tasgr86 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος..Την δικιά μου φυσικά που βλέπεις στην υπογραφή μου :) Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Την δικιά μου φυσικά που βλέπεις στην υπογραφή μου :) Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορεί να χρησιμοποιηθεί συγχρόνως με αλλα κινητα (real time); Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγχρόνως με αλλα κινητα (real time);Ναι, χρησιμοποιοντας έναν Gmail λογαριασμό. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Ψάχνοντας να βρω μία εφαρμογή για να δω την θερμοκρασία της μπαταρίας μου, έπεσα πάνω σε αυτή,που είναι η πιο ενδιαφέρουσα εφαρμογή, για την παρακολούθηση της μπαταρίας,από όσες έχω κατεβάσει μέχρι τώρα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.moneyΤην δικιά μου φυσικά που βλέπεις στην υπογραφή μου :) Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτες οι 2 με βολεψαν και μου φαινεται θα χρησιμοποιήσω την ελληνική!!! ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο gps πρόγραμμα για λεωφορεία και φορτηγά εκτός από το sygic truck. Θέλω κάποιο gps navigator app που να σου δίνει πολλές δυνατότητες για επαγγελματίες οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Για μετρηση ντεσιμπελ, ποιο προγραμμα θα προτεινατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παιδιά για youtube background play ποια εφαρμογή έχετε δοκιμασμένη κ είναι οκ από θέμα security? Βλέπω πολλές εφαρμογές στο γνωστό site. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παιδιά για youtube background play ποια εφαρμογή έχετε δοκιμασμένη κ είναι οκ από θέμα security? Βλέπω πολλές εφαρμογές στο γνωστό site.YouTube vanced Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παιδιά για youtube background play ποια εφαρμογή έχετε δοκιμασμένη κ είναι οκ από θέμα security? Βλέπω πολλές εφαρμογές στο γνωστό site. Εδώ είσαι https://vanced.azurewebsites.net Και για ρουτ και για no root. Στο no root θες και το microg apk. Έχει playback black theme ότι ανάλυση θες brightness volume control όπως στο mx player και πολλά ακόμα. Ότι καλύτερο υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Εδώ είσαι https://vanced.azurewebsites.net Και για ρουτ και για no root. Στο no root θες και το microg apk. Έχει playback black theme ότι ανάλυση θες brightness volume control όπως στο mx player και πολλά ακόμα. Ότι καλύτερο υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα δεν κάνεις login, δεν θες το microg. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ψάχνοντας να βρω μία εφαρμογή για να δω την θερμοκρασία της μπαταρίας μου, έπεσα πάνω σε αυτή,που είναι η πιο ενδιαφέρουσα εφαρμογή, για την παρακολούθηση της μπαταρίας,από όσες έχω κατεβάσει μέχρι τώρα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάποια αντίστοιχη που να "υπολογίζει" χωρητικότητα mAh αλλά να υποστηρίζει android < 5.0 ? Έχω 4.2.2 και προσπαθώ να κάνω calibration τη νέα μπαταρία με το battery calibration όπου μου αναγνωρίζει τη μπαταρία ως 1000mAh. Χρειάζομαι τουλάχιστον μια εφαρμογή ακόμη για ταυτοποίηση των δεδομένων με το εν λόγω app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Δυστυχώς όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Υπάρχει κάποια αντίστοιχη που να "υπολογίζει" χωρητικότητα mAh αλλά να υποστηρίζει android < 5.0 ? Έχω 4.2.2 και προσπαθώ να κάνω calibration τη νέα μπαταρία με το battery calibration όπου μου αναγνωρίζει τη μπαταρία ως 1000mAh. Χρειάζομαι τουλάχιστον μια εφαρμογή ακόμη για ταυτοποίηση των δεδομένων με το εν λόγω app. Εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.battery.pro Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καμία καλή εφαρμογή για youtube Downloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καμία καλή εφαρμογή για youtube Downloader? Εδώ είσαι η καλύτερη Snaptube http://uploaded.net/file/5e3bvco8 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Σ ευχαριστώ πολύ. Πάω να το κατεβάσω αλλά μου βγάζει λήψη ανεπιτυχής... Μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση στο browser η στην ασφάλεια του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Σ ευχαριστώ πολύ. Πάω να το κατεβάσω αλλά μου βγάζει λήψη ανεπιτυχής... Μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση στο browser η στην ασφάλεια του κινητού? Mε samsung browser, αφου πατησα free, περιμενα 30 sec κ κλικαρα οτι δεν ειμαι ρομποτ, μου το κατεβασε κανονικά ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Εγώ έχω huawei και με όλους τους browser μου βγάζει ότι απέτυχε... Κάποια ρύθμιση θα είναι αλλά δε ξέρω ποισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Εγώ έχω huawei και με όλους τους browser μου βγάζει ότι απέτυχε... Κάποια ρύθμιση θα είναι αλλά δε ξέρω ποισ https://videoder.en.uptodown.com/android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 https://videoder.en.uptodown.com/android Σ ευχαριστώ αλλά σ αυτή μου λέει ότι δεν επιτρέπεται να κατεβάσω βίντεο από youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Σ ευχαριστώ αλλά σ αυτή μου λέει ότι δεν επιτρέπεται να κατεβάσω βίντεο από youtube Κατεβάζω χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι θα γίνεται με τη συσκευή σου. Αμα έχει κάποιος κάποια ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καμία καλή εφαρμογή για youtube Downloader? Πέρα από τις εφαρμογές που σου προτάθηκαν....SnapTube και Videoder, προσωπικά θα σου έλεγα την YouTube Downloader for Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καμία καλή εφαρμογή για youtube Downloader?Tubemate Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 New pipe , open source εναλλακτική Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts