Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια τι λερα ειναι αυτες οι αναβαθμισεις? 100 ωρες κανουνε ουτε windows σε 10 pc να περναγα....εν τω μεταξυ επειδη ειχα τα developers preview αναγκαστηκα να κανω roll back στα wp8 και η επαναφορα που κανω δεν τελειωνει ποτε....Αισχρη η microsoft τραγικη! Δεν το χω ξαναδει αυτο...θελει 5-6 ωρες να φτιαξεις ενα κινητο το 2014! Αν ειναι ποτε δυνατον! Edited by alex380

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον έχεις λίγες εφαρμογές. Και στο δικό μου σε κάθε update περιμένω μία με μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να ολοκληρώσει.

Επίσης και η εγκατάσταση από το store για εφαρμογές είναι σχετικά αργή.

50 λεπτά εγώ με άδειο κινητό. Πολύ λίγο την είδα, αλλά φαίνεται ότι τα άξιζε και με το παραπάνω.
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Πάω στο store και στο Οι εφαρμογές μου και δε μου δείχνει ποιες έχω αγοράσει κλπ. Το μόνο που λέει ειναι πως στο Store με περιμένουν χιλιάδες εφαρμογές!

Πάω στο store και στο Οι εφαρμογές μου και δε μου δείχνει ποιες έχω αγοράσει κλπ. Το μόνο που λέει ειναι πως στο Store με περιμένουν χιλιάδες εφαρμογές!

Χρησιμοποιείς το ίδιο account με εκείνο που αγόρασες τις εφαρμογές ή έκανες άλλο;

Χρησιμοποιείς το ίδιο account με εκείνο που αγόρασες τις εφαρμογές ή έκανες άλλο;

Ναι. Βέβαια τώρα μόλις που το τσέκαρα δούλεψε. (ότι κάτσει...)

quick tip..

βλέπω οτι απο specs το 620 είναι μια χαρά και επειδη είναι το μόνο με 3.8 οθόνη (που θέλει η συζηγός) σκεφτομαί να το χτυπήσω..

βεβαία εγω θέλω να τις πάρω το 630 αλλα το 20 έχει φροντ κάμερα και φλασ !!!

please advise

thanks

Edit...

τελικα προτίμησε το 630 ...

Edited by lepes

• 2 weeks later...

Ενώ το θέμα με την μπαταρία λύθηκε με δυο επαναφορές, η οθόνη συνεχίζει να "κολλάει" να μην ανταποκρίνεται ενίοτε στην αφή.

Όταν έχω κλήση ΔΕΝ ανεβαίνει με τη καμία, το κλείνω μια φορά και το ξανά-ανοίγω από το μεσαίο κουμπί. Άλλοτε πιάνει άλλοτε όχι. Τελευταία έβγαζα την μπαταρία. Σήμερα διαπίστωσα (2 φορές) πως μπορώ να το "ξεκολλήσω" αν πατήσω τα κάτω "φυσικά" κουμπιά πολλές φορές. Αρχίζει να δουλεύει όταν καταλάβω την δόνηση από τα πατήματα των κουμπιών η οποία επίσης ΔΕΝ παίζει απ' την αρχή.

Μάλλον έχεις λίγες εφαρμογές. Και στο δικό μου σε κάθε update περιμένω μία με μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να ολοκληρώσει.

Επίσης και η εγκατάσταση από το store για εφαρμογές είναι σχετικά αργή.

Όταν κάτι κατεβαίνει από το ίντερνετ λογικό είναι ανάλογα και να αργεί. Αν έχεις 100 εφαρμογές λογικό είναι.. Τώρα αν το έκανες σε περίοδο που έχουν φόρτο οι servers πάλι λογικό είναι.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Λοιπόν με τα πολλά και για το μπας και στρώσει, το έκανα φουλ restore με το Nokia Recovery Tool.

Παρατήρησα τα εξής.

Ενώ είχα βάλει αρχικά τα 8.1 μέσω ΟΤΑ αφού δεν είχε δοθεί ολόκληρο το πακέτο για το NRT, σε επαναφορά τηλ/νου

που είχα κάνει από προβλήματα εφαρμογών, μετά το update είδα ότι η αρχική οθόνη ήταν "ελλιπής".

Δεν είχα τίποτα από Nokia maps, Here Drive+ κ.α.

Με το φουλ restore και μαζί με το ότι θυμήθηκα το να βγάλω και τη SIM απ' το τηλ/νο, είχα πάλι όλες τις εφαρμογές

ενώ μετά το σετάρισμα και αφού είχα δηλώσει Ελλάδα στο αρχικό setup, είχα μέχρι και το Nokia MixRadio στη κεντρική οθόνη.

Δεν το έχω τρέξει για να δω αν όντως "παίζει" αφού είναι υπηρεσία υπό κατάργηση από την Microsoft.

Θα περιμένω να δω αν εμφανίζει ακόμα τα ανωτέρω συμπτώματα με το "κόλλημα" της αφής ή όχι.

Λοιπόν με τα πολλά και για το μπας και στρώσει, το έκανα φουλ restore με το Nokia Recovery Tool.

Παρατήρησα τα εξής.

Ενώ είχα βάλει αρχικά τα 8.1 μέσω ΟΤΑ αφού δεν είχε δοθεί ολόκληρο το πακέτο για το NRT, σε επαναφορά τηλ/νου

που είχα κάνει από προβλήματα εφαρμογών, μετά το update είδα ότι η αρχική οθόνη ήταν "ελλιπής".

Δεν είχα τίποτα από Nokia maps, Here Drive+ κ.α.

Με το φουλ restore και μαζί με το ότι θυμήθηκα το να βγάλω και τη SIM απ' το τηλ/νο, είχα πάλι όλες τις εφαρμογές

ενώ μετά το σετάρισμα και αφού είχα δηλώσει Ελλάδα στο αρχικό setup, είχα μέχρι και το Nokia MixRadio στη κεντρική οθόνη.

Δεν το έχω τρέξει για να δω αν όντως "παίζει" αφού είναι υπηρεσία υπό κατάργηση από την Microsoft.

Θα περιμένω να δω αν εμφανίζει ακόμα τα ανωτέρω συμπτώματα με το "κόλλημα" της αφής ή όχι.

Αν έχεις κάρτα μνήμης κάνε ένα format και την κάρτα.

Αν έχεις κάρτα μνήμης κάνε ένα format και την κάρτα.

@navi55Το φοβήθηκα και αυτό και για την ώρα δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα.

Θα την περάσω ένα scandisk ακόμα.

Είχα την εφαρμογή Quiet Hours για να έχω ησυχία το βράδυ από ειδ/σεις εφαρμογών.

Δυστυχώς υπάρχει τώρα μέσω της Cortana (που δεν την έχω λόγω Ελλάδας) και η εφαρμογή επίσης όπως αναφέρει ο κατασκευαστής ΔΕΝ είναι συμβατή με τα 8.1. Υπάρχει κάποια το ίδιο εύχρηστη και καλή?

σορυ για την χαζη ερωτηση αναβαθμιση σε 8.1 υπαρχει επισημη η οχι; αλλιως πως μπορω να αναβαθμισω; ευχαριστω

Υπάρχει φυσικά επίσημη για το 620 όπως και όλες τις συσκευές με wp8. Μπορείς να ελέγχεις μέσω της ενημέρωσης τηλεφώνου για να την εγκαταστήσεις.

Καλημερα παιδια, αρχικα θα ηθελα να πω πως οντας νεο μελος στο forum χαιρομαι που βρηκα ελληνες πατριωτες να συζητανε για το lumia 620 γιατι ειχα βαρεθει να περιμενω απαντηση απο τον καθε πικραμενο, ανα τοn πλανητη, που ποσταρει στο wpcentral.:lol:

Το θεμα μου εχει ως εξης:

Τους τελευταιους 2 μηνες χρησιμοποιω WP8.1 Developer Preview + Update 1 στο Lumia 620 και μολις χθες το πρωι ειδα πως (επιτελους) το official cyan update ειναι διαθεσιμο για CV στην Ελλαδα. Σαν καλο παιδι λοιπον ειπα να κανω downgrade σε WP8.0 με την βοηθεια του Nokia Software Recovery Tool και πραγματι ολα πηγαν ρολοι και αυτη τη στιγμη τρεχω το παλιο καλο λειτουργικο. Στην προσπαθεια μου ομως να αναβαθμισω την συσκευη σε Cyan (OVA) η συσκευη εξακολουθει να μην βρισκει την αναβαθμιση. Πριν λιγο και επειτα απο αρκετες ωρες ψαξιματος στο διαδικτιο επεσα εδω:

http://www.appsonwp.com/here-how-discover-region-your-cv-lumia-cyan

Καταλαβα λοιπον το εξης: ηαναβαθμιση που νομιζα πως θα μου ρθει απο την Ελλαδα τελικα θα μου ρθει απο την Γερμανια μιας και ανακαλυψα οτι το lumia φορα αυτο το πακετακι: RM-846_eu_euro2_357 (000-DE) και λογικο μιας και καθε φορα που κανω hard reset η προεπιλεγμενη γλωσσα εκκινησης ειναι η γερμανικη. Ετσι λοιπον τσεκαρα το official site της Nokia κια ειδα οτι το CV ειναι ακομα υπο εξεταση.

Αν κανω καπου λαθος παρακαλω πειτε μου γιατι μεχρι πριν μια ωρα ημουν ετοιμος να ξανα βαλω DP.....

Ευχαριστω!:D

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δεν κάνεις κάτι λάθος. Σε μερικές μέρες θα γίνει διαθέσιμη και για τα γερμανικά 620. Οπότε ή μπορείς να περιμένεις και να αναβαθμίσεις τη συσκευή σου μόλις διατεθεί η αναβάθμιση ή μπορείς να ξαναπεράσεις την dp και να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία μόλις γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για να επανέλθεις από την dp σε κανονική έκδοση λειτουργικού και να αναβαθμιστείς.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

quick tip..

βλέπω οτι απο specs το 620 είναι μια χαρά και επειδη είναι το μόνο με 3.8 οθόνη (που θέλει η συζηγός) σκεφτομαί να το χτυπήσω..

βεβαία εγω θέλω να τις πάρω το 630 αλλα το 20 έχει φροντ κάμερα και φλασ !!!

please advise

thanks

Edit...

τελικα προτίμησε το 630 ...

Φιλε μου εγω που εχω και τις δυο συσκευες θα σου ελεγα το 620 τωρα με την αναβαθμιση σε 8.1 αλλα μαλλον δε σε προλαβα. Οι διαφορες ειναι στο μεγεθος της οθονης, το ραδιοφωνο και πως το 630 εχει πιο γρηγορη αποκριση αλλα δε σε πειραζει πολυ αυτο. Εγω απογοητευτικα με το 630 λογω ποιοτητας κατασκευης σε μενα δε βγηκε στιβαρο. Αν το 620 ειχε ραδιο και τετοια οθονη θα ηταν το πιο πληρες και ισως καλυτερο κινητο για την τιμη του.

Ηρθε για γερμανικα η 8.1.την περναω τωρα...μολις περαστει θα κανω επαναφορα εργοστασιακων

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...