dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τώρα αναγκαστικά πρέπει να σβήσεις όλα τα συμβάντα από το ημερολόγιο σου.Και τις εορτές που έβαλες και τα δικά σου Μου εχει μονο διαγραφη συμβαντων και οχι επαναφορα gmail ,γνωριζεις πως γινετε; edit Οκ ,με την διαγραφη συμβαντων διεγραψε και το ημερολογιο, ευχαριστω για τον χρονο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μου εχει μονο διαγραφη συμβαντων και οχι επαναφορα gmail ,γνωριζεις πως γινετε; edit Οκ ,με την διαγραφη συμβαντων διεγραψε και το ημερολογιο, ευχαριστω για τον χρονο σου. Τώρα πήγαινε πάλι στα ημερολόγια μου πάτα δεξιά το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω επέλεξε δημιουργία νέου ημερολογίου ονόμασε το πχ γιορτές .μετά πήγαινε και κάνε την εισαγωγή των ημερολογίων όπως πριν από το βελάκι δίπλα στα Αλλά ημερολόγια, εισαγωγή κλπ βρες τα αρχεία αλλά πριν πατήσεις εισαγωγή πάτα εκεί που δείχνει το δικό σου να γίνει η εισαγωγή στο νέο που έφτιαξες ειδικά για το εορτολόγιο! Οπότε δεν θα μπλεχτεί με τα δικά σου συμβάντα και θα βάλεις άλλο χρώμα για τις γιορτές και άλλο για τα δικά σου συμβάντα! Έτσι τελικά το έκανα κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 υπαρχει καποια εφαρμογη που να βγαινει εργαλειοθηκη με εφαρμογες απο τη δεξια πλευρα της οθονη οπως στο galaxy S7 edge. χρησιμοποιω Go Launcher μηπως υπαρχει καποιο σχετικο ad on γι αυτον τον launcher; Glove Box. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.glovebox Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τώρα πήγαινε πάλι στα ημερολόγια μου πάτα δεξιά το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω επέλεξε δημιουργία νέου ημερολογίου ονόμασε το πχ γιορτές .μετά πήγαινε και κάνε την εισαγωγή των ημερολογίων όπως πριν από το βελάκι δίπλα στα Αλλά ημερολόγια, εισαγωγή κλπ βρες τα αρχεία αλλά πριν πατήσεις εισαγωγή πάτα εκεί που δείχνει το δικό σου να γίνει η εισαγωγή στο νέο που έφτιαξες ειδικά για το εορτολόγιο! Οπότε δεν θα μπλεχτεί με τα δικά σου συμβάντα και θα βάλεις άλλο χρώμα για τις γιορτές και άλλο για τα δικά σου συμβάντα! Έτσι τελικά το έκανα κι εγώ! Τωρα μαλιστα ,εχω οτι χρωμα θελω σε οποιαδηποτε κατηγορια, σωστες δουλειες που λενε ,απορω τοσα χρονια τι καναμε :D ,ευχαριστω πολυ και παλι φιλε, μ εσωσες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τωρα μαλιστα ,εχω οτι χρωμα θελω σε οποιαδηποτε κατηγορια, σωστες δουλειες που λενε ,απορω τοσα χρονια τι καναμε :D ,ευχαριστω πολυ και παλι φιλε, μ εσωσες :) Και εγώ χτες το έμαθα! Τώρα μένει να καταφέρουμε να πειράξουμε τα αρχεία των εορτών και να βγάλουμε την λέξη γιορτή γιατί τρώει χώρο στα widget! Κάποιος που να ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και εγώ χτες το έμαθα! Τώρα μένει να καταφέρουμε να πειράξουμε τα αρχεία των εορτών και να βγάλουμε την λέξη γιορτή γιατί τρώει χώρο στα widget! Κάποιος που να ξέρει; ευκολο ειναι, ανοιξε το αρχειο με word και διορθωσε το ,επισης και με το outlook γινετε ,απλα πρεπει να το διορθωσεις ενα ενα ,μολις το δοκιμασα :) edit μολις κανεις τις απαραιτητες διορθωσεις κανε αποθυκευση με αλλη ονομασια και περασε το στο ημερολογιο απο την αρχη αφου σβησεις το προηγουμενο Αυτα θα τα κανεις απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ευκολο ειναι, ανοιξε το αρχειο με word και διορθωσε το ,επισης και με το outlook γινετε ,απλα πρεπει να το διορθωσεις ενα ενα ,μολις το δοκιμασα :) edit μολις κανεις τις απαραιτητες διορθωσεις κανε αποθυκευση με αλλη ονομασια και περασε το στο ημερολογιο απο την αρχη αφου σβησεις το προηγουμενο Αυτα θα τα κανεις απο το pc Υπάρχει τρόπος αντί για ένα ένα να το κάνουμε μαζικά; πχ όπου λέει την λέξη ΓΙΟΡΤΗ να σβήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπάρχει τρόπος αντί για ένα ένα να το κάνουμε μαζικά; πχ όπου λέει την λέξη ΓΙΟΡΤΗ να σβήσει; σιγουρα θα υπαρχει αλλα θελει ψαξιμο ,και ενα ενα να το κανεις με το word σε μιση ωρα θα εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπάρχει τρόπος αντί για ένα ένα να το κάνουμε μαζικά; πχ όπου λέει την λέξη ΓΙΟΡΤΗ να σβήσει; Δεν υπάρχει στο Word επιλογή "Find and Replace"; Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δεν υπάρχει στο Word επιλογή "Find and Replace"; Τώρα δεν είμαι σπίτι να το δω αλλά θα το κοιτάξω και αυτό ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ ρε παιδιά ανοίγω το αρχείο με το wordPad και δεν βρίσκω την λέξει Γιορτή. Που την βρίσκεται εσείς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ ρε παιδιά ανοίγω το αρχείο με το wordPad και δεν βρίσκω την λέξει Γιορτή. Που την βρίσκεται εσείς ?? http://snag.gy/SSBCt.jpg ενα παραδειγμα ,με word(desktop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 http://snag.gy/SSBCt.jpg ενα παραδειγμα ,με word(desktop)[/QUOT Στο σημείο αυτό μου τα βγάζει κινέζικα,και δεν μπορώ να δω που γράφει Γιορτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 @giosis ,επελεξε φιλε αυτην εδω την κωδικοποιηση http://snag.gy/ZWsFD.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τελικά εγώ το έκανα με notepad επέλεξα το replace και έβαλα το Γιορτη να γίνει κενό.Και άμεσα άλλαξαν όλα! Επίσης στις παγκόσμιες αντί για Ημέρα....το έκανα Ημ. Όλα καλά! Στο libre office ξέρει κανείς που είναι η αλλαγή encoding? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 υπαρχει καποια εφαρμογη που να βγαινει εργαλειοθηκη με εφαρμογες απο τη δεξια πλευρα της οθονη οπως στο galaxy S7 edge. χρησιμοποιω Go Launcher μηπως υπαρχει καποιο σχετικο ad on γι αυτον τον launcher; Δες και αυτό αν σ' αρέσει.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazyswipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πως γίνεται απο την εφαρμογή του Facebook οταν ανεβάζω βίντεο να ανέβουν σε μέγιστη ανάλυση και οχι σε κάκιστη όπως ανεβαίνουν τώρα ? επιλογή για ανέβασμα hd δεν υπαρχει ! Στο iPhone απο το οποίο προέρχομαι υπαρχει αυτη η επιλογή Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Χρησιμοποιώ το Beep'nGo για τις κάρτες πολυκαταστημάτων τόσο στο προηγούμενο κινητό με 4.1 όσο και στο νέο με 5.1 αλλά τα scanners των ταμείων δεν σαρώνουν τους κωδικούς. Δεν γνωρίζω αν φταίει η εφαρμογή ή έκδοση λογισμικού. Υπάρχει πρόταση με την οποία να μπορούν να σκαναριστούν οι κωδικοί; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το κινητό φταίει φίλε μου.αν δεις είναι μόνο για ορισμένες συσκευές samsung και ορισμένα μοντέλα.Την Έχω και εγώ αλλά μόνο για να δείχνω την κάρτα στο Ταμείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Όχι πως ενοχλούνται οι ταμίες όταν τους δίνω τον κωδικό σε μεγέθυνση αλλά λέμε να είμαστε πιο ... σύγχρονοι. Έχεις δίκιο για το samsung. Αυτός που μου το πρότεινε πριν χρόνια είχε τέτοιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δες και αυτό αν σ' αρέσει.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazyswipe Αυτού του τύπου οι εφαρμογές καταναλώνουν πολλή μπαταρία; Επίσης, θεωρούνται "βαριές" εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Γεια σας κυριοι. Ψαχνω εφαρμογη email που να εχει constant notification στο status bar για να λαμβανω αμεσα τα μειλς αλλα μεχρι στιγμης εχω βρει μονον το aqua mail το οποιο δεν εχει push για λογαριασμους hotmail. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Γεια σας κυριοι. Ψαχνω εφαρμογη email που να εχει constant notification στο status bar για να λαμβανω αμεσα τα μειλς αλλα μεχρι στιγμης εχω βρει μονον το aqua mail το οποιο δεν εχει push για λογαριασμους hotmail. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Bluemail δοκίμασες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για video player; Ο MX player ειναι καλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ο MX player ειναι καλος; Ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts