Giov87 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 σβησε την εφαρμογη messenger και κρατα μονο του facebook. εχει επιλογη για συνομιλια και να δεις ποιος ειναι μεσα Ακόμα καλύτερα δοκίμασε το friendcaster.. Πολύ καλύτερο για μένα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 αν κατεβασεις την εφαρμογη στο pc και μετα την βαλεις στο τηλ? Δοκίμασα δεν γινεται. οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη. μου κλεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ακόμα καλύτερα δοκίμασε το friendcaster.. Πολύ καλύτερο για μένα.. ;) Έχει 2 τέτοιες εφαρμογές,ποια λες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Έχει 2 τέτοιες εφαρμογές,ποια λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.senab.blueNotifyFree Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους εχτές έβαλα την 4.1.1 στο s3 μου και μετά από wipe data cache παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να κατέβασω την εφαρμογή skroutz.gr ενώ πριν με την 4.0.4 δούλευε μια χαρά.. ξέρουμε γιατί?:):) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους εχτές έβαλα την 4.1.1 στο s3 μου και μετά από wipe data cache παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να κατέβασω την εφαρμογή skroutz.gr ενώ πριν με την 4.0.4 δούλευε μια χαρά.. ξέρουμε γιατί?:):) Προφανώς επειδή δεν υποστηρίζει jelly bean... :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Προφανώς επειδή δεν υποστηρίζει jelly bean... :) Μια χαρα δουλευει στο δικο μου jb (galaxy nexus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μια χαρα δουλευει στο δικο μου jb (galaxy nexus) Το θέμα δεν έχει να κάνει με τη συσκευή, άλλα με την εφαρμογή. Στο Note μου τη δείχνει το market σαν μη συμβατή. Θα ψάξω το .apk απο αλλού να δω αν δουλεύει, άλλα αυτό που χρειάζεται, είναι ο δημιουργός της εφαρμογής να κάνει κάποιο update. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους εχτές έβαλα την 4.1.1 στο s3 μου και μετά από wipe data cache παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να κατέβασω την εφαρμογή skroutz.gr ενώ πριν με την 4.0.4 δούλευε μια χαρά.. ξέρουμε γιατί?:):) Εχεις πειραξει καθόλου τo dpi? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ρε παιδια εχω κατεβάσει το navigon με χάρτες με όλα στον υπολογιστή, το κάνω εγκατάσταση στο κινητό, και μου λέει κάτι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο σερβερ, και περίμενα πως και πως να μου έρθει το καλωδιο που πήρα σήμερα και έχω ξενερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Κάποια εφαρμογή για download μουσικής?κάτι καλό πού να βρίσκει κι ελληνικά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το ειχα ξαναρωτησει και παλιοτερα αλλα τωρα το ξαναχρειαστικα κακ το θυμηθηκα.. εχει κανεις ιδεα γιατι δεν μου κανει εγκατασταση το shazam? Στην αρχη οταν το εγκαθηστω κανει το setup και παντα μου λεει not intrret connection found. Εχω δοκιμασει με 10αδες ρομ σε galaxy note σε gb,ics.. υπσρχει περιπτωση να εχει blockαριστει για καποιο λογο το gmail μου απο τον developer? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδια η ωρα αλλαζει αυτοματα στο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 αν έχεις επιλέξει το automatic date & time και το automatic time zone λογικα θα αλλαξει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδια η ωρα αλλαζει αυτοματα στο android? Δεν την έχεις αυτόματα από τον πάροχό σου; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλησπεριζω. ειμαι νεος στο android και χρειαζομαι την βοηθεια σας..υπαρχει καποια εφαρμογη οπου θα μπορω να κανω sticky ενα πινακα (σαν excel) σε μια homescreen της συσκευης?.. θελω δλδ να γραψω το προγραμμα της σχολης μου σε ενα πινακα και να το βλεπω συνεχεια...με το note 2 μεχρι τωρα δεν τα καταφερα...ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 μπορείς να κατεβάσεις το A+ timetable: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.timosoft.aplustimetable&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImluZm8udGltb3NvZnQuYXBsdXN0aW1ldGFibGUiXQ.. ή το Stundenplan Deluxe: https://play.google.com/store/apps/details?id=tobi.tools.timetable&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwidG9iaS50b29scy50aW1ldGFibGUiXQ.. (δεν κανουν αυτο με το excel, αλλα βαζεις το προγραμμα σου και εχουν widgets ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπέρα. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα την μαμισια (XPERIA S) εφαρμογή για τα sms , και με αυτό όταν μου έστελναν μήνυμα έλεγε το όνομα του αποστολέα . Πράγμα πολύ βολικό όταν είσαι απασχολημένος . Γιατί μπορείς να καταλάβεις αν πρέπει να το δεις άμεσα ή μπορεί να περιμένει ! Τώρα είπα να χρησιμοποιήσω το HANDCENT SMS αλλά δυστυχώς δεν κάνει αυτό που προανέφερα . Ξέρει κάποιος αν υπαρχή τρόπος να γίνει αυτό στο HANDCENT SMS . Ευχαριστώ Εδώ κανείς;:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θα ζητησω κατι, που αν και θα πρεπε να ειναι παιχνιδακι, δυστυχως στο android καταντα κατορθωμα απιστευτης δυσκολιας, και επιστημονικη φαντασια. Θελω να κανω export, σε ενα διαδεδομενο φορμα, τις επαφες του τηλεφωνου. Ξεκαθαριζω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιω google sync, οποτε απλα το ξεχναμε. Θελω να εξαγω τις επαφες, σε pdf, xls, txt ή καποια αλλη γνωστη μορφη αρχειου (οχι .vcf και αλλα ηλιθια φορμά) Υπαρχει τροπος? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν ειναι οχι, να το ξερω. Οτι στο android, εν ετει 2012, δεν υπαρχει τροπος, με εφαρμογη, αυτονομα, διχως google sync, να εξαγω τις επαφες μου. Πειτε μου να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θα ζητησω κατι, που αν και θα πρεπε να ειναι παιχνιδακι, δυστυχως στο android καταντα κατορθωμα απιστευτης δυσκολιας, και επιστημονικη φαντασια. Θελω να κανω export, σε ενα διαδεδομενο φορμα, τις επαφες του τηλεφωνου. Ξεκαθαριζω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιω google sync, οποτε απλα το ξεχναμε. Θελω να εξαγω τις επαφες, σε pdf, xls, txt ή καποια αλλη γνωστη μορφη αρχειου (οχι .vcf και αλλα ηλιθια φορμά) Υπαρχει τροπος? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν ειναι οχι, να το ξερω. Οτι στο android, εν ετει 2012, δεν υπαρχει τροπος, με εφαρμογη, αυτονομα, διχως google sync, να εξαγω τις επαφες μου. Πειτε μου να ξερω. ContactsListToExcel γιατί είσαι τόσο θυμωμένος; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θα ζητησω κατι, που αν και θα πρεπε να ειναι παιχνιδακι, δυστυχως στο android καταντα κατορθωμα απιστευτης δυσκολιας, και επιστημονικη φαντασια. Θελω να κανω export, σε ενα διαδεδομενο φορμα, τις επαφες του τηλεφωνου. Ξεκαθαριζω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιω google sync, οποτε απλα το ξεχναμε. Θελω να εξαγω τις επαφες, σε pdf, xls, txt ή καποια αλλη γνωστη μορφη αρχειου (οχι .vcf και αλλα ηλιθια φορμά) Υπαρχει τροπος? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν ειναι οχι, να το ξερω. Οτι στο android, εν ετει 2012, δεν υπαρχει τροπος, με εφαρμογη, αυτονομα, διχως google sync, να εξαγω τις επαφες μου. Πειτε μου να ξερω. Το vcf ειναι διαδεδωμενο φορμα ειδικα για export επαφων, οποτε κακως τσαντιζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θα ζητησω κατι, που αν και θα πρεπε να ειναι παιχνιδακι, δυστυχως στο android καταντα κατορθωμα απιστευτης δυσκολιας, και επιστημονικη φαντασια. Θελω να κανω export, σε ενα διαδεδομενο φορμα, τις επαφες του τηλεφωνου. Ξεκαθαριζω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιω google sync, οποτε απλα το ξεχναμε. Θελω να εξαγω τις επαφες, σε pdf, xls, txt ή καποια αλλη γνωστη μορφη αρχειου (οχι .vcf και αλλα ηλιθια φορμά) Υπαρχει τροπος? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν ειναι οχι, να το ξερω. Οτι στο android, εν ετει 2012, δεν υπαρχει τροπος, με εφαρμογη, αυτονομα, διχως google sync, να εξαγω τις επαφες μου. Πειτε μου να ξερω. Μάλλον δεν έψαξες καθόλου, γιατί εγώ το βρήκα σε 5 δευτερόλεπτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mst.contect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μάλλον δεν έψαξες καθόλου, γιατί εγώ το βρήκα σε 5 δευτερόλεπτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mst.contect Ειχα ψαξει πριν κατι μηνες, και ειχα απογοητευτει. Ειχα ρωτησει κι εδω νομιζω, παλι τιποτε, τοτε. Το κατεβασα αυτο που προτεινεις, πολυ καλο! Thanks!!! Μου εφυγε ενας βραχνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ειχα ψαξει πριν κατι μηνες, και ειχα απογοητευτει. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έκανε τελευταίο update πριν 4 μήνες. Η εφαρμογή που προτείνει ο φίλος πιο πριν έκανε update πριν ένα χρόνο και βάλε. Πότε το έψαξες; Μάλλον δεν ψάχνεις καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δίκιο έχει πάντως, αυτά τα vcf είναι τελείως γτπ. Εγώ έψαχνα πρόγραμμα να τα διαβάζω και στο pc και τίποτα. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Επίσης έψαχνα εφαρμογή να μπορώ να εισάγω μαζικά call logs αλλά και πάλι τίποτα. Συχνά βρίσκεις εύκολα τελείως άκυρες εφαρμογές στο android (για κουνούπια κτλ) και δεν βρίσκεις για κάτι πιο βασικό. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts