vasileios13 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ότι προθυμοποιήθηκες να βοηθήσεις. Μπαίνω στο mi.com αλλά δεν βρίσκω κάπου τις εφαρμογές, παρά μόνο συσκευές και τα λοιπά... Για δες αν είσαι σε "China region". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που προέκυψε σε ένα σιαομι ρεντμι νότε 4 μιας φίλης. Έκανε αναβάθμιση λογισμικού το Miui και άλλαξε ένα εικονίδιο με θέματα.. Έμπαινε σε αυτό κ είχε διαφορά θέματα από το ίντερνετ πολύ καλό.. δεν κατάλαβε ότι άλλαξε εικονίδιο και το διέγραψε και τώρα δεν το έχει.. Δεν μπορεί και να το κατεβάσει .. Μήπως ξέρετε τι παίζει; Ήταν του κινητού και χάθηκε; Ούτε το playstore το έχει, MI store δεν έχει νομίζω. Έψαξα και στα πειρατικά ούτε εκεί... Λέγεται ctrl, έχετε καμμιά ιδέα; Ούτε στα system apps το έχει.. Μετα την τελευταία αναβάθμιση που έγινε σε ενα redmi4x της γυναίκας μου, και στο 5 plus το δικό μου, αφαιρέθηκε η εφαρμογή θέματα για μερικές χώρες! Αν όμως αλλάξεις το region σε Ινδία, εμφανίζεται κανονικά! Κατεβαζεις ότι θες, και μετα αλλάζεις το region πάλι σε Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Το εικονίδιο, όπως και η επιλογή για τα θέματα στις ρυθμίσεις αφαιρείται όντως μετά από update, λόγω πολιτικής Google. Λογω της Ευρωπαικης Νομοθεσιας ειμαι αρκετα σιγουρος αλλαξε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Λογω της Ευρωπαικης Νομοθεσιας ειμαι αρκετα σιγουρος αλλαξε :) Νόμιζα ότι ήταν μόνο της Google απόφαση. Thanks. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αλλάζεις περιοχή, ας πούμε βάζεις Αίγυπτο, και εμφανίζονται τα θέματα κατεβάζεις ότι θες και ξανά γυρνάς σε περιοχή Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ανοίγεις το Playstore, πατάς τις τρεις παύλες πάνω αριστερά ->Λογαριασμός ->Ιστορικό παραγγελιών και θα βρεις ότι έχεις αγοράσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω Φαντάζομαι μπήκες με το ίδιο gmail που είχες κάνει τις αγορές! Αλλιώς δε θα στις βγάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω Έχε υπόψιν ότι όταν τις έχεις αγορασμένες,δεν σου γράφει τιμή,αλλά σου γράφει σκέτο "εγκατάσταση" όπως στις δωρεάν. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω Για την ACR γνωρίζω ότι έχει και τη licence έκδοση, την οποία την κατεβάζεις για να ενεργοποιήσεις την free. Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω live μεταδοση στο facebook lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 lite; λιγο δυσκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 lite; λιγο δυσκολο; Δυσκολο ή αδυνατο να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Δυσκολο ή αδυνατο να γινει? Αδύνατο να γίνει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Αδύνατο να γίνει.Μπορούν να συνυπάρχουν και οι δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στο ίδιο κινητό δηλαδή να βλέπεις κοινοποιήσεις από την lite εφαρμογή και όταν θέλεις να κάνεις live να μπαίνεις από την κανονική εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ναι γίνεται να υπάρχουν και οι δύο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ναι γίνεται να υπάρχουν και οι δύοΚαι από κατανάλωση μπαταρίας τι γίνεται (θα είναι μεγάλη) σε περίπτωση που χρησιμοποιώ 99% την Lite εφαρμογή και όχι την κανονική; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Οχι αν αποσυνδέεσαι πλήρως απο την κανονική εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς, δεν καταναλώνει μπαταρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Οχι αν αποσυνδέεσαι πλήρως απο την κανονική εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς, δεν καταναλώνει μπαταρίαΩραία ευχαριστώ πολύ ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλο drain με την κανονική Facebook εφαρμογή θέλω να δοκιμάσω την Facebook lite για να δω αν συνεχίζεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ωραία ευχαριστώ πολύ ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλο drain με την κανονική Facebook εφαρμογή θέλω να δοκιμάσω την Facebook lite για να δω αν συνεχίζεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη δουλεύω πολύ καιρό την Lite και κανένα θέμα με drain. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 εγω ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις και την σουταρα, κρατησα το messenger lite, την 7 εκδοση γιατι οι υπολοιπες δεν ανοιγουν τα λινκς, και δεν χανει ειδοποιησεις, αλλα εχει ενα μικρο θεματακι με τα δεδομενα κινητου (φαινεται να τα κραταει ανοικτα καποια ωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Υπάρχει καμία εφαρμογή για να πληρώνω λογαριασμό της ΔΕΗ, έναν ή παραπάνω από το κινητό και να εκτυπώνω την απόδειξη; γιατί με τα χαρτιά κάτι μαλακισμενα παιδάκια τα αλλάζουν θέση στο ταχυδρομείο και γίνεται μπάχαλο. Να βλέπω και ότι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός προς πληρωμή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2018 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Υπάρχει καμία εφαρμογή για να πληρώνω λογαριασμό της ΔΕΗ, έναν ή παραπάνω από το κινητό και να εκτυπώνω την απόδειξη; γιατί με τα χαρτιά κάτι μαλακισμενα παιδάκια τα αλλάζουν θέση στο ταχυδρομείο και γίνεται μπάχαλο. Να βλέπω και ότι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός προς πληρωμή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.dei.gr/Ebill/Login.aspx Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Καλησπέρα σας. Έχει η γυναίκα μου Το Vodafone smart ultra και θέλω να αλλάξω την εμφάνιση όταν την καλεί καποιος. Έχει ένα απλό κλασικό που λέει απάντηση και απόρριψη. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts