al_exis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 αν δεν είσαι ρουτ δοκίμασε το adguard από xda http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Εκπληκτικό :thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το Adguard θεωρειται καλυτερο απο το adblock που εχει ο UC Browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Κι εγώ αυτό έχω κάνει, απλά ήθελα κάτι με πιο business εμφάνιση, όπως το office outlook Δοκίμασε το Nine. Έχω την paid έκδοση και έχω σετάρει το εταιρικό mail και δεν το αλλάζω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δοκίμασα ελαφρώς το metal για social media,ειχα ακούσει και καλά λόγια και το αγόρασα..μετα σκέφτηκε να κάνω like σε κάποια σχόλια και η γελοίοι δεν αλλάζει το χρώμα και δεν καταλαβαίνεις ενα κάνεις η Όχι like.τζαμπα το 1.5€ και έμεινα και με τον καρκίνο fb,messenger Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δοκίμασα ελαφρώς το metal για social media,ειχα ακούσει και καλά λόγια και το αγόρασα..μετα σκέφτηκε να κάνω like σε κάποια σχόλια και η γελοίοι δεν αλλάζει το χρώμα και δεν καταλαβαίνεις ενα κάνεις η Όχι like.τζαμπα το 1.5€ και έμεινα και με τον καρκίνο fb,messenger Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να μπεις με τον Opera!! Τα σπάει!! Και ενεργοποίησε και την εξοικονόμηση δεδομένων... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) αν δεν είσαι ρουτ δοκίμασε το adguard από xda http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Εκπληκτικό :thanks:.. αλλά είναι trial. Μήπως κατέβασα λάθος, ή αυτό είναι και πρέπει να το πληρώσω; Edited May 2, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δοκίμασα ελαφρώς το metal για social media,ειχα ακούσει και καλά λόγια και το αγόρασα..μετα σκέφτηκε να κάνω like σε κάποια σχόλια και η γελοίοι δεν αλλάζει το χρώμα και δεν καταλαβαίνεις ενα κάνεις η Όχι like.τζαμπα το 1.5€ και έμεινα και με τον καρκίνο fb,messenger Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να μπαίνεις από Chrome. Εχει και ειδοποιήσεις για το Facebook. Μπορείς να στέλνεις ινμποξ χωρίς το messenger!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δοκίμασα ελαφρώς το metal για social media,ειχα ακούσει και καλά λόγια και το αγόρασα..μετα σκέφτηκε να κάνω like σε κάποια σχόλια και η γελοίοι δεν αλλάζει το χρώμα και δεν καταλαβαίνεις ενα κάνεις η Όχι like.τζαμπα το 1.5€ και έμεινα και με τον καρκίνο fb,messenger Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δε θέλεις να μπαίνεις στο Facebook με κάποιον browser (πχ. Opera, Dolphin) δοκίμασε το Slim Social. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Όσοι δεν έχετε διαφημίσεις στο ταπατολκ , σίγουρα το έχετε βάλει από το store; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγώ από το store το έβαλα και δεν έχω διαφημίσεις Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Όσοι δεν έχετε διαφημίσεις στο ταπατολκ , σίγουρα το έχετε βάλει από το store; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Εγώ την έχω από το store την εφαρμογή και δεν βλέπω διαφημισεις. Αλλά μπαίνω μόνο στο myphone...... Μπορεί σε άλλα φόρουμ να έχει!!!! Δεν έχω δοκιμάσει να μπω σε άλλο φόρουμ. Πάντα την είχα από το store, άσχετα που έκανα μια φορά την ______ να δοκιμασω μια έκδοση εκτός store που δημιούργησε προβλήματα. Είδες στο άλλο θέμα.... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 2, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Όσοι δεν έχετε διαφημίσεις στο ταπατολκ , σίγουρα το έχετε βάλει από το store; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Ούτε εγώ έχω διαφημίσεις.στην έκδοση του store, αλλά έχω περασμένα και προγράμματα που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Αν το είχες αγοράσει κάποια στιγμή το tapatalk, σε έχει σαν vip user, και δεν έχεις διαφημίσεις. Το καταλαβαίνεις από την ένδειξη v σε γαλάζιο φόντο δίπλα από το username. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Aqua Mail φίλε, εγγύηση! :) Δοκίμασε το Nine. Έχω την paid έκδοση και έχω σετάρει το εταιρικό mail και δεν το αλλάζω με τίποτα. Σας ευχαριστω. Τα δοκιμαζω και αποφασίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει, τουλάχιστον δεν είχα βρει οταν έψαξα και εγώ παλαιότερα. Αν είσαι ρουτ βάλε adaway και δεν θα έχει διαφημίσεις, αν δεν είσαι ρουτ δοκίμασε το adguard από xda http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Το έχει δοκιμάσει κάνεις αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με φοβίζει αν κι δεν νομίζω είναι μη σταματήσει να δουλεύει το ΟΤΕ και το Νόβα που έχω βάλει στο κινητό και είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω ρουταρει μετά από 6 χρόνια. Αλά άρχισα να μην την παλεύω με τις διαφημίσεις.'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ποια εφαρμογή email προτείνετε; Με ενδιαφέρει να είναι απλό και ελαφρύ. Δες και το bluemail. Το βρίσκω πολύ καλό. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δοκίμασε το Nine. Έχω την paid έκδοση και έχω σετάρει το εταιρικό mail και δεν το αλλάζω με τίποτα. Δείχνει πολλά υποσχόμενο αλλά όπως καταλαβαίνω δεν δέχεται pop3 και imap πρωτόκολλα αλλά μόνο exchange σωστά; Αρκετά περιοριστικό.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δείχνει πολλά υποσχόμενο αλλά όπως καταλαβαίνω δεν δέχεται pop3 και imap πρωτόκολλα αλλά μόνο exchange σωστά; Αρκετά περιοριστικό.. Εγώ έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmagic.mail απλό και τίμιο για αυτά που κάνει.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγώ έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmagic.mail απλό και τίμιο για αυτά που κάνει.. Και εγώ, αλλά δεν σκιζει από design. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ποια εφαρμογή email προτείνετε; Με ενδιαφέρει να είναι απλό και ελαφρύ. Τώρα τελευταία έβαλα το bluemail και.. το κράτησα! :) Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Και εγώ, αλλά δεν σκιζει από design. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Και εγώ χρησιμοποιώ CloudMagic και με βολεύει πολύ. Σε ένα δύστροπο εταιρικό email που είχα δούλευε καλύτερα από το desktop Outlook 2013! Πέρασα και από άλλες παρόμοιες εφαρμογές, αλλά με την προσθήκη ημερολογίου θεωρώ ότι το καλό έγινε ακόμα καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πραγματικά το cloudmagic είναι μακράν το καλύτερο email client απ'όλα που κυκλοφορούν εκεί έξω... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πραγματικά το cloudmagic είναι μακράν το καλύτερο email client απ'όλα που κυκλοφορούν εκεί έξω... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Συμφωνω. Το χρησιμοποιουσα πολυ καιρο. Μονο το σκρολιγκ στη λιστα των μηνυματων ηταν μετριο. Κατα τα αλλα, πολυ αξιοπιστο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το έχει δοκιμάσει κάνεις αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με φοβίζει αν κι δεν νομίζω είναι μη σταματήσει να δουλεύει το ΟΤΕ και το Νόβα που έχω βάλει στο κινητό και είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω ρουταρει μετά από 6 χρόνια. Αλά άρχισα να μην την παλεύω με τις διαφημίσεις.'. Με το Adguard δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά τις εφαρμογές Nova GO και OTE TV GO. Ο λόγος για να μην παίζουν οι εν λόγω εφαρμογές είναι το root. Άρα όπως σου έγραψαν το Adguard το βάζεις σε non rooted συσκευή και οι εφαρμογές παίζουν μια χαρά, ενώ το AdAway σε rooted συσκευές όπου οι εφαρμογές ΔΕΝ θα παίζουν όχι λόγω του AdAway αλλά επειδή είναι rooted η συσκευή σου. Στο non rooted Nexus 7 που έχω, βλέπω και τις 2 υπηρεσίες έχοντας εγκατεστημένο το Adguard. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Σωραιος φίλε μου το έβαλα και όλα δουλεύουν μια χαρά καμία Διαφήμιση εκτός λίγων εφαρμογών θα την αγοράσω . Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι έχω μέσα εφαρμογή Τράπεζας για πληρωμές και δεν ξέρω .... Φυσικά να μου πεις τόσα χρόνια με ρουτ ήταν καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts