vasilimertzani Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Παιδιά στην επίσημη εφαρμογή για sms των SAMSUNG (μιλάω για την προεγκατεστημενη) Πως γίνεται να μη φαίνεται το περιεχόμενο του sms στην μπάρα ειδοποιησεων και στην οθόνη κλειδώματος;;;; Ας φαίνεται μόνο το όνομα του αποστολέα. Αν έχω εισερχόμενο και ανάψει κάποιος την οθόνη μου θα δει το περιεχόμενο του μηνύματος. Ξέρω ότι υπάρχουν εφαρμογές sms στο playstore που τα ρυθμίζεις να μη φαίνονται. Στην επίσημη πως το κάνω όμως? Οταν κανεις παρατεταμενο πατημα στην ειδοποιηση σου εμφανιζει μενου με τις ειδοποιησεις εφαρμογης οπως: να επιτρεπονται ειδοποιησεις εμφανιση αθορυβα στην οθονη κλειδωματος(αυτο εχει επιλογη για εμφανιση περιεχομενου) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Οταν κανεις παρατεταμενο πατημα στην ειδοποιηση σου εμφανιζει μενου με τις ειδοποιησεις εφαρμογης οπως: να επιτρεπονται ειδοποιησεις εμφανιση αθορυβα στην οθονη κλειδωματος(αυτο εχει επιλογη για εμφανιση περιεχομενου)Αυτό δεν το ήξερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Σου λέει ποιος παίρνει τηλέφωνο (με Ελληνικούς χαρακτήρες) και αν θες αναφωνεί και τα μηνύματα.....!;) καλησπερα,εχω την μηχανη κειμενου τηε google tts εδω και καιρο με υποστηριξη ελληνικα οπωε το περιγραφεις,οπου την χρησιμοποιωω σε ολα τα προγραμμαρτα αντικαθιστωντας την γραφη με εκφωνηση λεξεων,και οντως δουλευει ικανοποιητικα.Το θεμα μου ειναι να χρησιμοποιω τον ιδιο τροπο για να κανω κληση επαφης χωρις τη χρηση πηκτρολογιου απλα και μονο με την εκφωνηση ονοματος,μηπως γωριζεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 καλησπερα,εχω την μηχανη κειμενου τηε google tts εδω και καιρο με υποστηριξη ελληνικα οπωε το περιγραφεις,οπου την χρησιμοποιωω σε ολα τα προγραμμαρτα αντικαθιστωντας την γραφη με εκφωνηση λεξεων,και οντως δουλευει ικανοποιητικα.Το θεμα μου ειναι να χρησιμοποιω τον ιδιο τροπο για να κανω κληση επαφης χωρις τη χρηση πηκτρολογιου απλα και μονο με την εκφωνηση ονοματος,μηπως γωριζεις κατι? Τότε θες αυτό......αυτό έχω εγώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Υπαρχει καμια εφαρμογη να μπορει να μου δειξει το password μιας ηδη καταχωρημενης wifi συνδεσης/δικτυου στο κινητο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Υπαρχει καμια εφαρμογη να μπορει να μου δειξει το password μιας ηδη καταχωρημενης wifi συνδεσης/δικτυου στο κινητο μου;Θέλει ροοτ Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε εφαρμογή για μέιλ που να μπορώ να απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις από συγκεκριμένους αποστολείς; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Εχει δοκιμασει κανεις για αρκετο χρονικο διαστημα την εφαρμογη "Psiphon pro 1.72"? Αρχικα δουλευει? Και ειναι ευχαριστημένος ή οχι και γιατι? Edited May 16, 2018 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Εδω και τρια χρονια ειχα στο android κινητο μου ενα* application που ειχε το όνομα Calls log calendar. Αυτό με ημιαυτοματο τροπο αντεχραφε στο ημερολογιο google ολες τις εισερχομενες, εξερχομενες και αναπαντητες κλησεις του κινητου καθώς και τα ληφθεντα και απεσταλμενα sms και δημιουργουσε αντιστοιχες καταχωρησεις σε συμβαντα. Το*application λειτουργουσε κανονικα μεχρι χθες, το ειχα μαλιστα αγορασει και ειχα την pro version. Χρειαστηκε ομως να περασω νεα rom χθες στο κινητο μου και φυσικα ολα χαθηκαν. Ψαχνοντας στο Google play διαπιστωσα οτι το*application δεν ειναι πια διαθεσιμο. Γνωριζει καποιος καποιο αλλο που να κανει αυτη τη δουλεια; Δοκιμασα δυο απο την κατηγορια παρομοια αλλα δεν λειτουργουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Εδω και τρια χρονια ειχα στο android κινητο μου ενα* application που ειχε το όνομα Calls log calendar. Αυτό με ημιαυτοματο τροπο αντεχραφε στο ημερολογιο google ολες τις εισερχομενες, εξερχομενες και αναπαντητες κλησεις του κινητου καθώς και τα ληφθεντα και απεσταλμενα sms και δημιουργουσε αντιστοιχες καταχωρησεις σε συμβαντα. Το*application λειτουργουσε κανονικα μεχρι χθες, το ειχα μαλιστα αγορασει και ειχα την pro version. Χρειαστηκε ομως να περασω νεα rom χθες στο κινητο μου και φυσικα ολα χαθηκαν. Ψαχνοντας στο Google play διαπιστωσα οτι το*application δεν ειναι πια διαθεσιμο. Γνωριζει καποιος καποιο αλλο που να κανει αυτη τη δουλεια; Δοκιμασα δυο απο την κατηγορια παρομοια αλλα δεν λειτουργουν Λογικά αυτό λες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duckbone.callcalendar για δες μήπως μπορείς να το κατεβάσεις τώρα. Στο δικό μου Play Store υπάρχει κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Λογικά αυτό λες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duckbone.callcalendar για δες μήπως μπορείς να το κατεβάσεις τώρα. Στο δικό μου Play Store υπάρχει κανονικά. οχι. το δοκιμασα αυτο. Δεν δουλευει λεω αυτο http://www.apkhere.com/app/jp.joao.android.CallLogCalendar Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και καλά το monument valley είναι δωρεάν αυτές τις ημέρες και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Προσπαθώ όλη την ημέρα σημερα. Μας δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 οχι. το δοκιμασα αυτο. Δεν δουλευει λεω αυτο http://www.apkhere.com/app/jp.joao.android.CallLogCalendar Από το link που μου έδωσες δεν δουλεύει στο κινητό σου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Από το link που μου έδωσες δεν δουλεύει στο κινητό σου; Πριν από δύο λεπτά έκανα αυτό ακριβώς. Το κατεβασα από το link στον υπολογιστή, το έστειλα με mail στο κινητό καιρό έκανα εγκατάσταση. Δουλεύει κανονικά. Το είχα δοκιμάσει και χθες αυτό τον τρόπο, αλλά το είχα κατεβάσει από αλλού και όταν προσπαθούσα να το στείλω , το gmail έβρισκε ιό και δεν το έστελνε. Ευχαριστώ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Όλα καλά λοιπόν.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Όλα καλά λοιπόν.... Ναι. Δουλευει κανονικα΄. Ευχαριστω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 η επιλογή να μικρυνουμε τον χώρο που πιάνουν οι φώτο στο google drive ΑΦΟΎ έχουν ανέβει που είναι. κάπου ήταν αλλά δεν θυμάμαι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 η επιλογή να μικρυνουμε τον χώρο που πιάνουν οι φώτο στο google drive ΑΦΟΎ έχουν ανέβει που είναι. κάπου ήταν αλλά δεν θυμάμαι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Νομίζω αυτό μπορείς να το κάνεις από το photos.google.com, ρυθμίσεις, επιλογή υψηλής ποιότητας. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Νομίζω αυτό μπορείς να το κάνεις από το photos.google.com, ρυθμίσεις, επιλογή υψηλής ποιότητας. το εχω στην υψηλη αλλα εκει ειχε και ενα RECOVER STORAGE που την αλλη φορα που ειχε κολλησει και εδειχνε οτι καταλαμβανουν χωρο καποιες φωτο εκανα recover και μειωθηκε ο -εικονικος- χωρος που καταλαμβαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εχει δοκιμασει κανεις για αρκετο χρονικο διαστημα την εφαρμογη "Psiphon pro 1.72"? Αρχικα δουλευει? Και ειναι ευχαριστημένος ή οχι και γιατι? To έχω χρησιμοποιήσει και στο pc.Δεν είναι ένα ταχύτατο vpn που θα σου παρέχει 100% την ασφάλεια που θες.Περιορισμένοι servers γιατί ο σκοπός του δεν είναι η ταχύτητα.Κυρίως χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε σελίδες που απαγορεύεται η είσοδος.Μπορεί να κάνει tunnel όλη τη συσκευή δηλαδή όλες οι εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο internet μέσω psiphon.Xρήσιμο εργαλείο για σερφάρισμα και προστασία αλλά όχι το Vpn που χρειάζεται κάποιος. Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google play Μόνο με ρουτ. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Δοκίμασε το APK extractor που θα βρεις στο Google Play. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google playapk extractor (by mehe) από το playstore Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Δοκίμασε το APK extractor που θα βρεις στο Google Play. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Ευχαριστώ, δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts