thansof_7 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Να ρωτήσω.. Έχω μια εφαρμογή που δεν θέλω να την αναβαθμίσω.. Υπάρχει τρόπος μεσα από το play store να μην μου την εμφανίζει καθόλου στη λίστα με τις υπόλοιπες εφαρμογές που είναι για αναβάθμιση; φοβάμαι μην ξεχαστώ καμία μέρα και πατήσω αναβάθμιση όλων και γίνει κ αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 1 hour ago, thansof_7 said: Να ρωτήσω.. Έχω μια εφαρμογή που δεν θέλω να την αναβαθμίσω.. Υπάρχει τρόπος μεσα από το play store να μην μου την εμφανίζει καθόλου στη λίστα με τις υπόλοιπες εφαρμογές που είναι για αναβάθμιση; φοβάμαι μην ξεχαστώ καμία μέρα και πατήσω αναβάθμιση όλων και γίνει κ αυτή.. Δεν υπάρχει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Η εφαρμογή Avast Cleanup δε μου εμφανίζεται πλέον στο Google play store. Μήπως αφαιρέθηκε; Ξέρει κανείς κάτι;Όταν πάω στις εφαρμογές της avast μου εμφανίζει αυτές τις τρεις μόνο χωρίς το Cleanup.Όταν πάω στην επίσημη ιστοσελίδα της avast και ακολουθώ το σύνδεσμο που λέει κατεβάστε το avast Cleanup, μου εμφανίζεται error.Εδώ η σελίδα της avast :https://www.avast.com/el-gr/cleanup-android#androidSent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Η εφαρμογή Avast Cleanup δε μου εμφανίζεται πλέον στο Google play store. Μήπως αφαιρέθηκε; Ξέρει κανείς κάτι;Όταν πάω στις εφαρμογές της avast μου εμφανίζει αυτές τις τρεις μόνο χωρίς το Cleanup.Όταν πάω στην επίσημη ιστοσελίδα της avast και ακολουθώ το σύνδεσμο που λέει κατεβάστε το avast Cleanup, μου εμφανίζεται error.Εδώ η σελίδα της avast :https://www.avast.com/el-gr/cleanup-android#androidSent from my SM-G770F using TapatalkΥπήρχε κάποιο θέμα όπως διάβασα στο forum της avast, το οποίο όμως ευτυχώς σήμερα διορθώθηκε απ' ότι βλέπω.Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Πως μπορώ ρε παιδιά σε ένα realme κινητό να βάλω ως προεπιλογή για φωτογραφίες το Google photos ; Προσπαθώ να φτιάξω της πεθεράς μου το κινητό και έχω σπάσει τα νεύρα μου! Όταν παει να στείλει μια φωτό μεσω του viber αυτό σε αφήνει να επιλέξεις φωτογραφίες μόνο μέσω της εφαρμογής φωτογραφία του κινητού, με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τις περισσότερες φωτογραφίες γιατί τις έχω κάνει back up στο Google photos με αποτέλεσμα να έχει σβήσει πολλές φωτογραφίες απο την εφαρμογή του κινητού. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 6 ώρες πριν, pazu said: Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Πως μπορώ ρε παιδιά σε ένα realme κινητό να βάλω ως προεπιλογή για φωτογραφίες το Google photos ; Προσπαθώ να φτιάξω της πεθεράς μου το κινητό και έχω σπάσει τα νεύρα μου! Όταν παει να στείλει μια φωτό μεσω του viber αυτό σε αφήνει να επιλέξεις φωτογραφίες μόνο μέσω της εφαρμογής φωτογραφία του κινητού, με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τις περισσότερες φωτογραφίες γιατί τις έχω κάνει back up στο Google photos με αποτέλεσμα να έχει σβήσει πολλές φωτογραφίες απο την εφαρμογή του κινητού. Καμιά ιδέα; Το viber ειναι μια μ@ σε αυτο τον τομεα. Μπορεις απλά να πας απο το app της gallery που χρησιμοποιείς να μαρκαρεις τις φωτο που θελεις και να τις ανεβασεις στο viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 On 22/3/2023 at 2:08 ΜΜ, mariodj said: MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. τρεχει μια χαρα η εφαρμογή της Vodafone, και το messenger και το viber και τα μηνύματα ερχονται αμέσως ! 15 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Το viber ειναι μια μ@ σε αυτο τον τομεα. Μπορεις απλά να πας απο το app της gallery που χρησιμοποιείς να μαρκαρεις τις φωτο που θελεις και να τις ανεβασεις στο viber Δίκιο έχεις εάν ήταν για εμένα αυτό θα έκανα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι της πεθεράς μου το κινητό και άντε να της γεμίσω το κεφάλι..... Πάντως ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Καλησπέρα στην εφαρμογή aqua mail μου έρχονται πολλά mails με χαρακτήρες ερωτηματικά και δε μπορώ τρόπο να το φτιάξω, υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση για encoding η κάτι τέτοιο ευχαριστώ. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Καλησπέρα στην εφαρμογή aqua mail μου έρχονται πολλά mails με χαρακτήρες ερωτηματικά και δε μπορώ τρόπο να το φτιάξω, υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση για encoding η κάτι τέτοιο ευχαριστώ. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλησπέρα σας έχεις yahoo account;για δες αυτή την ρύθμιση.! κάτω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Καλησπέρα ναι yahoo έχω και είναι κλικαρισμενη αυτή η επιλογή αλλά δεν.. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Καλησπέρα ναι yahoo έχω και είναι κλικαρισμενη αυτή η επιλογή αλλά δεν.. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτότε θα φταίει ότι το κινητό σου μάλλον δεν έχει φλοπυ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Καλημέρα στην παρέα, το messenger σε σας δουλεύει σωστά; Έρχονται μηνύματα χωρίς να χτυπάει ο ήχος, κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 9 minutes ago, arma said: Καλημέρα στην παρέα, το messenger σε σας δουλεύει σωστά; Έρχονται μηνύματα χωρίς να χτυπάει ο ήχος, κάποια λύση; Δεν εχω καποιο προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) 58 minutes ago, Γιάννης said: Δεν εχω καποιο προβλημα Το θέμα φίλε είναι πως δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα, αρκετοί στην παρέα μου με διαφορετικές μάρκες κινητών αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση, τι κάνουμε λάθος; Edited April 22, 2023 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με το messenger όπως και άλλοι που ξέρω. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Μήπως μετά από κάποια αναβάθμισή του, σας έκοψε τις ειδοποιήσεις κ πρέπει να τις ξαναφτιάξετε απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής? Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Κι εμένα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Για να δω αν έχω μήνυμα, μπαίνω μέσα στην εφαρμογή και μόνο τότε εμφανίζεται, αν υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Μήπως μετά από κάποια αναβάθμισή του, σας έκοψε τις ειδοποιήσεις κ πρέπει να τις ξαναφτιάξετε απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής? TapaΔεν είναι ότι δεν έρχεται η ειδοποίηση δεν έρχεται μήνυμα αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Δεν είναι ότι δεν έρχεται η ειδοποίηση δεν έρχεται μήνυμα αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι γνωστό Θεμα του messenger χρόνια τώρα , μια δουλεύει μια όχι. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Δεν είναι ότι δεν έρχεται η ειδοποίηση δεν έρχεται μήνυμα αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπότε είναι θέμα μπαταρίας.Εχει μπει η εφαρμογή σε "αναστολη" για εξοικονόμηση μπαταριας. (στις ρυθμίσεις μπαταριας).Για κανε κ εκεί εναν έλεγχο. Είχε παρόμοιο θέμα, φίλος με το viber. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Παιδιά και σε μένα, έρχονται τα μηνύματα αλλά δεν στέλνει ειδοποίηση. Όχι όμως πάντα. Έχει στιγμές και στιγμές. Σίγουρα θέμα εφαρμογής εδώ και πολύ καιρό Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) Τωρα δοκιμασα απο της γυναικας μου και μου εστειλε και ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση Edited April 22, 2023 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 και σε μενα στο messenger τα ιδια ! απο τα 10 pm που θα παρω τα 7 πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη για να τα δω ! εδω και καιρο μαλιστα ..και νομιζω αρχισε το κανει και στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Είναι καθαρά θέμα της εφαρμογής, το κάνει σε όλα τα κινητά της οικογένειας, διαφορετικά μοντέλα το καθένα και διαφορετικές μάρκες... ατελείωτο μπάχαλο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Μήπως οι συσκευές σας την τερματίζουν στο παρασκήνιο για οικονομία της μπαταρίας; Εγώ εφαρμογές μηνυμάτων όπως messenger viber κτλ τις έχω αφαιρέσει από το έλεγχο της μπαταρίας ώστε να μη τερματίζεται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts