Darkpurple Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Facebook & viber έχει κάπου dark mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μου άρεσε πολύ ο Niagara Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=bitpit.launcher Πολύ ευχάριστος στο μάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μου άρεσε πολύ ο Niagara Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=bitpit.launcher Πολύ ευχάριστος στο μάτι! Καινούργια εφαρμογή είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Dark mode στο Messenger! Σε οποιοδήποτε άτομο που μιλάτε, ψάξτε στα emoji του messenger και όχι του πληκτρολογίου και ψάξτε να βρείτε αυτό το emojiΠολύ καλός στο μαύρο! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Facebook & viber έχει κάπου dark mode?Είπανε ότι θα προσθέσουν σύντομα dark mode στο viber. Περιμένουμε. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καινούργια εφαρμογή είναι; Χθες την βρήκα. Δεν είναι ότι είναι ο πλήρης launcher και με χίλια δυο features. Προσπαθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο να έχεις πρόσβαση σε οτιδήποτε, από notification μέχρι app. Μου θυμίζει αρκετά το app draw του windows phone. Δεν παίζουν widgets! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Έχει κιόλας εκατομμύρια λήψεις... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Facebook & viber έχει κάπου dark mode? Στο Facebook ακούγεται ότι θα βάλουν στις επόμενες εβδομάδες, μετά και την υιοθέτηση του dark mode στον messenger. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 https://betanews.com/2019/03/02/facebook-messenger-dark-mode/ μόνο στο κανονικό , όχι στην lite εκδοση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Γιατί δε γίνεται σε μένα? Έστειλα το μισοφέγγαρο αλλά δε βλεπω κάπου να ενεργοποιήσω το dark mode Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Γιατί δε γίνεται σε μένα? Έστειλα το μισοφέγγαρο αλλά δε βλεπω κάπου να ενεργοποιήσω το dark mode Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έστειλες το σωστό emoji, θέλει μετά να κλείσεις τελείως την εφαρμογή, να την ξανανοιξεις, πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις το dark mode εκεί Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Το σωστό πιστεύω ότι έστειλα. Μισοφέγγαρο κίτρινο. Πολλές φορές το έκανα, δεν άλλαξε κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 σε κινητό με Android one και pie με WiFi σας δουλεύει η εφαρμογή της alpha bank? Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 σε κινητό με Android one και pie με WiFi σας δουλεύει η εφαρμογή της alpha bank? Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΝαι κανονικά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν έχει το συγκεκριμένο emoji? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν έχει το συγκεκριμένο emoji?Εγώ έγραψα 'moon', μου πρότεινε το Swype να βάλω το εικονίδιο του μισοφέγγαρου, και μόλις το έβαλα άρχισαν να πέφτουν μισοφέγγαρα στην οθόνη και ενεργοποιήθηκε το dark mode. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εγώ έγραψα 'moon', μου πρότεινε το Swype να βάλω το εικονίδιο του μισοφέγγαρου, και μόλις το έβαλα άρχισαν να πέφτουν μισοφέγγαρα στην οθόνη και ενεργοποιήθηκε το dark mode. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κι εμένα έτσι ενεργοποιήθηκε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μια εφαρμογή που να συμπιέζει τα βίντεο ώστε να μπορώ να τα στέλνω μέσω viber και messenger lite. Πχ έχω γράψει βίντεο 300mb και θέλω να γίνει 25mb, ώστε να μπορεί να αποσταλεί. Ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μια εφαρμογή που να συμπιέζει τα βίντεο ώστε να μπορώ να τα στέλνω μέσω viber και messenger lite. Πχ έχω γράψει βίντεο 300mb και θέλω να γίνει 25mb, ώστε να μπορεί να αποσταλεί. Ευχαριστώ. Μπορείς να το κάνεις απευθείας από την εφαρμογή "φωτογραφίες Google" και χωρίς να ρίχνεις την ποιότητα. Αν τα συμπιεσεις για να τα στείλεις θα γίνουν επιεικώς απαράδεκτα. Επίσης νομίζω πως αν τα στείλεις με email τα συμπιέζει αυτόματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Κι εμένα έτσι ενεργοποιήθηκε! Σε εμένα δεν λειτουργεί, έχω την τελευταία έκδοση του messenger σε Android 8. Ένα μισοφέγγαρο έχει όλο κι όλο αλλά δεν κάνει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μια εφαρμογή που να συμπιέζει τα βίντεο ώστε να μπορώ να τα στέλνω μέσω viber και messenger lite. Πχ έχω γράψει βίντεο 300mb και θέλω να γίνει 25mb, ώστε να μπορεί να αποσταλεί. Ευχαριστώ.Video compressor panda:resize and compress video Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ναι κανονικά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεχει το κινητο σου android one?το twitter σου φορτωνει tweets μεσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 μόνο στο κανονικό , όχι στην lite εκδοση ? Ναι,στο lite δεν παίζει dark mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 εχει το κινητο σου android one?το twitter σου φορτωνει tweets μεσω wifi?Ναι έχω το mi a1 αλλά twitter δε χρησιμοποιώ....για την εφαρμογή της alpha όπως είπα και πιο πάνω δουλευει κανονικά.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Σε εμένα δεν λειτουργεί, έχω την τελευταία έκδοση του messenger σε Android 8. Ένα μισοφέγγαρο έχει όλο κι όλο αλλά δεν κάνει τίποτα.. Αυτό μισοφέγγαρο είναι. Δεν έχει άλλο. Εγώ είμαι με Pie. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts