alfeios Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ψαχνω για μια εφαρμογη για υπενθυμισεις που θα τις προσθετει αυτοματα και στο goggle calendar Μετα απο ψαξιμο βρηκα το call reminder και μαλλιστα αγορασα και την pro εκδοση με 4,35€ Ενω ομως κανει την προσθηκη αυτοματα στο ημερολόγιο δεν μου βγαζει την υπανθυμιση την ορισμενη ωρα. Θα ελεγα οτι κατι δεν ειχα ορισει σωστα στις ρυθμισεις αλλα αυτο συμβαινει σε περιπου 8 στις 10 υπενθυμισεις που θα ορισω και οχι σε ολες, Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποια εξηγηση γιατι γινεται σε μερικες και οχι σε ολες. Μπορει να ξερει ή να σκεφτει καποιος τι φταιει ; Η αν ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο σωστα ; Ακομη δεν εχω βρει λυση. Αν μπορεί καποιος να σκεφτει κατι ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Υπάρχει κάποιος καλός download manager που να επιτρέπει pause, cancel κτλπ;; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Υπάρχει κάποιος καλός download manager που να επιτρέπει pause, cancel κτλπ;; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ponydroid Κορυφή Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ponydroid Κορυφή Unleashed by my M1 NOTE Βασικά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει,εγω αυτό που ζητάω είναι να παταω κάτι να κατέβει από τον chrome και να μου το κατεβάζει με τον download manager και όχι με το ελεεινό προεγκατεστημένο app 'λήψεις' Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Δεν ξέρω πόσο σχετική ερώτηση είναι για το παρόν θέμα, αλλά έχει να κάνει με την εφαρμογή Outlook για Android. Πώς μπορώ να κάνω συγχρονισμό επαφών δύο κατευθύνσεων με τον λογαριασμό μου? Εννοώ εάν προσθέσω ή διαγράψω κάτι στο κινητό να ενημερωθεί ο λογαριασμός και το αντίστροφο. Για την ώρα είναι μονής κατεύθυνσης και κάθε φορά στέλνει τις παλιές επαφές από τον λογαριασμό μου στο κινητό και σβήνει εκεί τις νέες... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Δεν ξέρω πόσο σχετική ερώτηση είναι για το παρόν θέμα, αλλά έχει να κάνει με την εφαρμογή Outlook για Android. Πώς μπορώ να κάνω συγχρονισμό επαφών δύο κατευθύνσεων με τον λογαριασμό μου? Εννοώ εάν προσθέσω ή διαγράψω κάτι στο κινητό να ενημερωθεί ο λογαριασμός και το αντίστροφο. Για την ώρα είναι μονής κατεύθυνσης και κάθε φορά στέλνει τις παλιές επαφές από τον λογαριασμό μου στο κινητό και σβήνει εκεί τις νέες... Δοκίμασε, όταν πας να αποθηκεύσεις μια επαφή, να αλλάξεις την προεπιλογή. Στη συσκευή μου, όταν επιλέξω έναν αριθμό από τις κλήσεις, μου εμφανίζει στην κορυφή της οθόνης, σε ποιο από τους λογαριασμούς που έχω περασμένους στη συσκευή, θέλω να αποθηκευτεί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Βασικά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει,εγω αυτό που ζητάω είναι να παταω κάτι να κατέβει από τον chrome και να μου το κατεβάζει με τον download manager και όχι με το ελεεινό προεγκατεστημένο app 'λήψεις' Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω φίλε μου κρατάω πατημένο 3 δευτερόλεπτα το download αυτού που θέλω να κατεβάσω, και κάνω ενα copy - paste το url... στον download manager και το κατεβάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Την καλημερα μου σε ολους! :cool: Ψαχνω εφαρμογη για να χειριζομαι απο το android κινητο μου, αλλη συσκευη android απομακρυσμενα. Δοκιμασα με το teamviewer να χειριστω το ταμπλετ μου αλλα στο κινητο μου ελεγε οτι δεν υποστηριζεται η συνδεση. Υπαρχει τετοια εφαρμογη η ζηταω πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Βασικά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει,εγω αυτό που ζητάω είναι να παταω κάτι να κατέβει από τον chrome και να μου το κατεβάζει με τον download manager και όχι με το ελεεινό προεγκατεστημένο app 'λήψεις' Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Του βάψεις με επικόλληση το link του αρχείου ή ανοίγεις την σελίδα από οπου θες να κατεβάσεις, πάλι μέσα από το πρόγραμμα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για timelapse video; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για timelapse video; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Microsoft hyperlapse. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Microsoft hyperlapse. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Αν δεν κάνω λάθος, το hyperlapse είναι διαφορετικό από το timelapse. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, το hyperlapse είναι διαφορετικό από το timelapse. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο πράγμα είναι. Απλά το timelapse είναι για ο όρος για τη στατική κάμερα και το hyperlapse για την κινούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει καποια εφαρμογή που να συγχρονίζει αυτόματα με Bluetooth τα μηνύματα μεταξύ 2 συσκευών? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δοκίμασε, όταν πας να αποθηκεύσεις μια επαφή, να αλλάξεις την προεπιλογή. Στη συσκευή μου, όταν επιλέξω έναν αριθμό από τις κλήσεις, μου εμφανίζει στην κορυφή της οθόνης, σε ποιο από τους λογαριασμούς που έχω περασμένους στη συσκευή, θέλω να αποθηκευτεί. Χμμ... Θα το δοκιμάσω κι αυτό μήπως βγει κάποια άκρη... Ευχαριστώ για το tip! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για timelapse video; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλή είναι αυτή.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ui.LapseItPro Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πολύ καλή είναι αυτή.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ui.LapseItPro Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με συχνές αναβαθμίσεις :blink: Ενημερώθηκε 6 Νοεμβρίου 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Έχω πρόβλημα σύνδεσης του κινητού (Jiayu S3 Plus) με το pc, μέσω USB, τις τελευταίες μέρες, και παρά τις πολλές προσπάθειες που έχω κάνει (αλλαγές καλωδίων, θυρών κλπ), δεν μπόρεσα να αποκαταστήσω τη σύνδεση, όπως γινόταν πριν. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές που λειτουργούν μέσω wifi και θέλω τη βοήθειά σας για την καλλίτερη που να προσομοιώνει τη σύνδεση μέσω File Explorer. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Γεια χαρά σε όλους Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για κατέβασμα υποτιτλων σε ταινίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Γεια χαρά σε όλους Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για κατέβασμα υποτιτλων σε ταινίες Μπορείς αυτόματα με bs player , mx player , https://play.google.com/store/apps/details?id=sunnyappz.GetSubtitles στη τελική μπορείς χειροκίνητα από τα γνωστά site ...2 λεπτά θα σου πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καποια εφαρμογη να δειχνει τη διαθεσιμη/κατειλημμενη ram? Σε CM13 που εχω δεν τη δειχνει στα recents.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Γεια χαρά σε όλους Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για κατέβασμα υποτιτλων σε ταινίες Subloader. πολύ καλή Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει καποια εφαρμογή που να συγχρονίζει αυτόματα με Bluetooth τα μηνύματα μεταξύ 2 συσκευών? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παίδες σχετικά με το what's up application ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Το εγκατέστησα σε ένα galaxy duos 2 ενός φίλου και ενώ πάω στην επιλογή my what's up μου λέει τοποθετείτε την κοσμοτε σιμ στην θύρα 1... Το κάνω αλλά μετά μου λέει πάλι το ίδιο.. Κάποια ιδέα; Εννοείται πως είχα γυρίσει την σιμ στην 1 επιλογή.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καποια εφαρμογη να δειχνει τη διαθεσιμη/κατειλημμενη ram? Σε CM13 που εχω δεν τη δειχνει στα recents.. Cool tool. Ρυθμίζεις τι θες να δείχνει σε όποιο μέρος της οθόνης θες. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts