lambros69 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Εφαρμογή που να κατεβάσω από YouTube τραγούδια και να τα αποθηκεύω σε mp3 στο κινητό;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Εφαρμογή που να κατεβάσω από YouTube τραγούδια και να τα αποθηκεύω σε mp3 στο κινητό;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρόνια χρησιμοποιώ TubeMate! Εκτός Google play φυσικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Εφαρμογή που να κατεβάσω από YouTube τραγούδια και να τα αποθηκεύω σε mp3 στο κινητό;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ειναι παρανομο.Και διώκεται ποινικά.:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Εφαρμογή που να κατεβάσω από YouTube τραγούδια και να τα αποθηκεύω σε mp3 στο κινητό;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkYmusic, κάνε search στο Google. P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Αυτο ειναι παρανομο.Και διώκεται ποινικά.:rolleyes: Ξερω 12χρονα κοριτσια που το κανουν αυτο. Ειναι παρανομα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ξερω 12χρονα κοριτσια που το κανουν αυτο. Ειναι παρανομα;;;; Οχι νομιμα να κατεβαζεις χωρις την αδεια του δημιουργού........προφανως και αστειευεσαι.:blink: Εγω εγραψα τι ειναι,οχι τι γινεται φιλε.......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ξερω 12χρονα κοριτσια που το κανουν αυτο. Ειναι παρανομα;;;; Μάντεψε... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Θεωρείται παράνομο! Ήταν, είναι και θα ειναι παράνομο!! Άλλο που όλοι κατεβάζαμε, κατεβάζουμε και θα κατεβάζουμε! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Θεωρείται παράνομο! Ήταν, είναι και θα ειναι παράνομο!! Άλλο που όλοι κατεβάζαμε, κατεβάζουμε και θα κατεβάζουμε! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι σαν την ηχογράφηση κλήσεων δηλαδή... Κάποια στιγμή θα μας το κόψουν κι αυτό ή θα γίνετε μέσω πληρωμής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Κάτι σαν την ηχογράφηση κλήσεων δηλαδή... Κάποια στιγμή θα μας το κόψουν κι αυτό ή θα γίνετε μέσω πληρωμής! Στην ηχογράφηση κλήσεων ενημερώνεσαι σχετικά για το τι θα ακολουθήσει. Στο κατέβασμα δεν ενημερώνεις......απλά κατεβαζεις....παράνομα..:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ξερω 12χρονα κοριτσια που το κανουν αυτο. Ειναι παρανομα;;;; Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Υπάρχει κάποια καλή 3rd party εφαρμογή για Youtube να παίζει τα πάντα; Προσπαθώ να αποφύγω τη συλλογή δεδομένων του μεγάλου αδελφού :rolleyes: Μόνο το Youtube έμεινε να αντικαταστήσω :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Υπάρχει κάποια καλή 3rd party εφαρμογή για Youtube να παίζει τα πάντα; Προσπαθώ να αποφύγω τη συλλογή δεδομένων του μεγάλου αδελφού :rolleyes: Μόνο το Youtube έμεινε να αντικαταστήσω :)NewPipe Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Υπάρχει κάποια καλή 3rd party εφαρμογή για Youtube να παίζει τα πάντα; Προσπαθώ να αποφύγω τη συλλογή δεδομένων του μεγάλου αδελφού :rolleyes: Μόνο το Youtube έμεινε να αντικαταστήσω :) Αυτή που σε σου είπε ο φίλος πριν καθώς και OgYouTube που παίζει και στο παρασκήνιο (πολύ βολικό). Εκτός βέβαια κι αν ψάχνεις για το mclaren.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αυτή που σε σου είπε ο φίλος πριν καθώς και OgYouTube που παίζει και στο παρασκήνιο (πολύ βολικό). Εκτός βέβαια κι αν ψάχνεις για το mclaren.....:) Όχι, το McLaren μια χαρά είναι :) Έρχεται και το 2ο μέρος του review μου στο All About Windows Phone Το CM1 είναι που έχει τον κατάσκοπο της Γούγλε ;) Έκανα λοιπόν ενημέρωση το NewPipe και λειτουργεί μια χαρά! Θα δοκιμάσω και το άλλο για εφεδρικό. Thanks! :D ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NewPipe Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ αμφότερους! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Υπάρχει κάποια καλή 3rd party εφαρμογή για Youtube να παίζει τα πάντα; Προσπαθώ να αποφύγω τη συλλογή δεδομένων του μεγάλου αδελφού :rolleyes: Μόνο το Youtube έμεινε να αντικαταστήσω :)Ρίξε μια ματιά και στο Ymusic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 με το adguard δεν κόβονται οι διαφημίσεις στο YouTube? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ρίξε μια ματιά και στο Ymusic... Ωραίο φαίνεται κι αυτό. Το δοκιμάζω :) Ευχαριστώ! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 με το adguard δεν κόβονται οι διαφημίσεις στο YouTube? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην εφαρμογή όχι, εγώ με browser μπαίνω, δεν έχω δει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Υπάρχει κάποια καλή 3rd party εφαρμογή για Youtube να παίζει τα πάντα; Προσπαθώ να αποφύγω τη συλλογή δεδομένων του μεγάλου αδελφού :rolleyes: Μόνο το Youtube έμεινε να αντικαταστήσω :) Κοίτα αν θες και το youtube vanced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Στην εφαρμογή όχι, εγώ με browser μπαίνω, δεν έχω δει ποτέοκ ευχαριστώ κατάλαβα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Κοίτα αν θες και το youtube vanced. Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Ψάχνω για παράλληλη εφαρμογή για να έχω και τη δεύτερη κάρτα what's up (δίκαρτο χρησιμοποιώ και οι δύο κάρτες what's up). Έχω το oneplus 6T οπότε για τις άλλες "διπλές" εφαρμογές (viber, whatsapp κλπ) υπάρχουν στο κινητό από το oxygen, όμως για το what's up δεν υπάρχει. Χρησιμοποίησα το 2accounts, αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία και σκέφτομαι μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή. Πιο πριν χρησιμοποίησα και μία άλλη, δε θυμάμαι το όνομά της, dual κάτι τέλος πάντων. Τι έχετε να μου προτείνετε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Ψάχνω για παράλληλη εφαρμογή για να έχω και τη δεύτερη κάρτα what's up (δίκαρτο χρησιμοποιώ και οι δύο κάρτες what's up). Έχω το oneplus 6T οπότε για τις άλλες "διπλές" εφαρμογές (viber, whatsapp κλπ) υπάρχουν στο κινητό από το oxygen, όμως για το what's up δεν υπάρχει. Χρησιμοποίησα το 2accounts, αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία και σκέφτομαι μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή. Πιο πριν χρησιμοποίησα και μία άλλη, δε θυμάμαι το όνομά της, dual κάτι τέλος πάντων. Τι έχετε να μου προτείνετε; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Ευχαριστώ πολύ, το έχω ήδη εγκατεστημένο στο κινητό μου επειδή παλιότερα είχα κάνει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό στο facebook αλλά δε θυμάμαι αν τα πήγαινε καλά ή όχι. Θα το δοκιμάσω τώρα και βλέπουμε Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts