tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλημέρα εφαρμογή η οποία να καθαρίζει τα κατάλοιπα από τον σκληρό δίσκο υπάρχει; Δεν καταλαβαίνω σε ποια κατάλοιπα αναφέρεσαι και ποιον σκληρό δίσκο. Εννοείς την sd card? Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλημέρα εφαρμογή η οποία να καθαρίζει τα κατάλοιπα από τον σκληρό δίσκο υπάρχει; Διάλεξε εδώ ότι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το cerberus το είχα στο κινητό που χάθηκε, ενώ έγινε δοκιμή όταν το αγόρασα και δούλευε, από τότε που το έχασα, το cerberus λέει ότι δεν επικοινωνεί με την συσκευή. Το έβαλα και στην καινούργια συσκευή και βρίσκει την συσκευή κατά 40% θα έλεγα όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, με κλειστή την οθόνη. Κοίτα, αν ο κλέφτης κρατα κλειστή την συσκευή ή δεν μπορείς εσύ με την σχετική εντολή να ενεργοποιήσεις το ίντερνετ, τότε μην περιμένεις να κάνει θαύματα η εφαρμογή ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τα settings που εχω ρυθμισει στο handcent sms, μπορουν απο καποια επιλογη να γινουν export? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν καταλαβαίνω σε ποια κατάλοιπα αναφέρεσαι και ποιον σκληρό δίσκο. Εννοείς την sd card? Ναι φίλε την sd card εννοώ είναι νομίζω εφαρμογές που όταν τις κάνεις απεγκατάσταση μένουν κατάλοιπα αυτά θέλω να καθαρίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Κοίτα, αν ο κλέφτης κρατα κλειστή την συσκευή ή δεν μπορείς εσύ με την σχετική εντολή να ενεργοποιήσεις το ίντερνετ, τότε μην περιμένεις να κάνει θαύματα η εφαρμογή ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Το να είναι κλειστή η συσκευή από την κλοπή της μέχρι σήμερα εδώ και 30 ημέρες μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Από την άλλη αν δεις το βιντεάκι στην σελίδα του Cerberus λέει ότι με το που ψάχνεις την συσκευή ενεργοποιείτε αυτόματα το gps, και αυτό το βλέπω να συμβαίνει στο καινούργιο κινητό στιγμιαία ανοίγει το gps με το που την ψάχνω, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν η συσκευή ανιχνεύεται στο τέλος απλά τις περισσότερες φορές που την ψάχνω μου γράφει: Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το να είναι κλειστή η συσκευή από την κλοπή της μέχρι σήμερα εδώ και 30 ημέρες μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Από την άλλη αν δεις το βιντεάκι στην σελίδα του Cerberus λέει ότι με το που ψάχνεις την συσκευή ενεργοποιείτε αυτόματα το gps, και αυτό το βλέπω να συμβαίνει στο καινούργιο κινητό στιγμιαία ανοίγει το gps με το που την ψάχνω, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν η συσκευή ανιχνεύεται στο τέλος απλά τις περισσότερες φορές που την ψάχνω μου γράφει: Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας. Δεν πήρες μήνυμα με τον αριθμό της νέας Sim που μπορεί να πέρασε ο κλέφτης? Είχες περάσει το Cerberus σαν εφαρμογή συστήματος ή απλή εγκατάσταση? Edit: Το σωστό θέμα είναι εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το να είναι κλειστή η συσκευή από την κλοπή της μέχρι σήμερα εδώ και 30 ημέρες μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Από την άλλη αν δεις το βιντεάκι στην σελίδα του Cerberus λέει ότι με το που ψάχνεις την συσκευή ενεργοποιείτε αυτόματα το gps, και αυτό το βλέπω να συμβαίνει στο καινούργιο κινητό στιγμιαία ανοίγει το gps με το που την ψάχνω, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν η συσκευή ανιχνεύεται στο τέλος απλά τις περισσότερες φορές που την ψάχνω μου γράφει: Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας. Ο μόνος τρόπος να ενεργοποιήσεις το gps είναι μέσω SMS και για να πάρεις πίσω την θέση του χρειάζεται να ενεργοποιηθει το ίντερνετ στην συσκευή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τα settings που εχω ρυθμισει στο handcent sms, μπορουν απο καποια επιλογη να γινουν export? Πρέπει να αγοράσεις κάποιο ετήσιο πακέτο online για backup. Πληρωμή με paypal αν θυμάμαι καλά αν και δεν πήρα πακέτο ποτέ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παδια στο gmail με στοκ email client πρέπει να έχω ενεργοποιησει αυτό και τον συγχρονισμό για να κάνει ανανέωση; .Samsung galaxy note 2 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Όχι, αυτό απλά κατεβάζει αυτόματα τα attached όταν είσαι σε wifi :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Όχι, αυτό απλά κατεβάζει αυτόματα τα attached όταν είσαι σε wifi :) Άρα αν έχω ενεργοποιημενη μόνο αυτό και βρίσκομαι κάπου με wifi θα κάνει ανανέωση και θα με ενημερώνει. Κατάλαβα καλά; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, μηπως γνωρίζεται αν υπαρχει καποια εφαρμογή η οποια να μπορω να ορισω καποιες ώρες που θα χρησιμοποιείται το wifi ή και να μπορω να μπλοκάρο σελίδες οπως φαισμπουκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τι viber εδω και καμία ώρα μου βγάζει service disconnected.είμαι με WiFi σπίτι και λειτουργούν όλα τα αλλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, μηπως γνωρίζεται αν υπαρχει καποια εφαρμογή η οποια να μπορω να ορισω καποιες ώρες που θα χρησιμοποιείται το wifi ή και να μπορω να μπλοκάρο σελίδες οπως φαισμπουκ. Ψάξε για parental control στο market. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα. :) Από τις εφαρμογές των ειδήσεων στο Google Play, ποια προτείνετε; Τη θέλω για πιο "καθαρές" ειδήσεις από αυτές της τηλεόρασης, για την Ελλάδα κυρίως. Αν περιλαμβάνονται μέσα στην εφαρμογή και ειδήσεις για το εξωτερικό, ακόμα καλύτερα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα. :) Από τις εφαρμογές των ειδήσεων στο Google Play, ποια προτείνετε; Τη θέλω για πιο "καθαρές" ειδήσεις από αυτές της τηλεόρασης, για την Ελλάδα κυρίως. Αν περιλαμβάνονται μέσα στην εφαρμογή και ειδήσεις για το εξωτερικό, ακόμα καλύτερα. Βάλε έναν reader και διάλεξε εσύ το περιεχόμενο . Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Βάλε έναν reader και διάλεξε εσύ το περιεχόμενο . Θα το ψάξω. Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Κάποιος καλος task killer ; Τα task killer εχουν πεθανει μετα το Android 2.3. Πλέον βάζουμε το "auto memory manager". Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Droidstats η call meter 3g ? Η προτείνετε κάποια άλλη αξιόπιστη παρόμοια εφαρμογή; Και τα δύο πολύ καλά και αξιόπιστα. Εγώ χρησιμοποιώ το droidstats. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τα task killer εχουν πεθανει μετα το Android 2.3. Πλέον βάζουμε το "auto memory manager". Γιατι το λες αυτο? Δηλαδη τι το διαφορετικο κανουν τα "auto memory manager" απο τα "task killers"? Και για ποιο λογο λες οτι τα "auto memory manager" ειναι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Γιατι το λες αυτο? Δηλαδη τι το διαφορετικο κανουν τα "auto memory manager" απο τα "task killers"? Και για ποιο λογο λες οτι τα "auto memory manager" ειναι καλυτερα? Στο android 4 και μετά το σύστημα αυτόματα κλείνει εφαρμογές όταν χρειάζεται επιπλέον μνήμη. Για αυτό είναι περιττές αυτές οι εφαρμογές και επειδή πολλές φορές κλείνουν processes που είναι απαραίτητα και θα ξανά ανοίξουν αυτόματα, οδηγούν σε προβλήματα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 υπάρχει εφαρμογή (defy με root) ωστε να μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη, δηλαδή να δείχνει οτι είναι κλειστό ή εκτός δικτύου ή κατι άλλο ? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εδώ είσαι, https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Στο android 4 και μετά το σύστημα αυτόματα κλείνει εφαρμογές όταν χρειάζεται επιπλέον μνήμη. Για αυτό είναι περιττές αυτές οι εφαρμογές και επειδή πολλές φορές κλείνουν processes που είναι απαραίτητα και θα ξανά ανοίξουν αυτόματα, οδηγούν σε προβλήματα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Δηλαδη εφαρμογες σαν αυτην δεν θα τις προτεινες σωστα? Και θα προτεινες αυτη που ειπες σε παλιοτερο ποστ σου σχετικα με τη μνημη σωστα? Παντως το clean master κανει κατι που δεν το εχω βρει σε καποια αλλη εφαρμογη και αυτο ειναι οτι οταν απεγκαθιστας καποια εφαρμογη σε ρωταει αν θες να καθαρισει και τα καταλληπα που αφηνει αυτη η εφαρμογη μετα την απεγκατασταση της. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια καλητερα απο το clean master? Αν ναι ποιο και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts