memostrikas Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εγώ με αυτό το αρχείο που βρήκα στους xda ησύχασα για τα καλά απο τις διαφημίσεις! Βεβαία θέλει root και custom recovery! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εγώ με αυτό το αρχείο που βρήκα στους xda ησύχασα για τα καλά απο τις διαφημίσεις! Βεβαία θέλει root και custom recovery! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098 Για rooted συσκευές μόνο φαντάζομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έκανα Edit το σχόλιο μου από κάτω. Έφταιγε η εφαρμογή InstaBeauty που την είχα βάλει να την δοκιμάσω παλιότερα και ξεμεινε στο κινητό μου. Δεν δημιουργούσε προβλήματα όμως. Σήμερα που την έκανα update άρχισε (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Και σε μενα το εμφανιζει και στα 2 κινητα που εχω τωρα τελευταια. Εγω δεν εχω καμια απο τις 2 παραπανω εφαρμογες. Οποτε υπαρχουν κι αλλες εφαρμογες που μετα απο update το εμφανιζουν. Στο ενα κινητο βγαινει με γκρι οθονη στο αλλο με μπλε. Ακομα δεν εχω βρει απο πια εφαρμογη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καλημερα.υπαρχει εφαρμογη που να κλειδωνει φωτο και εφαρμογες για να μην μπορουν να διαγαραφουν? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Για να μπλοκάρεις διαφημίσεις... http://repo.xposed.info/module/tw.fatminmin.xposed.minminguard Θελει ροοτ αυτο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τελικά η καλύτερη εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων ποιά θεωρείται; Εννοείται με ροοτ πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τελικά η καλύτερη εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων ποιά θεωρείται; Εννοείται με ροοτ πάντα Προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ το adaway . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τελικά η καλύτερη εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων ποιά θεωρείται; Εννοείται με ροοτ πάντα Adaway για διαφημίσεις γενικά. + xposed με minminguard που μπλοκάρει διαφημίσεις και μέσα στις εφαρμογές και αφαιρεί και τα άδεια κουτιά. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Για rooted συσκευές μόνο φαντάζομαι. Ναι για rooted και με custom recovery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Adaway για διαφημίσεις γενικά. + xposed με minminguard που μπλοκάρει διαφημίσεις και μέσα στις εφαρμογές και αφαιρεί και τα άδεια κουτιά. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Αυτό ακριβώς. Τελικά πήγα μια έκδοση πίσω στο minminguard, και δουλεύει πάλι ρολόι Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Κατέβασα το Greek tv app και βλέπω live streaming τα ελληνικά και κυπριακα ελεύθερα κανάλια στο τηλέφωνο. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να μεταφέρω τη εικόνα σe Samsung ή LG smart tv ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Κατέβασα το Greek tv app και βλέπω live streaming τα ελληνικά και κυπριακα ελεύθερα κανάλια στο τηλέφωνο. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να μεταφέρω τη εικόνα σe Samsung ή LG smart tv ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα Κατέβασε το notification bar, και κάνε επιλογή το μετάδοση οθόνης, και προσπάθησε να βρεις την smart tv σου και να συνδεθούν μεταξύ τους. Εκτός κι αν έχει miracast το Greek tv όπως έχει το youtube. Είναι ένα σύμβολο που απεικονίζει μια οθόνη με κάτι σαν σήμα wifi στη γωνία της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Έκανα χθες update το viber στην έκδοση 6.0.1.13 και από τότε δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα εισερχόμενα μηνύματα. Πρέπει να μπαίνω μόνη μου σε μια-μια συνομιλία και να κοιτάω αν έχω κάτι νέο. Το κάνει και σε εσάς? Σκέφτηκα να του κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση από την αρχή για να δω αν φτιάξει, αλλά δεν θέλω να χάσω τις συνομιλίες μου. Δοκίμασα όμως να του κάνω αναγκαστική διακοπή και το "ετρεξα" ξανά αλλά δεν έφτιαξε. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 29, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Βackup δεν εχει? Δεν εχω viber οποτε δεν ξερω, αλλα οι περισσοτερες εφαρνογες εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι για να κάνεις backup τις συνομιλίες στο viber θέλει root Διότι είναι σε αρχείο που είναι στο system... Και χωρίς root... system δεν βλέπεις... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Βackup δεν εχει? Δεν εχω viber οποτε δεν ξερω, αλλα οι περισσοτερες εφαρνογες εχουν. Θέλει root.... Μακάρι να γινόταν! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Αυτή την έκδοση Viber έχω κι εγώ και όλα κανονικά. Για δες τις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις. Το πρώτο (εμφάνιση προεπισκόπησης μηνύματος) είναι ενεργό; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Αυτή την έκδοση Viber έχω κι εγώ και όλα κανονικά. Για δες τις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις. Το πρώτο (εμφάνιση προεπισκόπησης μηνύματος) είναι ενεργό; Sent from my XT1562 Όχι δεν ήταν! Πότε δεν το είχα ενεργό αυτό σε καμία έκδοση και μου ερχόταν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Μου ερχόταν μόνο το εικονίδιο πάνω στην μπάρα των ειδοποιήσεων ότι έχω νέο μήνυμα. Αυτή η επιλογή δεν είναι για να ανοίγει το μήνυμα στην οθόνη όταν έχεις νέο? Η να δείχνει ένα μέρος του μηνύματος (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 29, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν ξέρω, αλλά σε εμένα πάντα ενεργό είναι. Το 3ο βγάζω (αναδυόμενο μήνυμα) γιατί μου σπάει τα νεύρα όταν κάνω κάτι άλλο να μου πετάει το μήνυμα του Viber και να με διακόπτει. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν ξέρω, αλλά σε εμένα πάντα ενεργό είναι. Το 3ο βγάζω (αναδυόμενο μήνυμα) γιατί μου σπάει τα νεύρα όταν κάνω κάτι άλλο να μου πετάει το μήνυμα του Viber και να με διακόπτει. Sent from my XT1562 Ωραία, θα την αφήσω εκεί την ρύθμιση να δω... Όσο για το αναδυομενο που λες έχει 2 κακά.... Το πρώτο είναι ότι σου το πετάει μπροστά και σε διακόπτει και το δεύτερο είναι ότι ακόμα και στην οθόνη κλειδώματος ανοίγει το μήνυμα μπροστά και μπορεί κάποιος άσχετος να το διαβάσει. Αν όχι όλο, ένα μέρος. Σε παλαιότερη έκδοση τουλάχιστον σε άνοιγε τώρα δεν ξέρω (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Έκανα χθες update το viber στην έκδοση 6.0.1.13 και από τότε δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα εισερχόμενα μηνύματα. Πρέπει να μπαίνω μόνη μου σε μια-μια συνομιλία και να κοιτάω αν έχω κάτι νέο. Το κάνει και σε εσάς? Σκέφτηκα να του κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση από την αρχή για να δω αν φτιάξει, αλλά δεν θέλω να χάσω τις συνομιλίες μου. Δοκίμασα όμως να του κάνω αναγκαστική διακοπή και το "ετρεξα" ξανά αλλά δεν έφτιαξε. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Κι εμένα μια χαρά οι ειδοποιήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εμενα μου κανει θεμα με τις επαφες. Ενω εχουν viber δεν μου δινει επιλογη να στειλω μηνυμα,δεν τις βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εμενα μου κανει θεμα με τις επαφες. Ενω εχουν viber δεν μου δινει επιλογη να στειλω μηνυμα,δεν τις βλεπει Δεν βλέπει καμία επαφή ή κάποιες από τις επαφές? Όταν κανεις ανανέωση σέρνοντας την οθόνη προς τα κάτω, τις βλέπει? Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εμενα μου κανει θεμα με τις επαφες. Ενω εχουν viber δεν μου δινει επιλογη να στειλω μηνυμα,δεν τις βλεπει Έχεις μάλλον κάνει προεπιλογή τα μηνύματα να στέλνονται με άλλον τρόπο. Οπότε, πήγαινε εκεί και διώξε την προεπιλογή. Αν κατάλαβα καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Μία εφαρμογή ή έστω κάποιον τρόπο να αλλάζω το encoding σε αρχείο SRT υπάρχει; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ δύο ώρες τώρα και ότι και αν έκανα, πάλι δεν αλλάζουν οι χαρακτήρες. Στο τηλέφωνο εννοείτε, έτσι; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts