Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω 3 λογαριασμους email σε διαφορετικες εταιριες . υπαρχει καποιο app που να μαζευει ολα σε ενα σημειο?

Στο κινητό σου θα πρέπει να έχει μια εφαρμογή που λέγεται email. Εκεί μπορείς να τους βάλεις όλους. Αλλιώς κυκλοφορούν πολλές στο play. Δες πχ aqua mail, maildroid που χρησιμοποιουν αρκετοί.

Εχω 3 λογαριασμους email σε διαφορετικες εταιριες . υπαρχει καποιο app που να μαζευει ολα σε ενα σημειο?

Δοκίμασε το δωρεάν K-9...

Δες και το k-@ mail. Έχει και δωρεάν έκδοση. Έχει το πιο όμορφο ui.

Έχετε να μου προτείνετε έναν τρόπο ώστε να διαβάζω μερικά site με μια εφαρμογή και να μην το κάνω μέσω browser; Προϋπόθεση να τρώει λιγότερα MB και να είναι πιο γρήγορο από το να μπω μέσω browser και αν γίνεται να κάνω browse τις δύσκολες στιγμές που δεν έχω 3G, σαν το tapatalk ένα πράγμα.

Δοκίμασα το currents, μου άρεσε σαν σκεπτικό, αλλά έτρωγε πολλά MB και πάλι αργούσε να φορτώσει η σελίδα.

Μου άρεσε ακόμη πιο πολύ το feedly και λέω να το κρατήσω, αν και δεν πληρεί όλα τα κριτήρια.

Έχετε καμιά καλύτερη πρόταση;

Υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να μπλοκάρεις τελείως τα μηνύματα;Έχω δοκιμάσει 2-3 αλλά όλες τα μπλοκάρουν και φαίνεται στον αποστολέα ότι έχει παραληφθεί το μήνυμα.Υπάρχει κάποια που να στέλνει κάποιος μήνυμα και να μην δείχνει ότι στάλθηκε το μήνυμα;

Έχετε να μου προτείνετε έναν τρόπο ώστε να διαβάζω μερικά site με μια εφαρμογή και να μην το κάνω μέσω browser; Προϋπόθεση να τρώει λιγότερα MB και να είναι πιο γρήγορο από το να μπω μέσω browser και αν γίνεται να κάνω browse τις δύσκολες στιγμές που δεν έχω 3G, σαν το tapatalk ένα πράγμα.

Δοκίμασα το currents, μου άρεσε σαν σκεπτικό, αλλά έτρωγε πολλά MB και πάλι αργούσε να φορτώσει η σελίδα.

Μου άρεσε ακόμη πιο πολύ το feedly και λέω να το κρατήσω, αν και δεν πληρεί όλα τα κριτήρια.

Έχετε καμιά καλύτερη πρόταση;

Pulse και flip board αν και για μένα το feedly είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα

Ευχαριστώ. Χωρίς 3G γίνεται δουλειά μ'αυτά;

ευχαριστω κ γω για το feedly...κανει καλη δουλεια

Στο facebook με δείχνει μόνιμα available (πράσινο) ενώ δεν είμαι. Έχω και το facebook app και το facebook messenger. Μήπως φταει το messenger? Γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνομαι available γιατί είναι πολύ κουραστικό

Στο facebook με δείχνει μόνιμα available (πράσινο) ενώ δεν είμαι. Έχω και το facebook app και το facebook messenger. Μήπως φταει το messenger? Γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνομαι available γιατί είναι πολύ κουραστικό

Το messanger φταιει

Το messanger φταιει

Δηλαδή αν σβήσεις το messenger θα πάψεις να φαίνεσαι και on line όλη την ώρα; γιατί αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα...

Δηλαδή αν σβήσεις το messenger θα πάψεις να φαίνεσαι και on line όλη την ώρα; γιατί αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα...

Οχι. Και εγω δεν εχω το messenger και πάλι νε δείχνει. Αν απο τις ρυθμίσεις του app κάνετε απενεργοποιησετε τη συνομιλία λογικά δεν θα σας δείχνει.

Θοδωρής

Για όποιον ενδιαφέρεται (επειδή το είδα πιο πριν), το Amazon App Store έχει δωρεάν το Tapatalk 2 σε αντίθεση με το Play store που το πουλάνε 2 ευρώ περίπου.

Για όποιον ενδιαφέρεται (επειδή το είδα πιο πριν), το Amazon App Store έχει δωρεάν το Tapatalk 2 σε αντίθεση με το Play store που το πουλάνε 2 ευρώ περίπου.

Είναι ίδια με την έκδοση του Play? Το πρώτο σχόλιο που είδα είναι κάποιος που γκρινιάζει για popups διαφημίσεων.

ψαχνω καποιον reader...:O

Ημουν κλασικα στο reader της Google, και οταν εκλεισε πηγα στο Feedly...

στο pc τα βολεψα, αλλα στο κινητο εχω θεμα,

το Feedly δεν παιρνει απο ρυθμισεις για να εισαγω τα blogs που διαβαζα

(η μαλλον δεν τα καταφερα εγω)

Τωρα το ερωτημα ειναι, καταρχην ο Feedly δουλευει σε κανενα?

Αν οχι, υπαρχει κατι αλλο?

ψαχνω καποιον reader...:O

Ημουν κλασικα στο reader της Google, και οταν εκλεισε πηγα στο Feedly...

στο pc τα βολεψα, αλλα στο κινητο εχω θεμα,

το Feedly δεν παιρνει απο ρυθμισεις για να εισαγω τα blogs που διαβαζα

(η μαλλον δεν τα καταφερα εγω)

Τωρα το ερωτημα ειναι, καταρχην ο Feedly δουλευει σε κανενα?

Αν οχι, υπαρχει κατι αλλο?

Φίλε τι πρόβλημα έχεις με το feedly? Εγώ έχω καμία 30αρια πηγές στο feedly και έχω φτιάξει και φακέλους ανάλογα με τη θεματολογία. Για πές τι πρόβλημα έχεις μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

να σαι καλα σαλ :D

δεν καταφερα να κανω εισαγωγη τα blogs μου που εχω απο το Feedly του pc... (που εχουν ερθει βεβαια απο Google Reader)

αν το δουλευεις, μπορεις να μου πεις πως να τα βαλω?

Ελπιζω οχι ενα ενα ε? :lol:

να σαι καλα σαλ :D

δεν καταφερα να κανω εισαγωγη τα blogs μου που εχω απο το Feedly του pc... (που εχουν ερθει βεβαια απο Google Reader)

αν το δουλευεις, μπορεις να μου πεις πως να τα βαλω?

Ελπιζω οχι ενα ενα ε? :lol:

Εγώ τα πέρασα ένα ένα γιατί δεν έχω πουθενά αλλού το feedly εκτός από το κινητό αλλά παρόλαυτα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Δεν έχεις κάνει login με ένα feedly account? Αν βάλεις πάλι το account σου δεν δείχνει αυτόματα όσες πηγές έχεις ήδη αποθηκευμένες;

Και εμένα τις τελευταίες μέρες με δείχνει online το facebook. Στο laptop και στην εφαρμογή του κινητού έχω απενεργοποιήσει τη συνομιλία. Για συνομιλία χρησιμοποιώ το messenger. Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι φταίει, αλλά είναι γενικό το πρόβλημα από ότι βλέπω.

oupsssssss οντως δεν ειχα κανει login.... :D

τωρα ομως εσκασε αλλο (μικρο) προβλημα.....

δεν διαβαζει φωνηεντα και το "ς"

το φτιαχνω καπως αυτο η το αφηνω ετσι και βγαζω ακρη απο τα συμφραζομενα?

Παιδια το 88sms δεν υπαρχει πλεον στο google play? Που μπορω να βλεπω για updates και τετοια? Ειναι εφαρμογαρα αλλα με χαλαει πολυ το οτι δεν εχει απλο notification δηλαδη να ερθει μηνυμα να κανει ηχο/δονηση και να αναβει η οθονη χωρις να ξεκλειδωνει και να εμφανιζει pop up! Καμια βοηθεια?

Παιδια το 88sms δεν υπαρχει πλεον στο google play? Που μπορω να βλεπω για updates και τετοια? Ειναι εφαρμογαρα αλλα με χαλαει πολυ το οτι δεν εχει απλο notification δηλαδη να ερθει μηνυμα να κανει ηχο/δονηση και να αναβει η οθονη χωρις να ξεκλειδωνει και να εμφανιζει pop up! Καμια βοηθεια?

Εδώ είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms

Αν θες να ανάβει η οθόνη έχει αυτήν την επιλογή αρκεί να ενεργοποιήσεις το pop up.

oupsssssss οντως δεν ειχα κανει login.... :D

τωρα ομως εσκασε αλλο (μικρο) προβλημα.....

δεν διαβαζει φωνηεντα και το "ς"

το φτιαχνω καπως αυτο η το αφηνω ετσι και βγαζω ακρη απο τα συμφραζομενα?

Που ακριβώς δεν τα διαβάζει αυτά; στα κείμενα; γιατί εμένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Για εξήγησε που το βλέπεις αυτό;

Στο settings - advanced settings στο font τι έχεις; εμένα είναι στο soho αν αυτό λέει κάτι

Edited by salmp7

Εδώ είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms

Αν θες να ανάβει η οθόνη έχει αυτήν την επιλογή αρκεί να ενεργοποιήσεις το pop up.

Αναβει η οθονη φιλε μου απλα δεν θελω να εμφανιζεται το popup! Σε ευχαριστω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II