marras Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Υπαρχει καμια εφαρμογη, που να....δουλευει-να κανει δουλεια, για ανακτηση χαμενων-σβημενων φωτογραφιων στο κινητο; Εκανε δικο μου προσωπο μια 'εκκαθαριση' (μη ρωτατε τι και πως, με καποια επιλογη μες το android μαλλον-huawei), και εξαφανιστηκαν 'εκδρομες', 'φιλοι', - φωτος σημαντικες... Υπαρχει ελπιδα; Όπως αναφέρθηκε, το diskdigger κάνει δουλειά, είχα σώσει πολλές φωτογραφίες με αυτό κάποτε, όχι όλες αλλά μεγάλο ποσοστό. Έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν υπάρχει root access, διάβασε την περιγραφή του. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Υπαρχει καμια εφαρμογη, που να....δουλευει-να κανει δουλεια, για ανακτηση χαμενων-σβημενων φωτογραφιων στο κινητο; Εκανε δικο μου προσωπο μια 'εκκαθαριση' (μη ρωτατε τι και πως, με καποια επιλογη μες το android μαλλον-huawei), και εξαφανιστηκαν 'εκδρομες', 'φιλοι', - φωτος σημαντικες... Υπαρχει ελπιδα; Κατέβασε στον υπολογιστή σου το Recuva Portable. Επαναφέρει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Όπως αναφέρθηκε, το diskdigger κάνει δουλειά, είχα σώσει πολλές φωτογραφίες με αυτό κάποτε, όχι όλες αλλά μεγάλο ποσοστό. Έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν υπάρχει root access, διάβασε την περιγραφή του. :) thanks, θα το δω! ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε στον υπολογιστή σου το Recuva Portable. Επαναφέρει σχεδόν τα πάντα. Μακαρι! Δεν περιμενα οτι windows προγραμμα, θα μπορουσε να επαναφερει, σε android κινητο. Για να δουμε τι θα δουλεψει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Παίδες, στα Samsung Π.χ. έχει μια επιλογή τον κρυφό φάκελο, για εφαρμογές κ αρχεία. Όποιος έχει το ξέρει...... Καμια εφαρμογή να μπαίνει τέτοιος κρυφός φάκελος κ σε άλλα κινητά υπάρχει? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Καλησπέρα επειδή με wind δεν έχω και πάρα πολύ καλό σήμα συνήθως 2-3 γραμμές είπα να το γυρίσω σε 3g που πιάνω τέρμα για να δω και με την μπαταρία πως θα τα πάει η συσκευή τώρα όμως πρέπει να μπαίνω συνέχεια μέσα στα menu για να το γυρνάω 4G αν θέλω να ανοίξω τα δεδομένα υπάρχει κάποια εφαρμογή να βγάλω έξω κάποια συντόμευση που να μου κάνει την εναλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 2g 3g 4g switch Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 2g 3g 4g switch Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί στο νήμα αλλά υπάρχει τρόπος να λειτουργήσεις air condition με υπέρυθρες από το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί στο νήμα αλλά υπάρχει τρόπος να λειτουργήσεις air condition με υπέρυθρες από το κινητό; AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί στο νήμα αλλά υπάρχει τρόπος να λειτουργήσεις air condition με υπέρυθρες από το κινητό; ΑΝ το κινητο σου εχει υπερυθρες ναι. Αν το κινητο δεν εχει υπερυθρες τοτε οτι και να κανεις οχι. Οσα εχουν υπερυθρες συνηθως εχουν εγκατεστημενη και εφαρμογη για χειρισμο συσκευων. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Σωστα.Αν θες κατέβασε το Mi remote ειναιρ αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 ΑΝ το κινητο σου εχει υπερυθρες ναι. Αν το κινητο δεν εχει υπερυθρες τοτε οτι και να κανεις οχι. Οσα εχουν υπερυθρες συνηθως εχουν εγκατεστημενη και εφαρμογη για χειρισμο συσκευων.Υπάρχει λύση αν δεν έχει υπέρυθρες, αλλά θέλει κάποια έξτρα χρήματα και 1 επιπλέον συσκευή στο σημείο που είναι το A.C.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 MXPlayer ο καλύτερος σε θέμα κατανάλωσης και απόδοσης. Επιλέγεις να παίζει σε HW+ και μέσα στις ρυθμίσεις βάζεις να παίζει σε 24bit χρώματα. Ποια ακριβώς είναι η επιλογή που πρέπει να κάνουμε για να παίζει σε 24bit χρώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Σωστα.Αν θες κατέβασε το Mi remote ειναιρ αρκετά καλό. Πολυ καλό!!! Εχω σεταρει ήδη τις περισσότερες συσκευές στο σπίτι μου. TV, κλιματιστικό, ανεμιστήρες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Θα ήθελα να μου προτείνετε μια δυο καλές εφαρμογές για gestures, αποδεδειγμένα καλές και να δουλεύουν σωστά. Η συσκευή μου είναι το Redmi 5 plus. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Πάει και το camscaner https://www.pronews.gr/epistimes/tehnologia/800327_hamos-sto-android-dimofilis-efarmogi-apodeihthike-ios-gia-kinita Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Πάει και το camscaner https://www.pronews.gr/epistimes/tehnologia/800327_hamos-sto-android-dimofilis-efarmogi-apodeihthike-ios-gia-kinita Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το διερεύνησε η Kaspersky, μια εταιρεία*η οποια ειχε φυτέψει Keylogger στα antivirus*τους :D Από ότι φαίνεται τι πρόβλημα έχει λυθεί στην τελευταία έκδοση που έβγαλε https://www.camscanner.com/disclaimer/gpException sent from my 1+3T Edited August 31, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Στο play δεν το βλέπω ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Το διερεύνησε η Kaspersky, μια εταιρεία*η οποια ειχε φυτέψει Keylogger στα antivirus*τους :D Από ότι φαίνεται τι πρόβλημα έχει λυθεί στην τελευταία έκδοση που έβγαλε https://www.camscanner.com/disclaimer/gpException sent from my 1+3TΑς βγάλει όσες εκδόσεις θέλει, η ζημιά έγινε. Αλλά ας μην έκαναν μ@λ@κι€ς. Και ήταν χοντρό αυτό που έγινε. Κρίμα γιατί ήταν η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της. Μέχρι να ανέβει ξανά στο playstore, αν ανέβει ποτέ, τρώει άκυρο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 31, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλυτερα να σου βγει το ματι λενε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ας βγάλει όσες εκδόσεις θέλει, η ζημιά έγινε. Αλλά ας μην έκαναν μ@λ@κι€ς. Και ήταν χοντρό αυτό που έγινε. Κρίμα γιατί ήταν η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της. Μέχρι να ανέβει ξανά στο playstore, αν ανέβει ποτέ, τρώει άκυρο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Η ζημιά έγινε, αυτό ισχύει. Το χρησιμοποιούσα πολύ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πίστευα και εγώ ότι ήταν το καλύτερο, μέχρι τώρα που μου δόθηκε η αφορμή να δοκιμάσω μερικά άλλα και παραδόξως κατέληξα στη... Microsoft ! Πολύ καλύτερο το Lens (για τη δική μου χρήση), με βόλεψε απίστευτα και προφανώς δεν θα επιστρέψω στο προηγούμενο, είτε ανέβει ξανά, είτε όχι. Ας πρόσεχε... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Η ζημιά έγινε, αυτό ισχύει. Το χρησιμοποιούσα πολύ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πίστευα και εγώ ότι ήταν το καλύτερο, μέχρι τώρα που μου δόθηκε η αφορμή να δοκιμάσω μερικά άλλα και παραδόξως κατέληξα στη... Microsoft ! Πολύ καλύτερο το Lens (για τη δική μου χρήση), με βόλεψε απίστευτα και προφανώς δεν θα επιστρέψω στο προηγούμενο, είτε ανέβει ξανά, είτε όχι. Ας πρόσεχε... Εγώ από χρόνια έχω καταλήξει στο office lens. Το θεωρώ καλύτερο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Θα ήθελα να μου προτείνετε μια δυο καλές εφαρμογές για gestures, αποδεδειγμένα καλές και να δουλεύουν σωστά. Η συσκευή μου είναι το Redmi 5 plus.fluid ng Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ούτε office lens, ούτε camscanner. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και σε δοκιμές που έκανα μου φαίνεται ότι είναι το καλύτερο. Έχει και free έκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 4.7 για πιο λόγο.. τι παραπάνω κάνει από το Office lens που κάνει export σε word, pdf με ocr κ.α. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts