kosmous Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Υπάρχει και διεύθυνση στο ίντερνετ όπου βάζεις τον αριθμό, αλλά δεν είναι εφαρμογή. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει. Δώσε λινκ παρακαλώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.researchengineering.phonenetdetect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δώσε λινκ παρακαλώ . Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310203&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.researchengineering.phonenetdetect Είναι αξιόπιστη εφαρμογή ή απλά βλέπει τα τέσσερα πρώτα ψηφία και βγάζει αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γνωρίζουμε αν υπάρχει εφαρμογή να μας λέει πληκτρολογώντας έναν αριθμό κινητού σε ποιόν πάροχο ανοίκει ? Δηλαδή αν είναι cosmote? ή Vodafone ? ή Wind? Thanks Η εφαρμογή της Cosmote έχει υπηρεσία αναγνώρισης παρόχου (σου λέει αν είναι δικός της). Και όλες οι εταιρείες έχουν αριθμό στον οποίο στέλνεις SMS και σου απαντάει. Για άλλες εφαρμογές ότι είπαν και οι προηγούμενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γνωρίζουμε αν υπάρχει εφαρμογή να μας λέει πληκτρολογώντας έναν αριθμό κινητού σε ποιόν πάροχο ανοίκει ? Δηλαδή αν είναι cosmote? ή Vodafone ? ή Wind? Thanks Υπάρχουν. :) Phone Carrier Detector Paroxos Kinitou Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 @OAL http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_phone_number_series_by_country Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 @OAL http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_phone_number_series_by_country Αυτό που παρέθεσες δεν βοηθάει καθόλου στις μέρες μας, γιατί πλέον υπάρχει η δυνατότητα φορητότητας και έτσι για παράδειγμα το 694 που παλιότερα είναι σήμα κατατεθέν της Vodafone (Panafon τότε), σήμερα μπορεί να είναι οποιουδήποτε παρόχου. Κι εγώ έχω εγκατεστημένο το Phone Carrier Detector. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Είναι αξιόπιστη εφαρμογή ή απλά βλέπει τα τέσσερα πρώτα ψηφία και βγάζει αποτέλεσμα; σου δείχνει που είναι και λειτουργεί σωστά. Είναι και ελληνική. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γνωρίζουμε αν υπάρχει εφαρμογή να μας λέει πληκτρολογώντας έναν αριθμό κινητού σε ποιόν πάροχο ανοίκει ? Δηλαδή αν είναι cosmote? ή Vodafone ? ή Wind? Thanks TC App: η εφαρμογή που αναγνωρίζει αυτόματα το δίκτυο των κινητών του τηλεφωνικού σας καταλόγου Τη δυνατότητα να γνωρίζεις εκ των προτέρων το δίκτυο των αριθμών που θέλεις να καλέσεις και κατ’ επέκταση να μειώσεις τα τηλεπικοινωνιακά σου έξοδα σου προσφέρει η νέα εφαρμογή της Cytech, TC App. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής (που είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play) κάθε φορά που θα επιλέγεις έναν αριθμό για να καλέσεις, η εφαρμογή θα αναγνωρίζει το δίκτυο στο οποίο ανήκει. Το όνομα του δικτύου εμφανίζεται σε ένα pop up παράθυρο στην οθόνη του κινητού και έτσι θα μπορείς να αποφασίσεις αν θες να πραγματοποιήσεις την κλήση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγνωρίζεις αν τα τηλέφωνα που καλείς ανήκουν στο δίκτυο που έχεις τον δωρεάν χρόνο στο πρόγραμμά σου και μέσα από αυτήν την διαδικασία να διατηρήσεις πιο χαμηλά τα έξοδα του κινητού σου. Επιπλέον η εφαρμογή σου προσφέρει τη δυνατότητα να εντάξεις κάποιους αριθμούς σε μια white list, ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά το ένα κλικ παραπάνω για την ανίχνευση του δικτύου. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Αυτό που λέει ότι θέλει φ/β η γκουγκλ λογαριασμό τι εννοεί? Δεν του κάνει του τηλεφώνου? Κλασικό Spyware φαίνεται. Για στατιστικούς λόγους, για τις εταιρείες κινητής εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδιά από το απόγευμα έχει κολλήσει το Viber και δεν συνδέεται Έκανα επανεκκίνηση το κινητό αλλά τίποτα Έκανα αναγκαστική διακοπή του προγράμματος και ξανά εκκίνηση αλλά τίποτα Το τελευταίο που έμενε να δοκιμάσω ήταν να το κάνω απεγκαταστση και ξανά εγκατάσταση αλλά τώρα βάζω τον αριθμό του κινητού για να μου στείλει τον κωδικό ενεργοποίησης και μου βγάζει σφάλμα Τι άλλο μπορώ να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μάλλον είναι γενικό, διάβασα παράπονα και στο fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Και εγώ μόλις τώρα είδα τα σχόλια στο play store και γίνεται χαμός από χθες, δεκάδες μηνύματα για το ίδιο πρόβλημα Ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν σύντομα κάποια αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Είναι κάτω οι servers τους παιδιά Κάποια στιγμή θα επανέλθουν πλήρως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πριν λίγο έβγαλαν ανακοίνωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Επιτέλους επανήλθε η λειτουργία του Το κακό είναι ότι με όλα αυτά που έκανα και σίγουρα δεν θα είμαι μόνο εγώ, χάθηκε το ιστορικό από τις συνομιλίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εεμμμ..πήγαινες γυρεύοντας :O ...ηθικό δίδαγμα: πριν προχωρήσουμε σε extreme λύσεις, κάνουμε υπομονή, διαβάζουμε και ψάχνουμε μπας και φταίει κάτι άλλο και προχωράμε βήμα βήμα!Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το viber team είχε ανακοινώσει από σχετικά νωρίς το πρόβλημα στα κοινων.δίκτυα και μάλιστα είχε σχεδόν δώσει και το πόσο γρήγορα θα επιδιορθωθεί! Τώρα πάλι, υπάρχουν και κάποιοι που πχ κάνουν φορμάτ τον υπολογιστή επειδή ξαφνικά δεν κάνει boot σε 7'' αλλά σε 8,2''...:) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά κάθε φορά που παταω μέσα απο το Tapatalk σε αυτό το θέμα links για play store ανοίγουν απο τον browser και όχι απο την εφαρμογή. Δεν θυμάμαι αν έχω πατήσει κάτι για προεπιλογή. Γίνεται να το δω / αλλάξω απο κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά κάθε φορά που παταω μέσα απο το Tapatalk σε αυτό το θέμα links για play store ανοίγουν απο τον browser και όχι απο την εφαρμογή. Δεν θυμάμαι αν έχω πατήσει κάτι για προεπιλογή. Γίνεται να το δω / αλλάξω απο κάπου; Έτσι είναι. Δεν υπάρχει browser sto tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά κάθε φορά που παταω μέσα απο το Tapatalk σε αυτό το θέμα links για play store ανοίγουν απο τον browser και όχι απο την εφαρμογή. Δεν θυμάμαι αν έχω πατήσει κάτι για προεπιλογή. Γίνεται να το δω / αλλάξω απο κάπου; Δυστυχώς έτσι λειτουργεί πλέον το tapatalk, διορθώνεται μόνο εάν έχεις root και με το ανάλογο xposed module (για να σου δώσει επιλογή εφαρμογής). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Deleted.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δυστυχώς έτσι λειτουργεί πλέον το tapatalk, διορθώνεται μόνο εάν έχεις root και με το ανάλογο xposed module (για να σου δώσει επιλογή εφαρμογής). φαντάζομαι λες το crappalinks σωστά ή υπάρχει κάτι άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις αναβάθμιση στο ταπαταλκ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δηλαδή πώς αλλιώς θα μπορούσε να φορτώσει ένα link; Ή εννοείτε επειδή είναι του store ότι θα έπρεπε να ανοίγει μέσα από εκεί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εμένα το Tapatalk δεν μου ανοίγει καθόλου τα λινκ από προχθές και έχω σκάσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts