Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ότι προθυμοποιήθηκες να βοηθήσεις.

Μπαίνω στο mi.com αλλά δεν βρίσκω κάπου τις εφαρμογές, παρά μόνο συσκευές και τα λοιπά...

Για δες αν είσαι σε "China region".

Να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που προέκυψε σε ένα σιαομι ρεντμι νότε 4 μιας φίλης. Έκανε αναβάθμιση λογισμικού το Miui και άλλαξε ένα εικονίδιο με θέματα.. Έμπαινε σε αυτό κ είχε διαφορά θέματα από το ίντερνετ πολύ καλό.. δεν κατάλαβε ότι άλλαξε εικονίδιο και το διέγραψε και τώρα δεν το έχει.. Δεν μπορεί και να το κατεβάσει .. Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Ήταν του κινητού και χάθηκε;

Ούτε το playstore το έχει, MI store δεν έχει νομίζω. Έψαξα και στα πειρατικά ούτε εκεί... Λέγεται ctrl, έχετε καμμιά ιδέα;

Ούτε στα system apps το έχει..

20180424_185323.jpg

Μετα την τελευταία αναβάθμιση που έγινε σε ενα redmi4x της γυναίκας μου, και στο 5 plus το δικό μου, αφαιρέθηκε η εφαρμογή θέματα για μερικές χώρες! Αν όμως αλλάξεις το region σε Ινδία, εμφανίζεται κανονικά! Κατεβαζεις ότι θες, και μετα αλλάζεις το region πάλι σε Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Το εικονίδιο, όπως και η επιλογή για τα θέματα στις ρυθμίσεις αφαιρείται όντως μετά από update, λόγω πολιτικής Google.

Λογω της Ευρωπαικης Νομοθεσιας ειμαι αρκετα σιγουρος αλλαξε :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Λογω της Ευρωπαικης Νομοθεσιας ειμαι αρκετα σιγουρος αλλαξε :)

Νόμιζα ότι ήταν μόνο της Google απόφαση. Thanks. :)

Huawei Nova 5T

Αλλάζεις περιοχή, ας πούμε βάζεις Αίγυπτο, και εμφανίζονται τα θέματα κατεβάζεις ότι θες και ξανά γυρνάς σε περιοχή Ελλάδα.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανοίγεις το Playstore, πατάς τις τρεις παύλες πάνω αριστερά ->Λογαριασμός ->Ιστορικό παραγγελιών και θα βρεις ότι έχεις αγοράσει

καλησπερα , μια ερωτηση. ειχα το s6 edge στο οποιο ειχα αγορασει 2 εφαρμογες.acr και callistics. τωρα εχω το s8 κατεβασα εκ νεου αυτες τις 2 εφαρμογες αλλα ειναι οι free versions. κανω κατι λαθος η πρεοει να τις ξανααγορασω; ευχαριστω

Φαντάζομαι μπήκες με το ίδιο gmail που είχες κάνει τις αγορές!

Αλλιώς δε θα στις βγάλει!

Έχε υπόψιν ότι όταν τις έχεις αγορασμένες,δεν σου γράφει τιμή,αλλά σου γράφει σκέτο "εγκατάσταση" όπως στις δωρεάν.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Για την ACR γνωρίζω ότι έχει και τη licence έκδοση, την οποία την κατεβάζεις για να ενεργοποιήσεις την free. Δες εδώ

Δυσκολο ή αδυνατο να γινει?

Αδύνατο να γίνει.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αδύνατο να γίνει.
Μπορούν να συνυπάρχουν και οι δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στο ίδιο κινητό δηλαδή να βλέπεις κοινοποιήσεις από την lite εφαρμογή και όταν θέλεις να κάνεις live να μπαίνεις από την κανονική εφαρμογή;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι γίνεται να υπάρχουν και οι δύο
Και από κατανάλωση μπαταρίας τι γίνεται (θα είναι μεγάλη) σε περίπτωση που χρησιμοποιώ 99% την Lite εφαρμογή και όχι την κανονική;

Οχι αν αποσυνδέεσαι πλήρως απο την κανονική εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς, δεν καταναλώνει μπαταρία

Οχι αν αποσυνδέεσαι πλήρως απο την κανονική εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς, δεν καταναλώνει μπαταρία
Ωραία ευχαριστώ πολύ ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλο drain με την κανονική Facebook εφαρμογή θέλω να δοκιμάσω την Facebook lite για να δω αν συνεχίζεται

Ωραία ευχαριστώ πολύ ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλο drain με την κανονική Facebook εφαρμογή θέλω να δοκιμάσω την Facebook lite για να δω αν συνεχίζεται

Τη δουλεύω πολύ καιρό την Lite και κανένα θέμα με drain.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εγω ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις και την σουταρα, κρατησα το messenger lite, την 7 εκδοση γιατι οι υπολοιπες δεν ανοιγουν τα λινκς,

και δεν χανει ειδοποιησεις, αλλα εχει ενα μικρο θεματακι με τα δεδομενα κινητου (φαινεται να τα κραταει ανοικτα καποια ωρα)

Υπάρχει καμία εφαρμογή για να πληρώνω λογαριασμό της ΔΕΗ, έναν ή παραπάνω από το κινητό και να εκτυπώνω την απόδειξη; γιατί με τα χαρτιά κάτι μαλακισμενα παιδάκια τα αλλάζουν θέση στο ταχυδρομείο και γίνεται μπάχαλο.

Να βλέπω και ότι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός προς πληρωμή

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει καμία εφαρμογή για να πληρώνω λογαριασμό της ΔΕΗ, έναν ή παραπάνω από το κινητό και να εκτυπώνω την απόδειξη; γιατί με τα χαρτιά κάτι μαλακισμενα παιδάκια τα αλλάζουν θέση στο ταχυδρομείο και γίνεται μπάχαλο.

Να βλέπω και ότι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός προς πληρωμή

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.dei.gr/Ebill/Login.aspx

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλησπέρα σας.

Έχει η γυναίκα μου Το Vodafone smart ultra και θέλω να αλλάξω την εμφάνιση όταν την καλεί καποιος.

Έχει ένα απλό κλασικό που λέει απάντηση και απόρριψη.

Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II