Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εχει, αν δεν κανω λαθος το πηρε 2-3 φορες το ματι μου.

Αν θες το επιβεβαιωνω αλλη μια οταν φυγω απο το μαγαζι.

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατα 99% εχει data sense το ιταλικο, το εχει φιλος μου αλλα ας το επιβεβαιωσει και ο @skrillex!

Το Ιταλικό έχω πάρει και εγώ από αυτά τα μαγαζιά και το έχει. Αν και μου έχετε κινήσει τη περιέργεια του τι είναι αυτό

και για τι μου φάνηκε πως είναι φιξ στο λειτουργικό?

Σκεφτομαι να αγορασω το 620 (εχω το 520 τωρα), αλλα με προβληματιζει που ακομα δεν ειναι διαθεσιμη η ενημερωση για κανενα κινητο 620, σε καμια χωρα της ευρωπης! Ολα τα υπολοιπα εχουν αναβαθμιστει απο μερες! Τι γινεται εδω;

Σκεφτομαι να αγορασω το 620 (εχω το 520 τωρα), αλλα με προβληματιζει που ακομα δεν ειναι διαθεσιμη η ενημερωση για κανενα κινητο 620, σε καμια χωρα της ευρωπης! Ολα τα υπολοιπα εχουν αναβαθμιστει απο μερες! Τι γινεται εδω;

η αναβάθμιση θα έρθει , don't worry

όμως δεν θα έλεγα ότι αξίζει να περάσεις από το 520 στο 620 . Δεν κερδίζεις και πολλά , μόνο την clearblack οθόνη (που είναι και μικρότερη) και το flash . Αν δεν θες να περιμένεις για τον διάδοχο του 520 το 525 (το οποίο θα είναι στην τιμή που είχε το 520 όταν πρωτοκυκλοφόρισε) τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς 820/920/925

Επιπλέον μπροστινή κάμερα, here drive +, nfc (αν και δεν είναι κάτι το σπουδαίο) και τέλος η οθόνη εκτός από το πλεονέκτημα της καλύτερης ποιότητας χρωμάτων κλπ έχει την λειτουργία glance screen.

Βεβαίως συμφωνώ ότι δεν αξίζει αυτή η μετάβαση.

η αναβάθμιση θα έρθει , don't worry

όμως δεν θα έλεγα ότι αξίζει να περάσεις από το 520 στο 620 . Δεν κερδίζεις και πολλά , μόνο την clearblack οθόνη (που είναι και μικρότερη) και το flash . Αν δεν θες να περιμένεις για τον διάδοχο του 520 το 525 (το οποίο θα είναι στην τιμή που είχε το 520 όταν πρωτοκυκλοφόρισε) τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς 820/920/925

Δεν πολυχρησιμοποιω την φωτογραφικη, οποτε το flash δεν με εννοχλει και να μην υπαρχει.. Πιο πολυ για την μπροστινη καμερα το θελω, και μετα για την λιγο καλυτερη οθονη..

Το 525 για ποτε το περιμενουμε στο περιπου; Αν δεν κανω λαθος δεν εχει μπροστα καμερα ομως..

Δεν πολυχρησιμοποιω την φωτογραφικη, οποτε το flash δεν με εννοχλει και να μην υπαρχει.. Πιο πολυ για την μπροστινη καμερα το θελω, και μετα για την λιγο καλυτερη οθονη..

Το 525 για ποτε το περιμενουμε στο περιπου; Αν δεν κανω λαθος δεν εχει μπροστα καμερα ομως..

δεν έχω ιδέα πότε θα έρθει και δεν έχει και μπροστινή κάμερα :p . Πάντως η μπροστινή κάμερα του 620 είναι εντελώς βασική VGA . Το 720 έχει πολύ καλή front facing κάμερα

δεν έχω ιδέα πότε θα έρθει και δεν έχει και μπροστινή κάμερα :p . Πάντως η μπροστινή κάμερα του 620 είναι εντελώς βασική VGA . Το 720 έχει πολύ καλή front facing κάμερα

δηλαδη μου λετε πως ή δινω παραπανω για καποιο αλλο, ή παιρνω το 620 και δεν μενω ικανοποιημενος απο την καμερα του..

δηλαδη μου λετε πως ή δινω παραπανω για καποιο αλλο, ή παιρνω το 620 και δεν μενω ικανοποιημενος απο την καμερα του..

Για skype που φανταζομαι θες την μπροστα καμερα μια χαρα ειναι. Το γιατι δεν εχουμε παρει ακομα το update δεν μπορω να το καταλαβω, αλλα θα το παρει σιγουρα το 620.

Για skype που φανταζομαι θες την μπροστα καμερα μια χαρα ειναι. Το γιατι δεν εχουμε παρει ακομα το update δεν μπορω να το καταλαβω, αλλα θα το παρει σιγουρα το 620.

Οκ σας ευχαριστω :)

Η αλήθεια είναι και μένα με προβληματιζει το ότι δε πήρε ακόμα την gdr3.

Δε νομίζω να κάνει καμια στραβή η νοκια.

Η αλήθεια είναι και μένα με προβληματιζει το ότι δε πήρε ακόμα την gdr3.

Δε νομίζω να κάνει καμια στραβή η νοκια.

Θα την παρει φιλε, 100%. Στην σελιδα της νοκια οι Δανοι την πηραν οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Θα την παρει φιλε, 100%. Στην σελιδα της νοκια οι Δανοι την πηραν οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Οκ. Για τον αδερφο μου θα παει η συσκευη αλλα πριν λεω να τη ξεζουμισω...χε χε...

Καλησπέρα, απο που μπορεί κανείς να βρει γνήσια καπάκια σε cyan και σε lime χρώμα? Nokia Store? Τα έχουν ακριβά;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ναι μπορείς να ρωτήσεις και σε nokia store, αλλά δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Ρίξε μια ματιά στον σκρουτζ:

http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+lumia+620

Και μέσω ebay που είχα δει πριν καιρό γύρω στα 20 ευρώ ήταν οι τιμές. Τώρα αν έχουν πέσει δεν ξέρω.

Ναι μπορείς να ρωτήσεις και σε nokia store, αλλά δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Ρίξε μια ματιά στον σκρουτζ:

http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+lumia+620

Και μέσω ebay που είχα δει πριν καιρό γύρω στα 20 ευρώ ήταν οι τιμές. Τώρα αν έχουν πέσει δεν ξέρω.

εγώ πήρα την κίτρινη από ebay 9 ευρώ

Ειχα ρωτησει πριν καιρο σε Nokia store και ειχαν 15 ευρω τα καπακια για το 620.

Γιωργο οταν εχουν EU ειναι ευρωπαικης προελευσης. Μην σε απασχολει αυτο, ελληνικα και εγγυηση ολα εχουν αρκει να ειναι ευρωπαικα.

Γιωργο οταν εχουν EU ειναι ευρωπαικης προελευσης. Μην σε απασχολει αυτο, ελληνικα και εγγυηση ολα εχουν αρκει να ειναι ευρωπαικα.

Με μπερδευεις :p

Για να ειναι ευρωπαικα πρεπει να εχουν το "EU". Αρα δεν πρεπει να με απασχολει;

Απλά ορισμένοι το γράφουν και ορισμένοι όχι. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να ρωτήσεις ευθέως το κατάστημα που σ ενδιαφέρει από πια χώρα προέρχεται.

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο :)

Έχω το nokia lumia 620, μόλις το αγόρασα και θέλω να του ρυθμίσω το email.

Έχω ήδη το εταιρικό email της Forthnet στο Outlook 2010 στον Η/Υ μου και θέλω να κάνω συγχρονισμό στις επαφές, στα μηνύματα κτλπ.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο smartphone? Είναι Windows phone.

Έχει κανένας ρυθίσεις σε active sync τα μηνύματα του εταιρικού email στο κινητό του? Πήρα τηλέφωνο την Forthnet αλλά όπως καταλαβαίνετε από το τηλέφωνο είναι λίγο δύσκολο συννενοηθείς. Please τα φώτα σας.

Έχει 3 πεδία.

Όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τομέα.

Δοκίμασα με όνομα χρήστη και κωδικό αλλά τίποτα.

Κάπου είχα γράψει στις ρυθμίσεις και το διακομιστή εισερχόμενων και εξερχόμενων που είναι στην περίπτωση του Η/Υ το mail.forthnet.gr αλλά ούτε με αυτήν τη ρύθμιση λειτουργεί.

Τηλεφώνησα στην Forthnet και μου είπε μία υπάλληλος να γράψω σαν διακομιστή smtp-off

αλλά τώρα στις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζεται πουθενά ο διακομιστής για να μπορέσω να το διορθώσω. Τι να πω, εξαφανίστηκε εντελώς το πεδίο.

Πήρα τηλ. στην wind (έχω κάρτα wind) αλλά μου είπανε ότι δεν παίζει να βοηθήσουνε επειδή αυτά είναι θέματα με ρυθμίσεις Η/Υ και τεχνικά πράγματα και ότι ίσως θα ήτανε καλύτερα να ψάξω να βρω μόνος μου άκρη από Internet.

Μάλλον πρέπει να ζητάω πολλά φαίνεται, αφού κανένας άλλος από εδώ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Από ότι φαίνεται πρέπει να συμβιβαστώ και να περάσω χειροκίνητα όλες τις επαφές τηλεφώνων από το Outlook και να ξεχάσω μία για πάντα τον συγχρονισμό των δεδομένων μου με τον Η/Υ μου.

btw ξέρετε αν χρειάζονται τα Windows smartphones antivirus, όπως και με τους Η/Υ?

Ορίστε βρήκα ένα http://gr.norton.com/norton-mobile-security/ Αξίζει? Είναι για Windows smartphones ή μόνο για android?

EDIT Βρήκα το πεδίο διακομιστή, ήτανε εισερχόμενα/ρυθμίσεις/ρυθμίσεις συγχρονισμού. Τελικά τι να γράψω?

EDIT βρήκα κάτι ρυθμίσεις μετά από πολύ προσπάθεια και ψάξιμο στο Web

smtp-auth.forthnet.gr

use custom port: 465 - (εδώ εμένα μου γράφει τη λέξη τομέας αντί για port)

use secure sockets layer (check)

authentication: password

user name: xxx.yyy.forthnet.gr (το username σου)

password: *******

Είναι δυνατόν να μην έχει η Forthnet στο site της ρυθμίσεις για τα Windows smartphones? Πού ζούμε?

Edited by Dante
Συνεχόμενα μηνύματα

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Δικη μου παραλειψη, συνηθως οταν δεν εχουν το eu ειναι ελληνικα! Αλλα οπως ειπε και ο @left_ace ρωτα και το καταστημα απο που ειναι το κινητο πριν το παρεις.