Jump to content

er155

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by er155

  1. Φοβερό δώρο, καλή επιτυχία στον υπερτυχερό του διαγωνισμού!
  2. Καλή τύχη και καλό Δεκαπενταύγουστο.
  3. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, παραθέτω ένα δείγμα παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D802-32GB-4G-LTE-FULL-HD-GSM-Factory-Unlocked-Android-Smartphone-White-/141777230091?hash=item210294d90b:g:pqMAAOSwQPlV-nDh Δεν φαίνεται να γράφει κάτι για ανακατασκευασμένο, αυτά που είναι αναφέρεται, αλλά και ακόμη και να είναι, πιστεύω θα είναι καλλίτερο από ένα δευτεροκλασάτο κινέζικο που κοιτούσα πρωτύτερα τύπου doogee, elephone, ulefone κ.τ.ο.. Τί λέτε θα είναι καλή επιλογή. Off topic από μή επώνυμο κινέζο meizu, huawei, xiaomi, zte, lenovo σε αυτά τα χρήματα πιό θα προτιμούσατε; Aν έχει κάποιος το Sony xperia E1dual ας διαβάσει και το παρακάτω και ας απαντήσει στο κατάλληλο νήμα, ευχαριστώ, τέλος το off topic και ζητάω συγνώμη από τους moderators για την παραβίαση των κανόνων δεν θα επαναληφθεί Καλημέρα στην κοινότητα του φόρουμ. Έχω την συγκεκριμένη συσκευή σαν λύση ανάγκης για την γυναίκα μου μέχρι να επισκευάσω/αλλάξω μόνος μου την σπασμένη οθόνη/digitizer από το LG Optimus E975 της. Εν τέλει μέσω c. c. κατάφερα και παρήγγειλα την οθόνη και επισκεύσα το κινητό, οπότε μου έμεινε το Sony E1 dual. Εγώ σαν χρήστης smartphones δεν ασχολήθηκα ποτέ με λειτουργικό android, αλλά το πρώτο μου smartphone ήταν ένα Nokia Lumia 620 και τώρα ένα Nokia Lumia 1320, στο οποίο και εγκατέστησα Windows 10 μέσω του insider. Αποφάσισα να κάνω το Sony πειραματόζωο και να μάθω android, κατάφερα από οδηγίες που άντλησα από εδώ και το xda να το ρουτάρω και να του φλασάρω την τελευταία ρομ που έχει βγάλει η Sony για αυτό: D2105_20.1.B.2.29_RU.ftf . Στη συνέχεια με το Kingo root απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές της Sony και κάποιες άλλες π.χ. περίπτερο, ταινίες Google. Η απορία μου είναι ότι θέλω για πειραματισμό να σβήσω όλα τα αρχεία/προγράμματα του συστήματος κρατώντας μόνο ας πούμε αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της συσκευής -σε ορολογία pc μονο τους drivers του hardware- ένα πράγμα σαν να έχω βάλει cyanogenmod rom εντελώς γυμνή χωρίς τίποτε μέσα. Επίσης ποιά προγράμματα είναι must have σε rooted συσκευή που θα βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και θα βελτιστοποιούν την ταπεινή αυτή συσκευούλα με μόλις 512mb ram. Μακάρι να βγει κάποια στιγμή cyanogenmod rom όπως για το προηγούμενο μοντέλο Sony E/E dual. Ευχαριστώ και πάλι την διαθέσιμη κοινότητα του φόρουμ που βοηθάει και εμάς τους αρχάριους και ειδικά τον geoss!
  4. Καλησπέρα στο φόρουμ, σκέφτομαι την αγορά από eBay του LG G2 32gb καινούριο στοιχίζει από περίπου 120€ έως 160€. Για την συναλλαγή δεν έχω πρόβλημα διότι χρησιμοποιώ κάρτα Revolut. Οι διαθέσιμες εκδόσεις unlocked είναι: VS980, LS980, D800, D801 και D802, σε ποιά να καταλήξω, έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους; Θα προτιμούσα π.χ. μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Ευχαριστώ για τυχούσες απαντήσεις από power users, επίσης δεν θα μείνει μαμά, θα είναι το πειραματόζωό μου να μάθω android, γιατί έχω εμπειρία μόνο από WP8, 8.1 και εδώ και λίγους μήνες με windows insider windows10 universal.
  5. Καλημέρα στην κοινότητα του φόρουμ. Έχω την συγκεκριμένη συσκευή σαν λύση ανάγκης για την γυναίκα μου μέχρι να επισκευάσω/αλλάξω μόνος μου την σπασμένη οθόνη/digitizer από το LG Optimus E975 της. Εν τέλει μέσω c. c. κατάφερα και παρήγγειλα την οθόνη και επισκεύσα το κινητό, οπότε μου έμεινε το Sony E1 dual. Εγώ σαν χρήστης smartphones δεν ασχολήθηκα ποτέ με λειτουργικό android, αλλά το πρώτο μου smartphone ήταν ένα Nokia Lumia 620 και τώρα ένα Nokia Lumia 1320, στο οποίο και εγκατέστησα Windows 10 μέσω του insider. Αποφάσισα να κάνω το Sony πειραματόζωο και να μάθω android, κατάφερα από οδηγίες που άντλησα από εδώ και το xda να το ρουτάρω και να του φλασάρω την τελευταία ρομ που έχει βγάλει η Sony για αυτό: D2105_20.1.B.2.29_RU.ftf . Στη συνέχεια με το Kingo root απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές της Sony και κάποιες άλλες π.χ. περίπτερο, ταινίες Google. Η απορία μου είναι ότι θέλω για πειραματισμό να σβήσω όλα τα αρχεία/προγράμματα του συστήματος κρατώντας μόνο ας πούμε αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της συσκευής -σε ορολογία pc μονο τους drivers του hardware- ένα πράγμα σαν να έχω βάλει cyanogenmod rom εντελώς γυμνή χωρίς τίποτε μέσα. Επίσης ποιά προγράμματα είναι must have σε rooted συσκευή που θα βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και θα βελτιστοποιούν την ταπεινή αυτή συσκευούλα με μόλις 512mb ram. Μακάρι να βγει κάποια στιγμή cyanogenmod rom όπως για το προηγούμενο μοντέλο Sony E/E dual.
  6. Την είχα αγοράσει με μεγάλη ανακούφιση, όταν πριν από περίπου 3 χρόνια αγόρασα το πρώτο μου smartphone, ένα lumia620 και έψαχνα απεγνωσμένα να βρω έναν player στα WP8 που να υποστηρίζει υπότιτλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό της εφαρμογής.
  7. Σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή τύχη!
×
×
  • Create New...