junglist Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Πώς μπορώ όταν μπαίνω σπίτι να ρυθμίσω το macrodroid σε συσκευη mi a1 να γυρίζει από 4g σε 3g για να δουλεύει σωστά με την συσκευή vodafone full sima???? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘέλει ροοτ λογικά για κάτι τέτοιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδιά εφαρμογή δωρεάν για να κάνουμε sync το facebook με τις επαφές μας; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Το syncme. Αλλά θέλει πληρωμή για όλες τις δυνατότητες. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 18, 2018 by ducatista88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 1) δεν επιτρεπονται εδω συζητησεις για σπασμενες εφαρμογες και 2) ουτως ή αλλως δεν υπαρχει αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το syncme. Αλλά θέλει πληρωμή για όλες τις δυνατότητες. Ξέρει κάποιος να μπορούμε να κατεβάσουμε το apk από αλλού? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ριξε μια ματια στα σχολια εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 cosy χρησιμοποιω εγω και παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το syncme. Αλλά θέλει πληρωμή για όλες τις δυνατότητες. Ξέρει κάποιος να μπορούμε να κατεβάσουμε το apk από αλλού? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το sync.me δεν δουλευει πλεον .. παλια ηταν κορυφη τωρα δεν κανει sync πλεον ... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- cosy χρησιμοποιω εγω και παιζει μια χαρα δεν βγαζω ακρη ουτε με αυτο ..χαος+οτι δεν βρισκει ολες τις επαφες μου απο το facebook ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 κανε import via login to my account ή καπως έτσι, εγω ετσι το εκανα και επαιξε και παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ποια εφαρμογή είναι καλή αντίστοιχα όπως το Filezilla στα Windows για android ? Θέλω να μεταφέρω αρχεία από το κινητό για πιο συντομία στον dreambox μου(δορυφορικος δέκτης) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το sync.me δεν δουλευει πλεον .. παλια ηταν κορυφη τωρα δεν κανει sync πλεον ... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν βγαζω ακρη ουτε με αυτο ..χαος+οτι δεν βρισκει ολες τις επαφες μου απο το facebook ... Sync.me χρησιμοποιώ εγω και παιζει μια χαρα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ποια εφαρμογή είναι καλή αντίστοιχα όπως το Filezilla στα Windows για android ? Θέλω να μεταφέρω αρχεία από το κινητό για πιο συντομία στον dreambox μου(δορυφορικος δέκτης) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠω πω, τι μου θύμισες. Αποστολή αρχείων σε dreambox!! Λογικά μπορείς να το κάνεις και με file manager, αν χρησιμοποιείς τον ES ή τον Solid με το FTP Server addon. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχω αγορασμένο τον es. Dreambox σταθερή αξία... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Έχω και εγώ dreambox. Τελικά δουλεύει με es;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Έχω και εγώ dreambox. Τελικά δουλεύει με es;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔοκίμασα και τον βλέπει κανονικά... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 χρησιμοποιώ τον solid explorer και δουλεύει άψογα. Αν έχει και ο es ftp.δεν βλέπω λόγο να μην συνεργάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 καλημερα. εχω ενα ταμπλετ 4ετιας στο οποιο εκαν factory reset klp. ποια εφαρμογη να προτιμησω για το facebook για να ειναι ποιο ελαφρια ? εαν παιζει ρολο! ρωταω μιας και δεν εχω ιδεα απο fb...και ως εκ του του ειναι κατι που δεν το εχω δουλεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Facebook lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 ποια εφαρμογη να προτιμησω για το facebook για να ειναι ποιο ελαφρια ? εαν παιζει ρολο! "Simple for Facebook & More", γρήγορο και πανάλαφρο. Αυτό είχα αρχικά, αλλά επειδή μου ταίριαξε, αγόρασα το Pro. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 "Simple for Facebook & More", γρήγορο και πανάλαφρο. Αυτό είχα αρχικά, αλλά επειδή μου ταίριαξε, αγόρασα το Pro. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό χρησιμοποιώ και εγώ, είναι βολικό. Αλλά έχει ένα μειονέκτημα, όταν σκλοραρεις μετά από από λίγη ώρα μπουκώνει και καθυστερεί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ, είναι βολικό. Αλλά έχει ένα μειονέκτημα, όταν σκλοραρεις μετά από από λίγη ώρα μπουκώνει και καθυστερεί. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΚαι εγώ το δουλεύω, δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ, είναι βολικό. Αλλά έχει ένα μειονέκτημα, όταν σκλοραρεις μετά από από λίγη ώρα μπουκώνει και καθυστερεί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ούτε σε εμένα συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Παιδια θελω να μου προτεινετε μια εφαρμογη με την οποια να βλεπω σε widget τον τυπο του δικτυου (2 g, 3g, 4g) που ειναι συνδεδεμενο το κινητο Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. Edited July 24, 2018 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. Γρήγορος Προϋπολογισμός - Διαχειριστής Εξόδων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts