ilka71 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 βίντεο που μεταδόθηκαν "live" στο FB που στο κόρακα αποθηκεύονται; εννοώ στο τηλ; δεν τα βρίσκω στην συλλογή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 προσπαθώ να μπω στο μενού "ρυθμίσεις λογαριασμού" στο Facebook αλλά δεν μπαίνει σήμερα με τίποτα! μιλάω μέσω browser Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 βίντεο που μεταδόθηκαν "live" στο FB που στο κόρακα αποθηκεύονται; εννοώ στο τηλ; δεν τα βρίσκω στην συλλογή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Νομίζω πως δεν αποθηκεύονται καθόλου τοπικά στη συσκευή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 προσπαθώ να μπω στο μενού "ρυθμίσεις λογαριασμού" στο Facebook αλλά δεν μπαίνει σήμερα με τίποτα! μιλάω μέσω browser Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Από chrome μπαίνω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Από chrome μπαίνω κανονικά.ευχαριστώ, ξεκόλλησε μετά από ώρα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλημέρα. Βρήκα μια πατέντα για να μπει εύκολα το Viber με τον ίδιο λογαριασμό σε 2 τηλέφωνα, και θέλω να την μοιραστώ μήπως εξυπηρετεί κάποιον. Στο παρελθόν είχα κάνει το ίδιο πράγμα σε πειραγμένο τηλέφωνο με xposed και το module app settings, όπου πειράζοντας την ρύθμιση για την ανάλυση για την συγκεκριμένη εφαρμογή το έκανε να το δει σαν tablet και έτσι να μπορεί ενεργοποιηθεί έστω και σαν secondary συσκευή. Ωστόσο το συγκεκριμένο module δεν υποστηρίζεται πλέον για εκδόσεις Android νεότερες της 6 και όσες δοκιμαστικές εκδόσεις για nougat και να δοκίμασα δεν έκαναν τίποτα. Προχθές αγόρασα ένα φθηνό tablet για τον πατέρα μου, και όταν πήγα να του βάλω το Viber διαπίστωσα πως το έβλεπε σαν τηλέφωνο (το tablet ούτε καν παίρνει κάρτα sim) και δίνοντας τον αριθμό καλούσε στο τηλέφωνό του, και αν έβαζα τον κωδικό ενεργοποιείται απενεργοποιώντας το τηλέφωνο. Ψάχνοντας για μια λύση είδα πως μπορεί να ξεπεραστεί αλλάζοντας μέσω adb τα dpi. Πράγματι με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, και στη συνέχεια άρχισα να το ψάχνω μήπως βρω κάποια λύση και για τα τηλέφωνά μου. Τελικά αν πάμε στα developer settings υπάρχει επιλογή να αλλάξουμε τα dpi. Βάζοντας το κατάλληλο νούμερο, μπορεί να κάνει το viber να δει τη συσκευή μας σαν tablet. Έστω και αν χαλάει την απεικόνιση της οθόνης, το θέμα είναι πως αφού ενεργοποιηθεί το viber μπορούμε να επιστρέψουμε στη σωστή ρύθμιση και να συνεχίσει να λειτουργεί το πρόγραμμα. Για όποιον δεν γνωρίζει, για να μας εμφανιστούν οι developer settings(ή επιλογές για προγραμματιαστές στα ελληνικά) πρέπει κάνουμε πάνω από 5 tap στον αριθμό build εκεί που μας δείχνει πληροφορίες λειτουργικού στις ρυθμίσεις. Αφού μπούμε developer settings υπάρχει κάπου σχετικά χαμηλά η ρύθμιση με τίτλο "Μικρότερο πλάτος". Και στις 2 συσκευές μου ήταν στα 360dp. Βάζοντας το στα 720 έκανε το "κόλπο" να δουλέψει. Τα αντικείμενα και τα γράμματα γίνονται πολύ μικρά, ωστόσο μπορείς άνετα να χειριστείς τα πάντα και στο τέλος το επαναφέρεις. To σημαντικό είναι πως μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη πατέντα χωρίς καν να χρειαστεί να γίνει root η συσκευή. Ελπίζω να βοηθήσει όποιον ψάχνεται να κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Χριστος Ανεστη.Για απενεργοποιηση-απεγκατασταση χαζων εφαρμογών υπαρχει καποιο αξιολογο προγραμμα και που να μην τραβαει μπαταρια πολυ; Για s8 χωρις root. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Νομίζω ότι το Greenify δεν έχει αντίπαλο.. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Νομίζω ότι το Greenify δεν έχει αντίπαλο.. Πρεπει να εισαι root για να δουλεψει το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 δουλεύει και χωρίς αλλά αν είσαι ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα, κάποια εφαρμογή backup να πάρω απο Android 4.4.2 σε Android 7-8 και να μεταφέρω προγράμματα (ποιο πολύ με ενδιαφέρει το aWallet Password Manager υπαρχει ? *** δεν ειμαι Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα, κάποια εφαρμογή backup να πάρω απο Android 4.4.2 σε Android 7-8 και να μεταφέρω προγράμματα (ποιο πολύ με ενδιαφέρει το aWallet Password Manager υπαρχει ? *** δεν ειμαι RootΚαταρχήν με τόση μεγάλη διαφορά στις εκδόσεις, το πιο πιθανό να μην παίζει καν η εφαρμογή μετά. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα, κάποια εφαρμογή backup να πάρω απο Android 4.4.2 σε Android 7-8 και να μεταφέρω προγράμματα (ποιο πολύ με ενδιαφέρει το aWallet Password Manager υπαρχει ? *** δεν ειμαι Root Δε χρειάζεσαι εφαρμογές για backup.Από την στιγμή που θα συνδεθείς με το ίδιο google account τότε θα πάρεις και τα πάντα στην άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Δε χρειάζεσαι εφαρμογές για backup.Από την στιγμή που θα συνδεθείς με το ίδιο google account τότε θα πάρεις και τα πάντα στην άλλη συσκευή. Δηλαδη, θα κατεβάσω την εφαρμογή,(aWallet Password Manager) και θα ειναι ''στημένη'' με τα αρχεία που έχω τώρα μεσα...???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Δηλαδη, θα κατεβάσω την εφαρμογή,(aWallet Password Manager) και θα ειναι ''στημένη'' με τα αρχεία που έχω τώρα μεσα...???:wacko: Στημένη δε θα είναι,απλά θα τη βρεις(όπως και όσες άλλες εφαρμογές έχεις με το google account)πηγαίνοντας στο play store-Οι εφαρμογές μου-Βιβλιοθήκη και θα την εγκαταστήσεις. Αν είναι όπως το lastpass που θέλει απλά ένα mail και κωδικό,δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Στημένη δε θα είναι,απλά θα τη βρεις(όπως και όσες άλλες εφαρμογές έχεις με το google account)πηγαίνοντας στο play store-Οι εφαρμογές μου-Βιβλιοθήκη και θα την εγκαταστήσεις. Αν είναι όπως το lastpass που θέλει απλά ένα mail και κωδικό,δε θα έχεις πρόβλημα. Από το 1ο του post, ο mariodj ζητάει τρόπο για να μεταφέρει τα δεδομένα, που έχει στην εφαρμογή, στη νέα συσκευή και όχι πως θα την κατεβάσει σ' αυτήν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Από το 1ο του post, ο mariodj ζητάει τρόπο για να μεταφέρει τα δεδομένα, που έχει στην εφαρμογή, στη νέα συσκευή και όχι πως θα την κατεβάσει σ' αυτήν. Αϊ γεια σου.......!!!;):D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχήν με τόση μεγάλη διαφορά στις εκδόσεις, το πιο πιθανό να μην παίζει καν η εφαρμογή μετά. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Support for Android 8.1;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Αϊ γεια σου.......!!!;):D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Support for Android 8.1;) Την ίδια εφαρμογή έχω και την έχω μεταφέρει σε αρκετές συσκευές! Αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει κάποια στιγμή ένα μικρό ποσό, για την εφαρμογή, και έχεις μετά το δικαίωμα να πάρεις back up τα δεδομένα της. Παίρνοντας δηλαδή back up, σου φτιάχνει ένα αρχειάκι, το οποίο το περνάς στην άλλη συσκευή, κάνεις επαναφορά δεδομένων και περνανε όλα όπως τα είχες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Αυτή η εφαρμογή σαν το lastpass δεν είναι;Password manager δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Αϊ γεια σου.......!!!;):D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Support for Android 8.1;) Γράφεις προγράμματα στο πρώτο σου ποστ. Άρα δεν είναι ξεκάθαρο τι ήθελες. Αν θες δεδομένα είναι διαφορετικό από το να μεταφέρεις την εφαρμογή. Δεδομένα μεταφέρονται με διάφορους τρόπους, αλλά ο καλύτερος είναι με ροοτ και Titanium backup. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Την ίδια εφαρμογή έχω και την έχω μεταφέρει σε αρκετές συσκευές! Αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει κάποια στιγμή ένα μικρό ποσό, για την εφαρμογή, και έχεις μετά το δικαίωμα να πάρεις back up τα δεδομένα της. Παίρνοντας δηλαδή back up, σου φτιάχνει ένα αρχειάκι, το οποίο το περνάς στην άλλη συσκευή, κάνεις επαναφορά δεδομένων και περνανε όλα όπως τα είχες! Σωστός...το έχει και η ''ελεύθερη'' Εξαγωγή δεδομένων σε CSV ;) ευχαριστώ φίλε μου...!!! :D Edited April 9, 2018 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 δουλεύει και χωρίς αλλά αν είσαι ακόμα καλύτερα Eγω εβαλα χωρις root τη version 3.9.8 (Greenify donation). Τι ρυθμισεις (να τικάρω), να κανω απο το settings; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 α δεν την χρησιμοποιώ πια για να δω, βάλε ένα screenshot για να σου πω τι θυμάμαι ή εναλλακτικά ρίξε μια ματιά xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Καλημερα σας, Σε τηλεφωνο / ταβλετ που δεν ειναι ροοτ τι εφαρμογη μπορει να βαλει να ακουει μουσικη απο youtube χωρις να ειναι ανοιχτει η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ymusic https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-music-sound-stream-youtubes-t3399722 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts