοτε, λέει ότι είναι θέμα Vodafone,. Εσείς, τι λέτε, και τι μπορεί να γινει; Υπ όψιν ότι το τηλέφωνο είναι εντελώς απαραίτητο, μιας και η φίλη, είναι στις πωλήσεις, και έχει πρόβλημα, ενώ το πρόβλημα πέρασε τις 2 βδομάδες.:X δεν εχει καμοια σχεση με το κινητο.. Ειναι θεμα καρτας.. Ας παει στην cosmote να το λυσει.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δοκιμασε και αυτο..ρυθμισεις-δικτυα κινητης-ονοματα σημειων προσβασης,και δες εαν εχει βονταφον και κοσμοτε και επελεξε το δευτερο. Το κοιταξε και γραφει μονον Κοσμοτε Ιντερνετ και ειναι τσεκαρισμενο. Ευχαριστω σας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pavlos1256 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εχω το S 3 mini και μετα την τελευτεα αναβαθμιση λογισμου σε 4.1.2 oficial οι εφαρμογες στο menu δεν μπορω να τους αλλαξω καρτελα .Μηπως γνωριζετε τι μπορω να κανω; Πηγα στο service της samsung αλλα δν μου διορθωσαν τπτ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εχω το S 3 mini και μετα την τελευτεα αναβαθμιση λογισμου σε 4.1.2 oficial οι εφαρμογες στο menu δεν μπορω να τους αλλαξω καρτελα .Μηπως γνωριζετε τι μπορω να κανω; Πηγα στο service της samsung αλλα δν μου διορθωσαν τπτ . Εγώ βρήκα τη λύση εντελώς τυχαία. Αντί να πιάνεις και να σέρνεις την εφαρμογή στην άλλη καρτέλα, την πιάνεις και γυρνάς λίγο στο πλάι (είτε δεξιά είτε αριστερά) το κινητό. Θα δεις να αλλάζουν από μόνες τους οι καρτέλες. Όταν φτάσεις σε αυτήν που θέλεις αφήνεις την εφαρμογή και τοποθετείται στη νέα καρτέλα. Δε μπορώ να σου το εξηγήσω κάπως αλλιώς οπότε ελπίζω να κατάλαβες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inoel Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Γεια σας.Αγορασα ενα galaxy mini 3 απο ενα σκρουτζομαγαζο και οταν ανοιγει μου παρουσιαζει το λογοτυπο αυτο : O2. μαλλον δεν ειναι unlocked? μεσα στο menu δεν εχει καποιο προβλημα αλλα γινεται να το ξεφορτωθω καπως? Ευχαριστω. Edited May 9, 2014 by inoel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδιά για να κανω ροοτ χρειάζεται back up; χάνονται ότι αρχεία και εφαρμογές έχω τώρα στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panixazoulini Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 να ρωτησω κατι..εχω το sumsung s3 mini και δεν μου εχει σαν επιλογη την ελληνικη γλωσσα στα μυνηματα και γενικαα..μονο στο μενου ειναι στα ελληνικα μηηπως 3ερει καποιος πως βαζω τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 γεια σας παιδια... ειμαι κατοχος του s3 mini απο τον αυγουστο και τελευταια εχω παρατηρησει οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν εχω τοση καλη ποιοτητα ηχου στο ακουστικο... ειναι σαν να εχει περισσοτερη ενταση απο αυτην που μπορει να διαχειριστει το ακουστικο... ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα γιατι η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιουσα περισσοτερο τα handsfree παλαιοτερα και τωρα αρχισα να μιλαω ετσι... θελω να ρωτησω αν ειναι ετσι το ακουστικο γενικοτερα του μοντελου ή μονο της συσκευης μου γιατι αν ειναι μονο της συσκευης μου θα πρεπει να το κανω unroot (εχω το stock firmware απλα rooted) για λογους εγγυησης... Για κοίταξε οταν έχεις ενεργή κλήση έχει κάπου δεξιά ενα κυκλακι το οποίο ενισχύει τον ήχο κσι πολλές φορές τον παραμορφώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Γεια σας.Αγορασα ενα galaxy mini 3 απο ενα σκρουτζομαγαζο και οταν ανοιγει μου παρουσιαζει το λογοτυπο αυτο : O2. μαλλον δεν ειναι unlocked? μεσα στο menu δεν εχει καποιο προβλημα αλλα γινεται να το ξεφορτωθω καπως? Ευχαριστω. Για να μην σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και γενικότερα για να σου είναι λειτουργικό σημαίνει πως είναι unlocked. Από εκεί και πέρα για να φύγει το λογότυπο είτε θα πρέπει να ρουτάρεις και να το βγάλεις χειροκίνητα είτε να περάσεις κάποια άλλη ρομ μέσω Odin. Δεν γνωρίζω τι συνέπειες βέβαια μπορεί να έχουν αυτές οι κινήσεις όσον αφορά την εγγύηση οπότε καλύτερα να σε ενημερώσει κάποιος κάτοχος της συσκευής. Παιδιά για να κανω ροοτ χρειάζεται back up; χάνονται ότι αρχεία και εφαρμογές έχω τώρα στη συσκευή; Όχι δεν χάνεται τίποτα. Στην ουσία προσθέτεις κάποια αρχεία στο σύστημα σου τα οποία θα σου δώσουν δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή σου. να ρωτησω κατι..εχω το sumsung s3 mini και δεν μου εχει σαν επιλογη την ελληνικη γλωσσα στα μυνηματα και γενικαα..μονο στο μενου ειναι στα ελληνικα μηηπως 3ερει καποιος πως βαζω τα ελληνικα? Δοκίμασε να πας μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής, Γλώσσα και εισαγωγή και να προσθέσεις από εκεί όποια άλλη γλώσσα θέλεις. Edited May 11, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια καλο μηνα καλο καλοκαιρι. σκοπευω να αγορασω καινουργιο κινητο αλλα δεν θελω να δωσω τρελα λεφτα.ειδα σε birdphone κτλ το S3 mini και θελω την γνωμη σας.αξιζει?με το 1gb ραμ λετε αργοτερα να εχω θεμα?η μπαταρια αντεχει?κιτ κατ ουτε λογος ε? απο costum rom?αλλο κινητο στα αντιστοιχα λεφτα και χαρακτηριστικα?το value edition ειναι καλυτερο?να προτιμησω αυτο?στο skrouz δεν διαθερουν πολυ οι τιμες κανεις???????? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts