Jump to content

inoel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by inoel

  1. Καλήμερα.Θα ηθελα να πω εδω ενα προβλημα που εχω με το samsung galaxy A40 τηλεφωνο μου.Απο την πρωτη στιγμη που το πηρα(το έχω 1,5 χρόνο),οταν προσπαθω να βγαλω φωτογραφια ο φακος δεν εστιαζει μονιμα.Σπανια γινεται αυτο(να εστιάσει)...Στο σημειο που προσπαθω να βγαλω, η εικονα παραμενει θολη.Κανει προσπαθειες,να καθαρισει,καθαριζει για ενα sec,και μετα ξαναθολωνει.Αν ειμαι τυχερος να πατησω το κουμπι εκινη την καθαρη στιγμή οκ.Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω.
  2. Γεια σας. Θα ηθελα τη βοηθεια σας,αν γινεται. Ψαχνω ενα νεο σχετικα (2017 και μετα)smartphone με το σχημα(περιπου)τις διαστασεις και το βαρος του iphone 5s-Se, Διαστάσεις 123.8 x 58.6 x 7.6 mm Βάρος 113 gr αλλα σε android. Εχει καποιος κατι κατα νου? Ευχαριστω πολυ!
  3. Γεια σας. Ψαχνω ν αγορασω ακουστικα με πολυ καλο ηχο με μπασα για κινητο samsung A3 2016. Oχι πολυ ακριβα αλλα δοκιμασμενα απο καποιον. Ευχαριστω.
  4. Γεια σας και χρονια πολλα!!! Ενδιαφερομαι ν αγορασω ηχεια bluetooth portable απο eBay. Θελω να εχουν πλουσιο ηχο,με δυνατο μπασο. Ποιο χαρακτηριστικο πρεπει να προσεξω να εχουν,γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν τα καταλαβαινω? Ευχαριστω.
  5. Γεια σας. Ηθελα αν ρωτησω για ενα προβλημα που εχω.Η συνδεση μου ειναι της vodafone στα 24 mbps.Ειμαι σε ενα διωροφο σπιτι 120 τ.μ.Στον κατω ορορφο οπου εινια το ρουτερ,το σημα ειναι ικανοποιητικο.Ομως σε ενα δωματιακι μικρο δεν πιανει αρκετα το wifi. Το προβλημα ειναι στον πανω οροφο,οπου υπαρχουν 3 δωματια και το σημα ειναι πολυ ασθενες.Αν θελω να δω youtube για παραδειγμα,κολλαει συνεχως... Πηρα την τεχνικη υποστηριξη και μου ειπαν να αλλαξω καναλι στο ρουτερ.Το εκανα στην τυχη(γιατιτο app wifi analyzer που μου προτειναν να κατεβασω και να βρω ελευθερο καναλι δεν με βοηθησε)αλλα το προβλημα παραμενει. Μπορει καποιος να μου προτεινει απο προσωπικη εμπειρια του κατι,αναμεσα σε: καινουργιο after market router,wifi extender ή repeater(ποια ειναι η διαφορα δεν ξερω)?Το ρουτερ της εταιριας ειναι technicolor. Ευχαριστω.
  6. Γεια σας.Εχω ενα samsung galaxy A3 2016 και θα ηθελα γνωμες για ακουστικα με δυνατο stereo κρυσταλλινο ηχο και δυνατοτητα ρυθμισης volume και απαντηση κλησης. Ευχαριστω.
  7. Φιλε,μ εσωσες !!!
  8. Γεια σας.Θελω να ρωτησω κατι αν καποιος ξερει. Εχω web email και θελω οταν πατω σε μια διευθυνση email στο Ιντερνετ,να με βγαζει στο web mail μου και οχι στο Outlook που με βγαζει και λεει οτι κατι λειπει και δεν μπορει να συνδεθει. Ευχαριστω.
  9. Γεια σας και χρονια πολλα! Εχω ενα laptop Toshiba Ζ830.Αλλαξα χθες μπαταρια κι εβαλα μια απο το eBay.Την φορτισα πληρως εχθες και ξαφνικα πηγε στο 0% απο το 33 % που ηταν κι εχασα την εργασια που εκανα. Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε δοκιμασε πολλες φορες να την φορτισεις και να ξεφορτισει.Ειναι Brand NEW μου ειπε. Η μπαταρια γραφει πανω Toshiba corporation. Mηπως μπορει καποιος να βοηθησει?Ειναι φυσιολογικο αυτο?Σημειωτεον οτι εχω βαλει το κρισιμο σταδιο στο 10% και το χαμηλο στο 15%. Γιατι δεν προειδοποιηθηκα απο το Laptop? Eυχαριστω.
  10. Με συγχωρεις φιλε μου,αλλα πως το καλυψε η εγγυηση ,αφου ειναι απο πτωσεις που προφανως ευθυνομαστε εμεις.... Και μηπως εχεις τιποτα τηλεφωνα ν απευθυνθω? Ευχαριστω.
  11. Γεια σας.Ηθελα να ρωτησω κατι... Στο S4 mini μου,γυρω γυρω απο την οθονη,το τμημα που ειναι 2-3χιλιοστα παχος,εχει γδαρθει πολυ και σε πολλα σημεια.Οχι το τζαμι το οποιο ειναι πολυ καλα. Δηλαδη αν το γυρισω πλαγια βλεπω καθαρα 3 τμημτα.Το πισω καπακι,ενα μεσαιο τμημα περιπου 7-8 χιλιοστα κι αυτο που λεω εγω περιπου 1-2 χιλιοστα. Υπαρχει ξεχωριστο κομματι που μπορω να το αντικατασησω μονο αυτο? Βλεπω στο eBay ανταλλακτικα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι.Καποια set κανουν 10-15 ευρωκαι καποια αλλα 70-100 ευρω! Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω.
  12. Γεια σας και χρονια πολλα.παιζω αυτο το παιχνίδι λίγο καιρό sniper 3d assassin.oταν τελειώνει η ζωή πρέπει να περιμένεις λίγα λεπτά για να συνεχίσεις. Αυτό το έλυνα με το να αλλάζω την ώρα. Απο χτες όμως δεν το δέχεται αυτό!!!! Αλλάζω ώρα ή ημερομηνία αλλά τίποτα. Η ζωή δεν ανανεώνεται. .. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
  13. Γεια σας.Αγορασα ενα galaxy mini 3 απο ενα σκρουτζομαγαζο και οταν ανοιγει μου παρουσιαζει το λογοτυπο αυτο : O2. μαλλον δεν ειναι unlocked? μεσα στο menu δεν εχει καποιο προβλημα αλλα γινεται να το ξεφορτωθω καπως? Ευχαριστω.
  14. Eυχαριστω ,αλλα αυτα ειναι αδυνατον για μενα να τα κανω...
  15. το κινητο το αγορασα πριν 15 μερες.Ειναι πρωτη επαφη με smartphones.Ομως εχω απογοητευτει... ΥΓ:O γιος μου με iphone 5 μου λεει οτι το δικο του δεν κολλαει ποτε, ενω το xperia neo v που ειχε, κολλαγε συνεχεια. Αρα το εχουν ολα τα xperia το προβλημα ?
  16. Γεια σας.Εχω ενα κινητο xperia Ray αγορασμενο απο ebaY με λογισμικο android 4.0.4 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι κολλαει συνεχεια,κρασσαρει και δεν ξερω τι να κανω.Υπαρχει αλλος με το ιδιο προβλημα?Κατι να προτεινει καποιος? Ευχαριστω.
  17. Εχω τα 7.Δεν ξερω πως να χωρισω τις εικονες (αλλη το λαπτοπ αλλη η τι βι).Και επισης πιξελιασμα μεγαλο στις ταινιες HD που εχω κατεβασει και με καλωδιο τις παιζει καμπανα....
  18. γεια σας και χρονια πολλα.Θελω να ρωτησω δυο πραγματακια ομως δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος εδω....αν οχι με συγχωρειτε.. 1.Εχω ενα λαπτοπ με τεχνολογια widi, δηλαδη συνδεω μια συσκευη ειδικη στην TV μου και ασυρματα μεταφερεται αυτο που βλεπω στον υπολογιστη,στην TV.Το θεμα μου ειναι πως θελω να βλεπω αλλο στην TV και αλλο στον υπολογιστη.μαλλον μεσω των οθονων γινεται αλλα δεν ξερω πως. μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?Αν μπερδεψα με το widi ξεχαστε το.Ας πουμε οτι με καλωδιο συνδεθηκαν η TV και το laptop. 2.Αυτο που βλεπω στην TV,πχ μια ταινια,κανει pixel,ενω στο λαπτοπ όχι...Η αναλυση του λαπτοπ μου ειναι 1366Χ768. η TV μου ειναι HD ready, ομως μου ειπανε οτι εχει ολα τα στοιχεια της full HD.Να εχει αυτο σημασια? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...