araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Αυτο που μου την δινει στο adguard και τα λοιπα παρομοια ειναι που μενουν ανοιχτα και φαινονται στην μπαρα ειδοποιησεων. Μου τη δινει αυτο κι ετσι δεν εχω βαλει κανενα. Μόνο ένα κλειδί μένει δίπλα στο εικονίδιο του wifi. Και αν κατάλαβα καλά φεύγει και αυτό αν δεν έχεις vpn αλά proxy ναι, κι εμενα, οπως και η λειτουργικοτητα του, το να βαζει vpn και να σου ρουφαει τα παντα, νομιζω μονο adaway αξιζει, με το μειονεκτημα οτι πρεπει να εισαι root, και το πλεονεκτημα οτι δεν χρειαζεται να τρεχει κανενα προγραμμα στο background, και μονος σου αλλαζεις ας πουμε το hosts αρχειο Η κατανάλωση μπαταρίας είναι ελάχιστη αν είναι δλδ. Το ότι το δείχνει να καταναλώνει τόσο είναι fake Εμένα μου βγάζει ότι είναι 17€ το χρόνο και 43€ έφ όρου ζωής. Αλλαγή σε proxy έκανα μέσω settings, advanced και μετά στην αλλαγή από VPN σε proxy είχε αναλυτικές οδηγίες τις οποίες δεν θυμάμαι απ' έξω δυστυχώς. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω αγγλικά αλλά υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το έχω μέσω proxy κερδίζω κάτι, αν ναι να το ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει screen mirroring της κύριας μου συσκευής στη 2η; Χωρίς κατανάγκην να μπορω να αλληλεπιδρώ με το τι γίνεται, απλά να βλέπω μηνύματα και ειδοποιήσεις; κάτι σαν keylogger φάση; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το premium τι το θες? Για κινητό δεν θες μονο? Θα επιλέξεις 2 άδειες για Android συσκευή και άδεια εφ όρου ζωής, στα 20$ βγαίνει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Έχεις δίκιο. Δεν το χα προσέξει. Αναφορικά με το proxy, το άλλαξα μόνο και μόνο για να φύγει το εικονίδιο του κλειδιού. Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη διαφορά. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Είναι πακέτο όμως με το proxy να σεταρεις συνέχεια το κάθε wifi που μπαίνεις. Επίσης αν μπαίνεις με 4g πώς το σεταρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχω δει κάποιες εφαρμογές thermal camera όπως flir one. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει? Μου φαίνεται δύσκολο να δείχνουν πραγματική θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχω δει κάποιες εφαρμογές thermal camera όπως flir one. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει? Μου φαίνεται δύσκολο να δείχνουν πραγματική θερμοκρασία. Όταν βγουν κάμερες με το ανάλογο hardware, θα βγουν και οι ανάλογες εφαρμογές. Αυτές είναι της πλάκας για να περνάει η ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχω δει κάποιες εφαρμογές thermal camera όπως flir one. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει? Μου φαίνεται δύσκολο να δείχνουν πραγματική θερμοκρασία. Η εφαρμογές αυτού του τύπου δουλεύουν με κατάλληλο camera module που τοποθετείται σαν περιφερειακό. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν με την ενσωματωμένη κάμερα. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 (edited) Βασικά λες για το adguard; Εγώ έχω πληρώσει για ένα χρόνο κάπου στα 8 ευρώ και να τονίσω ότι ενώ άλλαξα συσκευή κανονικά συνέχισα την συνδρομή μου στην καινούργια. ΘΕΣ σε παρακαλώ να μου πεις τι διαφορά υπάρχει σε vpn και proxy και τι πρέπει να κάνω-ρυθμισω; τώρα το έχω ως είναι σε vpn Αξίζει τα λεφτά γενικά η εφαρμογή? Κάνει δουλειά? Για την adguard εννοώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited January 5, 2017 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 (edited) Μια χαρά δουλειά κάνει. Κορυφαίο για μένα είναι το adaway, αλλά αν δεν είσαι ρουτ δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση. Επειδή τώρα το δουλεύω σε τάμπλετ μόνο στο wi-fi του σπιτιού, το έχω σετάρει με proxy σε αυτό. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 5, 2017 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει screen mirroring της κύριας μου συσκευής στη 2η; Χωρίς κατανάγκην να μπορω να αλληλεπιδρώ με το τι γίνεται, απλά να βλέπω μηνύματα και ειδοποιήσεις; κάτι σαν keylogger φάση; αν σε ενδιαφέρει μόνο για ειδοποιήσεις καθε τύπου κοίτα το pushbullet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έκανα σήμερα update την εφαρμογή winbank (ήμουν σε παλαιότερη έκδοση λόγω του ότι δεν μου άνοιγε καν με ρουτ η τελευταία) και δουλεύει κανονικά με ρουτ. Ακόμα και το fingerprint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Αξίζει τα λεφτά γενικά η εφαρμογή? Κάνει δουλειά? Για την adguard εννοώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι και με το παραπανω εγώ το έχω με τις μαμά ρυθμίσεις και κόβει τα πάντα ακόμα και από τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Γειά χαρά παιδιά και καλή χρονιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει ερωτήθει χίλιες φορές.. Πιο αξιόπιστη εφαρμογή για καιρό ποια θεωρείται ? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω δοκιμάσει διάφορες. Έχω μείνει πιο ευχαριστημένος από αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Έχει καλή παραμετροποίηση και δυνατότητα να ενημερώνει τον καιρό με το άνοιγμα της οθόνης, με αποτέλεσμα να μην τρώει άσκοπα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έκανα σήμερα update την εφαρμογή winbank (ήμουν σε παλαιότερη έκδοση λόγω του ότι δεν μου άνοιγε καν με ρουτ η τελευταία) και δουλεύει κανονικά με ρουτ. Ακόμα και το fingerprint. 21/10 είναι η τελευταία αναβάθμιση και με πετάει εμένα με ρουτ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Και επειδή είχε αναφερθεί σε posts πριν από λίγες μέρες, το Adguard (που χρησιμοποιώ αναγκαστικά λόγω προβλημάτων του root με το Oneplus 3) από χτες άρχισε να εμφανίζεται στην λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν την μπαταρία. Όχι τίποτα τρελό, στην τελευταία/προτελευταία γραμμή είναι, με 1 ή 2%, αλλά εμφανίζεται. Το γράφω γιατί είμαι αυτός που είχε γράψει ότι στο Nexus 7 δεν το έχω δει ποτέ (εξακολουθώ να μην το βλέπω εκεί), αλλά ούτε και στο Oneplus 3. Την 5η μέρα τελικά εμφανίστηκε. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Και επειδή είχε αναφερθεί σε posts πριν από λίγες μέρες, το Adguard (που χρησιμοποιώ αναγκαστικά λόγω προβλημάτων του root με το Oneplus 3) από χτες άρχισε να εμφανίζεται στην λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν την μπαταρία. Όχι τίποτα τρελό, στην τελευταία/προτελευταία γραμμή είναι, με 1 ή 2%, αλλά εμφανίζεται. Το γράφω γιατί είμαι αυτός που είχε γράψει ότι στο Nexus 7 δεν το έχω δει ποτέ (εξακολουθώ να μην το βλέπω εκεί), αλλά ούτε και στο Oneplus 3. Την 5η μέρα τελικά εμφανίστηκε. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Στο mate8 και εγώ δεν το είχα δει ποτέ. Στο mate9 τώρα το βλέπω συνεχώς σαν πρώτο η δεύτερο στην κατανάλωση με μεγάλο ποσοστό αλλά όντος είναι ψεύτικο δεν μου τραβάει περισσότερο μπαταρία, δοκιμασμένο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/a9b89502d25a89f2267ab9e64bc0c228.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Υπάρχει καμία επιλογή στον Nova launcher για να μεταφέρω τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στημένα στον μαμισιο της συσκευής για να μην κάθομαι να τα ξαναφτιάχνω. Νομίζω πως γίνεται αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή. Γίνεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Υπάρχει καμία επιλογή στον Nova launcher για να μεταφέρω τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στημένα στον μαμισιο της συσκευής για να μην κάθομαι να τα ξαναφτιάχνω. Νομίζω πως γίνεται αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή. Γίνεται; Παρε backup μέσα απο το nova και μετα restore στο νεο σου κινητό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν κατάλαβες τι ρωτάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Παρε backup μέσα απο το nova και μετα restore στο νεο σου κινητό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ρωτάω αυτό. Θέλω στη συσκευή που έχω τώρα να έχω με κάποιο τρόπο τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στον μαμισιο λαουντσερ για να μην κάθομαι να τα στήνω ξανά από την αρχή γιατί είναι μπελάς. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν ρωτάω αυτό. Θέλω στη συσκευή που έχω τώρα να έχω με κάποιο τρόπο τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στον μαμισιο λαουντσερ για να μην κάθομαι να τα στήνω ξανά από την αρχή γιατί είναι μπελάς. Mακαρι να γινοταν.......θα γλυτωναμε πολλα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν ρωτάω αυτό. Θέλω στη συσκευή που έχω τώρα να έχω με κάποιο τρόπο τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στον μαμισιο λαουντσερ για να μην κάθομαι να τα στήνω ξανά από την αρχή γιατί είναι μπελάς. Επειδή δεν τον έχω Τώρα νομίζω ότι έχει επιλογή μεσα, μαλλον εκεί που παίρνεις και backup. Που λέει εισαγωγή απο αλλο launcher. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 21/10 είναι η τελευταία αναβάθμιση και με πετάει εμένα με ρουτ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είδα ρε ****το και γω. Λες να είναι επειδή έβαλα τη Nougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Επειδή δεν τον έχω Τώρα νομίζω ότι έχει επιλογή μεσα, μαλλον εκεί που παίρνεις και backup. Που λέει εισαγωγή απο αλλο launcher. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή είναι λειτουργία των launcher που εγκαθιστάς, σε μανίσιο δεν νομίζω πως υπάρχει. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν ρωτάω αυτό. Θέλω στη συσκευή που έχω τώρα να έχω με κάποιο τρόπο τις οθόνες με τα εικονίδια όπως ακριβώς τα έχω στον μαμισιο λαουντσερ για να μην κάθομαι να τα στήνω ξανά από την αρχή γιατί είναι μπελάς. Πήγαινε στην επιλογή αντίγραφα ασφαλείας και αντικατάσταση αρχικής οθονης-> αντικατάσταση και εκεί δες αν σου βγάζει τον μαμισιο launcher. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts