montoya_42 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Με πρόλαβες, το βρήκες μόνος σου.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Flow γραφή??????? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Flow γραφή??????? Πες το swipe αν θες, απλα στο swiftkey το γραφει flow ως λειτουργια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά το αποφάσισα............ Το πληκτρολόγιο της Samsung δε το αντέχω πλέον . Πρέπει να δοκιμάσω κ κάτι άλλο. Υπάρχει κάτι που είναι καλό, χωρίς διαφημίσεις κ φυσικά υποστηρίζει ορθογραφικό έλεγχο? Μόνο Swype._ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το έχω 5 χρόνια .....μια χαρά δουλεύει, δοκίμασε το...! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder απλά ανοιξε το...! Εμένα από την ώρα που έκανα αναβάθμιση σε nougat σταμάτησε να δουλεύει η εφαρμογή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή που οταν το κινητο ειναι standby και για Ναι ανοιξει θελει κωδικο pin στην lockscreen όταν βαζω αλλο κωδικο απο τον δικο μου ,εναν συγκεκριμενο ,να ξεκλειδώνει μεν το κινητο αλλα να δειχνει το κινητο καθαρό δηλαδη σαν να μπαινει σε αλλο account. Δεν θελω τα παιδια να βλεπουν τι έχω μεσα.Υπαρχει κάτι τετοιο; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανεις που να ξερει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Επισης ψάχνω μια εφαρμογη για για το κινητο της κορης μου που να μπορει να καλέσει συγκεκριμένα νουμερα και όχι οπου ναναι και να χαλαει την καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή που οταν το κινητο ειναι standby και για Ναι ανοιξει θελει κωδικο pin στην lockscreen όταν βαζω αλλο κωδικο απο τον δικο μου ,εναν συγκεκριμενο ,να ξεκλειδώνει μεν το κινητο αλλα να δειχνει το κινητο καθαρό δηλαδη σαν να μπαινει σε αλλο account. Δεν θελω τα παιδια να βλεπουν τι έχω μεσα.Υπαρχει κάτι τετοιο; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν αρκετές εφαρμογές για γονικό έλεγχο, ψάξε στο play store για parental control και δες ποιά από αυτές σε καλύπτει. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα προσωπικά κάποια, αλλά απ όσο έχω δει στις περισσότερες ελέγχεις Εσύ σε τι περιεχόμενο έχει το παιδί πρόσβαση όταν ανοίγει το κινητό εισάγοντας κάποιο pin, καθώς και άλλες πολλές επιλογές για γονικό έλεγχο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδιά καλύτερη εφαρμογή για Mail; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδιά καλύτερη εφαρμογή για Mail; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔοκίμασε το aquamail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Δοκίμασε το aquamailΑυτό έχω και αγορασμένο μάλιστα και έλεγα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.. Βλέπω λίγο τώρα το outlook της Microsoft καλουλη φαίνεται Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 εγώ είχα type mail και μετά blue mail αλλά προκαλούσαν πολύ battery drain στο standby.Νομίζω το aqua mail που έχω τώρα είναι λίγο καλύτερο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Επισης ψάχνω μια εφαρμογη για για το κινητο της κορης μου που να μπορει να καλέσει συγκεκριμένα νουμερα και όχι οπου ναναι και να χαλαει την καρτα Fixed Dialing Number (FDN) mode, if supported by your SIM card, restricts your outgoing calls to a limited set of phone numbers. When this feature is enabled, you can make calls only to phone numbers stored in the FDN list on the SIM card. Δεν θες εφαρμογή.Υπάρχει από εποχής dumbphone με την χρήση του PIN 2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Για oficce τι χρησιμοποιειτε; καποιο αξιοπιστο και δωρεαν ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να διακόπτει την τροφοδοσία ρεύματος όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να διακόπτει την τροφοδοσία ρεύματος όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% ; Καθε συσκευη το κανει αυτο,γιατι θες εφαρμογη? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να διακόπτει την τροφοδοσία ρεύματος όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% ; Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Έτσι κ αλλιώς σταματάει να τραβάει ρεύμα όταν φτάσει στην πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Έτσι κ αλλιώς σταματάει να τραβάει ρεύμα όταν φτάσει στην πλήρη φόρτιση. γιατί όμως λένε ότι τελικά δεν κάνει να μένει στον φορτιστή πάνω όλη νύχτα; Γιατί κάποια στιγμή πάει να πέσει λίγο η μπαταρία και αρχίζει και ξανά φορτίζει και αυτό γίνεται πολλές φορές μέσα στην νύχτα ίσως; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Για oficce τι χρησιμοποιειτε; καποιο αξιοπιστο και δωρεαν ψαχνωWps Ελαφρύ και δωρεάν Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Wps Ελαφρύ και δωρεάν Sent from my m1 note using TapatalkΣ ευχαριστώ φίλε ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ναι μεν σταματάει η φόρτιση αλλά αν πέσει λίγο μέσα στη νύχτα ξαναφορτίζει. Εγώ τη νύχτα το φορτίζω με power bank, που σταματάει μόλις φορτίσει η συσκευή και δεν ξεκινάει πάλι τη φόρτιση αργότερα. Της xiaomi το powerbank που έχω έτσι δουλεύει. Δεν ξέρω για άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να διακόπτει την τροφοδοσία ρεύματος όταν η φόρτιση φτάσει στο 100% ; Βάλε ένα χρονοδιακοπτη ρύθμισε το να σταματήσει π.χ.σε 4 ωρες Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Βάλε ένα χρονοδιακοπτη ρύθμισε το να σταματήσει π.χ.σε 4 ωρες Τι εννοείς; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Aυτό εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Aυτό εννοείΚαλή φάση ;) Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts